• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מפגש אפשרי באלקנה

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא G.T.
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
:x
שטיח!!!!!!!!!
זה יותר נוח משקיח ,ומסק"ש .בזה אתם יכולים להיות בטוחים.

ועד שלא נשמע כבר מה קורא עם מונטוגומרי זה כנראה יהיה ב-8-10 (המשפחה לא בבית,ואלוקים ודע כמה אחותי הגדולה קרציה)

טוב, אז מה קורה?
מזמן לא דיברנו.
אז אלה הזמנים- אני טופס טיסת אל על מפה ב8 לאוגוסט ואני אנחת ב9 לאוגוסט, מה שאומר שרק בעשירי אני יכול לזוז למקומות.

אני עוזב ב29 לאוגוסט.
נתראה שם
:P

לי יש בעיה עם העסעה (איך כותבים את זה :? ).....עם תיהייה לי הסעה אני יגיע.....בוא נגיד עם זה הייה כנס של יומיים לא הייתי מגיע......ועכשיו לשאלה של אימא שלי....תיהייה אבטחה?
נ.ב
אני נישבע לכם שאימא שלי שאלה את זה והיא החריכה אותי לישאול את זה :!:

למה מזומן?...אהההה.....הכנס עולה כסף? כמה? והעם כ"כ יהייו שם? העם יהייה שם אוכל?העם מישהו יכול לעבור דרכי ולאסוף אותי? והעם ליכתוב שאלות שלא קשורות כמו שמיכאל עושה בסיפורים שלו?

מעניין אותי אם כ"כ יבואו כדי לדעת אם לבוא עם כמות מזומנים מיוחדת

למה מזומן?...אהההה.....הכנס עולה כסף? כמה? והעם כ"כ יהייו שם? העם יהייה שם אוכל?העם מישהו יכול לעבור דרכי ולאסוף אותי? והעם ליכתוב שאלות שלא קשורות כמו שמיכאל עושה בסיפורים שלו?

כ"כ זה בלשונינו "כוכבי כסף", הוא שאל אם הם יבואו כדי לדעת אם להביא כסף לקנות מהם!
אני לא אחד מהמארגנים אבל ככל שידוע לי הכנס לא עולה כסף.

ואולי תסבירו סוף סוף להורים שלכם שאלקנה זה לא קראוון על איזו גבעה אלא ישוב גדול (וחוקי) שנמצא בתחומי הקו הירוק עם מאות בתי אב? יש שם אבטחה בדיוק כמו בכל מקום אחר בארץ (טוב נו, אולי קצת יותר)

א)אלקנה מאובטחת מספיק,(גדר,גדר הפרדה לא כ"כ רחוקה,חברת אבטחה,משמר אזרחי,בסיס צה"ל לא כל כך רחוק)
ב)אנחנו נדבר עם כ"כ לגבי הזמנות שיבוצאו מראש ואז הוא או מישהו אחר יביאו אותן לאקנה)
ג)צריך כסף בנתיים לא יודע כמה לאוכל לשולשה ימים (ומי שרוצה לפיצה בשר וכו)

הכנס עצמו לא יעלה כסף אבל אם מישהו רוצה לאכול אז זה כן יעלה כסף... (הגיון בריא שכזה... :roll: ) בכל מקרה לגבי האוכל אנחנו נסדר את זה שבוע הבא.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה