• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מים, אדמה, אש, אוויר<חופשיטה בעולם של אווטאר> התחלנו עמ' 2!

גאלאן אמר/ה:
אשאר, מצטער לבשר לך אבל זו לא הרפתקת אחד על אחד, משמע שלהגיד "אסור לך להציע הצעות כי אתה לא קשור" נראה לי ממש לא במקום, וזיאוג, כבר כתבתי שבמידה ואני מכושף אז אני לא יכול לפגוע בכם כי אני אלבש חגורה כבדה במיוחד, ובמידה וכשף הדם גם ידע לכשף אותי, וגם יכשף עוד כשפים, אשאר פשוט יוכל להשתמש ב "אש הפנימית" שלו ולפגוע אנושות בכשף הדם. וכשף המים שלנו יכול להחליש את יכולת כשפות הדם של הכשף
גאלאן, אני מצטער לבשר לך, אבל אתה לא יודע לשחק כמו שצריך. קודם כל, אם אתה רוצה לדבר איתו לפחות תכתוב איזו פסקה של "אני טס בלה בלה בלה ומגיע לקן הצופה, ואז מדבר איתו" במקום סתם לכתוב שורות. ומה אם אני אעשה את זה כשאני כבול בשרשראות במרחק קילומטר ממך? אתה תרגיש שזה הגיוני? לא! לכן, לפחות תתאמץ קצת.
מותר לי להגיד את זה כי אתה באמת לא קשור - אתה נמצא שישה מטרים מתחתינו, אחנו מדברים בשקט, אתה לא יכול לשמוע אלא אם יש לך יכולת על טבעית כזו, ואתה צריך לטפס מרחק שקשה מאוד לאדם שהוא לא שרירי ומהיר לעשות אותו. הנווד נבנה במיוחד בשביל מקסימום פיזי מינימום כישוף, לא בטוח בקשר לכושף מים שלך.
אם תלבש חגורה כבדה במיוחד, לא תוכל להשתמש היטב בכשפות מים ולהתנגד לכשף הדם. זה סתם טיפשי ויעשה לנו עוד הרבה עבודה.
ואני לא יכול סתם "להחליש את כשפות הדם שלו". אני יכול לנסות להשתלט על עצמי בעזרת הפיכת הדם שלי לאנרגיה בוערת למשך כמה זמן [לא יפגע בי, אבל לא יהיה לי דם. רוב הסיכויים שכל הגוף שלי יהיה אש פנימית]. מה אני אעשה? אני "אקפוץ עליו"? לא נראה לי.

OUT
זאוס - לא מופיעה. מה שכן, אני מאלתר גם את זה וגם את עניין מעגל הזימון. תזרום, יהיה מגניב. ותמציא גם אתה כמה דברים.

תחשוב על קטע במשחק שלך שאנחנו מזנקים החוצה מהספינה, ואז עולים עליה אנשים רעים ואני מפוצץ את מעגל הזימון... רואים יצור עצום שנראה כמו חצי דג חצי איש משמיד את הספינה... מגניב 8-)

אגב - האש הלבנה מופיעה במנגה הפנימית של הסדרה, שמספרת בדיוק על הקו-אוואטר, זה שאמור לאזן אותו.

וזהו.

Ashardalon אמר/ה:
OUT
זאוס - לא מופיעה. מה שכן, אני מאלתר גם את זה וגם את עניין מעגל הזימון. תזרום, יהיה מגניב. ותמציא גם אתה כמה דברים.

תחשוב על קטע במשחק שלך שאנחנו מזנקים החוצה מהספינה, ואז עולים עליה אנשים רעים ואני מפוצץ את מעגל הזימון... רואים יצור עצום שנראה כמו חצי דג חצי איש משמיד את הספינה... מגניב 8-)

אגב - האש הלבנה מופיעה במנגה הפנימית של הסדרה, שמספרת בדיוק על הקו-אוואטר, זה שאמור לאזן אותו.

וזהו.

אשרדלון
רק שלאש הלבנה הסכמתי ועל כל השאר אני עוד צריך לחשוב P:

IN:
בנתיים הזמן עובר. אחרי 10 קדות של שתיקה מתוחה, וסריקת הספינה וזוקו בעיניים חוששות
מצד הקפטן, הוא מכחכך קלות בגרונו ואומר בקול מעט חנפני: "אמממ...אם סיימנו..אתה
יכול בבקשה להוריד אותי מכאן..?".

IN
"אני לא יודע אם להוריד אותך, מיסטר קפטן קברניט. חכה קצת. אני מוכן לתת לך לצעוק פקודות לאנשים שלך מפה. ותענה לי על הפאקינג שאלה כבר: איך התנהג הבחור שהציע לך את ההצעה?"

IN:
"אהה...סליחה אדוני, שכחתי ששאלת את זה. הדיבורים על ה"אש הפנימית" הזאת שלך" הוא מגחך קלות
"קצת הסיחו את דעתי...בכל מקרה...אני לא בדיוק זוכר איך הוא התנהג, אבל יש הבנתי שזאת הצעה טובה..
היו בו משהו מאוד כריזמטי, הוא שכנע אותי לעבוד בשבילו תוך שניות ספורות"

IN:
המלח יורד למטה בזהירות ואיטיות. כבר מספר דקות, כאשר הוא מגיע לסיפון, הוא מתחיל לסרוק במבטו
את האנשים. אחרי מספר רגעים של שתיקה, הוא אומר "טוב נו..", והולך לגרם מדרגות קטן שיורד לחדר.
אתם מניחים שזה חדרו. הוא משאיר אחריו את הדלת פתוחה.

OUT:
טוב, אף אחד לא ענה, אז עושים מה שגל מציע.

IN:

הזמן עובר, בלי שום דבר מיוחד. בנתיים החושך יורד, ואתם מחליטים לעשות משמרות סיור בסיפון.
גם הבוקר שלמחרת מלא בחוסר מעש. לפי הפעם האחרונה שראיתם ביום הקודם, הקפטן עדיין נמצא
בחדרו. ככל שהזמן עובר אתם מתקרבים יותר ויותר לאי. הרוח נחלשת לעיתים קרובות, ולכן רק בלילה השני אתם
מגיעים לטווח ראייה ברורה של המתרחש על החוף- אל החושך כבר ירד, ולכן אתם נאלצים לחכות לבוקר שלמחרת.
שהאור יורד, המסייר התורן שמבינכם מעיר את חבריו, וכולכם נאספים במעקה הספינה אל מול החוף.
אתם כבר רואים שאתם במרחק של שעות הפלגה ספורות על לחוף ואתם כבר רואים אותו בבירור.
על החוף נמצאים אנשים. הרבה אנשים. הם מסודרים בשורות, ונראה שכולם מסתכלים לכיוונכם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה