Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
אני לא קראתי אותה, אבל ממה שאני מבין זה משחק שמבחינות רבות דומה למו"ד 5 פרט לדבר הבסיסי ביותר של מו"ד 5 – ב-nimble אין כמעט שימוש בגלגולי ק20. התקפות ולחשים פשוט מצליחים אוטומטית וגורמים נזק, אבל 1 טבעי בנזק הוא החטאה ותוצאה מקסימלית מתפוצצת.
המקצועות נבנו מחדש לגמרי מן הסתם.
התאימות למו"ד 5 זה רק ברמה שאתה יכול להשתמש בהתקפות ובנק"פ של מפלצות בהרפתקאות קיימות כדי לשחק את אותן הרפתקאות עם nimble.
קראתי קצת וראיתי הסברים עליה. לא זוכר את הפרטים אבל היא הרגישה כמו mix מוזר של רעיונות. זה כנראה עובד למי שמשחק בה בפועל, אבל אני זוכר שלא לגמרי הצלחתי לגרוק מה היא בעצם מנסה לעשות.
אני קניתי את הספרים אבל לא יצא לי לשחק עדיין (כלום לא דוחה DCC).
כמו שאמרו כאן מקודם, Nimble מרגישה גרסה מקוצרת וקלה יותר של מו"ד. הייתי אומר שהיא סך הכל די חמודה והספרים היו נחמדים מאוד לעיון. מקווה שמתישהו אספיק להריץ בזה חד"פ לכל הפחות.
חשוב לציין שהבחור מאחורי השיטה פעיל מאוד ביוטיוב ובדיסקורד, ובעיקר בשידורים חיים שבהם הוא מסביר איך ליצור תוכן לשיטה שלו (עם טיפים שרלוונטיים בתכלס לכל שיטה שדומה מכנית למו"ד). אפשר למצוא אותו בתור Evan @ Nimble Co.
לגבי מה שנכתב כאן מקודם על תאימות למו"ד 5, ליוצר יש סרטונים שבהם הוא "מסביר את הפילוסופיה" מאחורי הפשטות של השיטה וממיר בLive מפלצות משיטות שונות ואפילו ממשחקי קופסה וקלפים.