In
אסאדר נאחז בדרקון בשארית כוחותיו, ומרגיש את עצמו מחליק מטה, בשארית כוחותיו, הוא דוקר את הדרקון בזנבו. הדרקון מתפתל בכאב, לא מצליח לכוון טוב את האש שלו, ויורה אותה בלי לכוון טוב. החיילים מצליחים להימלט. מתוך הלהבות, יוצא אסאדר.
שריונו בוהק, חוסם את רוב האש, ואסאדר יוצא כמעט בלי פגע משריפה. האנשים יוצאים משם, מודים למזלם הטוב שהדרקון לא הצליח לכוון טוב. אסאדר מטפס אל המגדל.
"בוא ותילחם בי!" הוא צועק על הדרקון, שזה מסתכל אליו הוא רואה את שתי החרבות מונפות לעברו במהירות "בוא! ותילחם! בי!" הוא צורח לו בעודו נאחז בו בשארית כוחותיו. הדרקון מסתובב אל עבר המגדל, ורואה את אסאדר מתקרב במהירות אל ראשו.
הדרקון מספיק לכופף את הראש אחורה ואסאדר פוגע בו בגרונו, והדרקון נאבק לשחרר אותו משם לפני שהוא יהרוג אותו, ומצליח לעשות זאת בזמן. אראגיליון שואג, ונושף את האש אל האוויר, ובטפריו זורק את אסאדר ממנו אל על.
אסאדר מסתכל על הדרקון והקרקע, אם הוא לא יצליח לפגוע בדרקון, הוא ימות. "אני לא אמות" אומר אסאדר "אני לא אמות!" הוא צועק על הדרקון ונוחת חזרה עליו, פוגע בגופו בכול כוחו. החרבות ננעצות שם, עמוק, ואסאדר משסף בכול כוחו את גופו של הדרקון. כאשר הוא רואה שהדרקון עומד להרוג אותו, הוא משתמש בחרבות כמקום אחיזה ושולף אותם בזמן, בעודו נוחת על האדמה של המגדל. הוא מסתובב אל אראגיליון.
"בוא והילחם בי! אתה משרת את אל השקר! בוא והילחם למענו!" הוא צועק לדרקון.
Meta
אני מפעיל את הכוח של השריון בשביל עמידות 10 לנזק אש
הפרעה מיידית- הכוח של הנתיב מופת (שאין לי כוח להיזכר בשם שלו)
התקפה ראשונה: 19+17+2=38 נגד תגובה (19 טבעי

)
פגיעה: 8+4+5+2+3=22 נזק כפור והדרקון מוחלש עד סוף תורי הבא
התקפה שנייה: 7+19+2=28 נגד תגבה
פגיעה: 5+4+5=14 נזק כפור
פעולת תנועה- לקום
פעולה רגילה- התכתשות נמרצת
השפעה: אתה פוסע את מהירות התנועה שלי ותוקף את הדרקון
התקפה ראשונה: 5+17+2=24 נגד דרג"ש, אני מניח שפספוס
התקפה שנייה: 16+17+2=35 נזק כפור והדרקון הלום (dazzed, פעולה אחת בתורו, אין הפרעות ותגובות מידיות, יתרון קרבי)
ניצול נקודת פעולה- פעולה רגילה- מלתעות הזאב
התקפה ראשונה: 9+17+2=28 נגד דרג"ש
פגיעה: 3+4+9=16 נזק כפור (חצי נזק בהחטאה) ועוד 5 נזק שלא הופך לחצי נזק (רגישות לקור)
התקפה שנייה: 16+17+2=35 נגד דרג"ש
פגיעה: 9+6+9=24 נזק כפור (חצי נזק בהחטאה) ו-5 נזק רגישות
תוסיף 5 נזק מהנשקים כי אני מדמם
פעולה משנית- צעד מעודד
פוסע 2 משבצות (אל המגדל) ומנצל את המשב המרענן שלי
Out
הדרקון מוחלש והלום (dazzed) בתורו