• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מקוון: צללים- רשומות השוטה [נסגר]

"אחרי שתדבר בפני המסדר הירוק" אני אומר לאנג'לו בחצי הלצה.
"נתקדם. עירניים ומוכנים לכל דבר שיצוץ בפנינו. אבל עלינו להתקדם אל הספינה. היא הסיכוי היחיד נכון לעכשיו, גם מלכודות אפשר לנטרל ולהעביר לצד שלך" אני אומר ומתחיל להתקדם בצעד נחוש.
המנהיג הוא זה שלוקח סיכונים. פשוט כי אין אף אחד אחר שיעשה זאת.

גל מחייך, בפעם השנייה מאז פגשתם אותו.
הוא צודק, בכל זאת. אם כי הייתי אומר ש'רינה רבה' היא התבטאות קצת מוגזמת.. אתה לא חושב?
"קדימה, אחרי המנהיג." הוא אומר בטון הכי קרוב ל'מבודח' בו מישהו שמע אותו מדבר והולך אחרי פיליפ.

<בכל מה שנוגע לאלים האלו שלו, מה שמשמח אותם צריך להחזיק אותנו על בהונותינו, כהן. אל תשכח, הם האויב>

"אריאל!" אמר קינסי בטון חד, הוא עמד עדיין על הרציף וגבו היה אל הספינה, במעקב אחר מבטו היה ניתן לראות את קו האופק בקצה השני של העיר מאפיל ומשחיר, עננים התקדמו...אך לא בדיוק התקדמו כמו שהם נוצרו בגל מתקדם, מתפתחים זה מתוך זה כמגיפה מהירת שלוחות.

"קינסי, עלה, מהר!" ענה לו הילד, שהיה כבר בחצי דרכו על הרמפה שדלנארק העמיד בין הרציף לספינה.
ברקים החלו להכות ברחבי הליופוליס הצפונית, לא נשמעו כל קולות מצוקה או יגון, העיר היתה ריקה, עם זאת נשמע רחש מתמיד של ציוצים לא אנושיים, צווחות גבוהות שכמעט והיו מעבר לטווח השמיעה האנושי. קינסי כיסה את אוזניו ודום יללה אל השמיים המשחירים.
"קדימה, בואו נצא מכאן!" נהם דלנארק ומשך את אנג'לו אל הסיפון הריק.
הנסיך הביט בו במבט נרגז, ואז הביט סביבו, "זהו, אנחנו מתים."
"תפסיק לנבא שחורות, ילד, אנחנו תיכף יוצאים מכאן." גער בו הנווד.
"לא, אנחנו לא. אנחנו תקועים כאן, כמטרה נייחת."
"מספיק, אנג'לו!" נזף דלנארק, "כל הגישה התבוסתנית הזאת לא עוזרת, אתה פוגע ב-"
אנג'לו הניח את ידו על פיו של הנווד וחסם את שארית המשפט, אז הרים את סנטרו והכריח אותו להביט מעלה, אל התורן העירום, "אם תפסיק לחיות בתוך הראש האדום שלך לרגע ותביט למעלה, אידיוט, אתה תבין שלגישה התבוסתנית שלי אין שום קשר לעובדה שלספינה הזאת אין מפרשים, ואם תביט למטה תראה שאין לה משוטים, מה שאומר שאין לנו איך להזיז אותה מכאן, מה שאומר שאנחנו תקועים, וזה- ידידי המצחין- אומר שאנחנו מתים."

לעזאזל, הייתי בטוח שאתה דאגת לזה!
החיוך נמחק מפניו של גל, והוא פונה לספינה, בדרך, בלי לטרוח להסב את מבטו, הוא סותר לאנג'לו ביד אחת, בזמן שהשנייה פונה אל מקום מסויים בגלימותיו.. שם הוא נעצר. מביט בתורן.
אלי, אני מתפלל שיהיה לי הכוח לעשות זאת..
ומסתובב אל השאר "אקטיביליוס, יש לך קסם שיוכל לטפל במצב? כי אם לא, כדאי מאוד שמישהו יביא לי סכין.."
אני לא מאמין שזרקתי סכין טקסית בשביל להפיל ערפד ארור מהשמיים.. אפילו לא האמנתי שהם קיימים! או מסוגלים להראות פניהם באור יום..

"הוא סטר לי..." הנסיך אמר במבט המום, "אתה סטרת לי!" פניו התכווצו בזעם, "תקשיב לי עכשיו, חתיכת חלאה נבאטית פחדנית! אתה לא נוגע בי יותר, שמעת? בפעם הבאה שאני אראה את היד שלך אפילו מתקרבת לאזור הזה-" הוא החווה אל פניו, "אני אכרות אותה מהמפרק!"
"אנג'לו!" הזדעק דלנארק.
"אתה תהיה בשקט! אני מבין שעקבתי אחריכם עד לכאן למרות כל המחדלים והצרות שהובלתם אותי אליהן, כולל הצרה האחרונה הזאת, אבל אתם לא תתייחסו אליי כך! אני לא ליצן חצר או שוטה שתוכלו לחבוט בו הנה להנה לבידורכם!" הצעיר אמר בכעס ושלף את חרבו, "ואני יותר ממסוגל להגן על עצמי, למקרה שלמישהו מכם יש בעיה עם זה!"

"למען האמת, נסיכי." אמר אקטיביליוס בטון שקול, "הייתי אומר שאלה חדשות טובות דווקא, בהתחשב במצב בו אנחנו נמצאים. אל תטרח-" הוא פנה אז אל טרלוול, "אני בספק אם הכוחות של מי מאיתנו יוכלו לאנוס את הספינה הזאת לזוז, היא לא סרה לפקודות כשפינו הרגילים, אני לא חושב."
"כדאי שתמצאו דרך להזיז אותה ומהר." מלמל קינסי ודחף את הרמפה מקצה הסיפון, אז שלף את צמד חרבותיו המעוקלות ומיקד את מבטו באופק המשחיר. משהו דהר מבין שורת הבניינים הגובלת עם הרציף, יצורים שחורים כל כך עד שקשה להבחין בטבעם מהמרחק הזה.
"לא יכול להיות שהספינה הזו חסרת כל אמצעי תנועה." אמר אריאל, "אולי יש מנגנון כלשהו שמזיז אותה, ואם כן- כנראה יהיה באחד הסיפונים התחתונים, ההיגיון מצביע על קרבת חדר הפיקוד."

"אקטיביליוס.." מהרהר דלנארק בקול בזמן שהוא מכוון את לוסידה וספיר בעדינות אל מרכז הספינה "תשמרי על הילדה" הוא מורה בקול חלש ללוסידה.
"נראה שאתה מכיר את הקסם שהביא אלינו את הספינה.. אולי תוכל להשפיע עליה לנוע? או לפחות להסביר לנו טיפה לגביו?"
דלנארק נעמד ליד אנג'לו ולחש משהו באוזנו בעוד עיניו סוקרות את הסיפון כדי לעלות לפה הם כנראה יזנקו.. אולי יש פה משהו שישפד אותם

"לא, נערי." השאמאן אומר בעודו ניגש אל המעקה ומביט אל המפלצות השועטות מטה אל הרציף, "איני מכיר את הקסם המפעיל את הספינה הזאת, אלא את הקסמים שלא, המתקן הזה זר לי- ואני מאמין שהוא זר לקסמיכם גם כן."
הנסיך מצידו שולף את חרבו- חרב ארוכה וכסופה, ישנה אך מתוחזקת היטב, להבה צר וארוך, אותו הנער מניף בצמד תנועות סיבוביות בדרכו אל קצה הסיפון.

היצורים המתקרבים נראו זרים לא פחות מהספינה, גופם היה מוארך ובעל מבנה נחשי ועבה במיוחד, יכולת התנועה שלהם נבעה מצמד זרועות שבקעו מתחת לראשיהם וגררו את שאר הגוף במהירות וגמישות אל טבעיים, מצמררים בטבעם. ראשיהם כללו עין אחת גדולה כצלחת ואדומה, פעורה במבע מאיים ואחוז טירוף, וחתך רחב וחייכני מלא שורות על גבי שורות של שיניים ארוכות, דקות כסיכה וחדות באותה המידה. לוחות של עור ירקרק ורירי יצרו את המפלצות הללו, וחוברו ביניהם בחומר גזי שחור דמוי העננים שהתפשטו מעל הממלכה.

בלא השתהות כלשהי, היצור הראשון זינק אל המעקה, ואנג'לו- אחוז בהלה- מיהר להניף את חרבו בתנועה רחבה, כורת את חציו העליון של ראש התפלץ. היצור איבד את התנופה ונפל אל המים, כאשר חצי ראשו, כולל העין המטרידה, התגלגל על הסיפון ושפך נוזלים גבשושיים כהים. בו ברגע, הקטע הכרות החל להשתנות ולהתארך, צמד גדמים בקעו מאזור הראש ולוע נוצר. אנג'לו פער את עיניו וגידף בעודו ממהר לדקור ולחתוך את התפלץ המתרפא, "עזרו לי!"

גל בוהה בגוש הרירי, ומסיט את מבטו, מחפש פתח אל תוכן הסיפון "אין לי נשק, אני אחפש את המנגנון, בהצלחה" הוא אומר במהירות, הולך אל הפתח הראשון שהוא מוצא.
מתחשק לי להוריד את הראש לצעיר הארור הזה, אבל כנראה שהוא יסתדר לא רע בלעדי. לעזאזל, למה הייתי חייב לעשות את זה? העניינים הולכים כל כך להסתבך אם נשרוד את הכ..
לעזאזל, שוב אני לא מצליח לשלוט במחשבות! איפה המנגנון הארור?!

"כולם אל בטן הספינה!" אני קורא. "עדיף להגן על מקום צר מאשר ליהיות חשופים להתקפה מכל כיוון!" אני רץ אל כיוון הירידה אל הסיפון התחתון ובדרכי תופס את ספיר ומשכיב אותה על כתפי. בשניה שאני עובר מבעד לדלת (או סולם או מה שלא יהיה) אני מניח את ספיר בחזרה על הרצפה. "רוצי! תמצאי מקום מסתור - אנחנו כבר נטפל בהם" אני מקווה שזה לא היה שקר.

"לכל השדים והרוחות.." לוסידה רוטנת בעצבנות בעודה מהנהנת להסכמה וממהרת לרדת אל הסיפון, שולפת צמד פגיונות משום מקום נראה לעין, "והייתם מאמינים שאני לא אצטרך להתמודד עם שטויות כאלו יותר לעולם! זה פשוט מעולה.."
כשהיא נכנסת עם פילפ נאנחת ומדרבנת את בתה להתחבא, "הכל יהיה בסדר, מותק. לכי להתחבא."
"אז, למישהו יש אש? זה דבר שבדר"כ הורג אותם."

מסדרון הסיפון התחתון הראשון בהחלט היה צר, ובו כמה חדרים, כולל חדר אחד בקצה המסדרון שעליו נתלה תבליט חימר של שרטוט ציפור. ספיר לא אמרה דבר, אך בהבעה מפוחדת היא הנהנה ורצה אל סף דלת פתוחה, יורדת במדרגות במהירות.
"אש?" שאל אקטיביליוס, "יש בכוחותיי אש, אבל לא במקום צר כל כך, אני חושש שנבעיר את הספינה."
"אני לא יכול להילחם ככה." רטן קינסי והביט סביב, בקירות הדוחקים והאנשים המתגודדים ביניהם.

"אקטיביליוס - צא החוצה ותבעיר אותם, קינסי - חפה עליו למקרה שיתקרבו יתר על המידה. אם המצב מחמיר, תסגו חזרה אל המסדרון, אני ודלנארק נחפה עליכם" אני מסתובב לאחור ופונה אל לוסידה ואנג'לו "לוסידה, תני לי את הפגיונות שלך לכי חפשי עם אנג'לו דרך להניע את הספינה הזו, אנחנו נדאג שלא יפריעו לכם" ומה נעשה כשהספינה תזוז? אני בוחן את האזור ואת המערך שבניתי זאת רק האל יודע. בדרכי אל פתח המסדרון אני עובר ליד נייג'ל ומדבר אליו חלושות "אני לא יודע למה אתה מסוגל - אבל אם יש משהו שאתה יכול לעשות, זה הזמן".

OOC:

אוקיי, בטח שמתם לב שהמשחק נכנס לסוג של פגרה, מצטער, אני די עסוק בזמן האחרון, וכל יום אני מחליט שמחר אני אמשיך ובסוף לא עושה את זה. סוג של מנטאליות דיאטתית, אני מניח.

לענייננו, אני שוקל להמשיך את צללים, כרגע אני רוצה לדעת מי מהשחקנים מעוניין להמשיך.

תתפקדו אם אתם עדיין בפנים.

השוטה.

OOC:
הם יצטרפו, אני ממשיך, אין לי זמן לשחק בקקי.

IC:
"כדאי שתמהרו שם מאחור!" קרא קינסי בנהמה, במיקומו על הסיפון, הוא הניף את חרבותיו המעוקלות בתנועות רחבות וקטלנ יות, היצורים המעוותים נפלו בחתיכות על הרצפה. אוושות קסם נשמעו לאחר מכן, בזמן שאקטיביליוס הבעיר את השיירים.
"התכוננו!" הזהיר האלף.
התפלצים החלו לגרור את עצמם ולהתגלגל במורד המדרגות אל המסדרון, מלתעותיהם עטורות שיני התער חתכו את האוויר והזילו ריר צמיגי על הרצפה. נראה שלא היה להם כל חוש לאסטרטגיה או טקטיקות קרב, הם פשוט נערמו זה על זה, בכמויות מאיימות, מנסים לקרוע ולתלוש כל בשר אנושי שנקלע ללסתותיהם העוצמתיות.

"אני לא מזיז ספינות, זה מה שאני עושה." רטן אנג'לו וזינק קדימה עם חרבו, מתחמק בגמישות מהשתלחויות היצורים ומשסף אותם בזה אחר זה, בזמן שאלו נפלו אל הרצפה והחלו להירפא, חתיכות כרותות נבטו כייחורים ויצרו תפלצים נוספים, עצמאיים. דלנארק הצטרף אל הסייף הצעיר במלאכת הכתישה של שיירי המפלצות.
"זה לא עוזר!" קרא הנסיך בתסכול.

מאחורי הדלת בעלת תבליט הציפור, נתגלה לו חדר גדול ועגול, במרכזו שולחן גדול וכבד, שהיה חרוט במגוון סמלים ורונות זרות, אלו סודרו במעגלים ותצורות גאומטריות. שני חרוטים בקעו ממרכזי מעגלי התחריטים הללו, כל אחד מהם עשוי מחומר גבישי בצבע לבן חלבי. הקיר הרחוק של החדר עוטר בחלון פנורמי המשקיף אל הים במרחק, נראה היה שמדובר בחדר הגאים כלשהו, ללא הגאים של ממש. על שאר הקיר נתלו תבליטי חימר שונים, אלו תיארו כל מיני דמויות שמיימיות ולא ברורות, באופן שרמז שמדובר בדמויות אלוהיות מסוג כלשהו.

ארוס עקב אחר טרלוול אל תוך החדר, עיניו השחורות התמקדו בצווארו של בן המדבריות. "אני יכול לעזור." הילד אמר בקול רציני ושקט, אז הרים את מבטו אל עיניו של השני, "אני חושב שאוכל להוציא אותנו מכאן, להסיג את התוקפים, אבל אני אצטרך את הקמיע בשביל לעשות את זה."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה