Ashardalon
פונדקאי ותיק
גאלאן, אני מצטער לבשר לך, אבל אתה לא יודע לשחק כמו שצריך. קודם כל, אם אתה רוצה לדבר איתו לפחות תכתוב איזו פסקה של "אני טס בלה בלה בלה ומגיע לקן הצופה, ואז מדבר איתו" במקום סתם לכתוב שורות. ומה אם אני אעשה את זה כשאני כבול בשרשראות במרחק קילומטר ממך? אתה תרגיש שזה הגיוני? לא! לכן, לפחות תתאמץ קצת.גאלאן אמר/ה:אשאר, מצטער לבשר לך אבל זו לא הרפתקת אחד על אחד, משמע שלהגיד "אסור לך להציע הצעות כי אתה לא קשור" נראה לי ממש לא במקום, וזיאוג, כבר כתבתי שבמידה ואני מכושף אז אני לא יכול לפגוע בכם כי אני אלבש חגורה כבדה במיוחד, ובמידה וכשף הדם גם ידע לכשף אותי, וגם יכשף עוד כשפים, אשאר פשוט יוכל להשתמש ב "אש הפנימית" שלו ולפגוע אנושות בכשף הדם. וכשף המים שלנו יכול להחליש את יכולת כשפות הדם של הכשף
מותר לי להגיד את זה כי אתה באמת לא קשור - אתה נמצא שישה מטרים מתחתינו, אחנו מדברים בשקט, אתה לא יכול לשמוע אלא אם יש לך יכולת על טבעית כזו, ואתה צריך לטפס מרחק שקשה מאוד לאדם שהוא לא שרירי ומהיר לעשות אותו. הנווד נבנה במיוחד בשביל מקסימום פיזי מינימום כישוף, לא בטוח בקשר לכושף מים שלך.
אם תלבש חגורה כבדה במיוחד, לא תוכל להשתמש היטב בכשפות מים ולהתנגד לכשף הדם. זה סתם טיפשי ויעשה לנו עוד הרבה עבודה.
ואני לא יכול סתם "להחליש את כשפות הדם שלו". אני יכול לנסות להשתלט על עצמי בעזרת הפיכת הדם שלי לאנרגיה בוערת למשך כמה זמן [לא יפגע בי, אבל לא יהיה לי דם. רוב הסיכויים שכל הגוף שלי יהיה אש פנימית]. מה אני אעשה? אני "אקפוץ עליו"? לא נראה לי.