• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מקוון: צללים- רשומות השוטה [נסגר]

OOC:
הודעת הקרב של Lightsword מבוטלת.

IC:
אקטיבליוס שלף את פגיונו הקטן מכיסי גלימותיו, וכיוון אל ידו של הערפד, בעוד מחשבתו וידיו האוחזות בנשק פעלו במהירות המרבית שרק ניתנת בכדי לבצע את העבודה לפני שמישהו ישים לב למעשיו. הערפד שאחז באקטיביליוס שאג בזעם, כשלהב הפגיון ננעץ בזרועו-
לוסידה נאנחה בכאב כאשר הערפד ריתק אותה על הקראולי, מתנגדת ככל שכוחה מאפשר לה בשביל להגן על התינוקת שבחיקה. עיניה ריצדו סביב וניסו לקלוט איזושהי חולשה באחיזתו של הערפד שעשויה לעזור לה להשתחרר.

כשהיא שמעה את דבריה של אלכסנדרה לגבי הצמיד, היא חיפשה את זה של המורד שעמו היא נאלצה להתעמת, מנצלת את המהומה והסחת הדעת בשביל להשתמש בזריזות ידיה ולהתיר את הצמיד מידו. הערפד, דעתו מוסחת על ידי שאגתו של הערפד שדקר אקטיביליוס, לא הבחין כשלוסידה הסירה את צמידו, בגדיו עלו בלהבות תוך כמה שניות, עורו האדים והתבקע, מחל לבעבע עד שהוא השחיר והתפורר, כל זה לקח רק כמה שניות.

הערפד של אקטיביליוס הביט בו בזעם ושאג בחייתיות בזמן שהוא סגר את ידו על צווארו, מרים אותו מגב הקרולוי, לא היה ברור אם הוא עומד להפיל אותו או פשוט לשבור את מפרקתו. בן המישורים חיטט במהירות בכיסו וזרק אבקה אפורה בפניו של הערפד, האבקה פרצה בלהבות ברגע שהוא אמר את המילה, והערפד צווח והרפה מהשאמאן, נופל אל מותו.

טרלוול נצמד חזק ללטאה המעופפת, במלוא הפחד העתיק מפני נפילה של מי שראה צוקים תמיד רק מלמטה ומעולם לא נפל יותר מכמה סנטימטרים, הוא פלט בבהלה אל הערפד, "טפל בהם! אני ארכב על הזוועה המעופפת הזאת!"
"מה? אבל הם ערפדים זקנים! אני השתניתי אתמול!" אמר הערפד וניסה למשוך את המושכות מידיו של טרלוול, "קדימה, תן לי את המושכות! אני ארכב, אתה תילחם. נו מה איתך? תפסיק לרעוד, תילחם כבר!"
"ואני אפילו לא ערפד אינפנטיל אחד! אני כוהן, והאל שלי -ישן-! אז אולי תזיז את התחת המת שלך ותהרוג אותם לפני שאני הופך לארוחת צהריים?!" טרלוול פלט את המילים בקושי בזמן שהוא שלח ידו לפגיון הטקסי שלו, נאחז בו -חזק-, והתכונן לזרוק אותו על השד הראשון שיתקרב ללטאה המעופפת הארורה, מחזיק ידו השנייה על התליון לוחצת במידה שווה של היסטריה ויאוש, רגליו לפותות על הלטאה בתקווה קלושה שזה יספיק כדי לא ליפול.

פיליפ התייצב בזריזות על הלטאה, אוחז במושכות ובוחן את הסביבה. מבטו נפל מטה לשניה ואלו אשר הביטו בו הבחינו בבהלה הפתאומית, למרות שזו נעלמה במהרה. רגע לאחר מכן הוא משך את המושכות שמאלה בחוזקה, בכדי לכפות על הקראולי שלו לזוז לכיוון קראולי אחר, אל הערפד שרכב עליו. אלכסנדרה אחזה במושכות לרגע, ואז זינקה אל קראולי שונה, מהירה כל כך עד שנראתה כמו הבהוב אדום.
הערפד אליו טס פיליפ חייך חיוך רחב והתכונן לזנק אליו.

דאז'יראל שלף את פגיונות ההטלה שלו והטיל אחד, הערפד שלכיוונו זרק שאג בצחוק כשהפגיון אפילו לא התקרב אליו, אבל אז הקרולוי שלו צווח, דם שחור ומבעבע בקע מהפצע בראשו והיצור החל לאבד גובה במהירות, הערפד ניסה לזנק לקרולוי הקרוב, אבל הוא פספס ונפל אחריו.

"מגיע לך, תירוץ-עלוב-לשד שכמותך!" לוסידה רגזה ומיהרה לאחוז במושכות של הקרולוי שלה ולכרוך אותן סביב מותניה כך שידיה יהיו חופשיות מעט יותר. האלפית שלפה את אחד הפגיונות שלה בזהירות תוך כדי שמירה על שיווי משקל והטילה אותו אל עבר הצמיד של ערפד עוין תחתיה.
הפגיון, לעומת זאת, פשוט פגע במתכת והרעיש, ניתז הצידה, מה שמשך את תשומת לבו של הערפד, הוא כיוון את הקרולוי שלו מעלה בכוונה לקפוץ אל הקרולוי של האלפית האפלה.

פיליפ משך בחוזקה את המושכות שמאלה, בכדי להיצמד כמה שיותר לקרולוי השני, ומיד אחז במושכות בשיניו, בכדי לשחרר את הידיים. בגמידות מפתיעה הוא התיישר עם גבו אל גב הקרולוי והשתמש בידיו כדי לתת לערפד המזנק תנופה נוספת ובכך לשלוח אותו לצניחה קטלנית. הערפד אכן קיבל תנופה נוספת, אבל בתמרון מהיר הוא נאחז ברגלי הקרולוי, ואז ביצע סלטה הפוכה ונחת על גבו שוב, לצדו של פיליפ השכוב, הוא רכן מעליו בזריזות והשקיע את ניביו בכתף הנגדית, קורע את הבשר בפראות ושותה את הדם.

"ישן? איזה מין אל ישן כשהכוהנים שלו נלחמים?!" הערפד הצעיר שאל את טרלוול בפאניקה, בינתיים ראשו של אחד הערפדים נזרק מכיוון הערפד עליו זינקה אלכסנדרה, ואפרו נישא הרחק ברוח.

"זהירות! אנחנו עפים נמוך מדי!" היא קראה ואז הם הבחינו ברכס הרים כסוף מתקרב במהירות, צוקים גבוהים, עצומים, עלו מהאדמה והקרולויים שברו את המבנה ברגע האחרון, עפים בנקיקים קרובים, אך מופרדים.
דאז'יראל קם בדיוק באותו הרגע כדי לזנק לעבר הקרולוי עם סכינו אחוז בשיניו, הוא לא שמע את אזהרתה של אלכסנדרה, ובזמן שהוא זינק, הקרולוי שאליו כיוון תמרן אל צדו השני של הצוק המתקרב, קול הפגיעה העוצמתית של הלוחם בקיר הסלע הטבעי אפילו לא נשמע מעל רחש הרוח, הסימן היחיד לאובדנו היה הקרולוי שלו שיצא מהצד השני של רכס הצוקים, חסר רוכב.

לאחר שעברו את רכס ההרים, הקרולואים לא שבו למבנה שנקבע להם, אלא התחלקו לשתי קבוצות, הקבוצה הראשונה כללה את אראנור עם אנג'לו, לוסידה, אקטיביליוס, שני ערפדים לא תוקפניים ועוד שלושה בוגדים, ואילו השניה כללה את פיליפ, טרלוול, אלכסנדרה, חמישה ערפדים עויינים ועוד שלושה נאמנים שהעדיפו לא להתערב בקרב.

אקטיביליוס פתח שקיק עור נוסף ורוקן את כל תוכנו בתנועת זריקה לעבר שני הערפדים המזנקים לעברו, הוא צעק מילה, האבקה האפורה לפתע בהקה בהבזק אור עוצמתי ומסנוור, צמד הערפדים כיסו את עיניהם ופספסו את הקרולוי.

"שיניים יפות. אתה מצחצח אותן שלוש פעמים ביום?" הליצנית שאלה בחיוך מתגרה את הערפד שעף כעת קרוב אליה, סורקת את גופו במבטה. היא המתינה שיתקרב מעט יותר, מסמנת לעצמה בזיכרון היכן נמצא הצמיד שלו ואז הטילה כדור העלטה על שניהם, משתמשת בזריזות ידיה בכדי להסיר מעליו את צמיד שלו. "אח..אין כמו תכונות מולדות."
כתם שחור של חשיכה הסתיר את צמד הקרולואים ורוכביהם, אך רק לרגע, הוא נותר במקומו והקרולואים יצאו ממנו, רק אחד מהם היה מאוייש עכשיו, זה שעליו רכבה לוסידה עם התינוקת ספיר, שתיהן מכוסות בשכבה עבה של אפר.

טרלוול הידק את אחיזתו עוד ועוד סביב התליון עד שדם נשפך, מביט בערפדים סביבו בפחד שמתחיל לעבור שינוי, פחד כל כך עמוק ומוחלט עד שלא נשאר עוד ממה לפחד איזה אל באמת? הוא גישש במחשבתו לכיוון התליון, מנסה לחוש זיק של כוח מתוכו, תוך כדי שהוא הוציא את הפגיון מהגלימה, והתכונן להטיל אותו על משהו, הדבר הראשון שיקפוץ לכיוונו בכוונה לשתות דם כנראה. או..
הוא עוצר את נשימתו, ואם שוב דבר רעב לא קופץ לכיוונו-
הוא זרק את הפגיון על הלטאה של הערפד הקרוב ביותר בכוונה מלאה להרוג את היצור הארור ולשלוח את הרוכב שלו לגיהנום "האל שלי!" הוא סינן, מטיל אל תוך הפגיון את כל הכוח הזמין שהוא מצליח לגייס, כי אולי, רק אולי..
האל ישמע. הפגיון פספס את הקרולוי ועבר אותו, לרגע הערפד נראה די משועשע, אבל אז הוא שמע את השריקה, הפגיון טס במהירות לעברו משום מקום וננעץ עמוק בצווארו של הקרולוי. הלטאה צווחה בכאב ונסקה למטה בעודה מחרחרת.

צמד ערפדים הביטו בחברם שותה מכתפו של פיליפ, והתכוונו לזנק כדי לעזור לו לנקות את הצלחת. פילים עצר בבת אחת את פעולותיו, לוקח נשימה ארוכה. אין טעם למהר. החיפזון הוא מן השטן, לאחר מכן הוא שחרר מרפקית חזקה לכיוון בטנו של הערפד, והתגלגל שמאלה כשהוא משתמש בגופו ורגלו להעיף את הערפד איתו אל הצניחה, ידו נשלחה בייאוש לעבר המושכות...ותפסה. באיטיות הוא נתלה מהמושכות, רגליו משתלשלות מאות מטרים מהאדמה, והערפד נפל למטה, לוקח איתו גוש שלם מכתפו של פיליפ. הוא נשם נשימה עמוקה ומשך את עצמו בכוח וכאב בחזרה אל גב הקרולוי.

אלכסנדרה בדיוק הצליחה לזנק על צמד הערפדים שקפצו אל הקרולוי של פיליפ, תופסת אותם באוויר ומושכת אותם לאחור, שלושת הערפדים נפלו, אבל אלכסנדרה היתה היחידה מביניהם שתפסה את שלשלאות הפלדה שהושלכו לעברה, ואראנור הניף אותה בעוצמה מרהיבה לעבר אחד הקרולואים הלא מאויישים.

היא פנתה אז אל הערפד האחרון שנותר, הקרוב אליה. הוא נעמד על גב הקרולוי ואוחז בצמיד שלו, חיוכו חושף את ניביו.
"אתם חושבים שניצחתם? אתם חושבים שאתם בטוחים?" הוא שאל בלעג, "בגלל שהרגתם חבורה של ערפדים? תחשבו שוב. האמת היא שהסוף שהבאתם עלינו הוא לא פחות ממתנה, הרבה יותר קל מהעיסה הדביקה שמחכה לכם ולכל יצורי העולם העלוב הזה." עיניו ברקו, "כי ממתחת הוא טורף." הוא פרץ בצחוק מטורף בעודו מסיר את הצמיד וקפץ מהקרולוי, הופך לכדור של אש בדרכו למטה.

"אפידרמוס יטפל בכם בעולם שאחרי. תיהיו בטוחים בכך." אמר פיליפ בקול רם, "סבלכם יהיה מר מסבלנו."

טרלוול חזר לאחוז בלטאה הארורה בכל הכוח, מנסה להיזכר איך חוזרים לנשום. ממתחת הוא טורף...אלוהים!

פיליפ התייצב על הקרולוי ואחז במושכות, "הם יקחו אותנו ליעד גם בלי שנכוון אותם?"
"הכל יהיה בסדר, קטנה שלי.." לוסידה מילמלה ברוך לתינוקת בעודה מטיבה את אחיזתה בקרולוי שלה.
"מי יתן ורוחות אבותיך ימצאו לך מקום של כבוד ביניהן, אוויל." מלמל אקטיביליוס בעודו מביט על הקרולוי שנשא לפני כן את דאז'יראל על גבו.

הבהוב נוסף ואלכסנדרה חזרה לקרולוי המקורי שלה, מוודאת שדלנארק בסדר, "למעשה, אני חושבת שהגענו." היא אמרה, מצביעה לעבר רכס ההרים הגדול במרחק, צבעו כסוף כעופרת הכסף.
"זה עדיין בשוק." אמר אראנור, מביט באנג'לו, עיניו של הנסיך הצעיר היו מקובעות בקרולוי הלא מאוייש של דאז'יראל.
העמק האדיר נחשף לעיניהם, ואיתו גם ממלכת הגמדים, כל הבתים, המבנים, החצרות, הרחובות, הכל כרוי באבן הכסופה של המקום, סילברוואלי, העמק הכסוף.

טרלוול הרים את מבטו בזהירות שנובעת מפחד מגבה של הלטאה, בוהה בנוף העצום, ועצם את עיניו, מתחיל להתפלל.

על הרקע הזה פיליפ קשר את המושכות לידיו, חזק ככל הניתן ונראה שלא דקה מאוחר מידי. ברגע שסיים לקשור אותן הוא כבר החל לאבד את הכרתו, חיוור יותר מתמיד.

"אני צריכה משקה, ודחוף.." לוסידה אמרה בעצבנות מה והביטה באופק בשקיקה.

"אני מצטער על החבר שלך." אמר הערפד שמאחורי טרלוול, "זה היה ממש חסר מזל."
"נוחו, ננחת בקרוב." אמרה אלכסנדרה, מביטה בפיליפ ואז זינקה אליו והניחה את ידה על החור הפעור בכתפו, לוחשת משהו לאוזנו. הם דיברו שם, במשך דקה לפחות, הרוח השורקת העניקה להם פרטיות. לאחר מכן הקרולוי שלהם התרחק מעט מהשאר, וכשהם חזרו, הכתף של פיליפ היתה חבושה היטב ברצועות משמלת הכותנה של אלכסנדרה.

טרלוול בהה בפיליפ ברגעים האלו בהלם, "מתי זה קרה?" הוא לחש על מה הם מדברים שם? גם הוא יהפוך עכשיו לערפד?

לאט לאט הקרולואים הנמיכו עוף ודאו במעגלים מנמיכים אל מעמקי המכתש הגדול והמרשים, בין המבנים הכסופים, הגשרים והארכיטקטורה הגמדאית הערטילאית, המאופיינת בעיטורים סימטריים ומחרוזותיים של רונות ועיטורי טורקיז.

[ובמקום הרבה יותר גבוה מהשמים...לו מעטים יודעים לקרוא היכל הנבחרים...]
דלנארק הכיר את המקום, הוא הכיר את האור והדממה, את הרוח המלטפת והניחוחות הנעימים. ברגעים הראשונים הוא ניסה לכפופם לתודעתו האנושית, לשווא. לא היו די מילים בלשון התמותה לתאר את האווירה. היתה רק אחת, אחת די מוגבלת ועם זאת מלאה בתבונה.
חסד. היא אמרה את הכל, אם רק ידעת את משמעותה, ולא ידעת את משמעותה אם לא ביקרת שם, אם לא היית במקום אליו מעולם לא הגיע יצור שיכל להעלות את זכרונותיו על קלף.

הוא ציפה לראות את העמודים, תחושה בלתי מוכרת הציפה אותו כשראה את גופי השיש האדירים עולים מן המים, לבנים תכולים כשלג הטהור ביותר, חרוטים ברונות זורמות שהשלימו זו את זו בהרמוניה מושלמת. האם סימלו הן פולחנים, אמונות, אמות מידה לחיות על פיהן, או את כל צפונות הקיום? האם היה כל הבדל בין אלו?

אגם אינסופי היה רצפתו של ההיכל, מימיו צלולים כבדולח, קרירים וחמימים בו בזמן, נעים באדוות שלוות, בימיהם הטובים סימלו את עצם הטוהרה, אך באותו הרגע שיקפו את הדבר הנורא שאירע במקום, אסון שלא יעוכל. כתמים כהים ניקדו את האופק, גופות צפו במים, מכונפות ומכונפות למחצה. גופים שהיו יפהפיים וטהורים טומאו בשסעים ארוכים, בדם קרוש ובזה שעדיין ניגר- מתפשט ומערפל את המים כדיו כהה. במשך עשרים וכמה שנות חייו, דלנארק מעולם לא ביקר בהיכל המקודש, ועדיין ידע שזה לא בסדר. מעבר ללא בסדר, זה היה בלתי אפשרי.

למרות שהוא עצמו שכב על פני המים כאילו היו רצפת זכוכית שנעה, מירב הגופות- והיו המונים מהן- עלו וצפו ממעמקי האגם התכול. אלה שהגיעו לפני השטח נאספו בעדינות אל בועות גדולות, ריחפו אל על והצטרפו אל מחרוזת בועות ארוכה שנמשכה הלאה אל תוך האור הבוהק שמעל, שהיה בוהק אך לא מסנוור. קצוות של חישוקי אבן עצומים ושטוחים בקעו מהאור, בכל הגדלים והצורות, חלקם הצטלבו זה בזה ורובם הסתובבו במהירויות וקצבים שונים, ממש כאילו שמי האור הבוהקים חבו בתוכם מנגנון מכאני ענקי ומורכב במיוחד. בזו אחר זו נבלעו בועות הגופות אל תוך המנגנון הזורח, ולמרות שדלנארק לא היה מסוגל לעכל את מה שראה, הוא ידע שמדובר בצעד נואש במטרה להגן עליהן.

"ברוך השב, אח אהוב." אמר קול מאחוריו.
הנווד הנפטר הרים את ראשו מהרצפה המימית והביט לאחור. אל מולו ראה מלאך, לא מלאך...מלאך? משהו במושג נראה לו שגוי. ה'אדם' שעמד מאחוריו לא לבש דבר, ועם זאת לא היה בו שום דבר לא הגון או מיני. שיערו השחור הארוך נמשך עד מעבר לכתפיו, וכמו עיניו הכחולות- לא היה ברור אם היה לו סוף. צמד כנפיים גדולות, מרהיבות וצחורות כשלג בקעו משכמותיו ונותרו מקופלות; הן היו, כך ידע דלנארק, רק ההתחלה.

"אני..?"
"עדיין לא." אמר המלאך שאינו מלאך, "אבל התהליך, אני חושש, אינו הפיך. בקרוב תנתק את כל קשריך עם עולמם של קצרי הזמן. אף אחד לא יוכל לשנות זאת עבורך, גם לא המרפאים שלהם."
"אני...מה?"
הוא נראה מודאג לרגע, "אני מבין שהדרך שבה הגעת לכאן, כלומר...אני מבין שהמוות יכול להיות קצת...טראומטי." לפתע היצור נראה קצת לא נינוח, כאילו ניסה ראשו לעבד רעיון שהיה מעבר לתפיסתו, הבעיה היתה שהוא לא הבין. לבסוף הוא חייך שוב בהקלה, "אבל זה השתלם, אתה בבית עכשיו, ובעוד מספר שעות תהיה שוב אחד מאיתנו, כאילו מעולם לא...הממ...אתה יודע."

אדום השיער מצמץ, "אני יודע?"
הלא-מלאך הביט בו בציפייה, "אתה יודע?"
"אני..."
"אתה זוכר?"
ואז הוא זכר, ואז הוא הצטער על כך שלרוח הדברים לא היה מעט מן הטאקט וההיגיון, בכדי לטפטף את המידע בעדינות לראשו, "אה...דמיאל, נכון?"
ה'מלאך' הנהן, ועזר לנווד לקום. בבגדיו המלוכלכים והמסורבלים הרגיש דלנארק עירום יותר מכל דמויי האדם שהמעורטלים שנעו ברחבי ההיכל הגדול.
"הצטרף אליי." אמר לו דמיאל, שנראה כאילו הבין היטב את המבוכה של אחיו, "יש משהו שעליך לראות במהלך ההמתנה, וגם...המקום הזה לא בטוח."

דלנארק באמת הבחין שכל הנבחרים (כי כך קראו להם, נבחרים, נפלאות הזיכרון הפתאומי) אספו את אחיהם הפצועים לכיוון צפון, היכן שמימי האגם נמשכו אל תוך אופק של זריחה כחולה.
דלנארק הביט בפצועים, אלו שצלעו ואלו שריחפו באוויר בכנפיהם הפגומות, הוא הביט אז בגופות שצפו במים המוכתמים בדם, ואלה שריחפו אל מחרוזות הבועות האדירות, "הם...מתים?"
דמיאל עקב אחר מבטו, "כן...ואני מעדיף שלא לדבר עליהם, אם לא איכפת לך." מתחילת דבריו ועד סופם נראה כי עורו החוויר במספר רמות. ואז דלנארק הבין משהו.

"אני...אני ראיתי את זה, את כל זה, כשזה...מתי זה קרה? זה היה בתחילת השבוע? לפני שלושה...לא, ארבעה ימים?"
"לזמן אין חשיבות כאן." אמר דמיאל, "הזמן הוא המצאה לאלו שזמנם מתקדם בקו ישר, כלומר קצרי הזמן. מה שקרה כאן, מה שהרגשת על בשרך בדיוק כמו כולנו, אח אהוב, נמצא מאחור לעת עתה, כפי שאנחנו מתקדמים לפנים. לעת עתה." הוא צעד על הרצפה המימית, אבל היה ברור שעשה זאת רק בשל בן לווייתו נטול הכנפיים, בדרך כלל היה לצידו בן לוויה אחר.
"דמיאל?" שאל דלנארק, "מה עם...איפה מיכאל?"

הנבחר עצר לרגע, עצבות מסויימת עברה על פניו היפים, ממש כמו צל חולף, "אני מעדיף שלא לדבר על זה." ואז המשיך את צעדיו, כאילו רק באותו רגע נזכר כיצד לעשות כן.
"אבל...אני לא מבין, מה קרה כאן?"
"מלחמה, אני חושב שקוראים לזה." אמר הנבחר מבלי להביט לאחור, "עוד המצאה של קצרי הזמן."

"אכן, כולנו מעמידים שאלות ומבחנים במהלך חיינו, כנראה בכדי להבין, כדי להשלים או פשוט בכדי לשקר לעצמנו, רבים הם אלו שמאמינים כי האלים עצמם גם הם מעמידים אותנו בפני מבחנים, בין אם מדובר בספקותיהם של אלו שאתה מנהיג, פחד וכאב אשר מכים בך ללא רחם או מוות של חבר שעדיין לא הספקת להכיר.

המאמינים פחות ישאלו כיצד ניתן להיכשל או לאכזב במבחניהם של האלים, הרי האלים הם אלו שבראו אותנו כפי שאנחנו, ובכך גם קבעו אילו מבחנים נוכל לעבור ואילו לא. השוטה המסויים הזה יעדיף לקחת עמדה ניטרלית יותר ולומר כי נוצרנו עם מתנת וקללת המודעות העצמית. כך שלא משנה מי העמיד בפנינו כל מבחן, לא משנה אם אנחנו מאמינים או לא, משום שהשופט היחיד שמעינו הנוזפת לעולם לא נוכל להימלט הוא עצמנו, בכבודנו.

על כן, אשרי אלו שעומדים במבחנים על פי אמות מידותיהם שלהם, ובנוגע לאלו שלא..אוכל רק להציע את דמעת השמן המצויירת על לחיי השמאלית, מכיוון שלא קיים מענה אכזרי יותר מאשר מוחו של אדם אשם."

[במעמקי סימטותיה של הליופוליס הנטושה...]
"העניין הוא..." אמר הערפד במבט מעט אבוד, הוא כרע בקיפול רגליים, נשען על כריות רגליו הקדמיות, חיבק את עצמו והתנודד הנה והנה, "שהיה לי נאום...למדתי את כולו..." הוא הניד את ראשו לשלילה, "התאמנתי...עם הכדור...שנופל...במשך שבועות התאמנתי...וחזרתי, למרות ה...בום והתופת....! אבל היא לא הבינה." הנדת הראש לוותה בדמעות, "הו, אלי, היא לא תבין, היא לא תבין!" מולו שכבה גופתה המרוטשת של אישה חומת שיער, דם מועט ניגר מהשסעים האלימים.

"כמובן שהיא לא תבין, ארסי, אני מעבר להבנתה." אמר קול לידו, דמות גבוהה צעדה מתוך הצללים, זה היה אלף אפל, שיערו כסוף-זהוב, עיניו בהקו באדום עמוק, שכמיית המכשפים נתלתה על כתפיו בסוגר כסף בצורת עכביש, "היא בחורה!" הוא חייך ביהירות וצעד אל צדו השני של החדר, נזהר שלא לדרוך על גופה נוספת ששכבה שם, "-כולה סוכר ותבלינים, וכל דבר אחר חסר תועלת, אלא אם כן אתה אופה. אני יותר מזה, אני יותר מבשר-"

האלף האפל השתנה בעודו צועד אל צד אחר בחדר, הגוף הגברי השתנה לגוף נשי נמוך יותר, מעוגל חמוקיים, נתון כולו בשריון לוחות עשוי פלדה מושחרת, עורה של האישה היה אפור בהיר, כמו גם שיערה, ועיניה ברקו בלהט. "-יותר מדם, אני..." היא הסתובבה וחייכה אל ארסניוס, "אתה יודע? אני לא חושבת שיש מילה אנושית נפלאה מספיק עבורי! הו, אבל שמי יעלה על שפתיהם של כולם..." היא הרהרה בכך, "בהנחה שלא תלשתי אותן. אבל עדיין לא, וזה בסדר-"

היא צעדה בחזרה אל צדו האחר של הערפד, בעוד זה אחז בצידי ראשו במבט מעונה. הדמות שינתה את צורתה לברברי גבוה קומה, שריריו הענקיים פועמים, משורגים בניבים שחורים, בעיניו השחורות היה הבהוב ירוק עמום, מתמשך, "אני יכול להיות סבלני. הכל מתקדם כמתוכנן, האנושות נמצאת בדיוק היכן שאני רוצה אותה." הוא הביט מטה, "וכך גם אתה, בן כלאיים. אתה נמצא בדיוק היכן שאתה אמור להיות."

הוא התכופף לצדו של ארסניוס, והשתנה תוך כדי לקוסם הלבוש גלימות משי מהודרות, שיערו הבלונדיני נח בתלתלים מושלמים על כתפיו, "-אז מה בדיוק חשבת? שבגלל שעדיין יש לך נשמה תוכל פשוט לחיות ביניהם? לרקוד לך על הגבעות עם הארכי-פרחי? נשמה היא חלקלקה יותר מצפרדע בחבית שמן, למה נראה לך שמכרתי את שלי?" הוא צחק בלבביות, "ובכן, בוודאי חשבת שתהיה גבר חופשי, ואני חייב לכבד את זה. אבל אתה לעולם לא-"

"תהיה." השלימה את המשפט ערפדה מושכת, עורה צחור כשלג ושיערה השחור האדים לאור השמש השוקעת, ציפורני אצבעותיה הארוכות נמשחו בלק אדום בעוד היא העבירה אותן על הלחי שלו, "...אתה תמיד תהיה שלי...ותמיד תישאר בחשיכה איתי...שר את שירינו הקטנים..." קולה היה איטי ומתמשך, נתון במבטא מיינהמי עדין, אצבעה עברה על שפתו, "אתה אוהב את השירים שלנו, נכון? תמיד אהבת אותם, כבר מההתחלה. ולשם אנחנו הולכים-"

היא קמה וצעדה אל הקיר, בעודה צועדת השתנתה, הדמות היתה עכשיו יצור דמוי אדם, גופו עטוי בגלימת מכשפים ארוכה ושחורה, שכנפיה העליונים היו דקים כקורי עכביש והתבדרו סביב תנועותיו כאילו ערפיליות שחורות יצרו את מלבושיו, עורו היה כמעט שקוף- רך ומכוסה ריר, כל שריריו וכלי הדם שלו נראו דרכו. עיניו היו גדולות מהרגיל ושחורות לגמרי, כאילו אישוניו התרחבו והשתלטו על גלגלי העין לגמרי. הוא עמד שם בסמכותיות, עמידתו יציבה, ידיו שלובות על חזהו, "היישר אל ההתחלה. לא הבריאה, לא המפץ," הוא אמר בתיעוב, שפתיו הסתלסלו וחשפו את שורות שיניו החדות, "הראשית האמיתית!"

"השבועות הקרובים יהיו חתיכת חווייה. ואני חושב שכולנו עומדים ללמוד משהו בנוגע לעצמנו במהלכה. אתה תלמד שאתה ערימת טינופת מעוררת רחמים." הוא אמר בטון משפיל, "אם זה לא היה ברור עד עכשיו...הבט בעצמך." הוא צעד סביב הערפד, בעוד זה ניסה לאסוף את המעיים אל תוך גופה של האישה המבותרת, "...מנסה לעשות את הדבר הנכון. בדיוק כמותם. אתם פשוט לא מבינים...זה לא קשור ל'טוב'," שפתיו התעקלו בדחייה, "זה לא קשור ל'רע'.."

הוא השתנה שוב, ובצללים עמד גבר צעיר, שיערו הבלונדיני החלק היה קשור בסרט קטיפה שחור, ולגופו הוא לבש גלימת צמר ארוכה, פניו היו נעימים ומעט תמימים למראה. עיניו הירוקות כאיזמרגד הבזיקו בחיים בעוד הוא אמר בקולו האדיב, "זה קשור לכוח."

OOC:
המבוא הבא בקרוב מאוד. כנראה מחר.

[פונדק החלמיש השיכור, סילברוואלי]
"אם יש דבר אחד שרואן פרדראון למד בשנות חייו הארוכות, הרי זה שדברים לעיתים רחוקות קורים כמצופה מהם, ועל כן תמיד השתדל לקבל כל הפתעה בנכונות לאלתר וחוש הומור בריא.

אחרי הכל, בילדותו נאמר לו כי מזלו שפר עליו לרכוש את המקצוע המיוחס לשושלת משפחתו המהוללת וללמוד את המלאכה האצילית של ספירת חזירים, ולא יותר משנה לאחר שסיים את הכשרתו, הזקן שקנה אותו סיפר לו שהוא בעצם מאג.

מעבר לכך, מסורת התהפוכות המשיכה לאחר שבילה כמעט חצי שנה בחיזורים אחר בת אדם בשם אוריאן, אך נישא בתחושת הכרת תודה דתית כמעט לאלפית אפלה בשם אקרה.

ולבסוף, לאחר תשעה חודשים בהם כל הסימנים הצביעו שעומד להיוולד לו בן בכור, אותו קיווה ללמד את רזי המאגיה הנפתלים (והכין, ליתר ביטחון, את המחברת הישנה מימיו כרועה חזירים מתלמד), התאהב עד מעל לראשו הבלונדיני בבתו הנולדת, סומבראן. בנדיטית מדופלמת עם תעודות.

אכן, הפתעות ותהפוכות לא היו זרות לרואן, על כן לא היה אמור להיות מופתע כל כך כאשר רשומותיו של הקוסם הזקן ניבאו הגעה של חבורת גיבורים אשר יצילו את העולם, כשמי שלמעשה הגיע היה-"

אנג'לו צעד דרך דלת הפונדק, פניו עודם חיוורים כסיד חולני, "רואן..?"
הקוסם, רואן, היה גבר שנראה כאדם צעיר בשנות העשרים המאוחרות לחייו, חיוור עור, שיערו היה בלונדיני בהיר עם גוונים כסופים, ונקשר בזנב סוס הדוק מאחורי ראשו. לגופו הגבוה ורחב הכתפיים הוא לבש גלימת צמר שחורה ופשוטה, רחבה ורבת קפלים, עיניו היו ירוקות כהות כאיזמרגד ונוצצות בשמחת חיים ובלבול שהיה כמעט ילדותי. על חזהו נתלה לו מנשא עשוי רצועות בד רחבות ורכות, בהן ישבה לה תינוקת כבת שנה- עם פניה אל הקהל, עורה היה מעט בהיר יותר מעורם של האלפים האפלים, שיערה היה כשל אביה- זהוב וכסוף, ועיניה ירוקות כאבני ברקת בהירות. חיוך תינוקי ממזרי מעט עיקל את פניה השמנמנות והיא ציחקקה לה כאשר רואן עזר לה לנופף בידה אל הנסיך החיוור, "נסיך? היי, תראי, סיסי, זה הנסיך! תגידי שלום!"
"שאאאווו!" אמרה התינוקת ופרצה בצחקוק מתגלגל.
"שמעת את זה, נכון? היא אמרה את זה, רק חצי שנה והיא יודעת כבר עשרים ושבע מילים! היא כל כך חכמה, נכון? גאונה קטנה של אבא!" הוא פנה אל התינוקת ודגדג אותה, "את הבנדיטית קטנה וגאונה!" התינוקת פשוט המשיכה לצחקק. אז הבחין הקוסם בשאר החבורה, בדלנארק שנסחב בידי חבריו ובפיליפ הפצוע. "אא...שלום?"

OOC:
הנה ממשיכים.
אלכסנדרה ואנשיה הורידו אתכם קרוב לפונדק והיא ביקשה שתמסרו ד"ש לאחיה.

שלושה שחקנים אמורים להגיב עכשיו:
Wizinet
Death Knight
The Time

לAcara אין מחשב כרגע והיא (גם כן) מדוב"שת.
השחקן מבין השלושה שיגיב שלישי יצטרך להתמודד עם מלוא זעמו של השה"ם.

אתם סטלנים, תתמודדו עם ההשלכות.

מה קרה כאן? היה שם חושך שבטח אחד הערפדים יצר, אחד מאיתנו ננשך, והנסיך לא התעורר לרגע אחד במהלך הקרב.. אני פשוט לא מבין את זה, מה השועל עשה? אלוהים.. אני מקווה שכשתתעורר תצליח לפעול דרך ערוצים בטוחים יותר בנשמתי, כי נראה לי שאני לא אעמוד במהות האמיתית שלי עוד הרבה זמן.. והצורי מת. היה צפוי כמובן שמישהו ימות בקרב כזה, אבל דווקא הוא? הייתה לנו אישה עם תינוקת למען השם, ודווקא הקוסם התרסק על צלע ההר.. היא פשוט מוזרה האלפית הזו, פשוט מוזרה.
טרלוול מביט באדם בבלבול "זה הקוסם?" הוא שואל בקול עייף של מי שעבר הרבה יותר מידי בימים האחרונים
"יש לנו פצוע. אנוש." מת..

אני נכנס אחרון דרך דלת הפונדק. מסתכל לשתי שניות על המשוגע עם התינוקת שפנה לאנג'לו. לא ענייני. אני עובר בין המתגודדים ליד הדלת ומתיישב על הבאר. "שיכר" אני אומר בפשטות לעבר הבארמן. אחרי פציעה כזו מותר לי לחרוג מהנהלים. לאחר מכן אני בוחן את אוסף הבקבוקים שעל המדף מאחורי הבאר ומאזין בחדות לכל מילה שנאמרת מאחורי.

אקטיביליוס נעמד מאחורי הנסיך והשאר, בוחן את המקום ומאזין בדריכות לשיחה המתפתחת.
מראה התינוקת המצומקת החליא אותו, לא מספיק שהיה צריך להסתובב עם האלפים ובני האנוש השבריריים והקטנים האלו, כעת הוא נאלץ להיות עד לבת הכלאיים המשונה הזאת.

עיניה של לוסידה נפערות בפליאה למראה רואן והתינוקת שבחיקו, "אין מצב.."
פרדר'און..? חייבת להיות, אחרי הכל התינוקת הזו..
ואם האם בסביבה..

"היי, בלונדי! גם לי יש אחת." הליצנית קוראת לרואן ומצביעה על הגלימה שמשמשת כמנשא מאולתר בשביל ספיר, "איפה אני יכולה להשיג דברים בשבילה במקום הזה?"

"אוי לי.." פניו של הקוסם נפלו למשמע מצבו של הפצוע, "מהר, אחריי, קודם נמצא לו מקום לנוח. סחבתם אותו מאוורגרין עד לכאן? או שהגעתם מרות'סקאבין?" הוא שואל בעודו מטפס במדרגות במהירות, ואז מביט אל לוסידה, "יש להם חלב עיזים פה, מדהים כמה עיזים יש להם באזור, אבל את צריכה להיזהר ולהבהיר שאת רוצה חלב בלי כהל בתוכו. הם יונקים אלכוהול עם חלב האם, נראה לי..." הוא מגרד באחורי ראשו, ואז מחייך חיוך רחב ומלא שיניים לבנות, "בת כמה שלך? סומבראני בת חצי שנה, והיא כבר זוחלת ועומדת לפעמים, את צריכה להנות משלב הבטטה כמה שאת יכולה- ברגע שהם ניידים, קשה לעמוד בקצב! הפגע הרע הקטנה הזאת פשוט התרוצצה לה בכל המקום מהרגע שהגענו, ספלים, צלחות, כדים וחפצים קטנים, כולם מחליפים מקומות ומר שחם המסכן לא מצליח למצוא את ידיו ורגליו בכל הבלגן!"

"אז, אתם..אממ...כולכם חברים של הנסיך?"
נראה שהלאות הצליחה לשבור איכשהו את ההלם של אנג'לו, משום שהוא הביט בקוסם במבט נרגז, הוא עקף אותו בגסות ומיהר לחפש חדר נקי וריק. כשמצא אחד, שבו היתה מיטה פשוטה, ארון ומכתבה.

"מי זה הבחור עם התינוקת?" אני שואל את הבארמן מבלי לקום ממקומי על הבאר.
זה? לשלומיאל כזה נותנים ליהיות הקוסם הראשי של הממלכה? חשבתי שהם אמורים ליהיות מבוגרים וחכמים...

"הוא ככה מהמדבר, וברשותך, בשקיעה הוא מתפגר, אז תעזוב את הילדה שלך לשתי שניות בבקשה ותוציא את הציוד שמשאיר אנשים בחיים. אני בטוח שהיא תסתדר.." מבטו של גל מוסט וקולו דואך, הוא מביט בבקבוקים בהבעה רעבה, ומנסה למצוא מישהו שממנו יוכל לדרוש חבית של מים, או עדיף שתיים..
צמא.. לא חשתי כל כך צמא מאז הגירוש, לעזאזל, אפילו לנשום קשה עם הגרון הזה.. אני לא מאמין שפעלתי כל כך הרבה זמן על יאוש ואנדרנלין ופחד..

OOC:
החלק היפה הוא שאתם הגעתם כדי לדאוג לדלנארק, אבל בדרך אחד מכם הולך לבר, אחר צועד לו עם הקוסם, אחת מפטפטת על תינוקות, אחד צועד אחרי הנסיך ואחד הוא אנג'לו. ודלנארק...מה? גורר את עצמו על הרצפה עם הלשון?

תקפידו לרשום את השמות בנושא ההודעה או שתהיה לכם בעיה רצינית איתי.

IC:
"הקוסם המלכותי של אוורגרין, מסוג המלכותי שדורש שתוסיף 'מר' לפני ה'בחור עם התינוקת' שלך, בחור צעיר." נוהם הברמן- גמד עב כרס עם שיער שחור סמיך, "ה'בחור' הזה ראה יותר צרות מכתימות מכנסיים מאלה שעליהן חלמת כל חייך! זה היה בחינם, המשקאות שאתה שם מרגיש כל כך בנוח לדרוש עולים מטבעות שאני יכול לראות." עיניו השחורות עברו על מראהו החבוט מעט של פיליפ, "ואני לא רואה כאלו עכשיו."

רואן האדים מעט, "כן, כמובן, שימו אותו על המיטה, בבקשה, אמרת שיש לנו עד השקיעה? אם כך כדאי שנקרא לכוהן." הוא אומר וניגש אל החלון, מוציא פיסת קלף ועט עם קסת דיו, משתמש בקיר למשען ואז נושף את הפיסה החוצה, מחייך כשזו מתקפלת והופכת לציפור נייר, אשר מרפרפת באוויר לרגע ואז טסה במהירות אל המרחק.

נניח שאני סחבתי אותו.
IN
גל מחזיק בנווד בהבעה מיוסרת למדי עוד קצת.. הוא מרים אותו בקושי קל, ומניח אותו על המיטה בזהירות "כן, עד השקיעה. אז ה..קסם מתפוגג. עד השקיעה הבאה ההוא הניסוח המדוייק. אתה תוכל להסתדר מכאן? לא שתינו כמו שצריך מאז.. מאז.." הוא מנער את ראשו "במדבר."

אני עוצם את עיני לשניה ובולע את רוקי כשהבארמן מדבר על הכבוד שעלי לרכוש לקוסם.
בטח שהמכנסיים שלו הוחטמו. במקום לעבוד הוא מתעסק עם תינוקות...
"האדון אנג'לו ישלם עבור זה לפני שנעזוב את המקום." אני אומר בטון הכי כנוע שאני מצליח לגייס.
אין טעם לשלוף פה מטבעות צורים... זה יכול רק להזיק...

"רק עוד קצת, יפה שלי.." הליצנית ממלמלת ברוך לתינוקת שבחיקה, זורקת "תודה." לעברו של הקוסם המלכותי ופונה אל הברמן."אדוני, ברגעים אלו אין בכיסי את המטבע המקומי, אך אשמח אם תוכל לתת לי מעט חלב עיזים נקי ומים בשביל התינוקת שלי." האלפית אומרת בחיוך, "צעדנו זמן רב מדי תחת השמש הקופחת של מדבר המוות ואני חוששת לגורלה. וכפי שאמר ידידי, הנסיך חב לנו תשלום כך שאוכל לשלם לך בהמשך הערב."

הגמד הביט בפיליפ ואז בלוסידה, "לא יודע מי זה אנג'לו, לא מכיר את הנסיך, אבל שום דבר קטן כזה אין לו שום עסק להיות שם במדבר כל כך הרבה זמן." הוא אמר, ואז מזג כוס חלב, וברטינה מסויימת מזג עוד צמד כוסות של שיכר.

"בסדר, בסדר, מה העניין הגדול? תעיפו את הדבר הזה ממני!" רטן גמד נוסף שנכנס דרך הדלתות, הוא נראה די שונה מהגמד הפונדקאי. זקנו הארוך והלבן היה קלוע לשלוש צמות, חלקים מהן נצבעו בצבע מים כחול בהיר, הוא היה קירח לגמרי ואפילו על פדחתו הופיעו קעקועים כחולים כהים של רונות גיאומטריות כבדות, מרובעות. לגופו הוא לבש תלבושת צמר לבנה שנקשרה סביב גפיו ברצועות פרווה רבות ואפורות. והיתה ציפור נייר קטנה שרפרפה סביב ראשו וגרמה לו להניף את ידיו הנה והנה כדי להבריח אותה, "בשם פטישו של אלבטרוס! מישהו מכם ראה כאן בן אדם עם שיער צהוב וחיוך מטופש?"

"היי שם, באזאל." אמר הפונדקאי, "הם שם למעלה, לקחו איזה בן אדם מסריח איתם."
"אה, אין צורך להיות בוטים, שחם." אמר כוהן הרונות ופנה אל המדרגות, "רגליים ארוכות או קצרות, כולנו עדיין ילדי האדמה."
"לא, הוא באמת מסריח, זה שם."
"אה? הו, אוי לי, אוי לי..." מלמל הגמד וטיפס במדרגות במהירות.

באזאל צוק-שחור עבר דרך דלתות החדר וראה את דלנארק על המיטה, "זה שם בן האדם השחור ביותר שאני ראיתי מעודי, פנו את הדרך, פנו את הדרך, תנו לי לראות." הוא אמר וניגש אל הגוף הדומם והמושחר, הביט בפצע הפעור בגולגלתו ואז הניח את ראשו על החזה, "הוא עדיין פה חי, אבל איך? זה חתיכת פציעה, מה שיש לכם כאן." מלמל והביט בקטע הגולגולת השבור והחשוף.
"הם הטילו עליו איזשהו קסם." אמר רואן, "אני לא מצליח לזהות אותו, אבל הבחור העצבני הזה פה אומר שהוא יפוג בשקיעה, אתה חושב שאתה יכול לעזור לו, באזאל?"
"הממ...בשם זקנו המטונף של אלבטרוס, אני לא יודע." מלמל הגמד, "אף פעם לא ראיתי משהו כזה, כמו שיש לכם כאן. אני אעשה מה שאני יכול, אבל לא משנה כמה פעמים תכה בפחם, לא תצליח להפוך אותו ליהלום, אתה יודע. המקרה של זה פה, נראה לי, הוא אבוד. אבל תנו לי לנסות, החוצה- החוצה כולם."

"קדימה, נסיכי." אמר רואן לאנג'לו וכיוון אותו החוצה מהחדר, "ניתן לכוהן הטוב לעשות את עבודתו, ונלך למלא את קיבותינו מעט, אני מניח שעבר קצת זמן מאז שאכלתם ארוחה ראוייה. אני אומר לשחם להכין משהו, בינתיים כדאי שאתה וחבריך תשתו." מלמל הבלונדיני בעודו מוליך את כולם החוצה, "יש להם משקאות מצויינים פה, אבל לא הייתי ממליץ על היינות האלפיים, אני חושב שהגמדאים לא הבינו נכונה את המהות להכנתם, למיטב הבנתי הם פשוט לוקחים חבית של מים ומשתינים פנימה. איזה משהו, הא?" הוא חייך וסגר את הדלת מאחוריהם.

[...היכל הנבחרים העליונים...]
"מלחמה, אני חושב שקוראים לזה." אמר הנבחר מבלי להביט לאחור, "עוד המצאה של קצרי הזמן."
מבט הזעזוע על פניו של דלנארק הבהיר כיצד הוא קיבל את החדשות האלו, "אבל מי.. מי יעשה דבר כזה?" בלי לשים לב לכך דלנארק עבר לדבר בלחישה, כאילו אינו מעז להגיד את המילים.
"מי יעשה?" דמיאל שאל, "מי יכול לעשות? הנוראי כאן הוא לא הכוונה, אח אהוב, אלא היכולת. שערי ההיכל נפרצו, נפתחו עבורם כאילו היו מבינינו. זה בלתי אפשרי, ועל כן מחריד אותנו. אנחנו נבחרים! אנחנו לא מתים, אנחנו לא אמורים למות." פניו החווירו עוד יותר וידיו רעדו, "ראה...אני מנסה...שלא לחשוב על כך."
"לא לחשוב על כך?! איך אתה יכול לא לחשוב על כך? איך אני יכול שלא לחשוב על כך?"
הוא מביט בך, "אתה לא יכול?" הוא שואל בתמיהה, "כולנו יכולים, קיבלנו את מתת הצלילות מאבינו המבורך."
דלנארק המשיך להביט בדמיאל מספר שניות נוספות ונאנח אנחה עמוקה, "כנראה שהייתי יותר מדי זמן בעולם בני האדם, עודני בגוף אדם! מחשבותי עדיין דומות למחשבות אדם". הוא הביט בידיו מספר רגעים, פניו חלקות ממבע אך עיניו מתרוצצות ללא הרף לאורך התוים ששנות הנוודות השאירו בכפותיו, "אז ספר לי.. מה קורה עכשיו?"

דמיאל הביט לרגע בידי דלנארק, ואז בידיו, סקרן לראות מה בדיוק הוא חיפש, ואז הביט בו שוב, "אנחנו מתכנסים בהיכלים הגבוהים, היכן שבטוח." הוא אמר, ואז הוסיף במחשבה שניה, "כלומר, בטוח יותר... זה מוזר, אני לא חושב שאי פעם היתה לי מחשבה שניה." הוא אמר במבט מוטרד, ואז המשיך ללכת, כנפיו הונפו פה ושם וגרמו לו לרחף כל צעד שלישי.

בהלה אחזה בדלנארק למשמע דבריו השינוי מגיע להיכל. הוא יגיע ושום דבר לא ישאר כמו שהוא היה. הרגש הגיע מאותו מקום שחזרו אליו חייו הקודמים, זה היה אותו אינסטינקט שבו נלחם בעבר. אבל מעולם לא חשבתי על זה!
"ובעולם למטה?"
הוא הביט בנווד לרגע, מבטו הקדיר, "ובכן, קיוויתי שאולי אתה תוכל לומר לנו, לכן אנחנו בדרכנו אל ההתכנסות."
דלנארק הניד את ראשו קלות בהבנה והמשיך לעקוב אחר דמיאל.

האור הכחול לא התרחק או איפשר לעיניהם להתרגל ככל שהתקרבו, הוא פשוט עטף אותם כך שלא ראו דבר מלבד אור (שאינו מסנוור), וברגע הבא הם עמדו בראש גרם מדרגות שנמשך סביב קירותיו של אולם שיש גדול ועגול, במרכזו שולחן שיש שדמה בסגנונו לעמודי השיש בהיכל הראשי. השולחן חולק לתשע פיאות, על כל פיאה חרוט סמל הבוהק בצבע אחר. כולם בהקו מלבד אחד שנותר עמום, סמל הברק.

בוהקו של סמל הדמעה הבהב ואישה צעירה פסעה אליו מקצה האולם, היא היתה צעירה- אבל היא צלעה, גופה שפוף, היא לבשה סחבות ודומה היה שהיא נושאת עול רב עליה, אם כי לא נראה כל משא- קאדריה העיוורת, אלת החמלה התגשמה ליד השולחן.
סמל הניצוץ הבהב אחריו, ואישה שחורה, זקופה, לבושה בצבעים ססגוניים של סגול ואדום צעדה בגאווה אל צדה בשולחן, זרמים נפלטו מגופה, נמשכים בין רגליה לרצפה בכל פעם שהיא מרימה אותן- האקטה, אלת החיים.
סמל הנהר הבהב אחריו, אישה חיוורת, לבושה כולה בלבן, ריחפה מהקצה הנגדי של האולם, בגדיה הלבנים היו רצועות של בד שנמשכו לאחור ברוח שאינה קיימת, זורמים באוויר, פניה לא הראו שום הבעה, ושיערה השחור גם כן זרם באוויר כנהר ארוך ושחור- אייזיס, אלת המוות.
סמל החץ היה הבא להבהב, אישה מפתה צעדה אל השולחן, כל תנועותיה אומרות חושניות. אלפית, שיערה ערמוני וגלי, חמוקיה היו חשופים במעט בין רצועות המשי של לבושה החום- שדמה במעט לטוגה צמודה, ששוסעה בטלפיו של נמר בעל חוש לאופנה. על גבה היא נשאה קשת ארוכה- דיאנה, אלת התשוקה והציד.
הסמל הבא היה סמל העלה. אישה חומת שיער הופיעה לצד השולחן, לא היה בה כל דבר ראוותני, מלבד הפרחים שנשזרו בשיערה המתולתל והגפנים שהחזיקו את בגדיה- טרה, אלת האדמה.
סמל הכלב הבהב ואלף זכר צעד במהירות לעבר השולחן, סייר למראה, לבוש בלבוש עור משופשף מסורתי, עורו מכוסה בשריטות ישנות וישנם גם טלאים של פרווה חומה-זהובה- על כתפיו, מעל מרפקיו ובטח בכמה מקומות נוספים שלא היה ניתן לראות, דלנארק היה גם די בטוח שראה כל מיני יצורים קטנים ופרוותיים שהתרוצצו מכיס אחד למשנהו- סיריוס, אל החי.
סמל הספר והשרביט הבהב, קוסם מלומד, עטור שלל גלימות ארוכות ומתנופפות מיהר אל השולחן, אוחז בכמה ספרים אל חזהו, זקנו נקשר אל הפקעת שהחזיקה את שיערו הארוך והאפור- גילאיל, אל הקסם והידע.
הישות השמינית נכנסה לאחר שסמל המטבע הבהב, גמד דווקא, אם כי דלנארק מעולם לא ראה גמד בלבוש יורדי ים, גופו רחב ומוצק, שיער ראשו וזקנו סמיכים ושחורים ועיניו שחורות כים סוער- אלבטרוס, אל הים והמלאכה.

"אני חושב שהגענו בדיוק ב...אא...בהיעדר מושג טוב יותר..זמן." לחש אליו דמיאל, נשאר לעמוד על ראש המדרגות לצידו.
הנווד נשאר ברקע ליד דמיאל. מתבונן.
"מה אתה רואה שם, אח יקר?"
במבט תמיהה קל דלנארק הסתכל על דמיאל, "שמונה אלים מסביב לשולחן."
"לא אלים, אח, נבחרים עליונים. ישנו רק אל אחד- אבינו המבורך." הוא אמר בהדגשה, "ושולחן...מעניין... נראה שהשהייה בצורת הקיום של קצר הזמן השפיעה עליך יותר מכפי שצפינו."

"מה.. מה אתה רואה?"
דמיאל הניד בראשו, "הו, לא הייתי מעז להשפיע...צר לי. ישנם דברים שאתה עדיין לא מבין...אתה עדיין חושב כקצר זמן, כולי תקווה שעם חזרתך השלמה בינתך תיפתח. היקום אינו עובדות קרות ונוף מוגדר, אח יקר, לא כפי שקצרי הזמן רואים אותו- בכל אופן, מכיוון שהם חיים בבריאה." הוא עצר לרגע, נראה מעט אבוד, "זה...קשה להסביר, אני לא יכול להשתמש במילים הנכונות, מכיוון שאתה לא מסוגל לשמוע אותן. היקום הוא...כחומר, הוא שם, והוא קשה מאוד לתמרון, אבל קל מאוד בו זמנית, נאמר שרק נקודת המבט הפשוטה ביותר משנה את החומר לבלי היכר. הבריאה עצמה, כל מה שאבינו והנבחרים העליונים שלנו יצרו, עשויים מהחומר הזה, מהסיבה שלא יכלו לברוא ממאום, ויצרו אותם בצורות, בצבעים, בנופים- בכדי להקל על תודעתם הפשוטה של קצרי הזמן. על כן קצרי הזמן שוגים באמרה השגורה בפיהם, שהיא 'לראות זה להאמין', במקום...ובכן.."

"להאמין זה לראות?"

הנבחר חייך, "אתה מתחיל לחזור לעצמך, אח אהוב. הס עכשיו, הם כבר התחילו." הוא הצביע מטה לעבר השולחן, דלנארק ראה דגם של כדור כחול וגדול מרחף במרכזו, גילאיל פתח את תיקיו והתחיל להקיף את הנבחרים האחרים, מחלק להם קריסטלים. כל אחד מהם לוקח את הגביש שלו והניח אותו על סמל האלוהות, האור המהבהב בסמל נכבה והגביש זהר במקומו. הנבחרים העליונים הרימו אחד-אחד את הגבישים הזורחים מהשולחן ואחזו אותם בין כפות ידיהם. מסכי חזיונות התממשו באוויר, מקיפים כל נבחר עליון בנפרד, תמונות הופיעו בהם והתחלפו לפי מחוות היד של כל אחד מהמתכנסים.
טרה, שנראיתה קצת עגומה, הניעה את ידה וזימנה תמונות נוף מרהיבות של יבשות ארוכות ושטוחות. הכדור במרכז בהק לרגע, ותבניות של טלאים חוליים הופיעו על פני השטח הכחולים.
אלבטרוס הניע את אצבעותיו והציג חזיונות של שוניות עמוקות, מערבולות ים, מערות תת ימיות ועולמות נחבאים, והקטעים הכחולים שעל המפה קיבלו גוונים שונים- עומקים וקטעים רדודים, חופים ומפרצים התחברו לחלק מהיבשות.
"חי אבינו המקודש, השמועות היו נכונות! הם באמת דנים בה!"
"במה?"
דמיאל הביט בדלנארק, נרעש, "בבריאה! החזיונות האלו, הגבישים, אלו הם הרישומים הישנים מהבריאה הראשונה. אבל מדוע שהם יוציאו אותם עכשיו?"

סיריוס העביר את התמונות מול עיניו במהירות, עוצר לרגע כשדיאנה טופפה על כתפו. "כן?"
"אולי נוותר על זה?" היא שאלה והצביעה על אחת התמונות, "לא הבנתי למה היינו צריכים אותן בפעם הראשונה, מה הטעם ליצור אותן שוב? אין לחשופיות שום מטרה או ערך במערכת השלמה."
"ובכל זאת, היא נקראת המערכת השלמה מסיבה כלשהי." ענה לה גילאיל, "אבינו יצר אותה כך, אם נחל להחסיר ממנה, היא כבר לא תהיה כל כך שלמה, נכון?"
"אבל הראשונה לא בדיוק התגלתה כמושלמת, נכון?" הציידת העירה בעוקצנות, "אם אני לא טועה, היו לנו לא מעט צליעות בתחילת הסיבוב הראשון. או ששכחתם את אדריאדה?"

דלנארק פנה אל דמיאל וסינן בלחישה, "אדריאדה?"
דמיאל הניע את ראשו לשלילה, "אני..לא יודע. אולי זה שם של שלב בתהליך הבריאה." הוא לחש.

"החשופיות-" אמרה האקטה,
"-כמו הרימות, אחראיות ליצירת הרקבובית." אמרה אייזיס, מהצד השני של השולחן, תמונות די קודרות חלפו מול פניה, בעיקר כאלה של אפר ועצמות יבשות של כל מיני יצורים.
"-והרקבובית מעודדת לידה מחדש." השלימה האקטה, "תיקחי את החשופיות והתולעים ובכך תיתני ליערות שלמים להיכחד לפני סוף המאה הראשונה."
"אז למה שלא פשוט ניצור הפעם צמחייה שמחיה את עצמה מחדש בלי צורך ברקבוביות, מים או אוויר נקי?" שאלה דיאנה, "למה ליצור את כל המכשולים האלו?"
"מכיוון שאם במרידיון החדשה לא יהיו מכשולים, אז גם לא יהיו נצחונות, לא יהיה ייאוש, לא תהיה תקווה, והגזעים החדשים יחיו בעולם מוגן שיגרום להם, בסופו של דבר, לשקוע בדיכאון ולהביא לסופם." אמרה קאדריה העיוורת, "מהר יותר מאלו שבמרידיון הישנה."

"הם רוצים ליצור עולם נוסף?" לחש דלנארק בבלבול.
דמיאל הרהר בכך לרגע, "יש...שמועות...אני לא גאה בהן." הוא לחש בחוסר נוחות, "שמועות הן המצאה קטנונית של קצרי הזמן, כמעט תמיד מפוקפקת בצורה מאוד לא מכובדת."
"אבל איפה הם ישימו אותו? ולמה עכשיו? הייתי אומר שיש להם דברים יותר חשובים להתעסק בהם כרגע מאשר לגו!"
"אני חושב שהמטרה היא ליצור עולם חדש..." הוא אמר וגירד בעורפו, מביט לצדדים בעצבנות, "עולם..הממ..חלופי."
"לאיזו מטרה?"
"במקום...מרידיון הגוססת?" הוא הציע, מבטו נואש.
"במקום.. ומה יקרה למרידיון האמיתית?"
הוא משך בכתפיו, והביט בנבחרים העליונים, בעוד אלו המשיכו לדון בענייני הבריאה.
אך דלנארק סירב להרפות מן הנושא, "ולמה התכוונת כשאמרת שמרידיון גוססת?"
"אני לא יודע." הוא אמר והביט בדלנארק, נדהם לדעת שזה עדיין דובק בנושא הלא נעים, "אני לא רוצה לדבר על זה, זה מטריד אותי."
דלנארק הנהן קלות וחזר לצפות בנבחרים שמולו.

"אני רוצה להציע שינוי בתחום הכישוף, הוא מקורב מדי לתחום עבודת השאול." אמר גילאיל, "ההשחתה של הנשמה מתרחשת מהר מדי, אני חושב שעלינו לעכב אותה מעט, לאפשר למכשפים מרחב גדול יותר לעצור את עצמם לפני שהם נופלים מהקצה."
"הבלים." אמרה האקטה, "הבחירה בין טוב לרע היא משהו שאדם עושה הרבה לפני כן, הרבה לפני שהוא-"
"-נולד? זו כוונתך, אחות? האם אנחנו לא מרשות שוב לדעותינו הקדומות להשפיע על שיקול דעתנו?" שאלה אייזיס בעוקצנות.
"אם את מתכוונת לאלפים האפלים, אני-"
"הבהרת את דעתך בנידון, וכך גם אנחנו, אחות אהובה." אמר סיריוס, "הם חלק מהבריאה, לא משנה את מי הם עובדים."
"רבותיי." אמר הקוסם הזקן, "הכישוף.."
"ניקח את דעתך בחשבון, אח אהוב." אמר אלבטרוס, "ונדון בו בפעם הבאה."
"טוב ויפה." אמר גילאיל, "ועכשיו, ישנו עניין נוסף שברצוני להעלות אל המעמד." דגם העולם נעלם, ואיתו כל החזיונות והגבישים, "דומני כי איננו לבדנו בהיכל, זכינו לאורח נכבד ביותר."

האקטה הייתה הראשונה להרים את מבטה אליהם, עיניה הסגולות ברקו, "נבחרים! רדו לכאן, תרנגולות מרוטות שכמותכם! איך אתם מעזים לצותת כך להתכנסות הנבחרים העליונים?!"

דמיאל החוויר משורשי שיערו עד תחילת ציפורני בהונותיו, הוא פרש את כל שלושת זוגות כנפיו, צמד אחד בקע מאמצע גבו ואחד נוסף מגבו התחתון, הוא זינק באוויר ודאה מטה במהירות. "גבירתי! בחירת החיים היקרה! אנא, סלחי לנו! בסך הכל ניסיתי להביא את אחינו החוזר למקום בטוח!"

דלנארק עצמו ירד במהירות במדרגות שהקיפו את החדר העגול, בעודו ממלמל שרשרת התנצלויות ממולמלות.
גילאיל הניף את ידו בביטול וניגש אל הנווד, "זהו ביתך, ד-" הוא עצר, "שמך הוא דלנארק עכשיו, נכון? אם כן נשתמש בו לעת עתה. אנחנו, כמובן, שמחים מאוד שחזרת, אם כי לא בשלמותך עדיין, הלא כן?" את שאלתו הוא הפנה דווקא אל בחירת המוות, אייזיס, היא הנהנה לחיוב. "אני תוהה אם אתה יודע כמה מיוחד אתה, דלנארק. היכלינו, כפי שאתה בוודאי יודע, הם אינסופיים, ובכל זאת לא היה ולא יהיה אף לא נבחר אחד שקיבל את ההזדמנות להיוולד כקצר זמן."
"בדיוק!" אמר דמיאל בתקווה, "בגלל זה הבאתי אותו לפה, כי הוא היה שם למטה, איתם, חשבתי שאולי הוא יוכל לספר לנו-"
"לספר לנו?" דיאנה שאלה בעוקצנות, "האם אתה מעלה בדעתך, נבחר טיפשון שכמותך, שאיננו מודעים למה שמתרחש על פני האדמה? למה שקורה לילדינו, לבשר מבשרנו?"
"ובכל זאת." קטע אותה גילאיל, "אני חושב שלא יזיק לנו דיווח ממקור ראשון, מנקודת מבט אנושית...באופן טכני."

דלנארק לא המתין, אלא החל לתאר כמיטב יכולתו את יצורי הסיוט אשר תקפו אותו לפני כניסתו לפונדק. "התעוררתי מהסיוט רק כדי לגלות שהוא אמיתי. יצורי בלהות מכונפים אשר תקפו את העיר וכל אדם שמצאו, אש, לבה ותמרות עשן איכלו את יסודות העיר עד שלא נותר ממנה דבר מלבד חומות מרוקנות. אבל בתוך התוהו הזה נמצאה תקווה - קבוצה קטנה של אנשים אשר התחברתי אליה ואשר יחדיו יצאנו למסע הארוך אל אחד מקצרי הזמן החזקים בקסם," הוא הרכין את ראשו כלפי גילאיל, "הקוסם המלכותי היה עשוי לדעת יותר על המתרחש, אולי בידיו היו התשובות לשאלות.. תשובות שהיו יכולות לעזור לנו לעשות משהו!" קולו של דלנארק נחלש בהמשיכו, "אבל אני מבין כי אתם מתכוונים לבטל את כל זה.. את מרידיון! האם לא תנסו להציל את העולם אשר השתתפתם בבנייתו? האם תזרקו הצידה את כל העבודה הקשה שלכם, שלנו? עזרו להם! כפי שאמרת," פנה דלנארק לדיאנה, "הם בשר מבשרכם, יש להם את הזכות, ולכם את החובה לנסות!"

"אם תסלחו לי, עייפתי מדברי סרק." אמרה אייזיס ושלפה מאיפשהו נר שפתילתו דלקה, מניחה אותו על השולחן ומהנהנת אל דמיאל במבט בעל משמעות. הנבחר הנהן בחזרה.
"עליך להבין, נערי." אמר סיריוס בעייפות, "שניסינו לעזור ברגע שראינו, אבל הדבר שתוקף את מרידיון...אינו נתון למרותנו, הוא אינו חלק מהבריאה, הוא אינו קיים בכלל. זהו אינו גורם בעל יכולת חשיבה או תבונה מספקת למשא ומתן, הוא אינו מוחשי יותר מאשר החלל שנוצר בחלקים בהם הוא נמצא."
"אולי אני אוכל להסביר זאת טוב יותר." אמר גילאיל, "התוקף המדובר הוא בעצם..שגיאה. שגיאה שלא נלקחה בחשבון במהלך הבריאה הראשונה, טעות שלא צפינו, ואחת שנשארה חבויה זה עידנים...

"הטעות הזו הותירה חלל בכל מיני חלקים, שהפכו לתבנית הבריאה. החלקים האלו היו לא מזיקים בהתחלה, אבל עם הזמן הם החלו להתמלא...בכל מה שיצירי הבריאה זרקו לתוכם- כעס, תככים, נקמנות, איבה, שקרים וסודות...כל האמיתויות שלא נאמרו, כל הקורות הנוראיות שהומתקו לסיפורי לילה חביבים, כל אלו נאגרו בחללים, עד שיצרו- באמצעות כמות יותר מאשר איכות- כוח מסויים, וזה תוקף עכשיו את הקיום כולו. שדים, קצרי זמן ונבחרים כאחד." הוא שתק לרגע, "איננו יכולים להילחם בו, בדיוק כפי שאתם לא יכולים, מכיוון שכדי לעקור אותו מיסודותיו המושרשים היטב, תיאלצו לעקור את טבע האנושות עצמו, וזה...כפי שאתה בוודאי מבין, בלתי אפשרי."

דיאנה הביטה בנבחר העתידי, "בכל רגע שמימדנו נותר מקושר אל מרידיון, אנחנו מותירים עצמנו חשופים למתקפה, על כן עלינו לעזוב, אחרת גם אנחנו נושמד ביחד עם יצירתנו, ואז לא ייוותר אף אחד שיצור שוב. אנחנו אבלים על ילדינו, אהובי, אבל נאלצים לנטוש בכדי שנוכל להצית שוב ניצוץ של חיים ביקום הקר הזה."

"חייבת להיות דרך. קשה או מסוכנת או מטורפת, תמיד יש דרך! גם אם לא נשמיד אותו לחלוטין, גם אם רק נקנה זמן שבו נוכל להיערך מחדש? הרי אתם בעצמכם אמרתם שללא המכשולים לא יהיו נצחונות, ללא יאוש לא תהיה תקוה, אז הנה המכשול שלכם והנה התקוה שלנו! האם אתם באמת מסוגלים להרים ידיים, לוותר בלי לנסות? לכל הפחות תנו לאלו שכן רוצים הזדמנות. תשלחו אותי חזרה למטה עם כל מי שירצה לנסות, כל מי שיחשוב שאם יש דבר אחד ששווה להילחם בשבילו זה הקיום עצמו! יש לכם את הידע, אתם מכירים את האויב הזה, תנו לנו הזדמנות לנסות!"

"מה עם הילדה?" שאלה קאדריה לפתע.
טרה הרימה את ראשה, ככלב שמרגיש שעומדים לבעוט בו.
"היא יודעת את המיקום של אבני ה-"
"הס, ילדה!" אלבטרוס מיהר להשתיק אותה. האקטה, שבדיוק היתה בדרכה החוצה, עצרה והביטה לאחור בסקרנות.
"אבינו מעולם לא היה מעוניין שנדע את מיקומן." אמר סיריוס, "על כן הוא לקח את הידע-"
"אבינו היקר לא נמצא פה עכשיו, נכון?" שאלה דיאנה בהתרסה, "הוא נעדר, נעלם לו ברגע שהתחיל כל הבלגן."
"אני לא אתן לך להכפיש כך את שמו של אבינו!" קראה האקטה בזעם.

דלנארק הביט במתרחש בעניין אולי עוד יש סיכוי..

"אין להשתמש באבנים." אמר סיריוס, "אם אבינו היה חושב שניתן להשתמש בהן למטרה שכזו, הוא היה מסביר לנו יותר את שימושן, את מיקומיהן. כידוע לכם, הוא בחר להסתיר מאיתנו את המידע הזה, ועלינו לכבד את החלטתו."

"אבל...אולי...אם האבנים מכילות אותה, אולי תהיה אפשרות להשתמש בהן כדי לתקן...את מה שהיה פגום בה מלכתחילה." אמרה קאדריה.

"אני לא מתכוון לקחת שום חלק בכך." אמר סיריוס, "לפנות כך נגד רצונו של אבינו זה לפנות נגד הבריאה, נגד הכוונה, נגד היקום! אפילו אם את מאמינה שזה הדבר הנכון לעשות, אחות, את טועה, וחטאך הגדול ביותר הוא שאת מבטאת את הטעות הנוראית הזו בדרך שנותנת תקוות שווא לפתיים!" מילותיו האחרונות הדהדו בשאגה חייתית, שעוד נישאה באוויר רגע לאחר שהוא נעלם. האקטה, כמו אחותה, עזבה את ההיכל כפי שהגיעה, וכך גם דיאנה ואלבטרוס. מותירים את שני הנבחרים שם עם טרה, קאדריה וגילאיל.

"האם זה אומר שאתם מוכנים לנסות?" שואל דלנארק את השלישיה.
והחמישייה שוחחו. שיחתם הביעה רק קמצוץ של תקווה, וייאוש נוסף גילה את פניו, מעכיר את האווירה אף יותר:
"ואם אני ארד למטה? אני עדיין בגוף בן תמותה כך שההשפעה שלו לבטח תהיה מוגבלת במידה ואני אפגע על ידו."
"אתה לא יכול, אח אהוב, זמנך בגוף האדם עומד להסתיים." אמר דמיאל, מביט כרגע על הנר הדולק שאייזיס השאירה אחריה.
"ואינך יודע היכן האבנים נמצאות." אומר גילאיל, "אף אחד מאיתנו אינו יודע."

"אם כך תנו לי עוד זמן! תנו לי עוד ידע! תנו לי משהו שאני אוכל להתחיל לעבוד איתו! מה תסכנו בכך שתשלחו אותי חזרה לעולם? שום דבר. אני אנסה ואם אצליח - טוב ויפה, וגם אם איכשל עדיין תוכלו להרוס את העולם לאחר מכן."

גילאיל הניע את ראשו לשלילה, "אתה מבקש מאיתנו לבטל את המוות, את זה לא נוכל לעשות, אפילו לא אנחנו."
"במיוחד לא אנחנו." אמרה טרה.
"אז בגוף אחר. בצורה אחרת. או אולי יימצא מישהו אחר מבינינו אשר יתנדב לקחת על עצמו את המשימה הזו?"
"צר לי, נערי." אמר גילאיל, "אבל אני חושש כי איני אמיץ כמותך, אני חולק את פחדיהם של אחיי, במיוחד כשהסיכוי עצמו כל כך לא מבוסס. לא נוכל לבזבז נבחרים ובהחלט לא נוכל להסתכן בכך שהאבנים ייחשפו בפני גורם מזיק."

"ישנה דרך." דמיאל אמר פתאום, "אולי הוא לא יוכל לרדת לשם לעזור להם למצוא את האבנים, אבל מדוע שלא ישלח עבורם הודעה? ברגע שימות, נשמתו של קצר הזמן תהדהד בעולם, הוא יוכל..בעיקרון, לשלוח את הודעתו על כנפיה." הנבחר עצמו נראה מבועת מהעובדה שהרעיון הגיע ממנו.

דלנארק היסס לשניה וכאשר הוא חזר לדבר קולו שוב אינו בוטח כמקודם, "כמובן שאם אין דרך אחרת אעשה זאת, אך האם אין אפשרות אחרת?"
הנבחר ניגש אל קאדריה ועל פניו הבעה שהזכירה כלבלב שנותר יותר מדי זמן בגשם, "...אני חושב שאני חולה...כל המחשבות השניות והרעיונות שצצים פתאום...אני לא מרגיש טוב..." הוא אמר באומללות.
"הו, מסכן שלי, זה בסדר...הכל בסדר..." היא אמרה וחיבקה אותו, מלטפת את ראשו במגע מנחם.
"אני לא חושבת שיש אחת." אמרה טרה.

"והמשמעות של זה היא שאני אמות, לחלוטין, כן?"
"לא." אמר גילאיל, "המשמעות היא שאתה תחזור להיות נבחר, בין נבחרים, היכן שאתה שייך."
"אז בואו נעשה את זה"

"דמיאל." אמר גילאיל ומשך את הנבחר מחיבוקה של קאדריה, "הגיע הזמן, קח את אחיך אל הנביעה, אתה מכיר את הנוהל, הוא צריך לראות את בן החסות שלו לפני שהוא חוזר לשורותינו."

הנבחר הנהן וכחכח בגרונו, בעודו מרים שוב את הנר מהשולחן, ששת כנפיו נפרשו שוב במלוא הדרן. "אתה מוכן?"
"רגע" אומר דלנארק ופנה חזרה אל הנבחרים, "מה עלי להגיד להם? איזה עצות יש בידיכם להעניק להם?"
טרה היתה הראשונה לתת את עצתה.

"יש עוד משהו שצריך לעבור עליו בטרם נהרוג אותי?" שאל דלנארק עם חיוך קל.
"כן." אמרה קאדריה, "תאמר להם שזה לא יהרוג אותם להאכיל חסר בית מפעם לפעם."
"אני אמסור את זה לאנג'לו. אז אם כולם מוכנים.." דלנארק סימן בידו לדמיאל.

"אתה צריך לאחוז בי." דמיאל אמר.
"רק רגע." אמר גילאיל והוציא משהו מתיקו, בהתחלה זה נראה כמו ניצב חרב חסר להב, אבל אז הוא הניף אותו, ולהב ארוכה ומרהיבה, עשויה אש לבנה, בקעה מהניצב. "למקרה שתיתקלו בבעיה כלשהי בדרך לשם."
דמיאל לוקח את החרב ונראה שהוא כבר הרגיש בטוח יותר, החרב שלו בידו האחת, הנר ביד השניה, הוא חיכה שדלנארק יחזיק בו.

דלנארק אחז בדמיאל בחוזקה, "רק אל תפיל אותי לפני הזמן" הוא חייך לשלישיית האלים ואמר, "תודה לכם על זה. על הניסיון, על הכל."
"תיזהר על הנוצות." הנבחר אמר ואז זנק לאוויר.

[סילברוואלי, פונדק השחם השיכור]
שחם ערך את השולחן הגדול בחדר פרטי בקומה השניה, לקח לו שעה בערך להכין את כל האוכל שהעמיס עליו- בעיקר בשר, תפוחי אדמה, נזיד ירקות שורש וכל מיני פשטידות וסלטי שורש קרים, ספלי פח גדולים הוצבו ליד כל יד ועבורם קנקני שיכר צוננים למראה. "אני מתנצל, על כך שלא הצגתי את עצמי כהלכה קודם לכן." אמר רואן לאחר שנכנס שוב אל החדר, נטול תינוקת. "אבל אני בטוח שתבינו, בהתחשב בכל הבלגן שהיה. שמי הוא רואן פרדר'און, אני בן אוורגרין החדשה, כמו נסיכנו החיוור כאן, רוב הזמן אני עוסק בהדרכת מאגים מתחילים, אבל בשנים האחרונות ייעצתי כמה פעמים למלך בכל מיני עניינים שאינם ענייניכם, בנוסף על כך העברתי לנסיכנו כמה שיעורים בידע כללי במהלך חייו, ואני שמח לראות שלפחות חלקם דאגו לכך שלא יקפח את חייו כשהעניינים נעשו..שעירים." הוא חייך אל הנסיך, אנג'לו החזיר לו בהייה ריקנית, והחיוך הבלונדיני דעך מעט, "אישתי היקרה, אקרה, מתנצלת על כך שלא תוכל להצטרף לארוחתנו, היא מאכילה את בתנו עכשיו, אבל היא תצטרף בהמשך." הוא הרהר לרגע, "...ובכן, אני חושב שזה הכל, עכשיו תורכם. ואני מעוניין מאוד לדעת מה ראיתם שקרה שם באוורגרין, אלינו הגיעו רק שמועות, אני חושש. השורדים הובלו אל מחוזות בטוחים קרובים, יקח עוד שבוע עד שנוכל לאגד את כולם במקום ראוי."

לוסידה הקשיבה בדממה לדברי הקוסם, אוזניה נזקפו מעט למשמע שמה של האישה, היא החליטה להתעסק בהאכלתה של ספיר במחית בטטות מתוקות שקיבלה משחם הפונדקאי, "לוסידה כאן, תמיד לוסידה, אף פעם לא לוסי, בסדר בלונדי? ליצנית מדופלמת, הולכת חבל ומייצרת תעלולים סדרתית." היא חייכה, "אף פעם לא שולפת ארנבים, קטונתי מלפלוש לתחומי עיסוקם של אמנים מכובדים כמוך." והוסיפה קריצה.
רואן צחק בהנאה, "ליצנית...מעניין, אני לא חושב שנתקלתי בהרבה כמוך."
"הו, לא נתקלת בשום הרבה כמוני בחיים שלך, בלונדי, וזאת הבטחה של פעם בחיים." היא גיחכה.

הקוסם הרכין את ראשו בנימוס והרים אותו שוב, "כולי אוזן, ידידיי, וגם קצת שיער, כפי שאתם רואים."

כאשר כולם מתיישבים ליד השולחן אני מצטרף אליהם, בוחן את האוכל, אך לא נוגע בו לפני שהקוסם לוקח את הביס הראשון.
"פיליפ." אני אומר ומעלה חיוך על שפתי. "פיליפ פיין". אני שולח את ידי ללחיצה. "נעים להכיר".

מלמד שוליות מאגים? יעץ מספר פעמים למלך? מוזר מאוד, מאוד מוזר.. הוא לא נראה או נשמע כמו אחיה של היצור שקטל את משרתיו שלו בעזרת אור היום שפגשנו במדבר..
בדומה לפיליפ, גל נמנע מחלק מהמאכלים, בניגוד לפיליפ, זה לא קשור לענייני הרעלה, ככל הנראה. הוא פשוט נמנע מכל מאכל שנראה מפואר או יקר.
הוא שותה המון, המון, מים. ורק מים.
"זה היה הגיהנום אדוני הקוסם, זה באמת לא כל כך מסובך. כל הדימויים הרגילים יעבדו בשבילך מצוין, לבה רותחת בוקעת מהקרקע, השמיים משחירים, שדים רצחניים פורצים מכל פינה.." גל מצטמרר, ומוזג לעצמו כוס מים נוספת (החמישית שלו בערך) ומתחיל לשתות אותה בלגימות קטנות "כי ממתחת הוא טורף"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה