• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מקוון: צללים- רשומות השוטה [נסגר]

OOC:
המשחק לא הולך לשום עזאזל. מספיק עם השליליות הזאת.
אנחנו נמשיך ברגע שנהיה בהרכב מלא, אם לא מוקדם יותר, זאת לא הפעם הראשונה או השניה שאני משה"ם, וכל הטרגדיות שתוכל לחשוב עליהן- אני כבר עברתי וניהלתי פעמיים.
אתה בידיים טובות, אל תדאג...

OOC:
הודעה-
אנחנו נמשיך ברגע שwizinet יהיה זמין שוב, בינתיים deathknight לא איתכם, אם נזדקק להפסקה בגלל מפגש מחודש עם אקטיביליוס- ניקח אותה, בינתיים אני לא רוצה לבזבז זמן.

השוטה, out

OOC:
בואו כולנו נברך את wizinet שלנו שחזר לו מארצות השיכחה, ניקח נשימה עמוקה ונמשיך.

IC:
ככל שאתם מתקרבים, מתברר לכם כי דווקא כן הועמדו שומרים על הכניסה למחנה. אחד מהם ישב עם גבו אל החומה, קרביו מעטרים את גופו והקיר שמאחוריו בדפוס השפרצה רחב, נראה כאילו הוא ניסה נואשות להחזיר את מעיו אל תוך בטנו בזמן שמת. מקרהו של השומר השני היה מעניין יותר מהסיבה הפשוטה שאחד היה זקוק למעט דמיון כדי להרכיב גוף של בן אנוש מפיסות הבשר שעל הרצפה, חלק עיקרי מצדו השמאלי של ראשו פשוט נכרת ממנו, חושף את שברי גולגלתו והמוח שעוד נשאר בפנים, ידיו נזרקו אל החול, אגנו הונח קרוב לסנטרו וחלק החזה והבטן היה חסר לגמרי.
"כן, אני חושב שאני אוותר." אמר אנג'לו ופנה לעבר נווה המדבר, "אני צריך להתנקות מכל הטינופת המדברית הזו."

"היי, תיזהר, יכול להיות שמה שעשה את זה עדיין נמצא בסביבה." אמר דלנארק, אוחז בחרבו השבורה, אשר נדנה היה עטוף בתכריכים ישנים.

OOC:
רק The Time שומע את החלק הבא.

IC:
'הו, אלי, למה נטשת אותי? למה לא עזרת לי לעבור את המבחן ולהישאר עם השבט שלי, כדי שאוכל להישחט ביחד עם כל הכבשים איתן גדלתי?' קולו של התליון חיקה את קולו של הכהן בטון מתבכיין, 'תינוק מגודל.'

דלנארק מרחיב את אזהרתו לאחרים בעוד הוא ממשיך להתקרב אל המחנה, ידו על ניצב החרב "בואו ניכנס, למרות שאני בספק אם באמת יש פה ניצולים להצלה."
כאילו לאחר מחשבה הוא מוסיף "או לפחות מעט מים לשתיה"

כאשר אנו מתקרבים אל השומרים גופי נדרך.
"לא יותר משני אנשים." אני פוסק בהחלטיות ובוחן את החול שמלפנינו, מנסה לראות עדות לצבא אשר רכב פה. "לפחות לא בהתחלה."
עבודה מלוכלכת
אני ממשיך וצועד אל עבר המחנה.

תגובתו של דאז'יראל לא הייתה שונה משל השאר.
הגועל ניכר בפניו הוא כיסה את פיו ואפו בעזרת הכפייה שחבש.
בעודו צועד קדימה- יד אחד על פניו, יד אחד על ניצב חרבו- מחשש להתקל בגורם ליצירת האומנות המעוותת הזאת- הוא לא היה יכול שלא לחשוב לאן בן המלוכה הקטן והמפונק מוביל אותם בדרכו, והאם אין זו חלק מתוכניתו להפטר מהם גם הם.
המסע הקצר שעבר עליו הפך אותו לפרנואידי עד כה- וכל מהלך גרוע שהתרחש היה כנראה באשמת הנער עם העיניים הלא תואמות.
הוא לא יכל להתאפק ושחרר בהצהרה- "לאן לעזאזל הובלת אותנו?"
מקווה שהיא לא הייתה חזקה מידי ושלא תזכה לתגובה.
במיוחד לאחת כזאת שתצדיק את חששותיו לקשרים של הנער אל המקרים האלו.

"הובלתי? אני לא הובלתי אתכם לפה, הוא הוביל." הוא הצביע לעבר גל (טרלוול), "אם יש לך תלונות על ה-"
טבח. אין מילה אחרת למה שהתרחש בתוך החאן, העצים עדיין בוערים במדורת השבט המרכזית, השולחנות שסביב עדיין עמוסים במאכלים שונים, משקאות וכל טוב, ונראה כאילו כל אנשי השבט הגיעו לסעודה העשירה, וכולם מתו באזור המרכזי של החאן, חלקם בעודם נמלטים ממה שזה לא היה שתקף אותם, חלקי איברים זרוקים בכל מקום, גופות משוסעות בפראות, דם נספג במחצלות ושטיחי הפרווה. לא צבא, אפילו לא תוקפים אנושיים, כי אם עקבות חייתיות גדולות במיוחד, טביעות הרגליים הצבועות בדם נראו אף על קירות החומה, היצורים שהיו שם עשו עבודה מהירה, כל כך מהירה עד שהם רצו על הקירות במהלך הטבח.

אנג'לו צעד לאחור, פניו מחווירות, "לעזאזל, אני לא צריך את כל החרא הזה!" הוא קרא בהתרסה ויצא מהחאן בריצה.

"מפחד?" אני אומר לאנג'לוס וצוחק קלות.
"אם תפנה את גבך לסכנה, כל מה שתרוויח מכך הוא מוות ללא התרעה.
אני חושב שכדאי לברר מה קרה פה לפני שנעזוב." אני אומר וממשיך להתקדם לעיר. ממקד את חושי ומנסה לשמוע כל רחש קטן הנובע מן העיר.
ומה לגבי מפלצות? אותן מותר להרוג? האם יש להן נשמה? הו אפידארמוס! עזור לי!

"הנחו לילד, בחורים." הליצנית נוזפת קלות בחברה למסע בעודה שולפת מטפחת ססגונית ומצועצעת מכיסה, אותה היא מצמידה לפיה ואפה. "ננסה להשיג צידה להמשך דרכנו. האם נתקלתם ביצורים כאלו בעבר? ובכך אני כוללת גם סיפורים ומיתוסים." לוסידה נאנחת עמוקות ואז מצטרפת אל השאר, תרה במבטה אחר כל דבר שעשוי להיות שימושי.

OUT
אני לא אוכל להגיב בפורום בשבוע הקרוב, שילוב בין הביגור לאיזו סדנה שאני הולך אליה. אתם יכולים לדב"ש אותי או להשהות את המשחק, או מה שתרצו בעצם. רק תעדכנו אותי בשבוע הבא בבקשה.
IN
גל משתרך אחרי השאר, עיניו בוהות בלי לראות במחזות שסביבו, כאילו הוא נמצא במקום או זמן אחרים לחלוטין.
כאן היה הדקל העתיק.. לאן הוא נעלם? אלוהים, הנה הוא שם בחול.. כולם מתים.. כולם.. כולם..
הוא מתנער מההלם בקושי למשמע השאלה, פונה אל הליצנית "שום דבר אנושי לא יכל לעשות את זה, שום דבר, וגם שום דבר לא-אנושי שאי פעם שמעתי על קיומו.."
אבל מה לגבי גופה מהלכת שקרמה עור וגידים של מפלצת? לא.. לא יכול להיות..

OOC-
הסיבה שאני לא מגיב היא שאתם עדיין לא ממש עשיתם כלום...

ואני שונא את ביגור, אני ממש ממש שונא את ביגור, שבוע ביגור זה שבוע מוות לכל משחקי התפקידים האינטרנטיים -.-

שונא את ביגור
שונא שונא שונא שונא שונא שונא

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה