• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
In
"אני... אני מוכן..." אומר אסאדר לפארגוס בנשימה עמוקה.
אסאדר עוצם את עיניו, ומחפש משהו להיאחז בו. שהוא מנסה להיזכר, פרץ הזיכרונות כמעט גורם לו להתעורר מהלם.
אוליביה, וינסטון, סילוואניק, ריטקט, גלוריה. כולם הקריבו את החיים שלהם למענו, בצורה מסוימת. הוא מנסה להיאחז בזיכרונות שלהם, אבל נכשל. הזיכרון מעומעם מידי, עצוב מידי בשביל לתפוס אותו בצורה טובה. הוא מצליח להיאחז בתחושות הסבל והעצב שלו. הוא לא מצליח להיאחז בעבר.

אבל פנים חדשות עולות בראשו- אליאנה, דנדליון, רוגל, פרילוס, איווניס. האנשים שעומדים לצידו. האנשים שלמענם הוא נלחם. האנשים שעליהם הוא יגן בכול כוחו. המחשבות מוחשיות מספיק, והנחישות והרצון להגן עליהם נותנים לו נקודת אחיזה טובה. הוא נאחז שם. הוא נפרד בפעם האחרונה מדנדליון, ומפאנדל- עיר הולדתו, והעיר בה קרה כול כך הרבה. הוא מרגיש את עצמו מתנתק מהמוחשיות של הגוף, ונאחז בכול כוחו באבן התמיכה שלו בגוף של אסאדר.

"להתראות" הוא שומע את דנדליון אומר רגע לפני שהוא מתנתק ממנו סופית.

ממלכה -

IN
המסע חזרה אפילו נורא יותר מהראשון.
לעזוב את הגוף של דנדליון ולראות אותו קורס על האדמה היה מפחיד יותר מאשר לראות אותו, אסאדר, קורס על האדמה. הוא קרס על הרצפה בעוד רוחו עלתה שמימה, מעלה, וחלפה במהירות על טבעית מעל הדרך - הוא ראה את בית הקבורת השומם, ואת מעט האלפים שנשארו בעיר בוכים בשקט ומניחים פרחים על קברי המתים. הוא ראה את לורד לאופולד והשיירה שלו במרחק חצי יום מפאנדל, נושאים שני דגלים - אחד עם סמל הירח ושלושת הכוכבים, ואחר עם הנמר הלבן עם פסי הזהב, סמלו של בית קסוול. הוא המשיך וראה את הדרך הארוכה ואת מה שהצבא עשה לה - צמחים נרמסו, הכביש נסלל במגפיים ופרסות ושאריות מחנות מבצבצות בכל עבר. הוא רואה, ממרחק כל כך הרבה קילומטרים, את הצבא של ברסאיוס - כל כך הרבה חיילים צועדים, נושאים את הדגל בעל השמש הלבנה של ברסאיוס.

וכשהוא מגיע לבירה, הוא לא מצליח להרגיש נחמה. הבירה נראית ענקית ומאיימת, והעיר פועלת מתמיד - הוא רואה עוד עשרות דגלים של שלל לורדים מונפים מעל החומות, שלל לורדים שהגיעו לקריאתו של ריקן.
כשהוא נכנס בחומות נשימה-ראשונה כל האינסטינקים שלו מורים לו לעצור לפני שראשו ימחץ - הוא ממשיך דרך החומה, דרך הבתים ודרך עשרות הטברנות והפונדקים, שאף אחת מהן לא של דנדליון. הוא מרחף אל הארמון, התחושה עדיין מוזרה, ונכנס אל החדר של הארכמג. הוא רואה את פארגוס כבר עומד וזורק את האוכל שהתקרר שם במשך מעל לשבוע. החדר נשאר כפי שזכר אותו - שיקויים מכל עבר, על עשרות מדפים - בצבעים סגולים, כחולים, ירוקים ואדומים, צנצנות של משחות אדומות ומגילות אינספור...
הוא פוקח את עיניו וראשו כואב. הוא לא בטוח אם זה כאב שנשאר מכך שהוא נפל על רצפת החדר, או הכאב שהביא איתו מפאנדל. פארגוס פותח את הדלת עם מפתח, ולאחר מכן מתיישב על כיסא. "אני... אני זקוק לקצת מנוחה" הוא מנסה לחייך מעט, אבל אסאדר רואה שהתנועות המסורבלות יותר שהגיל כופה עליו מאכזבות את הארכמג מחדש, כאילו הזדקן שוב בבת אחת.

ממלכה-
In
אסאדר קם בקושי, והבטן שלו מקרקרת, ריקה מתמיד "אני אביא לנו משהו לאכול, לפני שנגווע כאן." הוא אומר לארכמג ויורד לחדר האוכל, מנסה להתרגל לתנועות של הגוף האמתי שלו. הוא כמעט נופל פעמיים במדרגות, אבל מצליח להתייצב ולהגיע אל חדר האוכל. שם הוא אוסף על מגש שהוא לוקח מאחד המשרתים לחם וחמאה, ובשר חזיר ואווז, וגם כמה ירקות, הוא לא יסתכן להעלות לשם מרק- הוא יכול לשפוך את הכול על עצמו בדרך.
אסאדר עולה במדרגות, ומנסה להתאפק, אבל לא מצליח שלא לאכול פרוסת לחם אחת. הוא רעב כול כך. שהוא חוזר לחדרו של הארכמג הוא מניח את המגש על השולחן, והוא והארכמג אוכלים יחדיו ברעבתנות- קצת אפילו שוכחים לרגע מהנימוסים למראה האוכל.

"אני חייב לשאול אותך" אומר אסאדר קצת לפני שהם מסיימים את הארוחה "איך הצלחת להיכנס לגוף של החתול? אני בקושי הצלחתי להסתדר עם דנדליון, אז בתור חתול? זר? שאתה יכולת רק לנחש את קיומו?" הוא שואל בסקרנות.

עריכה- השיחה מהסקייפ-
rui: פארגוס אוכל מעט יותר מאסאדר, ומצביע על מדף מגילות. "טקסים. סיירתי בפאנדל מאז ששמעתי על המרד עד שזיהיתי חתול שהייתי יכול לצייר ברוחי. השתמשתי בלפחות שלוש מגילות, אך התוצאות מדברות בעד עצמן."
[00:49:53] or Ben abu: "לפחות יכולת לדבר כמו בן אדם" אומר אסאדר "אני לא יודע מה הייתי עושה שם בלי העזרה שלך"
rui: "שטויות" פארגוס דוחה את הטענה. "הסתדרת נפלא בעצמך. אני מודה שהבריון הזה היה עלול להיות בעיה, אבל אני סמוך ובטוח שהיית יכול לחשוב על טריק בעצמך" הוא נאנח מעט. "ניסיתי להסביר אותו שיעור לג'רארד. רק מפני שבחרת בדרך החרב מאשר בדרך הקסם לא אומר שהמגים במגדל חכמים ממך. רק עם יותר חשיבות עצמית, זה הכל" הוא מחייך ומפסיק לאכול.
rui: [חשיבות עצמית=אגו]
or Ben abu: "ובכול זאת, אתה הצלת אותי, גם שם וגם בקרב בבית של סילוואניק. ובכלל, בזכותך כול המסע הזה התרחש, אני חייב לך תודה" אומר אסאדר "אני חושב שהמסע הזה עזר לי להבין משהו חשוב בנוגע לדרך שבה אני הולך"
rui: "אני פה בכדי לעזור להוד מעלתו... ההגנה על פאנדל כלולה, כמובן, ועקיצה לכיוון של הלורד קסוול תמיד מבורכת" הוא מהנהן ומסתכל באסאדר בעיניו הכחולות. "מה למדת?"
or Ben abu: "הבנתי שבגידה ונאמנות הם מושגים מאוד הפכפכים, כמו טוב ורע. לסילוואניק לא היו מטרות רעות, למרות שהפעולות שלו היו נוראיות." אומר אסאדר בהרהור. "והבנתי גם, שאני צריך להיות יותר עם האנשים שאני אוהב. שניסיתי להיאחז בזיכרונות של האנשים האהובים שמתו שלי, הבנתי שהם התעמעמו, שלא הייתי איתם מספיק זמן. אני מרוכז כול כך במשימות ובמלחמה, שאני לא מוצא זמן להיות עם החברים שלי. אני הבנתי שאני צריך ללכת ולהיות איתם, וטובה שעה אחת קודם." הוא מוסיף כעבור רגע בנימה מהורהרת.
rui: "כל מה שאתה אומר נכון, אסאדר... אבל כולנו היינו צריכים לוותר על דברים למען ביטחונה של דורטר, ולמען המשכיותה של שושלת קראנדאן" הוא אומר, ובבירור כולל גם את עצמו. יש כאב מעומעם בכולו. "עלינו לנצור כל רגע" הוא מהנהן שוב. "ו... כן. המוות של סילוואניק הוא אחד הדברים שיותר כאבו לי. לא הכרתי אותו, ולמרות זאת אני מרגיש שלא הגיע לו את הסוף הזה. אולי זה ישמע לך מוזר, אסאדר, אבל גם ברסאיוס הוא מעין סילוואניק. אני הכרתי אותו במשך הרבה שנים - הוא היה אחד מחברי הקרובים ביותר. הוא ו... ועוד מעט מאוד. הוא מאמין שמה שהוא עושה זה טוב, ולמרות שאצטער להרוג אותו אני מאמין שאין שום דרך אחרת" הוא נאנח.
or Ben abu: "לפעמים, בלילות, זה רודף אותי. הקורבנות שהקרבתי למען הממלכה הזו, הדברים שעברו עליי כאן. אני לא מפקפק בכך שהכול היה למטרה טובה, אבל אני מתחרט שלא יכולתי לעצור כמה מהם מלקרות. לפעמים אני שואל את עצמי מה אם הייתי מצליחה להציל איש זה או אחר, אם הוא היה עכשיו בחיים. זה גורם לי לתחושת עצב נוראית"
rui: "אני מבין אותך. אבל זה מחיר המלחמה - היקרים לנו מתים או נפגעים, וסדר החיים נפגע. ריימונד היה שבור כשהוא שמע שג'רארד מת. אני לעולם לא אומר לך לשכוח את מה שעברת, אסאדר, אבל תסתכל מה הבאת... הבאת שלווה לעיר שסבלה מחוסר שוויון. הבאת חופש לעיר תת קרקעית שאויימה על ידי ברסאיוס. אתה הצלת את חייו של אחד מהגנרלים שלנו, והצלחת להציל את העיר שלך שוב. אף על פי כל ההקרבה, אנחנו צועדים לעולם טוב יותר - עולם של יותר שוויון, ועולם שבו המלחמה הזאת נגמרת בכדי שנוכל לעזור לאלפים כנגד הליץ'".
or Ben abu: "אבל... עם כול ההקרבות שנחוצות לכך.... אם נצליח לפתור את כול הצרות שלנו בעולם, מי ישאר כאן להרגיש את זה?" אומר אסאדר.
rui: "האנשים שאנחנו נלחמים למענם. אתה נלחם למען החברים שלך, למען המשך הבית שלך ולמען המשפחה שלך. כולנו נלחמים בעד משהו"
or Ben abu: "אני לא יודע. אני יודע שביום מן הימים אני גם אמות, כמו כול האדם, ובכול זאת- אני מסתכל על הדברים שאני נלחם למענם, ומפחד למות. אני מרגיש את הפחד הזה מתעצם בכול קרב, כי אני יודע שאם אני לא אחזור מהקרב, אני לא אוכל להיות בטוח שהדברים שנלחמתי למענם עדיין עומדים שם. אני חושש מכך שלהקריב את חיי למענם לא יהיה מספיק" אומר אסאדר, ופתאום עוצר ומבין עם מי הוא מדבר "אני... אני מצטער אדוני הארכמג... אני לא הייתי צריך להטריד אותך בבעיות שלי" אומר אסאדר במעט בושה.
rui: פארגוס מסתכל על אסאדר למשך כמה שניות.
"אתה הלוחם השני שמודה בפני שהוא פוחד למות" הוא אומר באיטיות. "ועתה אני רואה, אסאדר, שבאמת אכפת לך מהסובבים אותך. אני מעריץ אותך על כך. בי עבר הפחד של המוות ממזמן... ממזמן..." הוא עוצר שוב. "אם תילחם במשך כל ימי חייך, לעולם לא תוכל להשיג את מה שתרצה. מלחמה היא חלק מחיינו, מאבק למען הדברים שאנחנו מאמינים בהם. כן, אנחנו לא יכולים להבטיח שהכל יסתדר אם נמות, אבל בשל כך עלינו לחיות. עלינו לחיות לא רק בשבילנו, אלא גם בשביל הסובבים אותנו. הפיתרון שאני מצאתי בשביל זה הוא פשוט לחשוב כמה שפחות על המוות - הוקר את החיים. אם לא תחיה אותם מספיק זמן, אין כל זה משנה. ובנוגע אליך, אסאדר, אני חושב שאין לך ממה לדאוג. אם נשרוד את הקרב הזה, הדברים יעמדו. ולכן עלינו להתכונן למהלומה האחרונה. אסאדר, הקרב האמיתי הבא יהיה רגע האמת... ושם עליך לחשוש, אך גם לתת לחשש להמריץ אותך - כי אם ננצח את הקרב, הכל ישאר בדיוק כפי שהוא, ונדע שלא הכל לשווא".
or Ben abu: אסאדר מהרהר בכך רגע "אני אזכור זאת" אומר אסאדר "תודה" הוא מוסיף בהרהור "מעולם לא חשבתי על זה ככה, עזרת לי בזה הרבה, אני מודה לך" הוא חוזר ואומר. הוא מרים משם את מגש האוכל ששניהם מסיימים לאכול ונפרד לשלום מהארכמג, ויוצא משם, מלא מחשבות.

ממלכה-
In
לאחר הארוחה, אסאדר מחזיר את מגש האוכל לחדר האוכל וממהר ללכת, הוא כבר ידע לאן הוא ילך עכשיו מאז שהוא עזב את הגוף של דנדליון.
אליאנה.

ממלכה -

IN
הוא רואה את אליאנה מדברת עם רוגל בחדר הישיבות הריק, והננס מחקה משהו גדול עם ידיו והיא צוחקת.
"זה לא אמור להצחיק, זה אמור לנצח מלחמות!" הוא אומר במעט דכדוך מזוייף, שמתחלף לאחר מכן בצחוק גדול של הננס.

ממלכה -

IN
"אנחנו מדברים על הדבר החמוד ביותר אי פעם" אומרת אליאנה, ורוגל מתקן אותה במהרה. "אנחנו מדברים על מתקן עצום שלי שירה אש מהידיים שלו. אני לא אתנגד לבנות משהו כזה... רוגל ענק האש" הוא מחייך מעט בחולמנות.
"היית די הרבה זמן בחדר של פארגוס. אף אחד לא הצליח להיכנס, אפילו לא המלך" אומרת אליאנה. "שמעת את החדשות שקונטרול הביא?" היא שואלת בסקרנות.
"לא סביר, אליאנה, הוא בכל זאת היה תקוע בחדר הזה מעל לשבוע..." רוגל קם בכדי לקחת תפוז מהצלחת על השולחן. יש שם הרבה קליפות תפוזים, אסאדר שם לב.
"מה?" הוא אומר בהגנתיות. "אני אוהב תפוזים" הוא מתחיל לקלף את הקליפה של הפרי. "ברסאיוס מזיז את צבאותיו, הם רצים אל הבירה. בחתיכת מרוץ, למען האמת".
"עם הכוחות של מי?" שואל אסאדר.

"עם הכוחות של קסוול וסטרויס. המלך קרא לכולם - אוזארד תקוע בצפון, חסר תקווה להגיע בזמן לקרב. העבדים לשעבר מחזיקים קשה את עמק הברזל". אסאדר מבין את המשמעות של זה - עמק הברזל זאת הכניסה לצפון. אוזארד לא יגיע בזמן לקרב.
"מה עם בולדווין?" שואל רוגל כשאלה רטורית. "כפי שאתה מצפה, הם הזיזו את הכוח שלהם ואת הספינות שלהם. לא ברור לאן הם משיטים את הספינות, אבל עיקר הכוח מגיע לכאן. סטרויס נמצא במסע נוראי להגיע אלינו - הוא צריך לעבור דרך האדמות של מרי האת' ודרך מבצר הסערה. נקווה שהאנשים שם לא התחברו עם המורדים, הא?" הוא מסיים לקלף ולוקח לעצמו פלח. "ובנוסף לכך, נחתם ההסכם עם האלפים. היית צריך להיות פה כשהוד מעלתו שמע את זה... קסוול סגר איתם על ארבעת אלפים איש שיזוזו מיד. יום לאחר שההסכם נחתם, ברסאיוס התחיל להזיז את צבאותיו. אנחנו בעמדת חיסרון, אבל נקווה שארבעת אלפים איש לא יכריעו את הקרב... בנתיים הוא צועד חזרה עם העתודה הקטנה שלו אל ת'רנט בנו, שמחכה לו עם שאר הכוח בערך באמצע הדרך. נקווה שהאלפים יתנו לו לעבור בשלום, הא?" הוא נוגס ברעבתנות בתפוז. "מה? הייתי משועמם אז אספתי רכילות והייתי במועצות שריקן כינס. אגב, מה אתה עשית שם, לעזאזל?" הוא שואל.

ממלכה-
In
״פארגוס היה צריך אותי בשביל איזה לחש שהוא הטיל, אבל אני מניח שבאמת קצת הגזמנו עם זה. הזמן טס״ אומר אסאדר ומחייך. הוא לא רוצה להיכנס למה שקרה שם, ואם פארגוס הסתיר את זה כול כך הוא סומך עליו שזה הדבר הנכון לעשות.

״בכול מקרה, מה אתם עושים לקראת מה שהולך לקרות? חוץ מלבנות מכונות ענק״ שואל אסאדר.

ממלכה -

IN
"העבודה על מעצימי הלחשים שלי בעיצומה. המגים והנפחים של העיר נרתמו בכדי להכין את זה. עד שהקרב יתחיל, יהיו לפחות שלוש מכונות כאלו. אולי ארבע, אם הארכמג יעזור" הוא אוכל את התפוז, בבירור בכדי לא להמשיך ולשאול על מה שקרה בחדר. הסקרנות אוכלת אותו. "המלך זימן אותך, אגב" הוא אומר בין לעיסה ללעיסה, ומנגב את המיץ שנוזל על זווית פיו. "הוא לא נראה שמח. מועצת מלחמה, כנראה".

"לברוח?, אני לא מתכוון לברוח מפני הנתינים שלי" אומר ארתור ואז פונה אל העם, " כסף ואוכל אתם רוצים?, ומהיכן הביא את אותו האוכל ?, אתם יודעים שאין ביכולתי לאכיל את כול העיר, אז כיצד עליי לבחור?, אין זה קל להיות מנהיג, כמו שאין זה קל להיכבש, אך אני נשבע בשמו של האל האחד שאני עושה כול שביכולתי להביא לכם אוכל, אם יש לכם רעיון שלא חשבתי אליו, אני לא אפסול אף אחד, אך לדרוש מימני ליצור אוכל כבדרך קסם, אתם יודעים שאי אפשר לעשות זאת" שואג ארתור אל המון בקול סמכותי, בוחן כול אחד ואחד מהם, מתגבר על האינסטינקט של לשים את ידו על ניצב החרב ושומר על חזות ידידותית.

ממלכה -

IN
אסאדר פונה אל המסדרון הארוך, ממשיך בדרכו אל חדרו האישי של ריקן. הוא פוגש אותו בדיוק כשהמלך יוצא, והוא סוגר את הדלת בחדות כשהוא רואה את אסאדר. הוא נראה רגוע במקצת.
"גריאון, סוף סוף עזבת את החדר של פארגוס?" הוא הולך במהירות מן החדר, ואסאדר נאלץ להגדיל את צעדיו בכדי להדביק אותו. "האם המרד הושתק?" הוא שואל.

נביא (טייגר) -

IN
"מה דעתך לצום איתנו, הא?" צועק אליו אחד האנשים, ואישה אחת, שנראית נכה ברגליים, מקללת אותו. "אני גוועת פה! הרגתי את בעלי כשהוא רצה ללכת לעזור לשומרי העיר, וכשהבית שלנו נשרף הוא התרסק על רגלי! ילדי כבר מתים, ואני נשארתי למות ברחובות! האם זאת מתנתו של ברסאיוס?" היא צועקת, בזמן שהאנשים מקיפים את ארתור.
"אנחנו צריכים ללכת, הלורד ארתור, ועכשיו" הוא מרגיש את הפחד של רנת'ן.

"אל תדאג לי, במקרה הצורך יש לי איך לברוח, אם נתפצל ניפגש בפונדק המורדים" הוא לוחש לרנתן ואז עונה למורדים "ומה את רוצה שעשה?, אני לא אומר שהחיים שלך טובים, רק שאין להם שום קשר אליי, אני יכול להרגיש את השנאה שלכם, אני יכול להבין אותה, אבל אני חושב שגם אתם וגם אני יודעים שאני לא האויב שלכם, האם אני מושיע?" רק ימים יגידו, אני רק מנסה לבצע את התפקיד שהטיל עליי האל האחד, אני יכולתי להבטיח שיהיה טוב, ושהשיג אוכל לכולכם, אבל זה לא נכון, ואני לא אשקר לכם, אני אתן לכם את האמת המכוערת בפנים, המצב קשה, מאוד קשה אפילו, ומה שאפשר לעשות אני עושה, אני אנסה להשיג אוכל לחלק לכם, אבל אני לא אוכל לחלק לכולם, אני מצטער אבל זה העולם, אני בהחלט רוצה לשנות אותו, אבל זה לא פשוט, וזה לא נעשה ביום, ולא אחריי ניצחון אחד, אז אני מבקש מכם, דווקא מכם שיודעים עד כמה העולם שלנו מעוות ומכוער, להצטרף לקרב, לא נגד הממלכה, נגד מה שהיא מסמלת, לא אם חרבות, אל אם רוחם, לא בשבילכם, אלה בשביל אלה שהיו כאן אחריכם, כי מישהו צריך לעשות את הצעד הראשון, מישהו צריך לסבול בשביל לעשות את השינוי, ואני מבקש ממכם להיות המישהו הזה" נואם ארתור, קולו החזק מהדהד בשכונה, ונראה שהילה קדושה כלשהי עוטפת אותו

נביא (טייגר) -

IN
"כן?" צועק איש אחר. "מה אתה עושה בדיוק, הא? שמענו שחבר שלך סדיסט ורוצח, ואלוהים יודע מה הוא עושה לקורניליוס שם למטה. כשהוא היה הלורד, סבלנו כמו בשבעת השאולים, אבל היה אוכל!" הוא צועק והרחוב מריע לו.

"אני לא החבר שלי, לכן לא אדבר בשמו, אני לא יודע מה הוא באמת עשה או לא עשה, אולי זה שמועות, אולי הוא באמת סדיסית, אבל דבר אחד הוא בטוח לא, אני, ואני כאן בכדי לעזור, האם אתה רוצה לשמוע את התוכנית הכלכלית שלי?, בעיקר למשוך את הסוחרים, להכניס כסף לאזרחים בכדי להניע את השוק, ברגע שהכסף יתחיל לזרום ולעבור ידיים הכול ילך יותר מהר, כמו כן אני עושה כול מאמץ להבאת אספקה מאזורים אחרים, ובודק אפשרות של אירגון משלחת פשיטה על ערים אחרות בשביל להשיג מזון, וכמובן של פסלתי את האפשרות של גידול חקלאי, אז כן יש לי תוכנית, אני לא לורד ששולט כי הוא נולד לכך, אני שולט כי אני יודע כיצד לשלוט, וכמו שכבר אמרתי, אני מצטער, אבל מלחמה היא לא דבר טוב, וזה מה שאתה רוצה?, לחזור למצב הקודם, להיות בחור מסכן שחיי בקושי, אז כן הדרך שלי היא קשה, אבל אני נותן לך את ההזדמנות להיות אדם גדול, לשנות את העולם הזה, לתת משמעות לחיים שלך, האם זה לא עדיף, הריי בכול מקרה תמות בסוף, אתה לא רוצה להיות חלק ממשהו גדול יותר?, להיות חלק מאותו הדור שעוד שירים ישירו עליו?, להתחיל את התקופה שסיפורים יכתבו עלייה?, זה יותר מקצת אוכל, לא חיים נוחים אני מציע לכם, אלה חיים בעליי משמעות " עונה לא ארתור במהירות, בקול עמוק ומבין, שתוך כדי הנאום נהיה יותר ויותר מתלהב.

נביא (טייגר) -

IN
האנשים ממורמרים, אך הנאום הרגיע אותם. "שיהיה מהיר!" הוא צועק, והרחוב מצטרף אליו בזמן שהוא מפנה את דרכו לארתור.
"זה... זה היה מדהים!" אומר רנת'ן. "אתה לחלוטין שלטת בהם! איך עשית את זה?"

"נתתי להם משהו שאף אחד לא נתן להם לפניי זה, את האמת" אומר הארתור בחיוך, אם כי ברור שגם הוא מתפלא,הרגתי בשבילך בעבר, להרוג זה קל בשבילי, אבל עכשיו אתה רוצה שאני אנהיג בשבילך, מעולם לא עשיתי את זה בעבר, אני לא בטוח שאני מסוגל חולק ארתור את חששו אם עצמו ואם האל האחד בלבד, מקפיד להקרין ביטחון כלפיי חוץ, "עכשיו בו, אחריי הנאום הזה לא תזיק לי כוס בירה, והדרך הכי טובה להתחבב על אנשים עוברת דרך הרבה יין, אז איפה הפונדק הקרוב?" שואל ארתור בחיוך וטופח על כתפו של רנתן

נביא (טייגר) -

IN
"בבר המורדים, כמובן. כל האחרים הוצתו" הוא מוביל אותו אל הבר המוכר, שעכשיו לא עוד מסוגר מתחת לאדמה. האנשים צוחקים, נהנים ומריעים מחדש לארתור כשהוא נכנס בפעם השנייה השבוע.
"לגנרל הבא של הצבאות שלנו!" אומר בן אנוש אחד, וחצי אורק מרים איתו כוס בירה גדולה. הברמן, אלף, מסתכל על ארתור בחיוך ומביא לו כוס. "יין אלפי משובח. תהנה, הלורד" הוא קד בכבוד וחוזר לעמדתו. רנת'ן לוקח לעצמו כוס בירה ומתיישב עם ארתור.

ארתור מוציא 50 מטבעות וזורק לברמן, "הסיב הבא על חשבוני!" הוא שואג ולוגם מהבירה, ואז פונה לבן שיחו "אז רנתן, במקור נאלצת לעזור לי כי פרעתי את חובך, אבל אני לא רוצה להכריח אותך לעשות זאת, אם אתה רוצה אני אשמח להשתמש בעזרתך, אבל לא, אתה ומזמן ללכת,"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה