• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמה כוללת - עולם בשם פרמות' (4) - עץ המשחק

OUT
טוב, כדי להזיז פה את המשחק עד שגארל יגיע אני אקדים במקצת את צירוף השחקן.
האלדרין זה השחקן החדש, אתם רשאים לדבר איתו והוא איתכם מן הסתם... תתייחסו אליו כבן חבורה שלא יודע מה קרה בכל הזמן הזה.

IN
הננס מעיר את לאוין ועוצר לרגע את נימוראס, "אני מציג לכם אותו! הבחור הזה רוצה לעזור לנו להילחם במעצבנים האלה! תקולל העין הנפוחה!" לחדר מגיע אלדרין הנראה כאשף, הוא פותח את פיו כדי לדבר.

IN
"אשף..., אשף ספר או כזה שהכוחות שלו מולדים?" שואל נימאורוס ואז אומר "טוב, בעיקרון ברגע שגארל יצא אנחנו נגלה את הדבר המשמעותי הראשון, אבל עד עכשיו רוב מה שגילינו נמצא בפתקים שמצאנו" אומר נימאורוס ואז מקריא את הפתק הראשון:
"לגבירה הנאווה,אני שולח את ברכתי על הצלחת המשימה. האורק מגיע הנה ואחד מאנשי דיווח כי הרעל אצלו, אני אתן לו להרגיש יתרון בשיחה וכשיפנה לצאת אהרוג אותו. בתמורה אקבל את הקידום שדיברנו עליו.. נכון?
לעניין אחר, מלווריד נתן את עשרת אלפים מטבעות הזהב, כפי שסוכם. דיווחנו לו שהוא ניצל, כמובן שאחר כך נתנקש בו, עוד איקס יתווסף לרשימה. שלחתי את אחד הסוכנים שלי להרוג את הננס. הוא לא נחוץ יותר, עוד מעט ניפטר גם מג'סטיניאן, אבל אין טעם לחשוב על זה עכשיו. בשביל זה יש עתיד.במיטב איחוליי וברכותי לשלומיך,
רנוולד.

אה כן, נזכרתי. מתברר שכמה סוכנים שלנו נמצאו מתים בבית המטרה, לכן נתנקש בו ב~~~~~"

הננס שפך אור על הכתוב בפתק: "ידעתי שהארגון מושחת! הם לוקחים שוחד מאנשי פשע בכירים ואז הורגים אותם, לא כדי לטהר אותם מהעולם אלא כדי למנוע את דיבורם" ואז ענה על מספר שאלות שלי: " "העין האדומה זה ארגון מתנקשים בעל ידע מאגי, שהתבררו הרגע כניתנים לשיחוד. מלווריד הוא איש פשע בעולם התחתון, הוא המנהיג של גילדת הגנבים הכי גדולה ברובע המזרחי של העיר. ג'סטיניאן? לא יודע... הגבירה? שום מושג קלוש. רנוולד זה האלף, אני חושב ככה. אין לי מושג מה היה תפקידו... ".

בפתק השני, שמצא לאוין היה כתוב:
"קראו הוראה זאת בזהירות רבה.
אני בניגוח עם חבורה חצופה של הרפתקאנים, הם חושבים שאם הם יהרגו את חלק מהסוכנים שלי הם ינצחו אותי, הם טועים. השליטה שלי באייקרין חזקה מדי.
תפסו את בן הפרא הברברי. נדרוש עבורו כופר ונהרוג את כולם שם.
הגבירה."
"בעיקרון זהו, מספיק לך?" אומר נימאורוס ואז אומר "רגע, נזכרתי, יש עוד פתק שעוד לא קראתי, קיבלתי אותו ממישהו שקיעקעתיואז הוא תקף אותי, אבל לבסוף חיסלתי אותו" נימאורוס מוציא את הפתק וקורא.

OUT
שים גרשיים כשאתה אומר משהו, זה יותר מובן ככה מתי אתה מדבר ומתי אתה פועל.

IN
"אני מכשף, נכפה עלי לקבל כוח בדרך שלא רציתי, אבל אני עדיין משתמש בכוח זה למטרות טובות" אומר נימאורוס ואז פונה לננס
לרוי
"אני צריך להתוודות בפניך, שיקרתי, אינני מכת האור הקדוש, כששיקרתי לא ידעתי דבר על העין האדומה ועבדתי בשבילם, עד שגיליתי מה הם באמת, עכשיו אני רוצה להמשיך לעזור לך במאבק נגד העין האדומה, אתה סולח לי?" אומר נימאורוס בבושה.

muzar בלבד.

IN
הננס הולך לרגע למחסן, הוא חוזר עם גלימה ושיקוי. הוא מחייך, "כמובן! אני שמח שאמרת את האמת, אל תתבייש ילדי, כולנו משקרים לפעמים" הוא מצחקק קצת, "זו אש אלכימאים, למקרה שיש מישהו שעלה לך קצת יותר מדי על העצבים", הוא פונה ומראה את הגלימה, "זו.. ובכן.. גלימה... אני מניח שהיא טובה יותר מהרגיל, קיבלתי אותה מאשף מתבודד".

LOOT
אש אלכימאים x1
שריון +1 לדרג"ש ולגלגולי התקפה (מיוחד לנימוראס) x1

גארל.

OUT
אין לך מושג כמה שמח לי שאתה אומר את זה. לא רציתי שתחקור אותו, פשוט חשבתי שאתה רצית. בזכותך נעבור לבוקר :)

muzar

IN
"כן" הננס אומר, "בבוקר".

IN לכולם:

גארל יוצא מחדר החקירות, "אני לא מעוניין לחקור אותו, אתה יכול?" הוא שואל את הננס. "כן" הננס אומר, "אני אשלח כמה מחברי לחקור אותו בבוקר, עכשיו לכו לישון. יש לכם יום גדול מחר" הננס אומר, מוביל אתכם אל שני חדרי מיטות. "הבן פרא והקוסם ישנו פה, גארל והאשף ישנו פה" הוא מצביע חדר לחדר.

OUT
אני לוקח את זה שאתם ישנים כי אתם צריכים לקבל XP וכי כבר אפשר להעביר את היום הזה :)

XP
כל אחד מוסיף לעצמו 600 נק"ן.

IN לאחר השינה:

לאחר לילה טרוף שינה, אתם קמים לשמע צעקות הננס. "לעזאזל!" הוא צורח, "לא התארגנו מספיק" הוא מארגן לעצמו מטה לחשים, "אתה! תחקור את השמן!" הוא מצביע אל ננס אחד שממהר להכנס לחדר החקירות. אתם קמים וניגשים אל הננס, "תודה לאל שאתם כאן, אני צריך את עזרתכם" הוא אומר, זורק סכיני הטלה לבן המחצית. "תראו, הם מאגפים אותנו לגמרי, אלה החדשות הרעות. החדשות הטובות הן שקראנו לשומרי העיר, שלצערנו לא הגיעו. המחסן המבודד הזה!" הוא צורח בכעס, "תראו, אני צריך אתכם לחסל את גאנסאל רלקאן, בארות' לפי מה שהבנתי הוא הזרוע החושבת, גאנסאל אמור להיות אחראי המבצעים. אם נחסל אותו הכל יקרוס!"

OUT
סליחה, לא ראיתי.

IN
אתה קורא את הפתק בבוקר.

חסלו את כולם! בארות' נתפס ועלי לחשוב על דרך לשחרר אותו. תתפסו את הממזר הזד וכשבן הפרא יפול בפח כדי להציל אותו חסלו גם אותו. זוהי אזהרתי האחרונה.

לאחר שאתה קורא את זה הננס עונה לך, "אנחנו בחלק מרוחק של העיר. אתה רואה את האוהלים שם?" הוא מראה לך סמטה, "יש בה אוהלים ו'חברים' מאוד נחמדים, באחד האוהלים הוא אמור להיות".

in
"זאת התוכנית אני רץ לשם עם גראל או בלעדיו אתה הזד לגג תפוצצו את הגאנסאל רלקאן ואנחנו מהקרקע בעזרת כוח הטבע"אומר לאוין ואז פונה לננס"יש ננס? אני להוט להרוג אנשים שפוגעים בטבע"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה