• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים מניעים של אביסאלים

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Flow
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Flow

פונדקאי מהשורה
שלום.
אתמול סיימתי לקרוא את הספר של האביסאלים.
אחרי שסיימתי החלטתי שזהו זה, הגיע הזמן שאני אצור דמות אביסאלית מהסוף להתחלה, אבל נתקלתי בבעיה-מניע.
מכיוון שהתחליט של האביסאלים היא פחות או יותר השמדת העולם, והם עבדים, לא ממש הצלחתי לחשוב על מניע (כן, אני גרוע אין מה לעשות, אם כל מה שיש לכם להגיד זה איזה גרוע אתה לא הצלחת לחשוב על אחד בבקשה לא להגיב כאן).
זה לא שיש לי איזה דמות שאני רוצה ליצור באופן ספציפי, אני סתם רוצה "להתאמן" ביצירת אביסאלים...
יהיה נחמד אם משהו יוכל לתת לי קווים מנחים וגם דוגמא או שתיים...

ב"ה
דוגמא לדמות:
מניע - להפוך את נקסוס לארץ צללים.
קאסטה - שקיעה
תכונות: כוח-3 זריזות-5 סיבולת-3 כריזמה-4 עורמה-2 מראה-3 תפיסה-2 תבונה-2 פקחות-3
יכולות מועדפות: התנגדות, הופעה, אתלטיקה, אבחנה, פשיעה.
יכולות: קפא"פ-5(+2 דייקלהב) מלחמה-5 התנגדות-5 אבחנה-5(+2 הצטרפות לקרב) הופעה-5(+2 נאום) פשיעה-5 אתלטיקה-3 חוסן נפשי-2 ידע-1 רפואה-1 קשתות-3
תעצומות:
קפא"פ: מצויניות קפא"פ ראשונה, ELEGANT FLOWING DEFLECTION
מלחמה: MORTAL SHATTERING METHOD
התנגדות: 3 X טכניקת גוף השור (1-/1-)
הופעה: מצוינות הופעה שנייה
אתלטיקה: RAITON'S NIMBLE PERCH
פשיעה: UNJUST APPROPRIATION METHOD, CHAIS CANNOT HOLD
רקעים: עתק-2 (דייקלהב מפלדת נשמות) עתק-3 (שריון חזה מחוזק מפלדת נשמות) משאבים-2
מעלות: גבורה-4 נחישות-3 חמלה-1 קור רוח-1 כוח רצון-7 מהות-2
מהות אישית-13 מהות היקפית-21(30) מהות מוקדשת-9
התקפות (דייקלהב): דיוק-17 הגנה-14 נזק-9ק קצב-3 מהירות-5
ספיגה - 13ק\14ח (שריון חזה מחוזק מפלדת נשמות 12ק\11ח, מגן מטרה)

דמות מחרידה למדי :)
מה דעתך?

קודם כל, כדאי שתשים לב שאביסאלים הם לא עבדים - הם עובדים בשירות שר מוות כלשהו, על כל המשתמע מכך. הם יכולים לעשות מה שמצווים עליהם, לעשות מה שהם חושבים שעדיף ולפתל קצת את הפקודות או למרוד לחלוטין בשר המוות. הכל פתוח.

הלאה למניעים.
מניעים של אביסאלים יכולים לבוא ממגוון מקומות. אולי זה אביסאל שגדל בעיר מסוימת, ורוצה להפוך אותה לארץ צללים? או שבחייו מושל של עיר מסוימת פגע בו, וכנקמה הוא רוצה להרוג אותו ולהפוך את העיר לארץ צללים? אפשר ללכת לסטריאוטיפ מהצד השני - אביסאל שמנסה להתנער מהשפעת המוות ולהפוך לאדם טוב (מה שלא כל כך יצליח לו, כנראה, אבל מילא). עד כאן המניעים השגרתיים יחסית.
אבל מה אם האביסאל שלך מפתח בסתר ליבו מזימות להשמיד את שר המוות שהוא האדון שלו ולתפוס את מקומו? ייתכן גם אביסאל שפשוט רוצה לחקור את קסם התואבה ולפתח אותו כמו שאיש (או וריאציות שונות של יצור חי\מת) לא עשה לפניו. או מה אם זה אביסאל שהחליט לבדוק מה קורה אם מישהו יהפוך את כל קוטבי היסודות לארץ צללים?
בסופו של דבר, מניעים של אביסאלים הם לא כל כך שונים משל סולארים - במקום להגן מגיע להשמיד, וכל הכבישה\חקירה\הגדלת הידע נשארים אותו דבר. אני בטוח שחלק גדול מהמניעים הסולאריים אפשר להפוך בקלות יחסית למניעים אביסאליים.

נתחיל בדמות D: מכניקה בהחלט מחרידה, למרות שלא ביקשתי בכלל, תודה P:
אני לא יודע מה איתכם, אבל להפוך את הארץ שבה נולדת לארץ צללים לא נשמע לי מספיק אפי, כשמדובר בנקסוס-כן, אבל כשמדובר במקומות קצת פחות גדולים (כמו רוב המקומות בבריאה) זה לא.
בכל מקרה כל שאר הדברים שאמרתם לי, עזרו לי, ובהרבה, תודה.
סתם שאלה, על רעיון שכרגע עלה לי בראש ואולי אני אפתח אותו, אם הוא יהיה טוב, מה דעתכם:
האביסאל הוא בעצם בן תמותה שהיה חייל בצבא של סולארית/דמת דרקונים כלשהי, הוא התאהב במפקדת וחיזר אחריה, תחילה היא לעגה לו, אבל כשהוא לא הפסיק, היא הרגה אותו (עלבון), ואז בזמן שהוא גסס מפצעיו שר מוות (לא החלטתי עדיין איזה), הציע לו להפוך לאביסאל, הוא הסכים, כיום הוא רוצה להפוך את העולם למקום קר ללא אהבה (לא כל כך ברור איך, אבל אני כבר אחשוב על משהו), נראה לי די מגניב, מה דעתכם?

אני לא יכול להגיד שזה מניע רע,אבל אני אוהב לחשוב על האביסאלים כיצורים סדיסטים שלא מרצונם,אולי לאביר המוות שלך יש נטייה נוראית לצוד מאהבים בעוד הם מתנים את אהבתם? למצוא זוגות צעירים ולהשחית את אהבתם באמצעים פסיכולוגיים נוראיים? אני רק זורק רעיונות,אני פשוט נהנה מהפן הסדיסטי הזה שהסולארים לא יכולים לקבל :P

מי אמר שהוא לא עושה את כל הדברים שציינת מעל? הוא עושה את זה, וכרגע הוא מחפש דרך יעילה יותר להשמיד את האהבה בעולם.
עוד שאלה, מה זה וורסטריידר, נתקלתי במילה הזו בספר כמה פעמים...

ברמת העיקרון השאלה הזאת אמורה להיות בעץ המיועד לכך (ש: נשגבים), אבל הנה התשובה:
war strider תורגם כצעדן מלחמה והוא מעין (בהיעדר מילה טובה יותר) רובוט ענק, שלתוכו יכול להיכנס נשגב על מנת להפעיל אותו מבפנים. ישנם סוגים שונים של צעדני מלחמה, מסייר ועד לג'אגרנאוט. הם נרכשים בעזרת דירוג עתק.
אם אתה מסתדר עם אנגלית, הנה הרחבה על הנושא.

אמנם אני נוב וכל זה ואין לי את הספר, אבל:
להרחיב את מחזור גלגול הנשמות במידה כזו שהנפילים יוכלו להכנס ולצאת ממנו. אמנם זה יהרוס את העולם התחתון, אבל נראה לו שעדיף להם להוולד מחדש מאשר להרוס את עצמם, הנפילים.

בעקרון, ממה שהבנתי, הנפילים לא רוצים לחיות שוב, הם רוצים למות, אבל הם לא יכולים כי הם יותר מדי משוקעים בתוך הבריאה, ולכן הפתרון הוא-להשמיד את הכל, בעקבות כך הריק יגדל עד שיהיה מספיק גדול שהם יוכלו להכנס...
יש אפילו אמונה (אני חושב ששר מוות המציא אותה, הבישוף, אבל אני לא בטוח, אחד מהחסידים שלהם בכל אופן), שאומרת שהנפילים נתנו לסולארים לנצח אותם, כדי שהם יוכלו למות ולהביא לסוף הכאב בעולם (להשמיד אותו)...
ות'ור, תודה, וסליחה, פעם הבאה אני אפרסם שאלה כזו בעץ הזה, לא ידעתי שצריך...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה