• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
IN
ארתור מחייך נע אחורה במהירות עצומה, חג סביב מפקד המשמר כמו נשר שביב טרפו, ואז הוא מזנק קדימה, בעוצמה אדירה, פרסותיו שלי טוראק משעירות טביעות בקרקע, להבו של ארתור חותך את האוויר, משמיע שריקה, ואז הוא פוגש בגוארו מתקיף אותו בעוצמה אדירה, הרצפה סביבם נסדקת, וארתור כאילו מתקשה, מתכסה שבריון דק עשוי כוח קדוש,
META
אספקט גמישות : אני מחליק חמש משבצות אחורה ומקבל +2 דרג"ש ותגובה
מסתער על גוארו
20 טבעי!!!
נזק : 10+8+1=19
טוראק : 8 טבעי

נביא -

IN
ג'וארו מנצל את החמיקה של ארתור בכדי להכות בו, חותך ופוגע בו בשכמתו בעוד הוא מקלל.

META
חה! ברגע שאתה מחליק, הוא משתמש בכוח שלו להתקיף אותך מזדמנת. אתה מקבל 10 נזק אוטומטית, בלי גלגול ובלי כלום.

OUT
מחכה לנקסטורל.

נביא
אף אחת מהחרבות הבוערות לא מצליחה לפגוע ברונדון, הסופה מעיפה אותן"אני מאמין שהוא מת לפני זמן רב, וקם לתחיה- בתור הנביא" רונדון חוסם את התקפתו של ג'וארו על ארתור בקלילות, ואז מתפנה להלחם בשאר. הסערה מתחזקת לפתע, וכל מי שנמצא בסביבתה נפגע, הסערה אוספת אותו. ברק מבזיק, פוגע בג'וארו ונע ממנו אל הסמוכים אליו.

META
הפרעה מיידית- 30 נגד קשיחות (זעם הנוטר) והוא מעניק לנו יתרון קרבי עד סוף התור הבא שלי.
30, 26, 14, 20, 20, 24, 22, 20 טבעי, 19, 30, 28- נגד תגובה (כל אויב בטווח 2 משבצות ממני- 11 אויבים מקסימום) בפגיעה- 6 נזק רעם, כולם מוחלקים משבצת אחת הצידה, כל מי מחליק אותם בצורה של החלפת מקומות ככה שהחיילים שהיו במעגל החיצוני מתקרבים אלי והמלאכים וכו' שבמעגל הפנימי מתרחקים. ה20 טבעי על ג'וארו- 12 נזק רעם+ 5 נזק ברק. כל אויב סמוך לג'וארו סופג 4 נזק ברק.
OUT

IN
ארתור תוקף במהירות עצמו, מחדיר את להבו עמוק אל גוארו ומזנק אחורה למקום מבטחים
META
19 טבעי
10+8=18 נזק ואני מחליק 5 משבצות אחורה למקום מבטחים
OUT
סליחה על התגובה הקצרה אני צריך ללכת לרגע אני חוזר עוד 15 דקות

נביא -

IN
מגורי החיילים מתחילים להתרסק מאבן שהדרקון זרק עליו. חלק מהתקרה נופל על כמה מהחיילים ועל מלאך, שנעלם בפרץ אש ברגע שהאבן פוגע בו.
"לא!" הוא אומר, ופונה אל ארתור. הוא מסתער עליו, מפיל אותו לרצפה ותוקע בו את חרבו פעמיים. "דורטר! דורטר! דורטר!" הוא צועק בעוד הוא תוחב את חרבו בארתור שוב ושוב.
לאחר מכן הוא מסתובב אל רונדון, בועט אותו אחורה ומכוון את חרבו עליו - פרץ אור נורה אל רונדון, מעוור אותו. ג'וארו, בכעסו, פגע גם במלאכים בני בריתו, מעוור גם אותם.

META

הסתערות חסרת רחמים - 20 פאקינג טבעי. 20 נזק. בנוסף, אתה שרוע.
התקפה שנייה: 21 נגד דרג"ש, מניח שפספס.

פרץ קדוש - 29 נגד קשיחות, אם עבר 29 נזק קורן ורונדון עיוור.

המלאכים גם הם עיוורים מן ההתקפה, אך לא סופגים נזק.

ממלכה-
In
אסאדר נאחז בדרקון בשארית כוחותיו, ומרגיש את עצמו מחליק מטה, בשארית כוחותיו, הוא דוקר את הדרקון בזנבו. הדרקון מתפתל בכאב, לא מצליח לכוון טוב את האש שלו, ויורה אותה בלי לכוון טוב. החיילים מצליחים להימלט. מתוך הלהבות, יוצא אסאדר.
שריונו בוהק, חוסם את רוב האש, ואסאדר יוצא כמעט בלי פגע משריפה. האנשים יוצאים משם, מודים למזלם הטוב שהדרקון לא הצליח לכוון טוב. אסאדר מטפס אל המגדל.
"בוא ותילחם בי!" הוא צועק על הדרקון, שזה מסתכל אליו הוא רואה את שתי החרבות מונפות לעברו במהירות "בוא! ותילחם! בי!" הוא צורח לו בעודו נאחז בו בשארית כוחותיו. הדרקון מסתובב אל עבר המגדל, ורואה את אסאדר מתקרב במהירות אל ראשו.
הדרקון מספיק לכופף את הראש אחורה ואסאדר פוגע בו בגרונו, והדרקון נאבק לשחרר אותו משם לפני שהוא יהרוג אותו, ומצליח לעשות זאת בזמן. אראגיליון שואג, ונושף את האש אל האוויר, ובטפריו זורק את אסאדר ממנו אל על.
אסאדר מסתכל על הדרקון והקרקע, אם הוא לא יצליח לפגוע בדרקון, הוא ימות. "אני לא אמות" אומר אסאדר "אני לא אמות!" הוא צועק על הדרקון ונוחת חזרה עליו, פוגע בגופו בכול כוחו. החרבות ננעצות שם, עמוק, ואסאדר משסף בכול כוחו את גופו של הדרקון. כאשר הוא רואה שהדרקון עומד להרוג אותו, הוא משתמש בחרבות כמקום אחיזה ושולף אותם בזמן, בעודו נוחת על האדמה של המגדל. הוא מסתובב אל אראגיליון.
"בוא והילחם בי! אתה משרת את אל השקר! בוא והילחם למענו!" הוא צועק לדרקון.

Meta
אני מפעיל את הכוח של השריון בשביל עמידות 10 לנזק אש
הפרעה מיידית- הכוח של הנתיב מופת (שאין לי כוח להיזכר בשם שלו)
התקפה ראשונה: 19+17+2=38 נגד תגובה (19 טבעי :P)
פגיעה: 8+4+5+2+3=22 נזק כפור והדרקון מוחלש עד סוף תורי הבא
התקפה שנייה: 7+19+2=28 נגד תגבה
פגיעה: 5+4+5=14 נזק כפור
פעולת תנועה- לקום
פעולה רגילה- התכתשות נמרצת
השפעה: אתה פוסע את מהירות התנועה שלי ותוקף את הדרקון
התקפה ראשונה: 5+17+2=24 נגד דרג"ש, אני מניח שפספוס
התקפה שנייה: 16+17+2=35 נזק כפור והדרקון הלום (dazzed, פעולה אחת בתורו, אין הפרעות ותגובות מידיות, יתרון קרבי)
ניצול נקודת פעולה- פעולה רגילה- מלתעות הזאב
התקפה ראשונה: 9+17+2=28 נגד דרג"ש
פגיעה: 3+4+9=16 נזק כפור (חצי נזק בהחטאה) ועוד 5 נזק שלא הופך לחצי נזק (רגישות לקור)
התקפה שנייה: 16+17+2=35 נגד דרג"ש
פגיעה: 9+6+9=24 נזק כפור (חצי נזק בהחטאה) ו-5 נזק רגישות
תוסיף 5 נזק מהנשקים כי אני מדמם
פעולה משנית- צעד מעודד
פוסע 2 משבצות (אל המגדל) ומנצל את המשב המרענן שלי
Out
הדרקון מוחלש והלום (dazzed) בתורו

לעצמי-
61 נק"פ
עמידות 10 לאש עד סוף ההתקלות (שריון)
2+ לכול ההגנות עד סוף תורי הבא (משב מרענן)
2+ לדרג"ש ולתגובה עד תחילת תורי הבא (מאפיין נתיב מופת, כי פגעתי ב-2 התקפות בסיבוב הזה)

כוחות מנוצלים: ציפורני הגריפון, התקפה בתנועה, Healing Lore, הכוח של הנתיב מופת, צעד מעודד, מלתעות הזאב, התכתשות נמרצת

ממלכה -

IN
הדרקון המום מהנזק, צועק בכאב וזורק אבנים לכל עבר. הוא עף אל השער ואסאדר מנצל את ההזדמנות לרדת למגדל, בזמן שהדרקון תוקף את השער - הוא נושף אש, זורק אבנים ונוגח בשער, והקשתים יורים עליו את החצים שלהם.
הדרקון עולה למעלה ואוכל כמה קשתים במכה. הוא נושף אש שנית, מנקה את החומות הקרובות עם זנבו, זורק אנשים לעזאזל בעוד הם צורחים לעזרה.
"סורו מזעמי!" הוא צועק בעוד השער מתרסק, וצרחות הצבא של הנביא נשמעות. השער נפל, החומות שרופות, והדרקון חוזר אל אסאדר לחיסול סופי.

META
הוא בזבז את תורו על הריסת השער.
אם אתה רוצה לקפוץ עליו, זה אפשרי ללא אתלטיקה כי הוא קרוב. הוא מדמם בכבדות וספג שיט של נזק.

IN
ממרומו, אסאדר רואה ברקים עצומים נורים לכל עבר, ושומע מרחוק את קולות הלחימה.
"השער נפל!" נשמעת צעקתו של ברסאיוס, הקסם מגביר את קולו. "הסתערו! הסתערו! השער נפל, האל איתנו!"

נביא
רונדון צוחק שנית, פעם נוספת הוא לא מאפשר לארתור להפגע. שורש קם מהאדמה, עוצר את ג'וארו. רונדון מתנער מהעיוורון, הפציעות שלו מתאחות מחדש בהבזק של אור ירוק. הוא מסתכל על ג'וארו בעיניים, "אם אתה רוצה לפגוע בחברים שלי, תצטרך לעבור אותי קודם" הוא אומר לו בקול רגוע, אף על פי כן, נראה שהקול מהדהד בכל רחבי החדר, וכולם שומעים אותו חזק וברור, גם בתוך המיית הסופה.

META
זעם הנוטר- 31 נגד דרג"ש, 12 נזק והוא מעניק יתרון קרבי
פונט אוף לייף- הצלה בתחילת התור- 19- הצלחה
נחישות מחושל הקרב- 8 נק"פ זמני, מרפא 8 נק"פ.
ספיריטואל רג'ובניישן- מחדש שימוש במשב מרענן
משב מרענן- מרפא 29 נק"פ +2 לכל ההגנות, ארתור מנצל פרץ ריפוי ומקבל זריקת הצלה

נק' פעולה 1. אינאוקסרבל מומנטום- עד סוף התור הבא מתעלם מתוואי שטח קשה, יכול לנוע דרך שטח אויב, +2 לדרג"ש נגד מזדמנות
נק' פעולה 2. הסתערות- +2 מהירות והגנות עד סוף התור הבא, 20 טבעי בהסתערות! פאק יא! 14+6+6= 26 נזק ברק, והוא נדחף משבצת אחת. יש לי סה"כ +4 לכל ההגנות, +8 נגד מזדמנות.

נביא -

IN
סר ג'וארו מתרסק על הרצפה. "סלח לי..." הוא ממלמל לעצמו בזמן שהדם שלו מציף את הרצפה. "אלי...", הוא שומט את חרבו, נשכב על הרצפה ובוכה כשהוא מת. "נכשלתי... דורטר..." וקולו גווע.
כשהוא מת, המלאכים נעלמים בפיצוץ של אש. המבנה מתחיל לקרוס, ורונדון וארתור רצים משם על נפשם, לפני שימחצו.

OUT
ניצחון ראשון לכם. ההגנה על העיר קרסה והשער נפתח. אתם במצב מצויין כרגע.
תטילו אתלטיקה.

אגב, אם תרצו, אתם יכולים לנסות ולהצטרף למרכז הלחימה שם בחוץ, אבל זה ידרוש מעבר דרך כמה שומרים שהם השאירו בעיר... מסובך ביותר.

נביא
OUT
פאק יא! ועדיין יש לי כמה כוחות!
IN
רונדון רץ, האש מחממת אותו תוך כדי הריצה. "תמסור את ברכותי לניוואק כשתגיע לגיהינום" הוא צועק אל ג'וארו, "בטוח תגיע לשם אם אתה נכנע ככה".

META
9+9= 18 אתלטיקה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה