• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מחזור כישור הזמן.

אני לא יודע איך להסביר את זה, כי קראתי את כל הסדרה מזמן... אבל צריכה להיות איפהשהו הפרדה בין גלגל הזמן, ועידנים שחולפים, לבין מימדים אחרים.

ScotisH AnT אמר/ה:
אוקי אולי אותו דבר אולי דרך ההצטרפות שלהם שונה אבל איך לפני שהבן אדם יודע שהוא דרקון הם כבר כלואים
זה כאילו היה פעם ראשונה תגילגול עם לאויס ומאז זה אותם הנבחרים היו כלואים
אני לא קולט את זה....
וגם מה הקטע של מלחמות הכוח והמלחמות עם שרי האימה?
זה לפני או אחרי שאדון האופל משתחרר?

בעידן האגדות לואיס כלא את אדון האופל והארורים בכלא. התחילו המון מלחמות.
עכשיו הארורים השתחררו(אותם אנשים שלואיס כלא). אם אחד מהם היה מת אז הוא היה נולד מחדש ומוסת (כנראה) שוב לאופל.
כמו שלואיס מת ונולד מחדש כרנד. והוא נמצא בתוך הראש שלו כי הוא הגלגול הקודם שלו.

בפורום הבא יש אנשים שזוכרים יותר טוב אם יש לך עוד שאלות...

http://hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=446

מסכימה בהחלט.
1400 שקלים חדשים אצל אופוס, לא צריך להרוג(:
אבל אולי אם תקנה את כל הספרים ביחד הם יעשו לך הנחה...

זה עולה רק 700 ומשהוא כולם ביחד...
סדרה יפה,אני הפסקתי ב-11 לפני כמה זמן,ואז קאראי עד ב-14,זה נורא משעמם בקטעים האלה,
אבל אם אתם אומרים שבסוף טוב...
אני מתחיל סדרות חופשי,ואפילו לא חושב על לגמור אותם,הפסקתי באמצע "גלות",ועצרתי אחרי
הכרך הראשון של מחזור שער המוות,ועכשיו קראתי את "קורות בלגראת",ואני מתכוון להתחיל לקרוא את הבלגריאד,ואז את המלוריאן,ואז את קורות פולגרה.

זה פשוט כל כך ארוך מדי!
ורוב הזמן יש לך הרגשה של טלנובלה. אבל מה שנחמד זה, שעם הזמן זה מתפצל לכל כך הרבה סיפורים קטנים שבטוח חלק יעניינו אותך, הבעיה שצריך לעבור את כל השאר בשביל להגיע אליהם.

שמעתי גם שהוא הולך לגמור בספר ה12 (24 בעברית) אפילו שזה נראה קצת בלתי אפשרי עם כל הקצוות הפתוחים שהוא השאיר, אבל שיהיה לו בהצלחה.

צל-אש אמר/ה:
אבל הספלנות משתלמת, הספר ה18 פשוט כל כך טוב! גם הספרים הראשונים ממש לא רעים, עד 7-8, אז מתחיל ליהיות משעמם, עד ה15 אאל"ט, אז מתחיל יהיות מעניין.

גרר, הספר ה18 הוא בדיוק הספר שהגעתי אליו ושבו נתקעתי, כי הוא נגנב מהספרייה שלנו...

(בנוגע ליון שלכם על ארמגדון -

מישהו שם לב לדמיון הקרוב מידי במשמעות ובצליל של ארץ (ERETS) וEarth?)

בכל מקרה - אני קראתי פעם, והגעתי עד ל14... אבל הבנתי שמתישהו זה משתפר - אז אני מנסה לקרוא עכשיו מחדש.

אולדמן -
אתה לא מודע לתכנית המרושעת של ג'ורדן? הוא מתכנן להמשיך לכתוב את הסדרה עד שהוא ימות. ככה, הוא יוכל ממש לצחוק על כל המעריצים של הסדרה.. (הבעיה היחידה שהוא לא חשב עליה היא שהוא... ימות)

אני אישית חושב שהוא ימשיך לכתוב עד שאנחנו נמות.
בכלל, נהיה טרנד חדש כזה של סיפורים שממשיכים וממשיכים וממשיכים... ממש כמו תופעת השה"מ המתלהב שכותב את הרפתקאת החיים שלו. זה לא רק כישור הזמן: יש גם את ג'ורג' מרטין שנזכר להמשיך לכתוב אחרי 7000 שנה ומרגרט וייז וטרייסי היקמן שהתעוררו משינת החורף שלהם ובטח יצטרפו עוד כמה עוד מעט.

דרך אגב- אני מסכים עם הקטע של גיהנום = גיא בן הינום, ולפי דעתי גם זה די הוכח רק שאין לי מושג איפה. אבל יותר חשוב מזה- לא נראה לכם איפה שהוא (ואני מצטער אם אני בור בסדרת כישור הזמן כי חטפתי התמוטטת עצבים בכרך ה-13) שרוברט ג'ורדן התבסס קצת על העולם שלנו?? שאיטן = שטן?? שאיול-גול = שאול?? ישמעאל?? נו באמת...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה