במקום סצינת הקרב יש מירוץ עם מכשולים(המחילות של הערוד הם כמו מלכודות).מגניב
איך זה בא לידי ביטוי במשחק?
במקום סצינת הקרב יש מירוץ עם מכשולים(המחילות של הערוד הם כמו מלכודות).מגניב
איך זה בא לידי ביטוי במשחק?
יש די הרבה יצורים מוזרים בפאת'פיינדר – רובם המוחץ מגיע ממיתוס קתולהו או בהשפעתו, או מאליס בארץ הפלאות (כי זכויות היוצרים פגו) או גרסה מחודשת של יצור ממגדיר המפלצות האנגלי הישן Fiend Folio למבוכים ודרקונים שכבר הוזכר פה בדיון.רפרפתי במגדיר המפלצות של פאת'פיינדר 2, ולא לקח לי הרבה זמן למצוא יצור מוזר,

לפי הפורמט, זה נראה כמו משהו מה creature catalog - חוברת מפלצות למו"ד בקופסאות שריכזה מפלצות מכל מיני הרפתקאות שפורסמו בעבר וגם כמה מפלצות מקוריות שחלקן לא ממש נראו לפני או אחרי כן, כמו מין תמנון שעיר שגר על עצים או הבודנדרוקר - פיל ירוק ועצום ממדים עם רגליים מתרחבות ושמונה חדקים.הפילוסוף האפור
במיתוס קת'ולהו היה גם עולם פנטזיה מיוחד ומגניב שעומד בפני עצמו - ארצות החלום.יש די הרבה יצורים מוזרים בפאת'פיינדר – רובם המוחץ מגיע ממיתוס קתולהו או בהשפעתו
בהרפתקת פאיזו כספות התועבה היצור הזה עשה בנו שמות כשפגשנו אותו, בעיקר כי חשבנו בהתחלה שהוא יצור קצת מגוחך בלי הרבה משמעות והתקרבנו בלי לחשוד. ואז, הוא גרם לברברי שבקבוצה להתקיף אותנו, וזה נהיה קצת פחות מצחיק. הוא הפך ליריב שזכרנו כל הקומה וכל הזמן תהינו בקרבות עם כל מיני מפלצות מאוד מפחידות יכולות לקחת בקרב את היען או שהוא לוקח אותן.רפרפתי במגדיר המפלצות של פאת'פיינדר 2, ולא לקח לי הרבה זמן למצוא יצור מוזר, והגעתי רק לאות c, אז אני בטוח שאפשר לדלות משם את מיטב היצורים יוצאי הודפן שהגיאו מהמוחות של פאיזו.
היצור שאני שמתי עליו עין הוא ה-Cauthooj, מפלצת שנראת כמו יען אפורה שעברה התעללות קשה, שידועה בכך שהיא משתמשת בקול הצורם שלה כדי להפנט יצורים אחרים (בעיקר דמויי אנוש, שהם סוג הטרף המועדף שלה), לתקוף את עצמם וזה את זה
![]()
אהבתי מאוד! הוא יופיע בפעם הבאה שאריץ משחקבימים ימימה שיחקתי במו"ד בו שה"מ שילב מפלצת מוזרה עד כדי כך שעל אף שחלף עשור היא חקוקה לי די טוב(לא בקטע טוב) בזיכרון. בדומה לכימרה, ה"ערוד"הוא יצור כלאיים מעשה ידי אדם: הנוצר מזיווג צב עם נחש. אזהרה: המפלצת לרוב מתחבאת בסדקים ובמחילות באדמה. הוא נוהג להכיש כל אדם שמתקרב אליו. התרופה לערס שלו היא לפתוח אתו במירוף עד למקור המים הטבעי הקרוב. במידה שהמפלצת מגיעה ראשונה הנשוך מאבד את חיו. אם אתה מקדים אתה שורד והמפלצת מתה. ז"ל.
תחום תפוצה: אזורים צחיחים למחצה ומישוריים. בקרבה לביצות או מקורות מים עומדים.
מקור: שמות רבה א', ל"ב ועוד
צפייה בקובץ מצורף 6065
כן, הוא מקבל אדפטציה למהדורה 5.מצאתי אותו בעזרת חבר שלא בפורום!!! לעדכונךהמפקד האלמוני
הפילוסוף האפור, הוא רוח של כהן מרושע שמת בעת מחשבות פילוסופיות וכל השאר - תקראו כאן למטה.
לדעתי זה רעיון גאוני ולא שגרתי, בייחוד הדרך בה הוא מת.
אל מת שיכול לגמרי להתעסק עם המוח של השחקנים שמנסים להבין איך להתמודד עם הדבר הזה...
צפייה בקובץ מצורף 6068
אהבתי את תולעת הואקום- מתאימה גם לקמפיין מד"ב שאני רוצה להריץ.נושא כיף. הנה כמה משלי:
אני כבר כמעט לא משתמש במפלצות מהספרים. ליצור אותן בעצמי זה כל כך הרבה יותר כיף. מה שכן, רוב האויבים בהרפתקאות שלי הם דמויי אדם.
- דגים שמשתמשים בדם של יצורים אחרים כדי להתרבות. בכל פעם שהם נושכים יצור אחר, הם משתכפלים. השיניים של הכפיל זהות לשיניים של היצור שננשך.
- שפירית ענק אינטיליגנטית שמשגרת גלי קול ומטילה לחשים.
- שלד של דרקון קריסטל שכלוא בתוך עמוד קריסטל ענק. הוא לא יכול לזוז, אבל הוא משגר קרני אור ומזמן יצורי קריסטל שיילחמו בשבילו.
- תולעת ואקום, תולעת ענק ששואבת לתוכה אוויר וככה בולעת טרף. האוויר מאוחסן ויכול להיות משוגר מהצד האחורי כדי לאפשר תנועה מהירה.
- שלוש פיות תאומות שמסוגלות להשתגר אל הנקודה בין שתי האחרות כדי להימנע מהתקפות, כך שאי אפשר לפגוע בהן בלי לתפוס אותן בנקודה הנכונה או בתזמון הנכון. אחרי ששתיים מפסידות השלישית סופגת את הגופים שלהם והופכת לישות פיה קמאית עם שישה ידיים.
- עכביש ענק שמורכב מכמה מאות עכבישים קטנים יותר, שמתפזרים כשהוא נפגע ומתגבשים אחרי כמה זמן.
- שד בעל הילה שגורמת אמנזיה. כל עוד אתה במרחק 60 רגל ממנו, אסור לך להסתכל על דף הדמות שלך.
משפט מושלם.אה, כן, הערוד – מפלץ ה-Mini-game של הגמרא.
נשמע כמו משהו מאותו סיוט שגרם לי להמציא את האווז עם סכיני הגילוח במקום נוצות. היו שם גם מפלצות אוכלות-אדם פרוותיות בסגנון רחוב סומסום רק עם שיניים גדולות ואופי רצחני.עגלגלים, כמעט כמו עיגול מושלם, חומים ופרוותיים. הטספנים נראים תמימים ומתוקים להפליא אבל הם קופצים ממש גבוה ויש להם שיניים ענקיות שיכולות לטרוף בני-אדם.
זו שאלה טובה, כי ההגיון אומר שכן, אבל בנתונים לא מוזכר דבר כזה, אני חושב שאם חבורה חזקה מתמודדת מולו (אפילו ממוצעת) הייתי נותן לו כמה לחשי כהן והגנות/פעולות אגדתיות כדי להוסיף קצת ענייןכן, הוא מקבל אדפטציה למהדורה 5.
הוא היה אמור להיות מטיל לחשים?
מה לא בסדר עם סיפורים סוביטיים לילדים...נשמע כמו משהו מאותו סיוט שגרם לי להמציא את האווז עם סכיני הגילוח במקום נוצות. היו שם גם מפלצות אוכלות-אדם פרוותיות בסגנון רחוב סומסום רק עם שיניים גדולות ואופי רצחני.
היו לי הרבה חלומות מפחידים בתור ילד קטן. מצד שני, זה לא מפתיע לאור התכנים שצרכתי - אנימות זוועתיות בערוצים הערביים, סיפורי ילדים רוסיים* מסבתא ומבזקי חדשות על מלחמת לבנון הראשונה.
* לסבתא שלי נשמע מאוד הגיוני להקריא לי דברים כמו ביביגון (ננס דמוי נפוליאון שרוצח באכזריות את תרנגול ההודו של השכנים) או מלצ'יש-קיבאליש (ילד סובייטי שמקים מיליציה של קטינים כדי להחזיק מעמד עד שהצבא האדום יגיע, נתפס על ידי הבורגנים ונרצח בעינויים).
אמממ... בוא נראה.מה לא בסדר עם סיפורים סוביטיים לילדים