• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מים, אדמה, אש, אוויר<חופשיטה בעולם של אווטאר> התחלנו עמ' 2!

IN:

זיוג-
"חי נפשי!" הקפטן קורא בתדהמה כאשר הוא מביט בגווית החיה.
"לכל הרוחות והיסודות! באמת הצלחת!" הוא ממשיך להביט בגופת החיה לכמה דקות, עד שאתה מכחכך בגרונך.
"ברוך הבא לצוות!" הוא קורא בקול ובטון הציני הרגיל שלו. "תוך 24 שעות אתה מתייצב בספינה, ללא איחורים!
זה ברור חלאה?!" הוא צועק עליך ברשעות. נראה שאתה כבר חלק מהצוות...

OUT
אני משחק, אבל אין לי כלום לעשות...

בעצם, אני משחק.

IN
זוקו לוקח שתי בהמות רכיבה, שני שקי מספוא ושק גדול של מזון ומים, עוד שק ציוד מכל המינים, מעמיס אותם על בהמות הרכיבה, לוקח את השבוי, מהנהן כלפי השאר ויוצא ברכיבה מהירה לכיוון חומות העיר.

OUT:

גל, אם הוא לא יגיב עד היום בלילה, אני אדב"ש אותו זמנית.

IN:

זיוג-
"עוף לי מהעיניים חלאה!!!" הקפטן צועק, ואתה יורד מהספינה בחזרה למקום בו עזבת את חבריו.
אתה הולך לשם בהליכה מהירה, במטרה לספר לחבריך על מה שקרה, ואז אתה רואה את זוקו.

אשרדאלון וזיוג-
זוקו מספיק לרכוב למרחק של שני חובות, כאשר הוא פוגש את מוסשאי כשף המים.
מוסשאי פותח ואומר בקול קליל: "שלום זוקו, זמן מה לא נפגשנו. בזמן הזה השגתי כרטיס כניסה למקום
שהוא המקור לכל האירועים המוזרים שהתרחשו לאחרונה...", ומחייך לזוקו חיוך חברי.

אשרלדון- במקום מה שזאוס כתב
"ראו מי פה,
האם הזזתם את ישבניכם העצלנים ועשיתם משהו מלבד לצאת לטיולים פסטורליים ברחבי העיר?"

OUT:

סליחה.. הAION הזה יהרוג אותי בסוף.. כמו המשמרות לילה בתחנת דלק המז$%^#$^ הזאת.. P:

IN:
"זה מה שאני יודע" כריסטיאן התחיל בקול חרישי בעוד התאומים התרוצצו להם בצדי המקום- נרגשים למצוא את "אביהם", "למרות תקופת הבצורת הקשה- האנשים מפגינים סימנים כאילו המצב שונה- כאילו גשמים שוטפים את האדמה כל יום, כאילו יש אוכל בשפע ואושר ושמחה מקיפים את ארבעת הממלכות.."
הוא הסתכל לצדדים והתקרב אל עבר הבחור שעמד מולו.. "עכשיו אני לא יודע מה איתך- זה גם קורה פה- אנשים מחייכים ונלהבים למרות שאין להם סיבה להיות כאלה.. והתאומים, נעלמו לי כאילו בלעה אותם האדמה- ואני חיפשתי אותם עד כה- עד שאתה מצאת אותם.." הוא התרחק מהאיש וחזר לדיבור הסטנדרטי.. "בגלל זה אני שואל אותך- מה אתה יודע על התאומים בזמן שאני לא הייתי איתם- עם מי הם הגיעו, מה הם אמרו עד כה?"

"הם לא אמרו כלום" אמר אסט בפשטות.
אסט השתהה כמה שניות ואז אמר " אתה בטוח שאתה לא יודע למה האנשים ממשיכים להיות מאושרים למרות הבצורת?"

"כל מה שאני יודע- זה שאני ואתה עדיין יודעים טוב מאוד שיש בצורת.." הוא הסתכל על התאומים וחייך לרגע ואז חזר לשיחה "התאומים האלה מצאו אותי יום אחד במצב קשה- ומאז אני שומר עליהם- עד שהם נעלמו במסתוריות בבה סינג סה..." הוא שוב הביט עליהם "לא היה להם שם כשמצאתי אותם- אז קראתי להם סבסטיאן ודוריאן- על שם אבות אבותיי הגדולים- האנשים שבנו את משפחתי ושושלתי"..
הוא נזקק לרגע אחד כדי לחזור לשיחה- רק כשהפעם במצב עצבני יותר, הביט על הבחור שמולו ודיבר בענייניות "וכמו שמצאתי אותם - ככה איבדתי אותם- ואז אתה מצאת אותם- ומסתבר, שאתה בדיוק באותו מצב כמוני- אז אתה תבין אם אני ארצה לדעת יותר ממה שאתה מספר לי.."
הוא שפך עליו זעם גלום בצורה הכי מתונה שיכל- אבל זה ניכר בקולו שהוא עוצר מבעדו להרים את המקום על תוכנו.. "תגיד לי אולי אם ראית אותם נכנסים עם מישהו, יושבים עם מישהו בשולחן- ואם בזה אתה באמת יכול לעזור לי- אולי תכוון מישהו שכן יוכל, או במקרה הכי גרוע- האם אתה מכיר מישהו נורמלי כמונו- שמבין כמה המצב נוראי???"

"כן, אני מכיר עוד אנשים כאלו, זאת כל החבורה שאני מסתובב איתה" אסט אמר את הדברים בסתמיות, היה בדיבור שלו נימה מזלזלת.

"אם אתה יודע כמונו על כל הפרשה, אתה מוזמן לבוא איתנו ולברר מה קורה פה" אמר אסט כדי לצאת ידי חובה. "ואתה יכול ללכת בעצמך, לברר, להישאר בבית," אסט עצר לרגע את שטף הדיבור "בכל מקרה, רק תדע שאתה יכול לבוא איתנו" אסט סיים את דבריו.

אסט עדיין ממשיך במנהג שלו ליצור טורנדו כל שעה עגולה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה