• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מילות חיפוש

גארל

פונדקאי ותיק
חשבתי על זה בגלל העץ ההוא של גריפון, כשרק נכנסתי לקטע הזה קצת, וכתבתי מבוכים ודרקונים בגוגל, הפורום משום מה לא היה לי בין הנושאים הראשונים, לא זוכר איך הגעתי אליו בסוף.
יש אפשרות לעשות משהו כדי שמילות חיפוש של מבוכים ודרקונים או משהו דומה ימצאו את האתר?

יש דרכים להעלות את המיקום בגוגל, ואני מאמין שאולדמן לא התעמק בהם.. בכל מקרה, ככל שיש יותר תוכן אז הוא יותר גבוה בגוגל. בגלל שבפונדק בעיקר כותבים הודעות, "הערך" של הפונדק לא גבוה במיוחד.

יש תגים שאפשר לשים בתוכן שבעל האתר יכול לשים, שנותנים הוראות למנועי החיפוש איך להציג את התוכן שלהם, ובהתאם לאיזה מילות חיפוש.
אם מפרסמים בצורה נכונה את האתר, ומפרסמים תכנים איכותיים כל אתר יכול להיות במקום ראשון בגוגל ...
ובקשר לשאלה הספציפית שלך - הבעיה היא שמחפשים את הביטוי "משחקי תפקידים", לרוב אנשים מחפשים משחקים אונליין, וככל הנראה נכנסים אליהם יותר, ונשארים יותר זמן באתר. גוגל מנתח את כל הנתונים האלה, ולפי הרלוונטיות שבקשורים ובמעל 200 מנגנוני חישוב שונים של גוגל ממקם את האתרים. אני בטוח שבמילות מפתח נכונות (כמו הפונדק, המילה הכי מתאימה לאתר הפונדק [מן הסתם],ושם הפונדק ממוקם במקום הראשון), אם יחפשו את האתר ימצאו אותו במקומים טובים.
מקווה שעזרתי :)

הבעיה היא שהצירוף שגוגל מחפש ׳מבוכים ודרקונים׳ לא נמצא הרבה בפורום חוץ מבשם הפורום. רוב המשתמשים כותבים מו"ד וקיצורים אחרים...

The oldman אמר/ה:
כן, זאת בעייה מוכרת - אבל שניסינו קצת לשפר, עדיין נשגב מבינתי איך אתרים שלא התעדכנו חמש שנים עדיין נמצאים יותר גבוה בדירוג...
דברנו על זה בעבר, יש עוד על מה לדבר-ועכשיו יש לי שנה של נסיון מעשי על הגב.
אם זה רלוונטי, אתה יודע איפה למצוא אותי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה