• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מחפש מקצוע יוקרה

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא ranger04
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

ranger04

פונדקאי פעיל
מחפש מקצוע יוקרה לסייר של מונטה קוק אני ניטרלי טוב אני מעדיף מקצוע עם חרב מכיוון שאני משתמש בחרב ממזרית יש לי את הכשרונות הבאים:נשק אקזוטי חרב ממזרית,power attak,weapon fucos(longsword),expertise,שיפור יוזמה אני סייר רמה 7 ויש לי עוד כשרון לבחור עם למישהו יש מקצוע להציע תציעו פה
תודה לעוזרים

ranger04 אמר/ה:
מחפש מקצוע יוקרה לסייר של מונטה קוק אני ניטרלי טוב אני מעדיף מקצוע עם חרב מכיוון שאני משתמש בחרב ממזרית יש לי את הכשרונות הבאים:נשק אקזוטי חרב ממזרית,power attak,weapon fucos(longsword),expertise,שיפור יוזמה אני סייר רמה 7 ויש לי עוד כשרון לבחור עם למישהו יש מקצוע להציע תציעו פה
תודה לעוזרים
תגיד את המיומנויות שלך אחרת אין על מה לדבר

המיומניות שלי:climb 7
jump 9
swim 7
hide 6
ride 7
use rope 6
move sinetly8
concentration 2
search 8
knowledge(nature 3
craft עוד לא החלטתי
listen 8
spot 10
sense motvie 4
heal 5
handle animal 3
anima empathy3
wilderness lore 10
escape artist 7

ואני אלף תודה לעוזרים
יש לי גם משלח יד אין לי משג מה זה זה גם מימנות

ranger04 אמר/ה:
המיומניות שלי:climb 7
jump 9
swim 7
hide 6
ride 7
use rope 6
move sinetly8
concentration 2
search 8
knowledge(nature 3
craft עוד לא החלטתי
listen 8
spot 10
sense motvie 4
heal 5
handle animal 3
anima empathy3
wilderness lore 10
escape artist 7

ואני אלף תודה לעוזרים
יש לי גם משלח יד אין לי משג מה זה זה גם מימנות
אז למה בחרת בזה?
אתה צריך להתמקד בנתיב אחרת אין שום מקצוע יוקרה שיתיאם לך. מקצואות יוקרה הם מקצועות שמחזקות את המיקוד של במשהו לדוגמא חניך מסדר הקשת הוא לוחם אם התמקדות בקשת.
בכל הספרים שחיפשתי לא מצאתי משהו שמתאים לדמות שלך (מדריך ... ללוחמה והמדריך לשה"ם)

תראה הדמות הזאת היא הראשונה שלי ושהמ שלי אמר לי שבלבל 4 אני יוכל לקחת איזה פיט שישפר לי את הנזק ובסוף זה רק ללוחם וזה הרס לי את כל התמקדות במשהו העקרון ולכן פניתי אליכם אם תוכלו לעזור תודה רבה אם לא גם בסדר

שככחתי לציין שבגלל שזה הסייר של מונה קוק יש לי כל 3 לבלים בונוס כישרון שזה משנה הרבה דברים כרגע יש כישרון אחד שעוד לא החלטי מהו יהיה

ranger04 אמר/ה:
תראה הדמות הזאת היא הראשונה שלי ושהמ שלי אמר לי שבלבל 4 אני יוכל לקחת איזה פיט שישפר לי את הנזק ובסוף זה רק ללוחם וזה הרס לי את כל התמקדות במשהו העקרון ולכן פניתי אליכם אם תוכלו לעזור תודה רבה אם לא גם בסדר
אתה בונה את הסייר עכשיו או שכבר שיחקת איתו?
אם עוד לא שיחקת איתו ואתה יכול לשנות את הכשרונות אז הינה ההמלצה שלי: לבחור להתמקד בקשת זה לדעתי הניצול הטוב ביותר של סייר בגריסה שלוש או שלוש וחצי אבל אני לא מכיר את החוקים של שלוש וחצי לסייר (עובד על זה) . תקח ירי מהיר וירי רב מיקוד קשת ארוכה מורכבת ירי מטווח אפס מומחיות קרבית וחמיקה.
אם אתה רוצה לבנות סייר של חרב אז זה ההמלצה שלי:לחימה בשני כלי נשק לחימה משופרת בשני כלי נשק הגנה משופרת בשני כלי נשק הגנה בשני כלי נשק שימוש בחרב ממזרית שימוש מיקוד חרב ממזרית. כלי הנשק יהיו חרב ממזרית (אם התוספים של השה"ם) וחרב קצרה. שריון יהיה לפי מס' נקודות הזרז שלך (מתאם) במקרה ששיחקת כבראני צריך לחשוב ואני אתן לך תשובה מחר בערב על כישרון נוסף.

למקרה השני: נשאר לך עוד נקודות מיומנויות? כדי שאני אוכל לשחק אם הדמות?

תראה כבר שיחקתי עם הדמות ויש לי עוד 8 נקודות skil להשקיע הכל בגלל השהמ שלי גם ני חשבתי על אופצחיה של קשת אך זה לא ילך כבר למרות זאת תנסו לעזור לי בנוגע לרודף אורקים זה דבר נחמד אך הוא טוב נגד אורקים ולכן הכוח שלי תלוי בשהמ שלי ולכן זו בעיה עם תמצאו משהו חדש תגידו לי אני גם מחפש בעצמי אולי אתם יודעים איזה מקצוע יוקרה שבספרים לא שלd20

ranger04 אמר/ה:
תראה כבר שיחקתי עם הדמות ויש לי עוד 8 נקודות skil להשקיע הכל בגלל השהמ שלי גם ני חשבתי על אופצחיה של קשת אך זה לא ילך כבר למרות זאת תנסו לעזור לי בנוגע לרודף אורקים זה דבר נחמד אך הוא טוב נגד אורקים ולכן הכוח שלי תלוי בשהמ שלי ולכן זו בעיה עם תמצאו משהו חדש תגידו לי אני גם מחפש בעצמי אולי אתם יודעים איזה מקצוע יוקרה שבספרים לא שלd20
אלוף הטבע יכול להתאים לך או קוטל לחשים (יכול להיות שילוב באמת מעניין למשחק)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה