IN
"אשף..., אשף ספר או כזה שהכוחות שלו מולדים?" שואל נימאורוס ואז אומר "טוב, בעיקרון ברגע שגארל יצא אנחנו נגלה את הדבר המשמעותי הראשון, אבל עד עכשיו רוב מה שגילינו נמצא בפתקים שמצאנו" אומר נימאורוס ואז מקריא את הפתק הראשון:
"לגבירה הנאווה,אני שולח את ברכתי על הצלחת המשימה. האורק מגיע הנה ואחד מאנשי דיווח כי הרעל אצלו, אני אתן לו להרגיש יתרון בשיחה וכשיפנה לצאת אהרוג אותו. בתמורה אקבל את הקידום שדיברנו עליו.. נכון?
לעניין אחר, מלווריד נתן את עשרת אלפים מטבעות הזהב, כפי שסוכם. דיווחנו לו שהוא ניצל, כמובן שאחר כך נתנקש בו, עוד איקס יתווסף לרשימה. שלחתי את אחד הסוכנים שלי להרוג את הננס. הוא לא נחוץ יותר, עוד מעט ניפטר גם מג'סטיניאן, אבל אין טעם לחשוב על זה עכשיו. בשביל זה יש עתיד.במיטב איחוליי וברכותי לשלומיך,
רנוולד.
אה כן, נזכרתי. מתברר שכמה סוכנים שלנו נמצאו מתים בבית המטרה, לכן נתנקש בו ב~~~~~"
הננס שפך אור על הכתוב בפתק: "ידעתי שהארגון מושחת! הם לוקחים שוחד מאנשי פשע בכירים ואז הורגים אותם, לא כדי לטהר אותם מהעולם אלא כדי למנוע את דיבורם" ואז ענה על מספר שאלות שלי: " "העין האדומה זה ארגון מתנקשים בעל ידע מאגי, שהתבררו הרגע כניתנים לשיחוד. מלווריד הוא איש פשע בעולם התחתון, הוא המנהיג של גילדת הגנבים הכי גדולה ברובע המזרחי של העיר. ג'סטיניאן? לא יודע... הגבירה? שום מושג קלוש. רנוולד זה האלף, אני חושב ככה. אין לי מושג מה היה תפקידו... ".
בפתק השני, שמצא לאוין היה כתוב:
"קראו הוראה זאת בזהירות רבה.
אני בניגוח עם חבורה חצופה של הרפתקאנים, הם חושבים שאם הם יהרגו את חלק מהסוכנים שלי הם ינצחו אותי, הם טועים. השליטה שלי באייקרין חזקה מדי.
תפסו את בן הפרא הברברי. נדרוש עבורו כופר ונהרוג את כולם שם.
הגבירה."
"בעיקרון זהו, מספיק לך?" אומר נימאורוס ואז אומר "רגע, נזכרתי, יש עוד פתק שעוד לא קראתי, קיבלתי אותו ממישהו שקיעקעתיואז הוא תקף אותי, אבל לבסוף חיסלתי אותו" נימאורוס מוציא את הפתק וקורא.