• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מפגש "מ"ת אלון הגליל"-עידכונים

רגע... אם יום רביעי זה ה29, איך ה30 זה שבת?
בכל אופן, קורטולמאק, לגבי פיצות אפשר לסדר משהו עם אלון וגדי....מצטער... זה היה צריך להיות בפרטי...
בכל אופן, יש אנשים שכבר יודעים שהם באים? אני יודע שכן, ואני חושב שגם קורטולמק :lol: ....

הנה מי שמגיע בטוח-
1.אני
2.אתה.
3.אח שלך.
4.אלון.
5 6 7 8 9.ילד אחד, ועוד הקבוצה שלו.
10.איתמר.
11.איתן.
12.וולפס.
13.מארקס.
14.דרגון (מאסטר)
15.דאבל וואי.

זה לא מספיק.
אני צריך עוד כ-10\15 ילדים כדי שיהיה מספיק...
אם אמיתי, אביב, תום וגיא יועילו לבוא, היה לנו כבר 19, ואז יהיו חסרים רק 11...

KORTOLMACK אמר/ה:
אני לא צריך לשעול את דווארף-פאלאדין, כדי לדעת שהוא לא יוכל לבוא ביום שישי, ואם הוא יוכל, אז רק עד 1 או 2 (השבת נכנסת ב-4:30 בערך...)
אני לא יודע מה אתכם, אבל, אין הרבה זמן פנוי בסוכות...אייקון, ובגלל זה, הזמן הכי טוב הוא לפני, איזה יום הוא גם לא שבצת, וגם לאבין התתאריכים 3-5 באוק'?
אני לא יודע, אין הרבה ימים פנויים.

אבל כדי להרגיע-
כל מי שתכנן לבוא, ולא יכל, כפיצוי, אני מזמין אתכם לערב מ"ת בביתי (מדובר באחד מימי סוכות, מהערב עד הבוקר, או מהבוקר עד הערב), שם נשחק לנו מ"ת בכיף, הכניסה חינמית!!!
לא אמרתי שזה בשבת, אלא ביום הראשון של פסח! רק כתבתי שהיום הראשון של פסח זה כמו שבת ואסור לסוע ממקום למקום.

dwarf paladin אמר/ה:
KORTOLMACK אמר/ה:
אני לא צריך לשעול את דווארף-פאלאדין, כדי לדעת שהוא לא יוכל לבוא ביום שישי, ואם הוא יוכל, אז רק עד 1 או 2 (השבת נכנסת ב-4:30 בערך...)
אני לא יודע מה אתכם, אבל, אין הרבה זמן פנוי בסוכות...אייקון, ובגלל זה, הזמן הכי טוב הוא לפני, איזה יום הוא גם לא שבצת, וגם לאבין התתאריכים 3-5 באוק'?
אני לא יודע, אין הרבה ימים פנויים.

אבל כדי להרגיע-
כל מי שתכנן לבוא, ולא יכל, כפיצוי, אני מזמין אתכם לערב מ"ת בביתי (מדובר באחד מימי סוכות, מהערב עד הבוקר, או מהבוקר עד הערב), שם נשחק לנו מ"ת בכיף, הכניסה חינמית!!!
לא אמרתי שזה בשבת, אלא ביום הראשון של פסח! רק כתבתי שהיום הראשון של פסח זה כמו שבת ואסור לסוע ממקום למקום.

אתה מתכוון סוכות?

KORTOLMACK אמר/ה:
הנה מי שמגיע בטוח-
1.אני
2.אתה.
3.אח שלך.
4.אלון.
5 6 7 8 9.ילד אחד, ועוד הקבוצה שלו.
10.איתמר.
11.איתן.
12.וולפס.
13.מארקס.
14.דרגון (מאסטר)
15.דאבל וואי.

זה לא מספיק.
אני צריך עוד כ-10\15 ילדים כדי שיהיה מספיק...
אם אמיתי, אביב, תום וגיא יועילו לבוא, היה לנו כבר 19, ואז יהיו חסרים רק 11...

אולי תנסה לצמצם את מספר המינימום? לשכור פחות חדרים במועדון או משהו? כי לא נראה לי שיבואו עוד הרבה... אני היתי באה אבל זה רחוק לי מידי, מה עוד שלפני כמה זמן היה בדיוק כנס כזה ויהייה בסוכות את אייקון. אם אתה ממש לא יכול לצמצם את המינימום הדרוש אולי תדחה את זה לחנוכה? זה גם אחרי ''תקופת הכנסים'' וגם אולי יצתרף עוד מישהו בינתיים.

תפסיק כבר להגיד את זה!!
אתה סתם מתעלל בעצמך....אוווו....שאתה לא רוצה ללכת לעוד "מפגש" פורומי,
כי אתה כל הזמן אומר את זה ואתה עושה כאילו אתה לא רוצה ללכת לזה!
תפסיק את זה! תאמין לי תדבר עם ההורים שלך הם יכולים להסיע וגם להחזיר מהמפגש והם גם יסכימו לך ליסוע לאייקון...

אתה סתם טיפש!

Wolf's Bite אמר/ה:
לא בטוח שאני אוכל לנסוע לכנסים בסוכות(כולל אייקון :( ).

חבל..
חסר ל עוד ילד אחד, כדי שזה יהיה מינימום...
(אז זה יהיה 20...)
במקרה והמפגש לא יצליח, יש פיצויים-
כל מי שרצה לבוא למפגש, מוזמן לביתי, למפגש חינמי, אשר ייתקיים בסוכות (אין עדיין תאריך), שם נאכל פיצות ומארשמלו של מדורה עד פיצוץ!!!
(כל אחד מוזמן...)

אוקיי....אז החלטנו על ה- 30 ? שזה יום חמישי! נכון?

יופי,לפי מה שאני רואה כאן לא יהיה מפגש פורום,אז אני מציע שנלך על מה שקורטול אמר...נלך לבית לשו! נשבור כמה דברים,נעשה מדורה..נשחק ונעשה בלאגן!

אהה וולפס, ללכת לבית של קורטול זה לא "מפגש", אז טכנית אתה יכול לבוא!

ההורים שלי כנראה בחו"ל באותם תאריכים, והם אמרו לי שהם לא מסכימים שאני אסע מהבית בזמן הזה.... :(

מרקסמן:
א. היית יכול בפרטי, או בבית ספר. לא צריך לעשות כאן פוזות לאף אחד.
ב. אל תקרא לי טיפש בבקשה.

אני איתמר לידעתכם. ואני לא יכול לבוא רוב הסיכויים. בטח עם זה ב29.9. יכול להיות שעם תעשו את זה ב30 או ב1.10 אני אוכל.
אל תזמין את הקבוצה של אמיתי!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה