• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים מכשפים בנשגבים, ממוקד או כל-יכול?

אני שוקל להוסיף כמה לחשים לנמר הדרום, בעיקר כי זה מגניב, וכי בלאו הכי יש לו מועדף ואוקולט 5 :)

וזה העלה בי שאלה, עד כמה שווה לבנות מכשף עם לחש או שלושה? לחשים באקזלטד הם יחסית ממוקדים, ובאיזשהו מקום, כל ההשקעה הזאת נראית לי קצת... ממוקדת מדי. בצ'ארמים אחרים אני אשתמש בכל סשן שלישי לפחות ולחשים נשמע קצת כמו משהו שאם לא משקיעים במגוון רחב יחסית, אז זה "הימור"...
בעבר היו לי מכשפים, אבל הם היו ממוקדים, אז הם אכן היו סבבה. כאן אני קצת יותר מהסס...

אספקט נוסף הוא, שהלחשים ה"קבועים" של מכשפים -
זימון שדים - לא מעניין אותי במיוחד
לחשי נזק - הוא קפא"פיסט, הוא אוהב את הגרזן שלו
מפיגי לחשים - לא פגשנו עד היום מכשף שהיה צורך בזה.

לא נראים לי רלוונטיים. יש עוד לחשים "שימושיים" שפיספסתי?
ובכלל, המכשפים שלכם, הם מכשפים, או נשגבים עם כמה לחשים?

הלחשים הכי שימושיים, לפחות מהנסיון שלנו, הם דווקא לחשי תעבורה ותקשורת, ולחשים יוטיליטריים אחרים (כמו זה שמאפשר לך לדעת כשמדברים עליך , או ליצור פלאזה שאי אפשר לצותת לה).

הקוסם שלנו השתמש די הרבה ב travel without distance, stormwind rider, infallible messanger.
אלו לחשים די שימושיים כל אחד כשלעצמו, שצארמים לא יכולים לחקות.

מסכים עם פסקי. חוץ מזה שלחשים כמו "פרפרי הבזלת" שונים מאוד מתעצומות הגרזן של נמר הדרום. כלומר, נראה לי שעם גרזן אי אפשר להרוס מאות מטרים ריבועיים [קילומטרים?].

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה