• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מים, אדמה, אש, אוויר<חופשיטה בעולם של אווטאר> התחלנו עמ' 2!

IN
"אז למה שלא תספר לי איך קיבלת את העבודה שלך, מיסטר קפטן?"
הסכין מתחילה לגלף בעץ דמויות נוראות. בזריזות מופיע דרקון עם כנפיים, אותו דרקון מערבי נוראי, ואז איש שלג מהמורדות המושלגים של העולם הרוחני, ואז הוא מצייר דמות נוראה, מוקפת רק באש ועשן. האוואטאר שלצידה נדחק הצידה, מועף בכוח העוצמה הנוראה הזו. הכשף שמתיז דם נשרף ומאוכל. בלב מרחץ הדמים ניצבת דמות הנווד עצמו, עטויה רק שריון.
זוקו מביט בו בלי להניד עפעף.

ואולי היה לו ברדס וקראו לו לורד וולדמורט!? אל תזיין לנו בשכל, אנחנו רואים שאתה יודע יותר ממה שאתה מספר, אז דבר עכשיו, או שתצטער אחר כך.

IN
"יש מצב שאתה זוכר אותו ויש סיכוי שהוא התנהג מוזר - כלומר, מישהו שלט בו כמו בבובה על חוט?"
הסכין חותכת ברצפה ומציירת מעגל. הקברניט יכול לזהות מעגל קסם שבמיטבו אמור לקרוא לרוחות אדמה.

OUT
א. אני מבקש ממך לזרום עם העסק של מעגל הזימון. זה מגניב.
ב. זה יהיה די מגניב שנשתמש במוטיבים של קסם מזרחי שקשור בעולם הרוחות של אוואטאר.

IN
"אני... מתכוון לכך שה'בוס', הוא כושף דם. הוא שולט בדם של אנשים כי הוא כושף מים מוכשר. אני מעריך שאם אתה מספיק חזק באומנות הזו אתה מסוגל להשתלט לחלוטין על אדם. הוא רק בורג קטן בתוכנית שלי להצלת העולם, אבל הוא בורג חשוב. ואני אומר שוב - כדי שתהיה ישר, אתה צריך לספר לי על התנהגותו של זה ששכר אותך."
הוא מתחיל לשרטט את הרונות המיסטיות החיצוניות, שאמורות לשמור על המעגל סגור. הוא שואל לשמו של הקברניט וחורט אותו במרכז המעגל - זהו שמו של האדם שעליו מוטלת האחריות המנטלית לפתיחת השער. אם מישהו יתמוטט מעייפות, זה יהיה הקברניט. לאחר מכן הוא משלים את המעגל. כל מה שצריך הוא לצייר עיגול בצידו האחד, וכך הוא יהיה מושלם. הנווד כבר ראה אצל אחד מהמזמנים מה קורה במצב כזה. הקברניט הוא בן לעולם האווטר, והוא מכיר את האגדות על עולם הרוחות.

IN:
תוך כדי דיבורו של זוקו, עיניו של הקפטן נפתחות בפליאה, ולאט לאט לסתו נשמטת.
כשאתה מסיים, הוא אומר: "א..איך אתה יודע את כל זה?".
במבט חטוף אתם קולטים קצה של יבשה. לפי הערכתכם במרחק של יום שיט פחות או יותר במהירות בה אתם נצאים.

IN
"אני יודע. למדתי מפי המורה החכם והזקן בעולם, שאינו מדבר ואינו חולם, אלא יודע את העולם. ממנו למדתי לדעת."
הוא מיפה את המעגל. מנקה שבבי עץ, שולף להב דק יותר ומחליק את החלקים הגסים.

זוקו יודע שכשישות מעולם הרוחות מזומנת אין הדבר אומר שהיא תציית למזמן. לכן, הוא יפעיל את המעגל אחרי שילך משם.

הוא שולף בקבוקון שמן וטובל חתיכת בד גסה בשמן, ומושח את כל המעגל עד שהעץ סופג את השמן.
"זה יישאר פה לאות אזהרה."
ואז זוקו מסיים את המעגל - הווה אומר, ברגע שהמעגל ייפגם בצורה קשה הוא יפעל.

"ואתה תגיד לי מה אתה חושב שאתה יודע. ומהר, אני מתעצבן."

"טוב...שאמרתי שאני לא יודע הרבה לא שיקרתי...באמת שלא" הוא אומר בקול מפוחד.
"אבל אני כן יכול לתת לכם עצה" ובניסיון עלוב למדי לפרצוף רך, אומר: "תתרחקו ממנו!
אין לכם שום סיכוי שבעולם לנצח אותו! הוא פשוט יקרע אותכם לגזרים, תפרשו עכשיו...".
לראשונה באותה חקירה הוא מביט ישר בעינך.

"אני מבטיח לך שבזה הוא יתקשה. כבר יש לי תוכנית לא רעה איך למנוע מאיתנו לפגוע באחרים בקבוצה בגלל כשפות דם, וכשף המים שלנו ימנע ממנו לחסל אותנו בדרך אחרת, ככה שהוא לא יקרע אותנו אלה אם הוא הכשף הכי חזק שהיה הי פעם" (אני מקווה שברור לכם שזו הגזמה פראית)
out:
ובאמת יש לי תוכנית נגד כשפות דם. כל אחד מאיתנו ילבש חגורה מאבן שאני עומד ליצור, שתיהיה די כבדה. אני יכשף אותה כדי שהיא תיהיה קלה בשביל שהיא לא תפריע לכם, אבל בזמן שאחד מכם מכושף, אני מכשף אותה להכביד עליכם, ומכיוון שכשפות דם אינה יכולה לגרום לכם לכשף, אז לא תפריעו לנו יותר מידי את שהכשף דם יעזוב אתכם. במידה ואני מכושף, אתם פשוטתורידו את החגורה, ומיכיוון שאני ייצורל עצמי חגורה כבדה בהרבה מלכם, אני לא יפגע בכם יותר מידי. מי בעד בתוכנית הזאת? (שמנטרלת את הכוח שלי בקרב, אבל מקשה מאוד על כשפות דם עוינת)

Out
וכל זה בהנחה שאתה לא מהווה מטרה.
אני חושב שכדאי לבצע הסתערות מכיוונים שונים על כשף הדם, ככה שתימנע ממנו אפשרות לכשף את כולנו.אני חושב שההסתערות צריכה להתבצע רק בכוחות כושפות, בגלל שללא נשקים נפחית את מידת הפגיעה מצד מישהו מכושף

OUT
גאלאן - בפעם המיליון, אתה לא איתי, אתה למטה ואני נמצא על קן הצופה שבראש התורן. לא הזמנתי אותך לשם ובכלל :?

IN
"האם ראית פעם את כישוף הדם הנוגד את הבוס? כישוף... שמסוגל להבעיר בגופך את דמך... אם אתה לא כושף אש, אתה נשרף למוות בשניות. אבל אם אתה מסוגל לשלוט בכישוף דם ולתעל אותו למטרות מרושעות משלך..."
הנווד צוחק צחוק מרושע, לראשונה מזה שנים.
"לכושף הדם שלך לא יהיה הרבה מה להציע. חוץ מזה, אני והחברים שלי מתכוונים להטביע את האי שלו."

IN
הנווד מביט בו במבט חלול.
"אני מדבר על ההבדל בין האש החיצונית לאש הפנימית."
הוא מצית אש אדומה, קלושה ורפה. האש מקיפה את האצבע שלו במשך כמה שניות ואז מתנדפת.
"זו הייתה אש חיצונית. אש פנימית מבעירה את הנפש שלך."
והוא מתרכז - ונדלק. העור שלו זוהר מבפנים לכמה שניות. הקברניט האומלל מרגיש גלי חום שמכים בו, כמו גלי חום שנובעים ממדורה. ואז הנווד מפסיק לזהור.
"זו אש פנימית. ברגע שהיא מספיק חזקה היא יכולה לגרום לכוויות נוראיות אצל היריבים שלי, אבל בכל מקרה - כישוף דם לא מסוגל לשלוט בדם בוער. ואם הוא מסוגל, זה קשה."

אשאר, מצטער לבשר לך אבל זו לא הרפתקת אחד על אחד, משמע שלהגיד "אסור לך להציע הצעות כי אתה לא קשור" נראה לי ממש לא במקום, וזיאוג, כבר כתבתי שבמידה ואני מכושף אז אני לא יכול לפגוע בכם כי אני אלבש חגורה כבדה במיוחד, ובמידה וכשף הדם גם ידע לכשף אותי, וגם יכשף עוד כשפים, אשאר פשוט יוכל להשתמש ב "אש הפנימית" שלו ולפגוע אנושות בכשף הדם. וכשף המים שלנו יכול להחליש את יכולת כשפות הדם של הכשף

אתה מנוטרל, כל אחד מאיתנו תקוע עם גוש אבן ענקי באזור המותניים, כדי לעשות משהו בקרב אנחנו צריכים להוריד את החגורות, בזמן הזה אנחנו פגיעים לכשף ולכל חייל שיכול להיות בסביבה ואז התוכנית הולכת לעזאזל והוא יכול להפסיק לכשף אותך.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה