• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש שחקנים מחפשת שחקנים לקמפיין בparanoia

CrazyOwl

פונדקאי חדש
טווח גילאים
20+
מיקום בארץ / פלטפורמה
אונליין (discord , roll20..)
מחפשת שחקנ/ית לקמפיין של paranoia
זמינה בdiscord CraziestOwl#6469 או פה

עריכה אחרונה:
לכבוד crazy owl במידה ואת עדיין מחפשת יש לנו קבוצה שהולכת לצאת בדרך בקרוב מאוד למשחק שיותר כרוך סביב סיפור ועלילה, אנו הולכים להשתמש הרוב במנוע של מבוכים ודרקונים אך יהיו כמה וכמה שינויים בגלל שאנו יותר מתבססים על סיפור. במידה וזה עדיין מעניין אותך אשמח לצרף אותך לקבוצה שלנו.

במידה ואת מעוניינת את מוזמנת לשלוח לי מייל אישי ל [email protected] יחד עם המספר טלפון שלך ואצרף אותך לקבוצת הוואטס אפ שבו תועלי להכיר את שאר השחקנים.
נא לקחת בחשבון כולם שחקנים יחסית חדשים שזה משחק ראשון שלהם. אז בבקשה לגלות סבלנות.

ולפני ההתחלה של המשחק אני הולך בתור מנחה המשחק לעזור לכל אחד ואחד ליצור דמות. האם כבר יש לך דמות שאת מעוניינת להשתמש בה?

מחפשת שחקנים למשחקי תפקידים פחות פופולרים כמו -,alien, vampire the masquerade ,fate ,paranoia,over the edge
או כל משחק בסגנון (מרוכז יותר על רול פליי מאשר קרבות )
בת 24
זמינה בdiscord CraziestOwl#6469
היי אשמח שתיצרי איתי קשר
[email protected]... הייתי שמח לשלוח את הפלאפון שלי אבל עדיף של פה...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה