• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מחולל שמות

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא asaf
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

asaf

פונדקאי ותיק
טוב אני צריך המון שמות לכל מיני דברים אז בנושא הזה אני כל פעם ארשום מה אני צריך ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.
להתחלה אני מבקש שמות של כוהנים מרושעים.

doctor wang אמר/ה:
אתה יודע, כשילד נולד לא קוראים לו לפי מה שהוא הולך להיות בעתיד... לכן כל שם יתאים
נכון אבל שמות נותנים סוג של הרגשה והרבה יותר כייף כשיש לרוב האנשים (הקיצוניים יותר) שמות שמתאימים להם. הרי זה יהיה די משעמם לפגוש את הכוהן הרשע איציק ועוזרו האפל שמוליק לא?

שמות הם לא רק משהו שנולדים איתו. יכולים להיות גם כינויים, או שאנשים מחליפים את שמם.
בחברות מסויימות, היית מקבל שם חדש בטקס ההתבגרות, ואצלנו אנשים שמאמינים באמונות תפלות לפעמים מתחילים לקרוא לעצמם "חיים" בנוסף לשמם הרגיל אם הם חולים מאוד.

יכול להיות שהכוהן הרשע נולד בתור "דיוני" או "קריספאן", אבל עכשיו הוא מוכר כ"טולסה דום" או "פויזון זומאק".

לנו היה פעם שחקן שקרא לדמות שלו "כהנוס קרבוס"...

מבחינת ההגיון שבזה, בעולם המערכה שלי, הדוכס האפל נוטה למנות לו כהן גדול פעם במאה שנה. חלק מטקס המינוי כולל גם שינוי שמו של הכהן.
אבל למה ללכת כל כך רחוק. גם האלוהים החביב שלנו שינה את שמות סוגדיו: "אברם" ל"אברהם" ו"יעקב" ל"ישראל".

סרומן הנרקומן אמר/ה:
טוב,אני אגש ישר לענין,שלא כמו כולם אני חושב שששם יכול להיות קשור ללעברה של הדמותולכן צריך לקבוע קודם רקע ורק אז שם.

או להיפך. נניח צץ לי בראש שם כמו "מוריז המחייך" או "ז'אק הארנבת", ואז אני חושב למה קוראים לדמות ככה.

"ז'אק הארנבת"???
אני לא בטוחה שאני רוצה לדעת.

כאחת שנותנת הרבה שמות להרבה דברים (מי שמכיר אותי יודע עד כמה), שם של דמות לא חייב להתאים לאופי שלה או למה שעבר עליה בחיים. הוא צריך פשוט להתלבש עליה יפה.

היתה לי דמות חסרת שם אך בעלת אופי והיסטוריה מפורטים למדי, ואפילו כתבתי עליה כמה סיפורים קצרצרים כדי להעביר את הזמן. לאחר כמה ימים של תהיות על שמה של הדמות, הגיע השם - אריתיה. בלי מהומה על לא מאומה, בלי בלגאנים מיותרים ושאר ירקות, פשוט שם שהתלבש על הדמות בצורה מדהימה. היא גם היתה הדמות שהכי נהניתי לשחק (למרות שעשתה לי את הכי הרבה קשיים בקונפליקטים שחקן-דמות), ונורא חבל לי שהיא עזבה את הקבוצה בסופו של דבר, עקב דחף אישי מטורף שנפל עליה.

זו היתה משנת הביצה לערב זה.

כף האווז אמר/ה:
סרומן הנרקומן אמר/ה:
טוב,אני אגש ישר לענין,שלא כמו כולם אני חושב שששם יכול להיות קשור ללעברה של הדמותולכן צריך לקבוע קודם רקע ורק אז שם.

או להיפך. נניח צץ לי בראש שם כמו "מוריז המחייך" או "ז'אק הארנבת", ואז אני חושב למה קוראים לדמות ככה.
Now you've got me started...
איך אפשר להפוך אפילו את בדיחות הקרש השחוקות ביותר לשמות של דמויות, ולדמויות ממש:
The Unlikely X-Men

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה