• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש שחקנים חיפוש מנחה חיפוש קבוצה מחפש קבוצה בתור מנחה\שחקן

אדון שוקו אחר

פונדקאי חדש
טווח גילאים
15 - 18
מיקום בארץ / פלטפורמה
אונליין
בתשלום?
לא
שחקן בן 16 מחפש קבוצה לקמפיין קצר
שם דגש על משחק דמות ועל הסיפור יותר מאשר על החוקים
יכול להיות DM למרות שאין לי יותר מדי ניסיון

עריכה אחרונה:
הי, אם עדיין מחפש או מכיר מישהו שמחפש, אני מריץ שני קמפיינים בשיטה ומערכת שאני מייצר מאפס. משחקים בדיסקורד פעם בשבוע, יום שני או רביעי, סביבות שמונה וחצי עד בערך 11.

הקמפיין של יום שני מבוסס קהילה קטנה של יצורים שחיים בקצה התרבות, מנסים להגן על הכפר שלהם מאיומים מבחוץ ומבפנים. מזכיר את עמק המומינים אבל הזוי ומשעשע במיוחד.

הקמפיין של יום רביעי הוא יותר אפל, מזכיר קצת את dark souls או elden ring, והוא יותר על כניסה לעולם תת קרקעי בחיפוש אחר חפץ נותן משאלות.

אם מעניין אשמח לספר עוד :)

נסיון עם קהל מגוון מבחינת גילאים

הי, אם עדיין מחפש או מכיר מישהו שמחפש, אני מריץ שני קמפיינים בשיטה ומערכת שאני מייצר מאפס. משחקים בדיסקורד פעם בשבוע, יום שני או רביעי, סביבות שמונה וחצי עד בערך 11.

הקמפיין של יום שני מבוסס קהילה קטנה של יצורים שחיים בקצה התרבות, מנסים להגן על הכפר שלהם מאיומים מבחוץ ומבפנים. מזכיר את עמק המומינים אבל הזוי ומשעשע במיוחד.

הקמפיין של יום רביעי הוא יותר אפל, מזכיר קצת את dark souls או elden ring, והוא יותר על כניסה לעולם תת קרקעי בחיפוש אחר חפץ נותן משאלות.

אם מעניין אשמח לספר עוד :)

נסיון עם קהל מגוון מבחינת גילאים
היי האמת שנשמע מאוד מעניין הקמפיין של יום רביעי הייתי מאוד שמח לשמוע אם רלוונטי עוד?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה