• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז מצב המונגוז 2010

בכל שנה, מפרסם מט ספרנג' ממונגוז הוצאה לאור את סיכום השנה שחלפה ותחזית לשנה הבאה. מונגוז היא אחת מחברות משחקי התפקידים הגדולות בעולם, ומקורה באנגליה.
להלן עיקרי הנקודות ממצב המונגוז ל-2010

* למרות שלרוב חושבים שבעתות מיתון משחקי-תפקידים תופסים פופולאריות - כי זה תחביב זול, זה לא קרה במשבר הנוכחי. למרות שכן היו כמה חודשים טובים, בסה"כ מצב התחביב הוא מאתגר מבחינת החברות הפעילות.

* המהדורה השנייה של Runequest (מבית מונגוז) יצאה לאור בשנת 2010, מהדורה משופרת של משחק פנטזיה פופולארי - יצאו לו גם גרסה של אלריק ובטח נראה בעתיד עוד עולמות מערכה לשיטה.

* הנוסע (Traveller) עדיין מהווה את עיקר הפעילות של החברה בתחום משחקי-התפקידים. השנה הם גם שיחררו מגה-מערכה למשחק, שאפשר להוריד בחינם מהאתר שלהם - דומה לנתיב ההרפתקאות של פאיזו.

* ב-2011 צפויות שתי מערכות חדשות לנוסע - 2300AD גרסה חדשה למשחק ישן, שמתאר את הצעדים הראשונים של הגזע האנושי ביקום ו Chtonian stars שאמור להיות מעין משחק אימה.

* כמפיצה של redbrick, המונגוז מקווים שבשנת 2011 יצאו לאור המהדורות החדשות של Blue Planet ושל Fading suns - שני משחקים משובחים לטעמי - אם יצאו, בהחלט מועמדים לקנייה שלי :-) לפחות FS.

* קו מוצרי מה' 4 של מונגוז מת - הם אמנם קנו את התהילה שלהם (והחרפה) עם המוצרים שלהם ל 3.5, אבל זה כנראה ממש לא עבד להם עבור 4.

* השנה יצא משחק מיניאטורות חדש, המבוסס על החוקים של A Call to Arms ועל הפלאף של noble armeda.

* וכמצטרפים מאוחרים לעגלה, המונגוז מדברים על להוציא משחק לוח ראשון השנה. לדעתי הם פיספסו את המומנט.

והקישור - http://www.mongoosepublishing.com/phpBB2/viewtopic.php?t=45806

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה