• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמה כוללת - עולם בשם פרמות' (4) - עץ המשחק

IN
גארל מכניס את היד לכיס, ואז מוציא אותה וממשיך את התנועה בשליפה של הגרזן, מסתער על הקוסם.
"יימח שמך, באמת נראה לך שתקבל אותו?", הוא מסנן כשהוא מכוון אל חזהו, ואז משנה את התנועה לכיוון ברכיו.
OUT
כוח התקלות - 21 התקפה.
19 נזק, והמטרה מואטת ולא יכולה לפסוע עד סוף תורי הבא.

גארל בלבד.

IN
בשנייה מכריעת גורל, אתה מתגלגל הצידה רק כדי להתחמק מחץ, המג עצמו מקבל את החץ בחזהו, "מטומטמים" הוא משתנק, "ל-לא יודעים לכוון חץ על ח-חצי אורק טיפ-פש?" הוא יורק דם ומקיא על הריצפה, אתה מכוון את גרזנך אליו. "רחמים" הוא אומר בין שטפי הדם שיוצאים מפיו, "עזור לי ואעזור לך" הוא יורק דם, "לא אחזיק עוד הרבה, אני יכול לתת את הפ-פקודה להפ-פסיק לתקוף או-ותך" הוא מקיא דם, "עשה את זה! תחליט!".

IN
אתם נכנסים לחנות גדולה, ישנו גמד אשר מדבר עם כמה לקוחות, צלקת ענקית על לחיו השמאלית. לימינו נמצא אלף אשר מדבר עם בן אנוש, מסביר על אבקת הרדמה. ניגש אליכם בן אנוש, נער בן 16, "איך אפשר לעזור לאדונים?".

IN
גארל רץ אל מאחורי בארות', מתכופף.
"אם תעשו משהו, הוא מת", הוא אומר בשקט כשהוא מחזיק את בארות' ביד אחת, וביד שניה את הגרזן.
"ננס! יש פה אויבים!", הוא צועק לכיוון הבית.

גארל בלבד.

IN
כמה חצים עפים לידך, אחד מפספס בסנטימטר את ראשו של בארות'. "חדל אש רפי שכל! האורק דובר אמת..." הוא אומר בצער, "תגידו לגבירה שקסם דיבור יגיע בהקדם" הוא מנסה להזכר במשהו. "אה, כן, סאמאל גאדנקר לומסה". לאחר מכן הוא מרים את ידיו לאות כניעה. כעבור כמה שניות נשמעות צעקות מהבית, "תביא אותו! ארגנו כיסא, חדר חקירות ואפילו חיבלנו בנר כדי שזה יראה מפחיד! ותזהר מהחוט בכניסה לבית".

גארל בלבד.

IN
אתה רואה את ת'ראדל ועוד שמונה ננסים סוגרים את הדלת אחריך, בן המחצית ניגש אל הדלת, "קפרינקאל גאר מולטאן" הוא אומר, שדה כחול מתפרש סביב המנעול. "זה יעסיק אותם לזמן מה" הוא אומר, קצת מותש. אתה ות'ראדל נכנסים לחדר החקירות, ישנו כיסא קטן עוד כיסא בערך בגודל שלך, "אממ.. אני... אשאיר אתכם לבד" הוא אומר, לאחר מכן לוחש לך, "נשמור על הדלת. תעשה את זה מהיר, יותר מדי זמן והם יחשבו שהוא מת וישלחו נקמה". לאחר מכן יוצא מהחדר.
"תפסת אותי, אורק, מה אתה רוצה לדעת?" בארות' שואל.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה