• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מחפש שם לספר

פנג הדרואיד

פונדקאי ותיק
שלום וביטחון,
אני עומד לקראת סיום הספר שלי, שאני עובד עליו כמעט שנתיים. בזכות טעות משמחת יש לי גישה פשוטה להוצאה לאור וגם יכולת השפעה על החברה. התכנןו שלי הוא לפרסם את הספר(ולהתמליין בדרך...או שלא), אך נוצרה בעיה- שם. לכן אני בא אליכם בבקשת עזרה.
הסיפור מתאר את ההפיכה של ילדים בכיתה ה' מחבורה של זאטוטים לאנשים בוגרים, דווקא על ידי הפיכתם לסוכנים מיוחדים של ארגון הריגול הגדול בעולם. הקונספט נדוש, אבל זה לא חשוב כרגע.
לאורך העלילה הדמויות פוגשות במספר יצורים פנטזיים, כולל נולים(gnoll), דרקונים, ליקאנטרופים ושאר ירקות. בניגוד לספרות פנטזיה, אני מביא תירוצים לקיומם- התפתחות מגזע אנושי שחי ביערות, אבולוציה של דינוזאורים שחיו בתנאים סביבתיים קיצוניים ומחלה המתפקדת כתא סרטני, בהתאמה.
השם הנוחכי הוא 'בלשים בקטן', שלא רק שהוא נשמע איום ונורא, אלא גם לא מייצג את הצד הפנטסטי-מד"בי של הספר. לאחר שיחה עם באקאפיט, הגעתי למסקנה שהשם 'המרגלים של אפסילון העולמי' מייצג את שלושת אבני הבניין של החקירות של הדמויות-ריגול, חשאיות, ובין לאומיות.

בכל אופן, אני מבקש ממכם רעיונות לשמות ועצות כלליות.
בתודה מראש,
פנה"ד
סנ"ש
Cmnd.Horse Anonimus

חשבתי זמן מה ולא עלו לי רעיונות מיוחדים, פרט אולי לרעיון די נדוש כמו "טפריו של אפסילון" שיכול להצביע גם על מעורבות של יצורים על-טבעיים מסוגים אחרים וגם על ארגון הביון וכו'. אחזור לפתיל הזה אם יעלה לי רעיון טוב יותר.

אני חושבת שניסיון לשוות לשם הספר משהו מאוד מאוד פנטסטי או בדיוני,
רק יקלקל.
עדיף שם קליט, מזמין, שירמוז על היצורים העל טבעיים אבל לא יזכיר אותם בפירוש-
ככה הקורא יימשך לספר, לדעתי.
אפשר משהו בסגנון
'הפרשיות האפלות של אפסילון',
'החקירות האפלות של אפסילון'.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה