• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נביא (רוי)
"אמרתי לך לא להפריע טלדאיוס" אומר רונדון, "בגללך איבדתי קשר".
רונדון מהרהר זמן מה בחזיונות שראה. הוא מבין שטלדאיוס הפריע לקשר עם הרוחות וערער את הריכוז שלו. בזמן האחרון הוא לא יוכל לתקשר איתן ככה. טלדאיוס ניתק את הקשר השביר לפני שהרוחות יכלו לעזור לו בעניינים הצבאיים.
הוא מהרהר זמן מה בחזיון על דום. החזיון על טלדאיוס הובן לו.
אולי, אולי זה אומר שדום מונהג בידי מישהו? אבל בידי מי? הוא בכלא. כלא שלו אולי? הוא מוחזק בתוך עצמו? והחרב. מה היא אומרת? האם היא מצביעה על קרב, אולי היא כמו גרדום?
רונדון מנסה להזכר אם היה שם דם, על החרב, על דום, על הכלא.

"טלדאיוס. אני רוצה לתת לך עצה קטנה, כלוחם אל לוחם." רונדון לא מחכה לאישורו של טלדאיוס להמשיך. הוא אוחז אותו בכתפיים, מדגיש את יתרון הגובה שלו. "טלדאיוס. אני יודע שאתה הולך בצללים, בצד האפל של החוק. אבל אני גם יודע שאתה רוצה... לא, לא רוצה, משתוקק. אני יודע שאתה משתוקק לעבור לצד השני. לדרך המוארת. אתה יכול לעשות את זה, תעשה את זה. אבל בינתיים, מה ידוע לך על מי שאנחנו מחפשים עליו מידע?"

ממלכה(עמית ורוי)
בעוד כולם מתנצחים בשצף קצף, שורלאוודוס יושב לו בצד, עם מקטרת בוערת וכוס של תה יסמין (1000 נק"ן פורום למי שמגלה למה דווקא תה יסמין), ונראה כאילו הוא חי ביקום משלחו, ללא דאגות, ללא חברים ואויבים, ללא אנשים רעים, רק הוא וההנאות הפשוטות של החיים. לפתע, ממעמקי אישיותו של שורלאוודוס, מופיעה התשובה, תשובה למה אתם בטח שואלים את עצמכם? הרי שורלאוודוס כמדומה התנתק מכל דאגות העולמות הללו! אך לא, הוא ישב לו, וחשב רבות, על כל פרט קטן ומשונה שנקרה בדרכו באיוואניס, המהירות שבה הגיע לכל מקום, היכולת שלו להשתמש בסכינים, היכרותו עם יצרן מכשירי איסוף מודיעין, זה שהוא תמיד הוביל את המגננה, בכל פשיטה של כוחות האויב, הילוכו האלגנטי, השקט והזורם. במוחו של שורלאוודוס מתחוללת כרגע התפוצצות רבת עוצמה, כל הדברים מתלכדים יחדיו בחום כה רב, כשל הר געש מתפוצץ. ואכן, כזה זעזוע מכה בשורלאוודוס, יחד עם התשובה. ניצוץ עמום מופיע בתוך עיניו והוא קם בשקט מן מקום מושבו, ושולף באיטיות ובדממה את סכינו, שבניצבו גולת זהב, מתנה מן המלך המנוח. הוא צועד אט אט וקרב אל איוואניס מאוחר. כמו חיית טרף הוא מתקדם, ואיוואניס העסוק בהגנה על עצמו בדיון הסוער אינו היה מבחין בו גם לו היה נכנס פנימה בראש צבא גלמי מלחמה.
שורלאוודוס ממשיך להתקרב, והמתח מתחיל להופיע בחדר, תחושה משונה, כאילו האוויר עצמו נעשה כבר יותר, ואט אט הדיבור מחל לגווע.
לפתע, בתנועה מהירה כברק שורלאוודוס מצמיד את סכינו אל עורפו של איוואניס (שם נמצא חוט השדרה, ואחרי שהוא נחתך, הקורבן משותק, הוא יכול רק לראות ולשמוע, והוא ימות ממגון פגיעות העלולות להגרם עם סיום פעולותיהן של מערכות הגוף) בעודו לופת אותו בחוזקה, ומשחיל בזריזות ברכיה מהירה אל עבר מפשעתו של איוואניס. הכל קרה תוך מספר שניות, לפתע הדיון הדרדר לידי קרב, ואיוואניס שוטח על הרצפה כששורלאוודוס ניצל את הזדמנותו לכך. הוא מתחיל לדבר אל כל הנוכחים בשקט "איוואניס, אתה נוכל ערמומי במיוחד, כזה כשרון בהסוואת מטרותיך האמיתיות, כזה כשרון שבוזבז בצד הלא נכון, על מנת לגרום לסבל בעולם, ולא לטוב. אני מכריז ברגע זה על איוואניס כבוגד, מרגל וקושר קשר כנגד המלכות!!! עזרו לי להורגו כמה שיותר מהר, שכן שום כלא לא יעצור נוכל שכזה, אך אולי נוכל להציל מפיו מספר פרטים. פריליוס, הגן עלי שכן הוא נושא מספר להבים מוסתרים ומורעלים כיאה לבעל מקצועו, והוא היה שתול של האויב, הוא ליקט עלינו מידע, וזה מה שגרם לכך שהאויב הקדים אותנו במספר צעדים. רוגל, הכן את נשקך! ניאלדו שנן השבעותיך! ווינסטון, היה מוכן לחפות עלי, שכן עלינו כרגע להפשיט את איוואניס בכדי להבטיח שהוא לא יישא על גופו כל תחבולה ערמומית אחרת כשנוביל אותו אל החקירה. תסלחנה לי הגברות כאן על עוגמת נפש זו, ועל חילול תומתה של הגבירה גלוריה, אך על הדבר להיעשות, ועל הבוגדים להכלא ללא יכולת בריחה. ועכשיו נוכל שכמותך, ספר לנו מי שלח אותך, ומה סיפרת לאויב, וכמובן שהצעתך לצאת מהעיר הינה מלכודת, שהרי העיר מוקפת בכוחות אויב, ואתה תוביל את השיירה" אומר שורלאוודוס בסיפוק. חיית הטרף שבו השביעה את רעבונה, הקורבן חוסל.

META
הכנת פעולה-אם איוואניס עושה כל פעולה שהיא שאינה דיבור-מכת מוות עליו

ממלכה (דסט ועמית) -

IN
"אני מרגל, כן... אבל לצד שלכם" איווניס אומר. רוגל מרגיע את שורלאוודוס. "המוח החריף פיצח זאת שוב" הוא מחייך אליו. פרילוס לוחש כמה מילים ואור לבן נוגה מופץ מאיווניס. "הנה, הכאב עבר. ספר הכל"
"אין הרבה מה לספר" אומר איווניס. "בעיקר כי קיבלתי פקודות לא לספר..."
"מקונטרול?"
"מקונטרול. אני... אני ראש המרגלים במפקדה... תפקיד שנאלצתי להילחם עבורו. אני יצאתי למסע הזה כי לריקן היה חשוב לראות מה קורה בפאנדל, הוא ופארגוס חשבו כבר ממזמן שהוא יכה בה, אבל לא היה להם הוכחות. אני רציתי לספר לכם, אתם חברי! אבל... קונטרול לא מרשה לספר לאף אחד, גם לא במקרה של סיכון חיים. שבועה ששברתי עכשיו" הוא נאנח בייאוש.
רוגל נראה מצטער. "אני לא ידעתי שזה כה סודי... תיארתי לעצמי שלא סיפרת לנו כי אתה עומד לערוק". גלוריה עוזרת לו לקום. "מה שם הקוד שלך?" שואל רוגל בסקרנות.
"עורב אדום" מחייך איווניס. "בחרתי את זה על שם ציורה האחרון של אימי... היא הייתה אומנית".
"מי זה קונטרול?" שואלת גלוריה. "הראש שלכם?"
"כן. אפילו אני לא יודע את שמו האמיתי.... אבל הוא אדם זהיר, מהיר וערמומי. אם כי הוא נאמן לממלכה בכל ליבו, אני בטוח בזה. אני חושב שג'ראלד עצמו בחר אותו אישית".
"רגע... אז אין לך סוג של חותמת מרגלים או משהו? משהו שיעזור לאמינות המכתב?" שואל ווינסטון. "אכן, יש לי" איווניס מחטט בכיס נסתר ושולף טבעת עם סימן של עורב אדום טמוע בתוכה. "זאת החותמת האישית שלי. אני חושב שזה יעזור, יחד עם בית גריאון. עוד מישהו פה מקושר לממלכה עצמה?"

מצטער, ראיתי רק את התגובה של דסטריקס :D

עמית - אולי לדסטריקס יש. אגב, זה לא באמת יעזור אבל זה גם לא יזיק.

ממלכה (עוג) -

IN
אישה... אישה בוכה.

נביא (דינר) -

IN
הוא נכנס לחנות הנשקים ומסתכל על המוכר.
"תן לי חרב ארוכה בוערת בבקשה" הוא אומר לו ברצינות. "ואני רוצה שריון לוחות מחוזק ומגן כבד מחוזק, בבקשה" הוא מחייך כשהוא מביא לו את מה שביקש. "איכות טובה. אתה עושה עבודה מצויינת. כמה זה יעלה לי?"
"חמשת אלפים" אומר המוכר הג'ינג'י.
"מעולה" הוא נותן לו את שק הכסף. "תודה רבה אדוני" הוא קד לו ויוצא מהחנות, מרוצה מהציוד החדש. הוא מסתכל על לביוס. "שנלך לפגוש אותם?"

נביא (נקסטורל) -

IN
לא היה שם על החרב.. אבל היא הייתה בוערת?

"צללים? לא אני, תודה" טאלדיוס מחייך. "על מפקד המצודה? לא הרבה. אני רק יודע שהוא היה בכמה קרבות חשובים, אבל הוא... מתבודד לעיתים".

ממלכה (רוי ועמית)
"ובכן ניאלדו, אוכל לשנות את מראך לזמן מה, אך לחש היעלמות הוא מעבר ליכולותי כרגע" אומר שורלאוודוס, הוא אינו מרפה מאיוואניס ופונה אליו "וכיצד תוכיח לי שאינך סוכן כפול המרגל לטובת הנביא? ושכל המידע הנמסר ממך לממלכה הוא "מזון תרנגולות"?! עלי לקבל תשובות, עלי לקבל הוכחות, ועד שלא תיתן לי זאת אתה תחשב כאויב. ואתה יכול לגלות לי ולניאלדו כל סוד שהוא שאתה יודע, מכיוון שנשמתנו תצא הרבה לפני הדיבורים גם אם ילכדו אותנו, ושנינו מאגים מאומנים היכולים להאבק ולסכל כל נסיון לחדירה למוחנו" אומר שורלאוודוס

META
יש לי תחפושת אישית, אבל לא יותר

ממלכה(דסטריקס)-
"יש לו סמל, חוץ מזה, אם הוא היה סוכן של הצד השני, אני מניח שכולנו כבר היינו מתים, כי אין לו סיבה להשאיר אותנו בחיים, אם יש לו את הכיסוי כשר המשרתים, לצערי אני אצטרך קסם היעלמות, לא כדי להפעיל על עצמי, אבל אין חיות בעיר, אם נשר ייצא מהעיר שומר ישים לב, ואז יידעו שאנחנו הזעקנו עזרה, וכנראה צבא הנביא ימהר להגיע, גלוריה, לך יש קסם היעלמות?"

ממלכה (דסט ועמית) -

IN
"אני נאמן לממלכה" אומר איווניס ברצינות והוא נראה נעלב. "אני לא משחק בשני הצדדים. חבר טוב שלי כן... אבל זה סיפור ליום אחר. אם ריקן ידע שברסאיוס היה כאן הוא יזמן את הצבא שלו, וכמקור מהימן אני יכול לומר לכם שהוא הרגיל אותם ללכת מרחקים עצומים על סמך חדשות כאלה בדיוק. תהיה לו גם את תמיכת המגים, אני בטוח שהוא יכול לנצח את הצבא של ברסאיוס פה" הוא אומר בביטחון.
"דאנור צריך זמן לצאת... צריך שאירוע גדול יקרה באותו זמן, שהשומרים לא יסתכלו" אומרת אודיליה.
"יש לי רעיון - נעיף את לנטרוק מהשלטון" אומר ווינסטון.
"זה לא כל כך פשוט" פרילוס מרגיע אותו מעט. "אין לנו את הכוח הפוליטי הדרוש, ולא נוכל לעשות זאת כשצבא כבר ישרוץ בעיר" הוא אומר במעט ייאוש.
"אבל מה יקרה עם הצבא בדיוק יגיע לעיר? אם לנטרוק יעוף מישהו צריך לתפוס את מקומו. יש לנו את התמיכה של דולורוס, הוא יוכל לשכנע את המועצה" אומרת גלוריה. "אבל צריך מישהו חזק פוליטית - כריזמטי, שהעם בוטח בו".
"ריטקט" אומר רוגל.
"זה לא מספיק. אנחנו צריכים להביא גם את דנדליון ועין אור לנאום בפני ההמון... מה יקרה אם דנדליון ועין אור ינאמו כדי לשחרר את ריטקט? ואז, כשהוא ישחורר, תהיה לו את תמיכת הכוהנים והאנשים הפשוטים. ריטקט ישתלט מחדש על האצולה ויהיה חייב לנו, ואז תמיכת העיר תבוא!" אומר רוגל בהתרגשות.
"זה לא יספיק להעיף את הצבא. אם העיר תתמרד היא תדוכא בכוח" אומר איווניס. "אבל זה יספיק אם נקרא לעזרה. אם העיר תהיה כולה תומכת בממלכה וצבא הממלכה יגיע כדי לשחרר אותה..." איווניס מחייך.
"מרד" משלים רוגל.

ממלכה (עוג) -

IN
הוא מגיע אל המשרד של לנטרוק. הוא רואה שם חדר סודי. זה... זה מוזר. זה לא היה פה בפעם האחרונה!
האישה, תלתלים זהובים עד כתפיה ועורה לבן, בוכה ונראית מיואשת. סכין מבצבצת מבטנה!
"בבקשה... עזור להם. הם לא אשמים" היא בוכה.

ממלכה(עמית ורוי)
שורלאוודוס אינו מרפה מאיוואניס בעודו אומר "ובכן, למה הזמנת אותנו למשימת התאבדות שכזו? עש שלא ינתנו לי הוכחות אכבדך ואחשדך. ובכן, עלינו בהחלט לסלק אל לנטרוק מהשלטון בטרם יבסס את שלטונו, אפשר להתנקש בו באמצעות הצתת הבניין באמצעות חץ בוער, אפשר לערער את מעמדו הפוליטי, אפשרא לבצע הפיכה צבאית, אם ניתן לחיילים הפשוטים מנהיג חזק וכריזמטי, שאומנם מעט נעלה יותר מהם אך מסוגל הליות בדיוק כמוהם. על לורד אסדאר אני חושב, הוא עשוי להתאים למשימה שכזו. עוד שיטה היא לגרולם לעם לבצע בשבילנו את העבודה באמצעות אידיאולוגיה קיצונית שתוטמע בעם שתוביל למהפכה שבה אנחנו נתפוס את השלטון, אך התהליך יקח זמן רב יותר. אז אם כל אחת מהצעות הפעולה שלנו אינה תואמת את מטרותינו ועקרונותינו , ולא תוצע הצעה טובה יותר, נלך להתנקש בלנטרוק מיד, בטרם ההזדמנות תחלוף" אומר שורלאוודוס

ממלכה (עמית ודסט) -

IN
"בדרך שעצרתם את יאנס... הראתם שאתם שווים משהו" אומר איווניס בכנות. "לא ידעתי מה יהיה פה. לא ידעתי כלום על הכאוס שקורה בפאנדל. לא ידעתי על מה שנעבור במבוך המקולל ההוא. ציפיתי למסע רגוע ושקט. אבל האמת? אתם לא חבורה רגילה של אנשים שמחפשים הרפתקאות וכסף. יש בכם משהו... יותר מזה. מזכיר מעט את גיבורי מלחמת הסבל, או את סבו של ריימונד" הוא מחייך קצת.

"אתה לא מבין, נכון?" אומר ווינסטון. "לנטרוק הוא לא השלטון. האנשים מקשיבים לו כי הוא נושא את דבריו של ברסאיוס כל עוד הצבא לא פה. אם לנטרוק ימות ברסאיוס פשוט יגיע שוב או ישלח אדם אחר. הוא מבסס את שלטונו כרגע לאחר שכלא את האחד בעיר שיכול לדבר נגדו ומספיק כריזמטי להלהיט את האנשים. אסאדאר הוא ילד טוב, ואכן מנהיג מלידה, בדיוק כמו אביו. אבל אפילו הוא צריך את התמיכה של ריטקט בנושא הזה... בכל זאת, היו לבחור עשר שנים להתבסס בעיר. דנדליון ועין אור אהובים בעיר ויעזרו גם הם לנאום. צבא פאנדל לא יכול להתגבר על צבא הנביא לבד. תביא כל תחבולה, אסטרטגיה, ערמומיות - הם מובילים עלינו בכוח האנשים ובניסיונם הצבאי. ועם לנטרוק האנשים יאבדו אט אט אמונה שריקן הוא אכן בחור טוב ויתחילו לראות אותו כאדם מושחת וחסר תקנה. איפה אסאדאר, אגב?"

ממלכה (עוג) -

OUT
יאפ.

נביא (דינרבלו) -

IN
"אני מכין נשקים רק באיכות הגבוהה ביותר!" נעלב הנפח.

ממלכה(דסטריקס)-
"רצח זה לא הפתרון להכל, אבל יש לי רעיון יותר טוב, דבר ראשון,] צריך לרתום לעזרתנו את עין אור ודנדליון, כך תהיה לנו תמיכת הכוהנים, וחלק מהאנשים בעיר שתומכים בדנדליון, לאחר מכן, שניהם יתחילו לנאום בכיכר נגד בארסיוס ולנטרוק, או שהאנשים שלהם יצרו מהומה בכיכר העיר, באותו הזמן, קבוצה קטנה שלנו, ינסו לשחרר את ריטקט, ולבצע סוג של מהומה קלה בכלא, שני הצדדים יאגרו תשומת לב, בזמן הזה, צריך לשחרר את הנשר במהירות, בגלל שני האירועים, יהיה יותר סיכוים שלא יראו את הנשר, לאחר שנשחרר את ריטקט, נסתיר אותו אצלנו, כאשר המכתב חזרה יגיע, ותהיה לנו הוכחה מוצקה שצבא הממלכה מגיע, נשלח את ריטקט, דנדליון ועין אור ביחד לנאום בכיכר, לשכנע אנשים שהממלכה תנצח, ושהנביא יפסיד, צריך לעשות את זה בפרק זמן של מינימום שלושה ימים מעכשיו, כדי שאנשים יזכרו פחות את הנאום של בארסיוס, בזמן הנאום, אנחנו נתחבא בקהל, נצפה בלנטרוק, ברגע שהוא שולח שומרים לתפוס את ריטקט, הוא נעשה יותר מחוסר הגנה, וזו ההזדמנות שלנו לתפוס אותו, להחליף שלטון, ולהצליח בהפיכה, מה שאמרת נכון, בארסיוס יכול לבוא ולהחליף את האיש, אבל לנטרוק עובד עם הנביא, ועצם זה שנצליח לתפוס אותו יראה שהנביא הוא לא כל יכול, ושאנשי הממלכה יכולים לנצח את אנשי הנביא, כמובן שזו רק תוכנית בסיס, ויש לה מקום לשדרוג.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה