לא ניתן להזיז את זה ליום רביעי(ה-29)?
לא אמרתי שזה בשבת, אלא ביום הראשון של פסח! רק כתבתי שהיום הראשון של פסח זה כמו שבת ואסור לסוע ממקום למקום.KORTOLMACK אמר/ה:אני לא צריך לשעול את דווארף-פאלאדין, כדי לדעת שהוא לא יוכל לבוא ביום שישי, ואם הוא יוכל, אז רק עד 1 או 2 (השבת נכנסת ב-4:30 בערך...)
אני לא יודע מה אתכם, אבל, אין הרבה זמן פנוי בסוכות...אייקון, ובגלל זה, הזמן הכי טוב הוא לפני, איזה יום הוא גם לא שבצת, וגם לאבין התתאריכים 3-5 באוק'?
אני לא יודע, אין הרבה ימים פנויים.
אבל כדי להרגיע-
כל מי שתכנן לבוא, ולא יכל, כפיצוי, אני מזמין אתכם לערב מ"ת בביתי (מדובר באחד מימי סוכות, מהערב עד הבוקר, או מהבוקר עד הערב), שם נשחק לנו מ"ת בכיף, הכניסה חינמית!!!
dwarf paladin אמר/ה:לא אמרתי שזה בשבת, אלא ביום הראשון של פסח! רק כתבתי שהיום הראשון של פסח זה כמו שבת ואסור לסוע ממקום למקום.KORTOLMACK אמר/ה:אני לא צריך לשעול את דווארף-פאלאדין, כדי לדעת שהוא לא יוכל לבוא ביום שישי, ואם הוא יוכל, אז רק עד 1 או 2 (השבת נכנסת ב-4:30 בערך...)
אני לא יודע מה אתכם, אבל, אין הרבה זמן פנוי בסוכות...אייקון, ובגלל זה, הזמן הכי טוב הוא לפני, איזה יום הוא גם לא שבצת, וגם לאבין התתאריכים 3-5 באוק'?
אני לא יודע, אין הרבה ימים פנויים.
אבל כדי להרגיע-
כל מי שתכנן לבוא, ולא יכל, כפיצוי, אני מזמין אתכם לערב מ"ת בביתי (מדובר באחד מימי סוכות, מהערב עד הבוקר, או מהבוקר עד הערב), שם נשחק לנו מ"ת בכיף, הכניסה חינמית!!!
KORTOLMACK אמר/ה:הנה מי שמגיע בטוח-
1.אני
2.אתה.
3.אח שלך.
4.אלון.
5 6 7 8 9.ילד אחד, ועוד הקבוצה שלו.
10.איתמר.
11.איתן.
12.וולפס.
13.מארקס.
14.דרגון (מאסטר)
15.דאבל וואי.
זה לא מספיק.
אני צריך עוד כ-10\15 ילדים כדי שיהיה מספיק...
אם אמיתי, אביב, תום וגיא יועילו לבוא, היה לנו כבר 19, ואז יהיו חסרים רק 11...
Wolf's Bite אמר/ה:לא בטוח שאני אוכל לנסוע לכנסים בסוכות(כולל אייקון).