• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מטה מטה לתהום - התחלנו

בינתיים יש לי רעיון כללי מאוד רעיונות. אני אתאר אותו באופן כללי, ואתה תגיד האם הוא עובר על החוקים או לא; קצת קשה להבין מה מותר ומה אסור. עוד אין לרעיון הזה את שלושת המרכיבים כי הוא ראשוני מאוד. בבקשה אל תהסס לומר לי אם הוא לא רצוי או עובר על החוקים, כי אני לא מאוד קשור אליו, ורוצה לפתח רק רעיון שיתאים לגמרי.
צלבן שאיבד הכל בקרב על קרני חיטין. הוא הולך ומתפוגג בעודו נעשה פחות ופחות בקשר עם העולם הממשי.
הדבר שמשך אותי כל כך אל המשחק הזה הוא התחושה שאתה עומד למקד את המשחק בסיפור הדמויות, דבר שלא עושים הרבה כאן. בנוסף, מלקרוא את ההודעיות שלך אני רואה שאתה יודע לכתוב בצורת ספרות. אני מתלהב מאוד מהמשחק ומהאפשרות לשחק בו.

הדבר שמשך אותי כל כך אל המשחק הזה הוא התחושה שאתה עומד למקד את המשחק בסיפור הדמויות, דבר שלא עושים הרבה כאן. בנוסף, מלקרוא את ההודעיות שלך אני רואה שאתה יודע לכתוב בצורת ספרות. אני מתלהב מאוד מהמשחק ומהאפשרות לשחק בו.
מסכים מאוד.

דמות:
איש זקן, מהסוג שיושב בכיכר, מאכיל יונים וניזון מזכרונות העבר. המתבונן לאורך זמן עשוי להבחין שהבגדים שלו היו יקרים פעם, ושהמבט בעיניים שלו חד כתער. העיינים האלו מעידות על ראיית הנולד, אותה הוא קיבל בעסקה שטנית.
מגיל צעיר, האיש הזקן הזה פחד מהגורל. אביו נהרג בתאונת דרכים כשהיה קטן, והוא פחד שהגורל יכה בו כך גם, באקראיות. הוא רצה לפגוש את הגורל בעיניים פקוחות ולראות אותו כשהוא בא.
כשהיה בן שלושים, הוא פגש מכשף. המכשף נכנס למשרד שלו והציע לו את ראיית הנולד. בתמורה הוא ביקש את היכולת שלו לאהוב. זיכרון התאונה של אביו רדף אותו, והוא ידע שיוכל להסתדר בלי היכולת הזו. כשהביט אל עתידו, הוא ראה שחייו מעתה יהיו ארוכים ועריריים.
עכשיו הוא זקן, עשיר למדי בזכות השקעות משתלמות בבורסה, אבל ללא חברים ועם משפחה ששונאת אותו. הוא יושב בגינה הציבורית, מאכיל יונים, ונזכר בשגיאות העבר.
מטה מטה לתהום הוא נושא איתו מחלה ניוונית שמאכלת את הגוף שלו, וזקנה שגורמת לגוף שלו לבגוד בו.
עריכה: יתכן שאני ארצה לערוך עוד את הדמות: לתת להרקע ואופי יותר מפורטים וכיו"ב. אם אני אעשה את זה אחרי הדדליין, אני אוודא שזה לא יתנגש עם שום דבר שכבר כתבתי.

הזמן (תשובה להודעה פרטית)-
אני חושב שאני אלך בכיוון זה שכולם אמרו לו שהוא הזה הכל ושהוא פשוט התעלף ממשהו בקרב. אבל הוא לא! הוא יודע שהוא נלחם, שזה מה שקרה באמת! יום אחד האמת תיצא לפועל! הוא מילא את חובתו, אך היו יותר מדי מהם! (את האמת הוא לעולם לא ידע, אבל זה יייסר אותו לעד.
עכשיו אני צריך לחשוב על העסקה הגרועה. היא צריכה להיות משהו רגשי, כי הוא צריך את הגוף שלו בשביל לשרוד.
אני חושב שיכולים להיות כמה קרבות, אבל הוא למד בדרך הקשה שלברוח מדברים כאן בדרך כלל עדיף. אבל הוא לא יהסס להילחם אם יש לו סיכוי בקרב.

הזמן
אני עדיין בונה את הדמות,הרעיון הבסיסי שלי הוא קברניט של ספינה שטבעה ושכתוצאה מכך איבד את עבודתו, אבל עדיין אין לי רעיון לעיסקה הגרועה ולצל שלו(האם הצל חייב להיות בן אדם, או שהוא יכול להיות משהו אחר כמו חיה למשל?), לחלופין חשבתי על מאלף האריות/טיגריסים שאחד מהאריות שלו התקיף אותו ואת הקהל במהלך הופעה, וכתוצא מכך הוא פוטר, הצל שלו הוא כנראה מאלף אחר מנהל הקרקס החמדן או הטיגריס שהתקיף אותו, והוא איבד את האנושיות (זרכונות ומעט רגשות) שלו בתמורה לחייתיות (חושים מחודדים, אולי גם כוח משופר/ יד אחת שנאכלה בידי האריה הפכה להיות יד אריה לא אנושית)

אשמח אם תוכל להגיד לי מה אתה חושב על רעיונות אלה.

שמתי לב שערכת את ההודעה הגדולה וכתבת מי הצטרף, יש לי רק שתי שאלות או שלוש בעצם.
1. מתי מתחילים?
2. האם אתה מדב''ש את בלייק? וגם מי זה?
3. השם של הדמות של טומאץ' הוא ''איש זקן''?

יאפ. סגרנו את ההרשמה. אני עשוי לפתוח אותה מחדש בהזדמנות, אבל כרגע מי שאיתנו זה מה יש. שש דמויות זה די ויותר. לא לכל הדמויות יש שמות. הערות אחרונות לפני שמתחילים (מחר בערך, כשיהיו לי אנרגיות להודעת פתיחה מפוצצת לכולם):

דני -
אנחנו מתחילים ברגע הנפילה. תכין נפשית את תחושת הוורטיגו.
סית' -
אנחנו מתחילים ישר אחרי הרצח
דרגונס -
אני חותך את העסקה שלך, הדמות מספיק מוצלחת בלעדיה. אנחנו נתחיל ברגעים הראשונים שלך בתהום. אה, ואין... "ציוד" בטח לא תחמושת. יהיה לך כנראה אקדח אחד עם שלושה עשר כדורים, ואתה כנראה בפיג'מה. אני אסגור את זה בהודעת פתיחה. תזכור - הז'אנר הוא בכיוון של אימה, לא של אקשן.
טיילס -
אני לא לגמרי סגור על סצנת הפתיחה שלך, אבל כבר נמצא משהו. כנראה הלילה שאחרי העסקה.
טומצ' -
אני אבין אם לא תוכל להמשיך להגיב באופן סדיר, אבל אם תוכל גם מיום שני אני אשמח, אתה לא יודע כמה נדיר למצוא אנשים שקוראים את הסיפור הזה ואני אוהב את הקונספט של הדמות שלך. סצנת הפתיחה כנראה תהיה בכניסה לתהום. אני אלך על גרסאת ראיית עתיד שדומה למה שתיארת, יותר פרטים יהיו בהודעת הפתיחה.
ווילדבוו -
...
אתם אנשים שפלים, אתם יודעים? אתם מציצים בהודעות לקראת-משחק של שחקן שלא קיים. נכון מאוד, לא קיים. זה כאילו שהתחלתם לחטט במגירות בבית של איש זר בחיפוש אחרי היומן שלו. פתאום מצאתם ספר ישן ומאובק, וחשבתם שהיומן היה בידיים שלכם. אבל בתוך הספר הייתה רק... מראה.
בהתחלה זה לא הטריד אתכם, זה נראה כמו סתם מן פתיחה מקורית, אמירה מעניינת על טבעם של יומנים. אבל אז התחלתם לדפדף, וראיתם שכל דף ודף הוא כמו יריעה דקה של בדולח, ושלא כתוב ביומן שום דבר.
העיניים שלכם נראות מוזר, כמו חרוזים צבועים מפלדה מלובנת. אתם לא נראים כל כך טוב. משהו בהבעה שלכם.. ריקה. משהו באוזניים שלכם. מה לא בסדר באוזניים שלכם? הן מוזרות. הן לא בסדר. או שזה האף? אתם מושיטים יד לפנים, ממששים את הלחי השמאלית. אבל זו לא היד שלכם. זו היד של מישהו שמת לפני שתי דקות וחמישים שניות. של מי היד הזאת? מעניין אם הוא היה איש נחמד. אתם לא ממצמצים. למצמץ זה מסוכן.
משהו לא נראה במראה כמו שהוא נראה במציאות ואתם לא יודעים, מה?
משהו לא בסדר. משהו לא מרגיש נכון.
חיים שהם מראה שבורה, חיים על סף אסון
לאחות את הסדקים, זה לא דבר פשוט
מי ידע לומר, אולי זה כבר עדיף למות
משהו לא נראה במראה כמו שהוא נראה במציאות ואתם שותקים, דממה.

אתם סוגרים את היומן.

שישה שחקנים? וואוווווו. בהצלחה לך. כל כך הרבה זמן לא הייתי במשחק מכוון. מת להתחיל.

אחרי סצנת הרצח זה אומר מיד אחרי הוא רוצח? אגב, הרצח היה באור יום. או מה שזה לא יהיה שזורח שם למטה.

זמן, אגב מי זה האחרון?
OUT זה הרגע בזמן הנפילה, לא בנחיתה.
IN
אני מרגיש את הרוח אופפת אותי, מהראש עד לנפנוף השרוולים שלי, אני מוכן למות, אני מוכן למות , אני מוכן למות, בחילה, בחילה איומה, אני מרגיש כמו בלב ים, או וגם סחרחורת איומה שגורמת לפניי להראות ירוקים ולזיעה לזרום על צווארי הלבן והחיוור, מעניין איך זה למות, תמיד חשבתי שאמות עם שיער לבן, ושזרועותיי מונחות על עורפה של אשתי המקומטת, איך המוות נראה?, אני אגלה עוד מעט, רק חבל שככה בחרתי למות, אוי הורטיגו הנוראי שגורם לי לכאב ראש איום, בום! אני מרגיש שהראש שלי מתפוצץ.

הפה שלי נפתח וממנו יוצא קיא ירוק וגועלי שנופל על הקרקע בצליל ''ספאלש''.
עוד מעט....
3...2...1...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה