• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[מו"ד 4] בנפול דממה - עץ הרשמה (4/4)

נושא
תוכן מה' 4 צד שלישי מאושר

היה זה לילה מואר וסוער. החושך לא התמהמה בו, הבזקי הברקים גירשו אותו בכל פעם שאסף את עשתונותיו והרים ראשו, מאירים את רחובותיה שטופי הגשם של מרום צור.

במבנה אחד עשוי שיש, אדם התרוצץ במסדרונות. רץ בין מטופל אחד לאחר, קסם ריפוי מעקצץ בקצוות אצבעותיו, מוכן לשימוש. הוא היה רק באמצע המשמרת שלו, 7 שעות פנימה והוא כבר היה מותש. לפני שעה כימרה תקפה במרכז העיר כשאשף טיפש איבד שליטה על הניסוי האחרון שלו. גיבורים שהיו במקום חיסלו את האיום, אבל לא לפני שעשרים איש נפצעו. רובם במצב קשה.

הוא רכן מעל למטופלת הנוכחית ובחן את מצבה. החזה שלה משוסע ופרוותה חרוכה. ברק האיר את החדר, משתקף בקרן שהתדלדלה לצד ראשה של המינוטאורית, מחוברת אליו בגידים ספורים בלבד.

אדם נשם עמוק ונשא תפילה של ריפוי, מבקש מהאל שלו שייתן לו את הכוח להקל על סבלה של אשת הפר שעל האלונקה. ברק נוסף הבזיק, אבל משהו היה מוזר. לקח לו רגע להבין - אף רעם לא נשמע, אף תשובה לתפילתו ואף קסם לא עקצץ יותר בקצות אצבעותיו.

ברוכים הבאים ל-בנפול דממה. משחק הפורום החדש שלי, ואחד שירוץ בשיטה האהובה עלי: מבוכים ודרקונים, מהדורה רביעית. זו שיטה שיש לי היכרות מאוד טובה איתה, הרצתי בה מספר קמפיינים, שיחקתי במספר, וכמובן כתבתי לה הרבה חומר (במיוחד דרך אתגרי דרקונים ונתונים!). עם זאת, לא יצא לי כמעט להריץ או לשחק בדרגות גבוהות באמת, אז בשביל זה המשחק הזה נוצר.

המשחק ידידותי לשחקנים שלא שיחקו בעבר במה' 4 ורוצים לנסות, ואני מבטיח שאעזור ככל שביכולתי ואשב איתכם אם זה המצב גם כדי ללמד את השיטה וגם כדי לבנות דמות יחד. אבל קחו בחשבון שזו שיטה מעט מסובכת ושמתחילים בדרגות גבוהות ככה שזה יהיה לצלול למים עמוקים, למרות שאני מבטיח לתפקד כחגורת הצלה.

העולם שנשחק בו הוא עולם פנטזיה רגיל, גנרי אפילו. אלפים, גמדים, ופנתיאון של אלים. אבל יום אחד לפני ארבעים שנה, האלים הללו השתתקו. הם הפסיקו לענות לתפילות, להופיע בחזיונות, וגרוע מכך - להעניק למאמיניהם כוחות. רק אל אחד נותר פעיל, אך גם הוא לא מספר מה קרה לשאר האלים.

אתם נולדתם בארבעים השנה האחרונות. בעולם שעוד זוכר את קולם של האלים, אך נאלץ להסתדר בלעדיו.

אנחנו נתחיל בדרגה 16. בהתאם, אני מצפה שהדמויות שלכם יהיו גיבורים שכבר יצרו שם לעצמם. לא ברמה מוגזמת מדי, אבל אתם לא חבורה של שכירי חרב לא יוצלחים. אתם paragons, תתנהגו בהתאם.

אתם גיבורים. זה לא אומר שאתם צריכים לשחק אנשים טובים בהכרח, אבל זה לא יהיה משחק אפל. אם אתם משחקים דמות עם מוסר שמוטל בספק - קחו בחשבון את הזהות שאתם משדרים לעולם, שאתם משחקים משחק קבוצתי, ותשחקו חכם.

כגיבורים, אתם מיוחדים. האלים הפסיקו להעניק כוחות למאמינים שלהם, אבל כמו שבטח תשימו לב אני לא אוסר בשום צורה על מקצועות ממקור כוח קדוש. אם אתם משחקים דמות קדושה ייתכן שאתם חלק ממסדר הזכוכית, אבל ייתכן גם שמשום מה יש לכם כוח קדוש, למרות שהאלים דוממים. אולי אתם חושבים שהאל שלכם כן מקשיב, או אולי נולדתם עם הכוח, אבל אתם ייחודיים.

המשחק יתחיל כשהדמויות שלכם יקראו אל מסדר הזכוכית - הכנסייה היחידה שנותרה פעילה. לאחר הדממה, רק אלת התכסיסים המשיכה להעניק למאמיניה כוחות, אך גם היא לא עונה לשאלות בנוגע לגורלם של האלים האחרים. העובדה שהכוהנים של אל התכסיסים הם היחידים שנותרו הפכה את מסדר הזכוכית ממסדר משני ולא חשוב, לבעל כוח פוליטי רציני. כוהנים רבים עברו לעבוד תחתיו - בין אם כדי להמשיך ולהביא טוב לעולם, או מתוך רצון לשמר את כוחם.
אני מצפה שברקע שלכם יופיע דב"ש משני שאתם סומכים עליו. הדב"ש הזה הוא מי שביקש מכם לעזור למסדר הזכוכית.

לבסוף, בנוגע לרקעים משותפים: אני מבקש שלא לקבוע רקעים משותפים כרגע. לאחר שאכריז על קבלת השחקנים, אני אשמח אם תרצו לחבר בין הדמויות שלכם. אתם הרי דרגה 16, יש לכם היסטוריה - אם תרצו שהיא תהיה ביחד, מעולה. אבל לא לפני הקבלה של הדמויות.

אז מה אני מבקש כרגע?
כרגע, אני לא מבקש שתכינו לי דף דמות מלא (למרות שאני יודע שיש כאלה שזה עוזר להם להסגר על דמות, ואני בכללם. בשבילם אני מצרף את הפרטים הטכניים של בניית הדמות). אבל אני כן מבקש לשמוע על הדמות שלכם.
מי אתם? מה עשיתם שהפך אותכם לגיבורים? מה אתם חושבים על הדממה, ומדוע אתם מסכימים לעזור למסדר הזכוכית?
בהמשך ההודעה אני מצרף מידע על העולם. אני לא מצפה שתקראו את כולו - אבל אני כן רוצה שהדמות שלכם תהיה קשורה לעולם. תרגישו חופשיים להמציא ולאלתר - כל עוד זה לא סותר דברים קיימים, אני אשמח להוסיף איתכם לקאנון. אם יש לכם רעיון ואתם לא בטוחים איך הוא מתאים לעולם, אתם כמובן מוזמנים לדבר איתי פה או בפרטי ואני יכול לתת הצעות ולשלוח אותכם לקרוא על מקומות ספציפיים יותר.

קצב תגובות
אני מצפה שתגיבו לפחות פעם בשבוע. ויותר חשוב - אני מצפה שלא להיות צריך לרדוף אחריכם. אני לא אוהב להיות גננת, זה לא כיף לא לי ולא לכם. כמובן שאם יש עניינים נקודתיים שמקשים עליכם להגיב בקצב הרצוי דברו איתי, אבל בבקשה לא להרשם למשחק אם אתם לא יכולים להגיב לפחות פעם בשבוע.

על מנת לשמור על קצב התגובות, לאפשר דיוני אסטרטגיה ושליחת ממים נפתח קבוצת אאוט בוואטסאפ או דיסקורד.

פרטים טכניים
  • המשחק יתחיל בדרגה 16 וימשך בתקווה עד דרגה 30.
  • דמויות יתחילו עם 3 חפצים קסומים - אחד עד דרגה 15, אחד עד דרגה 16 ואחד עד דרגה 17 - בנוסף לכ-25,000 מטבעות זהב לרכישות שונות. שימו לב שאני לא מאשר להמיר את 3 החפצ"קים התחלתיים שלכם במטבעות זהב.
  • בעיקרון המקצוע היחיד שאני לא אקבל הוא סורדמייג' מלא. אני לא סובל את המקצוע הזה ויש לי ניסיון רע איתו. אם אתם רוצים ריבוי מקצועות או היבריד של סורדמייג', לכו על זה.
  • אנחנו נשחק עם ת'מות.
  • אנחנו נשחק עם רקעים. אתם יכולים לבחור רקע רגיל, או לקחת רקע מקומי מהרשימה שנמצאת בתיאור היבשת. שימו לב שרקעים מקומיים ורקעי קמפיין אחרים אינם מאושרים.
    • כאשר אתם בוחרים רקע, אתם יכולים לבחור אחת מהאפשרויות הבאות: את תועלת הרקע, להוסיף את אחת המיומנויות המקושרות לרקע לרשימת מיומנויות המקצוע שלכם, לקבל תוסף 2+ לאחת המיומנויות המקושרות לרקע, או להוסיף שפה המקושרת לרקע לרשימת השפות הידועות שלכם.
  • נשחק גם עם החוק החלופי של inherent enhancement bonuses.
    • בדרגה 16 תתחילו עם תוסף הקסמה 3+ להתקפה ולנזק, שיעלה ל-4+ בדרגה 17, ל-5+ בדרגה 22, ול-6+ בדרגה 27.
    • בדרגה 16 תתחילו עם תוסף הקסמה 3+ להגנות הדרג"ש, הקשיחות, התגובה והרצון. התוסף הזה יעלה ל-4+ בדרגה 19, ל-5+ בדרגה 24 ול-6+ בדרגה 29.
    • שימו לב שתוספי הקסמה לא מצטברים. במידה ויש לכם שריון 4+, לא תקבלו תוסף הקסמה 7+ אלא את הגבוה מהשניים. זה גם אומר שתוכלו להשתמש בשריון 1+ ועדיין לקבל תוסף שמתאים לדרגתכם.
  • כשרונות:
    • אין לי בעיה שתקחו סימן דרקון - אבל לא יותר מאחד לדמות.
    • אם תרצו לשחק דמות היברידית, אני מאשר לקחת את הכשרון Hybrid talent יותר מפעם אחת.
    • יש מנחים שמעניקים כשרון expertise וכשרון improved defenses ככשרונות בונוס. אני לא אחד מהם. אני ממליץ לכם בחום לקחת אותם, אבל אם יש לכם משהו טוב יותר לקחת: תהנו.
אתם כמובן יכולים לשחק כל חומר צד שלישי שאני כתבתי לשיטה, ואם יש חומר צד שלישי אחר שאתם רוצים, דברו איתי ונראה.
מעבר לזה, אם יש משהו שאתם רוצים לשנות, דברו איתי. אני נחמד וגמיש ומוכן לאשר דברים מוזרים במקרה הצורך. רק אל תנצלו את זה בשביל מינמקסינג.
וכמובן, אני תמיד זמין בפרטי לכל התייעצות או בקשת עזרה.

היבשת
silence.webp

איי הסרטן: האיים הסלעיים של הים הפנימי אינם מיושבים ברובם, אך הם טומנים בחובם הריסות של ערים עתיקות שנשכחו בערפילי הזמן. אלו מהם שמיושבים הם ביתם של דייגים ומלחים, או של פושעים המתחבאים מהחוק.
מיומנויות: אתלטיקה, פשיעה
תועלת: אתה מקבל תוסף 2+ ליוזמה.

בית רשף: מאות שנים לפני הדממה, קרב אימתנים התחולל בארץ כששדים פלשו לעולם דרך האיזור הקרוי כיום תהומות. הם הובסו לבסוף על ידי כוחות האור, שהונהגו על ידי מלאך שוויתר על חיי האלמוות שלו על מנת לחיות ולהלחם כאחד מבני התמותה. שמו היה רשף, ובעיר זו הוא קבע את ביתו. המלאך לשעבר מת מאז, אך המורשת שלו נותרה בעיר - משתקפת בפסלים ובבתי המרפא הרבים המעטרים את רחובותיה.
מיומנויות: דת, מרפא
תועלת: כשאתה מנצל נקודת פעולה בשביל לבצע פעולה נוספת, אתה מקבל תוסף 1+ לכל הגלגולים שאתה מבצע במהלך הפעולה הנוספת.

בצרת: כשהדממה נפלה, אנשי בצרת חששו לרע מכל והקימו את החומות הגדולות שלהם, מתבצרים בתוכן. רק בשנים האחרונות תושבי בצרת חזרו לסחור עם העולם החיצון, אך מעל לשלושים שנה בתוך החומות הפכו אותם לחשדנים ופרנואידים אף יותר מבעבר.
מיומנויות: איום, תובנה
תועלת: כאשר אתה מנצל נקודת פעולה בשביל לבצע פעולה נוספת, אתה מקבל תוסף 2+ לכל ההגנות עד סוף תורך.

בת חול: בת חול היא אחת הערים העתיקות ביבשת. בת-קול במקור, היא נוסדה על ידי האלדרינים- אך עם חלוף הזמן התושבים בה השתנו ויחד עמם גם שמה. עם עליית מסדר הזכוכית וההבנה שנותר רק אל אחד שמעניק לכוהניו כוח, תושביה של בת חול החליטו לחיות את חייהם בניסיון לרצות את האל הזה. הם מעודדים גנבים, תרמיות ותחפושות, ועדיין מצליחים לחיות בכאוס שנוצר.
מיומנויות: תרמית, פשיעה.
תועלת: אתה יכול לגלגל מחדש בדיקות פשיעה. אתה חייב להשתמש בתוצאה השנייה.

דום-צל: חשיכה שוררת בין חומותיה הסגולות של דום-צל כבר מאות שנים, מקורה בקללה שהוטלה בידי מלכה מרושעת שהופלה מכסאה. לאחר אי נוחות קלה, אנשיה של דום-צל התרגלו וכעת העיר מהווה מקום מפלט לכל אלו המעדיפים את העלטה.
מיומנויות: התגנבות, מאגיה
תועלת: אתה מקבל ראיית אור-מועט. אם כבר יש לך ראיית אור-מועט, אתה מקבל ראיית חושך בטווח 2 משבצות במקום.

הדורבנים: מתחת לגבעות הדורבנים ולגבישי הקריסטל העולים מהן נמצאים מכרות שהיו בעבר בשליטת הממלכה הגמדית - אך הם התייבשו לאחרונה וננטשו במהרה. בעוד חלק מגמדי הדורבנים עזבו את ביתם, חלק נותר מאחור, שואל את עצמו כיצד המכרות העשירים התייבשו באופן כה פתאומי.
שפה: גמדית
מיומנויות: מבוכים, איום
תועלת: אתה מקבל תוסף 2+ להגנות נגד סכנות ומלכודות.

היער האדום: עלי סתיו אדומים המסרבים לנשור, לעתים זה מרגיש כאילו הזמן עצמו עוצר מלכת כשנכנסים אל היער האדום. למרות שהוא לא נראה כך, מדובר ביער העתיק ביותר ביבשת ומתחת לשורשי העצים שלו ניתן למצוא פיסות היסטוריה אלפית קדומה, בה האלפים החיים ביער מתגאים במיוחד.
מיומנויות: היסטוריה, טבע
שפה: אלפית
תועלת (אלף): הוסף היסטוריה לרשימת מיומנויות המקצוע שלך, אתה מקבל תוסף 2+ לבדיקות היסטוריה.

הפסגות האפורות: ההרים הצפוניים ביותר ביבשת מוקפים בקרחונים ובכפור, אך למרות שצלעות ההרים תמיד מלאות בקרח ושלגים, הפסגות שלהם לעולם לא מלבינות. אלו שטיפסו לפסגותיהם ושבו מספרים על נוף מרהיב, ועל מעיינות חמים שמהווים מנוחה נחוצה לאחר הטיפוס הקשה.
מיומנויות: סיבולת, אתלטיקה
תועלת: אתה מקבל תוסף 1+ לערך פרץ הריפוי שלך.

הרי אשמרת: מלאים באורקים, ענקים, ושאר סכנות. שבטי הברברים החיים בהרים נטשו את הציוויליזציה ואת חומותיה מאחוריהם. על מנת להתמודד עם האיומים המקיפים אותם הם פנו אל רוחות הטבע העתיקות, ועל כן כמעט ולא הושפעו מנפילת הדממה.
מיומנויות: מרפא, תפיסה
תועלת: נדרשים 4 כשלונות בהצלות ממוות כדי להרוג אותך.

הרי פורבאד: הרי פורבאד הם תחנת המסחר הראשית עם הגמדים שמתחת לקרקע, מה שהופך אותם להומים במיוחד. מלאים באמנים, בעלי מלאכה וסוחרים שמגשרים בין העולמות שמעל ומתחת לאדמה. הגמדים שולטים בהם ביד רמה, משליטים סדר וחוק במערות השונות, שכל אחת מהן משמשת לסוג אחר של מסחר. לאחרונה, חפצים העשויים ממתכת חדשה ומסתורית מופיעים בהר, חזקה וגמישה מפלדה. סוחרים וחרשים ישלמו הרבה למי שיצליח לשחרר את סוד יצירתה משפתיהם הקמוצות של הגמדים.
מיומנויות: מבוכים, תובנה
שפה: גמדית
תועלת (גמד): למד שפה נוספת, הוסף תובנה לרשימת מיומנויות המקצוע שלך, קבל תוסף 1+ לתובנה

השומר הגלמוד: עברו מאות שנים מאז שהשומר הגלמוד היה מאויש כראוי. הצריח היה נקודת ההגנה הראשונה של היבשת נגד איומים מבחוץ - אך בעוד רוב האנשים הניחו שמדובר בפיראטים או בצי פולש, רק מסדר השומרים הגלמודים ידעו על האיום האמיתי הכלוא מתחת למגדל.
מיומנויות: מאגיה, היסטוריה
תועלת: פעם בהתקלות אתה רשאי לגלגל מחדש זריקת הצלה נגד השפעת פחד.

זמר-רם: מגדלו של רב-מג אלדריני עתיק יומין. כאשר הדממה נפלה והאלים השתתקו, רב המג הסתגר במגדלו ולא נראה מאז. סימן החיים היחיד ממנו הוא זמזום הקסם המלודי שנשמע ממגדלו.
תועלת: אתה יכול להטיל את להטוט האשף "צלילי רפאים", הוסף מאגיה לרשימת מיומנויות המקצוע שלך ואתה מקבל תוסף 1+ למאגיה.

חורשת ארגמנית: למרות שאין בה עץ-אב, שערים לדרך הפיות נפתחים בה באופן ספונטני, הופכים אותה למקום משונה ומסוכן בו חוקי העולם לא עובדים בדיוק כמו שצריך. הקסם מביא איתו לא רק סכנה, אלא גם עושר - עצי הארגמן ידועים בסגולותיהם הקסומות, מפירותיהם שמסוגלים לרפא מחלות ועד לענפיהם שמושלמים למטות ושרביטים.
מיומנויות: מרפא, מאגיה
תועלת: אתה יכול לייצר אביזרים וחפצי פלא במידה ויש לך את החומרים הדרושים. ייצור של אביזר לוקח יומיים, בעוד ייצור של חפץ פלא לוקח 4 ימים. עלות הייצור של חפץ שווה למחיר השוק שלו. בנוסף, אתה יכול להטיל טקסי יצירה כאילו יש לך את הכשרון "הטלה טקסית".

יער הקרניים: יער הקרניים ספג פגיעה אנושה מהתקפתה של הדרקונית שומאר. גם מאות שנים לאחר מכן, היער עוד לא השתקם לגמרי - חדי הקרן על שמם נקרא נותרו מעטים וחלשים, משקיעים את כל כוחם בריפוי היער ומותירים את האלפים ללא הייעוץ וההכוונה לה היו רגילים.
מיומנויות: התגנבות, טבע
תועלת: פעם בהתקלות אתה רשאי לגלגל מחדש זריקת הצלה נגד השפעת הקסמה.

יער השרכים: האדמה ביער השרכים מכוסה ברשת סבוכה של שורשים וטחב. הצמרות לא טובות בהרבה - צמחים מטפסים ומיני שרכים מתדלדלים מהענפים במערכת סימביוטית מורכבת שחוסמת את אור השמש ומונעת משיחים או פרחים לצמוח על הקרקע. רוב חיי היער סובבים סביב הענפים והגזעים, ומעטות החיות שחיות על רשת השורשים.
מיומנויות: טבע, אקרובטיקה
תועלת: אתה מקבל הליכת-יער (מתעלם מתוואי שטח קשה שמקורו בצמחייה) ומקבל תוסף 2+ להצלות נגד המצב מרוסן.

מיקולן: הפטריות שבמיקולן קטנות יותר ומפוזרות יותר מאלו שבתפטיריים ואינן חוסמות את השמש, אך הן מפיצות את הנבגים שלהן בכל מקום. מה שמוביל לראות לקויה - ומכריח את הננסים החיים באי להסתובב עם משקפי מגן ולהגן על דרכי הנשימה שלהם.
מיומנויות: תפיסה, סיבולת
תועלת: פעם בהתקלות, אתה יכול להתעלם מהסתרה שמקורה בתוואי שטח מסתיר.

מעוז כנף: לפני מאות שנים, הדרקונית שומאר הטילה שרר ואימה על היבשת. שורפת כליל ערים ויערות ומותירה שממה ואבק מאחוריה. היא חוסלה לבסוף על ידי גיבור עתיק ועל גופתה הוא הקים את מעוז כנף. העיר בנויה על ובתוך עצמותיה של שומאר, אך עם השנים כוחה הדרקוני החל לחלחל גם לגופם של החיים בשלד שלה, הופך אותם לדמי דרקון.
מיומנויות: דיפלומטיה, איום
תועלת (דם דרקון): כאשר אתה משתמש בנשק הנשיפה שלך, אתה יכול לגרום נזק מוות במקום סוג הנזק בו בחרת ביצירת הדמות. אתה מקבל עמידות 2 לנזק מוות.

מרום צור: העיר הקרובה ביותר לשמיים, מרום צור הייתה מרכז התפילה והדת בימים שלפני הדממה, ובעוד היא מלאה כיום במקדשים נטושים והיכלים ריקים, היא גם מעוזו של מסדר הזכוכית - הכנסייה היחידה שנותרה פעילה, ועל כן דה פקטו שולטת בעיר - מה שהופך אותה לעיר החשובה ביבשת ולמרכז של כוח פוליטי.
מיומנויות: דת, תובנה
תועלת: למד מרום. אתה מקבל תוסף 2+ לזריקות הצלה נגד השפעות פחד.

עין גלים: עין גלים היא העיר הגדולה ביבשת שגדלה לא רק לרוחב, אלא גם לגובה - עם צריחים גבוהים ומגדלים רבי קומות מהם ניתן להשקיף למרחק. בשעת גאות, המים מציפים את הקומות התחתונות - משאירים רק את רגליהם של העשירים יבשות. בשכונות העניות יותר אין זה נדיר לראות בתים נבנים זה על גגו של זה, עם סולמות חבלים המובילים לפתחיהם.
מיומנויות: אקרובטיקה, דיפלומטיה
תועלת: כשאתה מנצל נקודת פעולה בשביל לבצע פעולה נוספת, אתה מקבל תוסף 1+ למהירות עד סוף תורך.

עמודי האבק: מקורם של עמודי הסלע הגדולים הללו ביער קדום שעציו הפכו לאבן באורח קסם - אך לעולם לא הפסיקו לצמוח גם בצורתם החדשה. עמודי האבק שונים מאוד בגודלם זה מזה. חלקם צרים וגבוהים, בעוד אחרים רחבים ונמוכים. חלקם חלולים, ומשמשים כמקום מסתור לכל מני יצורים - מחרקי ענק ועד לשודדי דרכים.
מיומנויות: אתלטיקה, התגנבות
תועלת: אתה מקבל עמידות 2 לנזק אש והליכת-חול (אתה יכול להתעלם מתוואי שטח קשה שמקורו בחול)

רמת פז: קול הפטישים הוא מלווה תמידי ברמת פז, עיר חדשה שבניינים חדשים נבנים בה מדי יום ביומו. בינתיים, היא מלאה באוהלים, במגורים ארעיים, ובאנשים המחפשים לנסות את מזלם במקום חדש, הרחק מהצפיפות של שדה מור.
מיומנויות: חוכמת רחוב, מבוכים
תועלת: אתה מקבל תוסף 2+ לגלגולי הצלה כשאין בני ברית בטווח 5 משבצות ממך.

שדה מור: עיר נמל הומה וצפופה, מלאה במטעמים אקזוטיים ממעבר לים ובאנשים מכל הסוגים ואמות המוסר. היא צפופה כל כך עד שהתרחבה אל מעבר לגבולות האדמה ואל תוך הים עם בתים צפים וקורות עץ המשמשות כשבילים ביניהם.
מיומנויות: חוכמת רחוב, פשיעה
תועלת: למד שפה נוספת, אתה מקבל תוסף 2+ לגלגולי הצלה נגד השפעות שנוטעות, מאטות או מרסנות אותך.

שובלת: אנשי העיר שובלת יטענו שהם לא יותר מאנשים פשוטים, חוואים שמבלים את רוב יומם בשדות השיבולים שמהם קיבלה העיר את שמה. האנשים הללו התפללו באדיקות בעבר לאלים, אך כעת עם נפילת הדממה התפילות שלהם מופנות לישויות אפלות יותר.
מיומנויות: דת, תרמית
תועלת: למד שטנית, אתה מקבל תוסף 2+ לבדיקות ידע על שדים ושטנים.

שיר-זוהר: עיר אלדרינים שנמצאת על גדות האגם הנוצץ. שיר-זוהר ידועה ברחובותיה היפים והמצוחצחים, בארכיטקטורה המרהיבה ובאירועי התרבות שבה. בשנים האחרונות, המתחים בעיר עולים. על מנת לשמר את היופי וההדר, שליטי העיר מטאטאים את אלה שלא שפר עליהם מזלם הרחק מהעין, וכעת העיר נמצאת על סף מלחמת מעמדות.
מיומנויות: חוכמת רחוב, היסטוריה
תועלת: פעם בהתקלות, אתה יכול לגלגל מחדש בדיקות חוכמת רחוב, אבל חייב להשתמש בתוצאה השנייה.

שלג עד: היער הצפוני והקטן ביבשת והמקום הקר ביותר בה. נאמר שהעצים העתיקים ביותר בו אינם צמחים כלל, אלא קרח יסודני חי. בניגוד לשאר היערות ביבשת, אין בו קהילה אלפית ענפה ואף לא עץ-אב שחולש עליו.
מיומנויות: סיבולת, מאגיה
תועלת: אתה מקבל עמידות 2 לנזק כפור והליכת-קרח (אתה מתעלם מתוואי שטח קשה שמקורו בקרח)

תהומות: מוקפים בהרים אדומים מאיימים, התהומות הם בקעים עצומים באדמה הגעשית שחלקם מובילים לגיהינום עצמו. בני המחצית החיים בתהומות הם אנשים גאים וקשוחים, שלא מוכנים לעזוב את אדמת אבותיהם גם אחרי פלישת שדים הרסנית. נאמר שאומץ ליבם של אנשי התהומות הרשים את האלים, שבירכו אותם במזל שיאפשר להם להמשיך ולחיות בשממה. החיים הללו הפכו לקשים מתמיד בנפול הדממה.
מיומנויות: סיבולת, תרמית
תועלת: פעם בהתקלות אתה יכול לגלגל מחדש זריקת הצלה, אבל אתה חייב להשתמש בתוצאה השנייה.

תו-רז: תו-רז נוסדה על ידי אלדרינים משיר-זוהר כמקום של מחקר, והפכה במרוצת השנים לאקדמיה של ממש שלא רק חוקרת את חוקיות הקסם והמוזיקה והקשר ביניהם אלא גם מטפחת ומלמדת את דור העתיד של מטילי הלחשים. אקדמאים הם לא תושביה היחידים של תו-רז - מסביב לחומות האקדמיה גדלה עיר שוקקת חיים, שתושביה למדו לחיות עם הלחש הסורר המזדמן או המתיחות הקסומות של הסטודנטים הפרועים.
מיומנויות: מאגיה, אקרובטיקה
תועלת: אתה מקבל תוסף 2+ לבדיקות מיומנות שאתה מבצע כחלק מהטלת טקסים.

תל אורנים: האבירים של תל אורנים חיים בהרמוניה נדירה עם האלפים של יער הקרניים ועם הטבע הסובב את העיר. פעם בשנה, תל אורנים נצבעת בכל צבעי הקשת בפסטיבל גדול שמושך מבקרים מכל רחבי היבשת ובו אבירים מתחרים זה בזה על הכבוד לשאת את מגן היהלום האגדי.
מיומנויות: דיפלומטיה, טבע
תועלת: אתה מקבל שליטה בכלי נשק פשוט או קרבי אחד לבחירתך. בנוסף, אתה מקבל תוסף 1+ ליוזמה.

תפטיריים: ביצת תפטיריים היא מקום לח ואפל, בו המונח "כיפת השמיים" הוא בדיחה גדולה - כשפטריות הענק חוסמות את אור השמש עם כיפותיהן שלהן. חרקים ענקיים עפים בינות גזעי פטריה, צדים את התנינים שבמים העכורים.
מיומנויות: טבע, תפיסה
תועלת: אתה מקבל עמידות 2 לנזק רעל והליכת-ביצה (אתה יכול להתעלם מתוואי שטח קשה שמקורו בביצה)

ההרשמה תסתיים בסוף החודש, ואבחר שחקנים בראשון לספטמבר.
לאחר בקשות בפרטי, ההרשמה תסתיים ב7.9.

בהצלחה לכולם.

עריכה אחרונה:
יתאים בהחלט! אני לא דורש אופטימיזציה.

אני מדמיין את עין גלים קצת כמו העיר מהסרט אלאדין. ספציפית איך שהיא מוצגת בסצנת המרדף שם, עם בניינים גבוהים בני מספר קומות מחוברים בחבלים ובבדים. אולי משולבת יחד עם הקראוונים שמועמסים אחד על השני ב"שחקן מספר אחת".

אם יש לך שאלות ספציפיות יותר אשמח, וכמובן אתה מוזמן להמציא מה שתרצה ולהוסיף לעולם, כל עוד זה לא סותר דברים אחרים.

לבקשת ובעזרת העוג הברברי העוג הברברי , הוספתי ככרטיסייה רשימה של חומר צד שלישי שכתבתי בעבר בפורום ואני מאשר להשתמש בו.
במידה ויבקשו ממני צד-שלישי נוסף שלא אני כתבתי, ואאשר להשתמש בו, אוסיף אותו לרשימה.

לא צריך טובות

אם האלים לא רוצים/יכולים לעזור לנו, נסתדר בעצמנו, עם מדע. ירוסלאב רוקח מרקחות, משמן נשקים, מרפא חולים ומתיר אסורים בלי עזרת האלים.
יש רק עניין קטן. ירוסלאב הוא דווה, והוא מתגעגע.

סראף עין-ירח, חצי אלפית שאמאנית מגוננת, בת לכסופי הרעמה - מסדר של מרפאים שעזב את יער הקרניים אחרי דממת האלים, מובל על ידי חד קרן סורר בשם פסע-רעם שהחליט שהדממה היא הזדמנות לשינוי, לא לקיפאון נוסף. לפני שנים, סראף יצאה למסע חיפושים אחרי תרופה לפציעה קשה שספג פסע-רעם מידי הציידים של אותו רבמג אכזר שנודע בשם 'הידעוני', ומשם העניינים...הסתבכו.

אתם כמובן יכולים לשחק כל חומר צד שלישי שאני כתבתי לשיטה, ואם יש חומר צד שלישי אחר שאתם רוצים, דברו איתי ונראה.
אני משער שדרגון מגזין נחשב צד ג', נכון?

רקע ראשני לדמות (זד, ככל הנראה מג אבל יש עוד טיפה התלבטיות)
מעניין.
מצד אחד, רשמת שמינרווה גידלה את דנטה. מהצד השני, רשמת אחרי כן שהיא נמלטה מהגיהינום בתחילת הדממה ועברה למסדר הזכוכית. מניח שמדובר בשאריות מטיוטא קודמת.

בנוסף, האהבה של דנטה למוזיקה היא לא כזו מפתיעה, במיוחד אם אתה רוצה לשחק מג. קסם בעולם הזה הוא מוזיקלי מטבעו, אז אני משאיר לך להחליט אם לשנות את זה או שאולי קסם פשוט עובד אחרת במישורים אחרים.

לא צריך טובות

אם האלים לא רוצים/יכולים לעזור לנו, נסתדר בעצמנו, עם מדע. ירוסלאב רוקח מרקחות, משמן נשקים, מרפא חולים ומתיר אסורים בלי עזרת האלים.
יש רק עניין קטן. ירוסלאב הוא דווה, והוא מתגעגע.
הקונספט נחמד.

מהיכן ירוסלאב הגיע?
מי הקשר שלו למסדר הזכוכית?
וכשאתה אומר שהוא מתגעגע, אשמח להרחבה קצת על זה. דווה הם בדר"כ גלגולי נשמות של מלאכים - האם גם ירוסלאב כזה? האם הוא זוכר את הגלגול שהוא היה בו מלאך פרופר, או רק שברי זכרונות?

סראף עין-ירח, חצי אלפית שאמאנית מגוננת, בת לכסופי הרעמה - מסדר של מרפאים שעזב את יער הקרניים אחרי דממת האלים, מובל על ידי חד קרן סורר בשם פסע-רעם שהחליט שהדממה היא הזדמנות לשינוי, לא לקיפאון נוסף. לפני שנים, סראף יצאה למסע חיפושים אחרי תרופה לפציעה קשה שספג פסע-רעם מידי הציידים של אותו רבמג אכזר שנודע בשם 'הידעוני', ומשם העניינים...הסתבכו.
אהבתי.
לא הבנתי לגמרי אם הרוחות של חדי הקרן הם השפעה של הידעוני או לא, אבל הרעיון מגניב.
האם סראף חזרה אל השבט שלה מאז שהיא סיימה עם הידעוני? האם היא דה-פקטו "הוגלתה" משם?

אני משער שדרגון מגזין נחשב צד ג', נכון?
אני מחשיב את דרגון כחומר רשמי. מוזמן לקחת משם מה שתרצה.

מצד אחד, רשמת שמינרווה גידלה את דנטה. מהצד השני, רשמת אחרי כן שהיא נמלטה מהגיהינום בתחילת הדממה ועברה למסדר הזכוכית. מניח שמדובר בשאריות מטיוטא קודמת.
כן נראה שכשהתחלתי לכתוב את זה החטלתי ככה ושחכתי מעט. מבחינת קאנון - נניח שאנחנו מדברים על 20 שנה לתוך הדממה +- שהיא ברחה מהגהנום והצטרפה לזכוכית (פלוס מינוס). פחות או יותר כשהדמות הייתה בת 10-12 כזה.

בנוסף, האהבה של דנטה למוזיקה היא לא כזו מפתיעה, במיוחד אם אתה רוצה לשחק מג. קסם בעולם הזה הוא מוזיקלי מטבעו, אז אני משאיר לך להחליט אם לשנות את זה או שאולי קסם פשוט עובד אחרת במישורים אחרים.
מרגיש לי שמוזירה וכו' אמורה להיות מוקצית בבגהנום או לפחות שזה סגנון מוזיקאלי שמאוד שונה. אולי מדובר באשכולות שונות של קסם?

אהבתי.
לא הבנתי לגמרי אם הרוחות של חדי הקרן הם השפעה של הידעוני או לא, אבל הרעיון מגניב.
האם סראף חזרה אל השבט שלה מאז שהיא סיימה עם הידעוני? האם היא דה-פקטו "הוגלתה" משם?

אני לא חושב שמדובר בהשפעה של הידעוני - זה יותר שחדי הקרן מחויבים לדוהר בראש העדר, ובמצב הקיצון הזה המחויבות הזו גברה אפילו על המוות - לפחות בינתיים.

סראף לא הוגלתה רשמית, בטח שלא מאז שהיא נהפכה לדוהרת - אבל אני חושב שהיא בוודאי בגלות כפויה מעצמה מיער הקרניים, וכנראה מנסה לשמור מרחק מההורים ויתר המשפחה שלה שמסתובבת בעולם וממשיכה את המורשת של פסע רעם.
מה שקרה בסוף הקרב עם הידעוני הבטיח שהכוחות של כסופי הרעמה לא ייעלמו, אבל היא עדיין הרגה את חדי הקרן עצמם (או לפחות, הביאה אותם למצב בו הם מתו), אז זה לא ממש שהכל נשכח ונסלח - בטח שלא עבור חברי השבט שעוד גרים ביער

מהיכן ירוסלאב הגיע?
מי הקשר שלו למסדר הזכוכית?
וכשאתה אומר שהוא מתגעגע, אשמח להרחבה קצת על זה. דווה הם בדר"כ גלגולי נשמות של מלאכים - האם גם ירוסלאב כזה? האם הוא זוכר את הגלגול שהוא היה בו מלאך פרופר, או רק שברי זכרונות?
אני מתלבט בין בית-רשף, תו-רז ותל-ארונים.
מיקי, כוהן של מסדר הזכוכית הוא זה שקרא לירוסלאב. הם היו פעם שותפים להרפתקות אבל מיקי כבר הזדקן ופרש לחיי הוללות/פרישות במרום-צור.
ירוסלאב בתור דווה מתגעגע וכמה לאלוהות, זה יוצר קונפליקט בין האכזבה והחשדנות שלו כלפי האלים והדממה ובין הרצון שלו להיות עצמאי.
יש לו רק שברי זכרונות, אני משאיר את זה פתוח כדי לא לקבוע מסמרות (או להתנגח איתם) בנוגע לתאולוגיה/פנתיאון ולהשאיר הכל למשחק עצמו.

רקע קצר/קונספט דמות, סתם בשביל הכיף (שם זמני):
"עד שתגדל האלים יחזרו..." היה המשפט שליווה את יגל-אור כל ילדותו.
משפט מלא תקווה ואמונה. הוריו הם אנשים פשוטים, אימו מנהלת מאפייה ואביו פקיד מכס בבית רשף. אנשים פשוטים עם חלומות פשוטים.
יגל-אור נולד עשר שנים לאחר "עזיבת האלים", ושמע על האלים רק בסיפורים, מאנשים שידעו עליהם או כוהנים-לשעבר שלהם.
אבל הוא תמיד קיווה. הוריו נטעו בו את התקווה, וזו היכתה שורש וצמחה. וצמחה. וצמחה.
אבל כלום לא השתנה. הוא בגר ונהיה נער, ודבר לא השתנה. הוא גדל להיות עלם צעיר ודבר לא השתנה.
אז הוא הבין כי עליו להביא את השינוי בעצמו, כדי שהאלים ירצו לחזור לעולם הזה ולשמור על בני האדם. אז הוא הצטרף למסדר האבירים של בית רשף. הוא נהיה שוליית אביר, והתאמן כדי להפוך לאביר. כשהוא נהיה כזה, הוא יצא למסעות. הוא לכד פורעי חוק באיי הסרטן, פשט על מחנות של משעבדים, ייצג את בית רשף בשליחויות דיפלומטיות לערי האלדרינים, סחר עם גמדים בהרי פורבאד, ועוד שלל מעשיות מעטרות את קורות חייו.
עם כל זה - הוא המשיך לחכות. הוא גדל ונהיה בוגר, אבל האלים לא חזרו.
כל חייו הוא חיכה לשובם, ועבד ופעל למען מטרה זו. הוא התפלל והתחנן וביצע טקסים שהוריו ביצעו, אך הם מעולם לא חזרו.
"עד שתגדל האלים יחזרו".
הוא נהיה סמל חתקווה בעיני רבים מאנשי עירו.
המועצה סמכה עליו במשימות שהציבה אותו בהן.
"עד שתגדל האלים יחזרו".
הוריו גאים בו.
הוא זכה בעושר ותהילה.
"עד שתגדל, האלים יחזרו".
אז למה הוא מרגיש ריק כל כך?
חסר תקווה?
איך הוא אמור להמשיך לשמש כסמל לתקווה הזו, כשהוא עצמו כבר לא בטוח שהיא עוד בליבו?

אשקה קוראתעולם, גולית' runeprist שנולדה זמן קצר לאחר נפילת הדממה עם רונות חרוטים בעצמותיה ועורה. במסע לחיפוש אחר משמעות של רונות קדושות בעולם בו האלים שותקים.

עם זאת, לא יצא לי כמעט להריץ או לשחק בדרגות גבוהות באמת, אז בשביל זה המשחק הזה נוצר.
המשחק יתחיל בדרגה 16
גם אני לא שיחקתי בדרגות האלו, ותצרף לזה את זה שאני גם רוצה לשחק מקצוע שמעולם לא שיחקתי. תכל'ס אני קצת חושש שאבנה את הדמות בצורה דפוקה. מצד שני, זה מו"ד4, הכל מגניב.

האם אפשר לקחת אסימר?
אין אאסימאר במה' 4, אבל אתה יכול להיות דווה - גזע של מלאכים לשעבר עם גלגול נשמות.

לכל השאר - אני קורא כל רקע והודעה פה, ואתן תגובה רצינית יותר ביום שלישי.

שמי דראופיל. אני הבן המעוות של מלאכית שנטשה את הכל למען השטן. זמן קצר לאחר לידתי, הורי החליטו לעזוב אותי ולחזור לחיים "שקטים".
מאז, נאלצתי ללמוד לשרוד עד שמישהו מצא אותי. למרות התנגדות קרוביהם, הם אימצו אותי – נוכל צעיר השואף לשרוד בעולם הגדול. אז הבנתי, באיחור ניכר, שהאלים נעלמו, שהמלאכים איבדו מכוחם, וההורים שלי גססו כבר זמן רב.
ואז הגיע היום האחרון. בניגוד למה שלימדו אתכם על כך שהמלאכים הם טובים, אני כאן כדי להפריך את זה. ברגע שהורי המאמצים עזבו אותנו, המלאכים באו לגרש אותי. לקחתי רק שני דברים: פגיון ורצון לנקום. הבנתי משהו חדש – גירוש משמעו סילוק מהמימד לנצח.
הופעתי באמצע יער אדום, מראה שונה כל כך מהזהב והלובן. בקושי הספקתי לקלל את המלאכים לפני שפגשתי את האויב והחבר הראשון שלי – יצור גבוה ומעוטר בקשקשים. רק מאוחר יותר הבנתי שזהו גזע שנקרא דם דרקון, ושמו היה רייסן. הוא היה כושף.
בתוך זמן קצר, הפכנו לחברים קרובים. חקרנו מבוכים, הצלנו שיירות משודדים וכפרים מפשיטות, ועזרנו אחד לשני. אך אז... הוא השתנה.
הוא החל ללכת בדרך התוהו, תוקף כפרים ועיירות. כשלא הייתי שם, הוא תכנן את הדבר הכי גרוע. בעזרת קסמים ולחשים אפלים, הוא יצר מפלצת – יצור לא מהגלקסיה שלא אמור היה לחיות. הוא יצר תועבה, יצור מעוות קדמוני שלא היה אמור לחזור מהעבר השחור.
בצער רב ובקושי גדול, הבנתי שעלי להילחם בחברי. המפלצת ברח, ובמילותיו האחרונות של רייסן הוא אמר: "האלים נטשו אותנו, אין לנו מה לסגוד להם." רגע אחרי זה, הוא מת.
בלי לבזבז זמן, יצאתי לרדוף אחרי המפלצת. אך לא הצלחתי לתפוס אותה – היא נמלטה.
היתרון היה שמצאתי חבר חדש שמו דארווין הוא גמד וכוהן והוא שהכיר לי את מסדר הזכוכית
מסדר שסוגד לאלת התכסיסים הוא ביקש שאצטרף למסדר אני צריך מטרה בחיים שלי מפני שבכולם נכשלתי אז אני דראופיל בן שטן
נוכל וכושף אסכים להרפתקה.

הרקע לדמות שלי הוא כזה:

נובל נולד 15 שנים לאחר שהדממה התחילה לקוסם ממשמר העיר וגנבת בעיר שדה מור. אחרי שנובל נולד, להוריו התפתחה מחלוקת שהתפתח לעימות בנוגע לחינוך ולמוסר שנובל צריך לגדול עליו. לבסוף, הם התפשרו במרירות שנובל חווה את שני העולמות שלהם.
במהלך היום, נובל למד קסם וחוק מאביו ובלילה הוא למד התגנבות ואיך ללכלך את ידיו מאימו גנבת הצדק. כאשר נובל הגיע לגיל עלם צעיר, הוא החליט שהוא רוצה לטייל בעולם כדי להרחיב את אופקיו. הוא טייל לרמת פז כדי לראות וללמוד את חדשנותם, ואילו בבת חול הוא שיכלל את כישורי התחפושות וההתגנבות שלו. בתו רז הוא העמיק את ידע הקסם שלו, ובתהומות הוא למד לנוע בקלילות כמו עלה ברוח.
לבסוף, נובל החליט לחזור לשדה מור היו והוא רצה לעזור לאנשים שצריכים עזרה, לשם כך הוא הקים את גילדת "חלום מוחשי". בגילדה הם עוסקים בפתירת בעיות היום יום של אנשים בשדה מור ובשאר העולם באמצעים חוקיים ולא חוקיים.
המטרה הסופית של של נובל היא שאנשים יוכלו להתמודד עם המציאות החדשה ולחיות בעולם בלי האלים, הוא לא מתנגד לשובם של האלים, אך מביחנתו הוא לא צריך לרדוף אחריהם כדי לקבל תמיכה שנלקחה בקלות רבה מידי.
אשת הקשר של נובל לכנסיית הזכוכית היא ורד, סוחרת מידע של העולם התחתון שדואגת לשלוח לגילדה מידי פעם משימות מלוכלכות שהכנסייה לא רוצה שיצאו לאור.
הדמות עצמה תהיה רוגמייג'

אני מתלבט בין בית-רשף, תו-רז ותל-ארונים.
מיקי, כוהן של מסדר הזכוכית הוא זה שקרא לירוסלאב. הם היו פעם שותפים להרפתקות אבל מיקי כבר הזדקן ופרש לחיי הוללות/פרישות במרום-צור.
ירוסלאב בתור דווה מתגעגע וכמה לאלוהות, זה יוצר קונפליקט בין האכזבה והחשדנות שלו כלפי האלים והדממה ובין הרצון שלו להיות עצמאי.
יש לו רק שברי זכרונות, אני משאיר את זה פתוח כדי לא לקבוע מסמרות (או להתנגח איתם) בנוגע לתאולוגיה/פנתיאון ולהשאיר הכל למשחק עצמו.
אחלה.
הזכרת שאתה אלכימאי, יש לך כיוון מכאני לדמות? מתכנן להתעסק עם חפצים אלכימיים?
רקע קצר/קונספט דמות, סתם בשביל הכיף (שם זמני):
"עד שתגדל האלים יחזרו..." היה המשפט שליווה את יגל-אור כל ילדותו.
משפט מלא תקווה ואמונה. הוריו הם אנשים פשוטים, אימו מנהלת מאפייה ואביו פקיד מכס בבית רשף. אנשים פשוטים עם חלומות פשוטים.
יגל-אור נולד עשר שנים לאחר "עזיבת האלים", ושמע על האלים רק בסיפורים, מאנשים שידעו עליהם או כוהנים-לשעבר שלהם.
אבל הוא תמיד קיווה. הוריו נטעו בו את התקווה, וזו היכתה שורש וצמחה. וצמחה. וצמחה.
אבל כלום לא השתנה. הוא בגר ונהיה נער, ודבר לא השתנה. הוא גדל להיות עלם צעיר ודבר לא השתנה.
אז הוא הבין כי עליו להביא את השינוי בעצמו, כדי שהאלים ירצו לחזור לעולם הזה ולשמור על בני האדם. אז הוא הצטרף למסדר האבירים של בית רשף. הוא נהיה שוליית אביר, והתאמן כדי להפוך לאביר. כשהוא נהיה כזה, הוא יצא למסעות. הוא לכד פורעי חוק באיי הסרטן, פשט על מחנות של משעבדים, ייצג את בית רשף בשליחויות דיפלומטיות לערי האלדרינים, סחר עם גמדים בהרי פורבאד, ועוד שלל מעשיות מעטרות את קורות חייו.
עם כל זה - הוא המשיך לחכות. הוא גדל ונהיה בוגר, אבל האלים לא חזרו.
כל חייו הוא חיכה לשובם, ועבד ופעל למען מטרה זו. הוא התפלל והתחנן וביצע טקסים שהוריו ביצעו, אך הם מעולם לא חזרו.
"עד שתגדל האלים יחזרו".
הוא נהיה סמל חתקווה בעיני רבים מאנשי עירו.
המועצה סמכה עליו במשימות שהציבה אותו בהן.
"עד שתגדל האלים יחזרו".
הוריו גאים בו.
הוא זכה בעושר ותהילה.
"עד שתגדל, האלים יחזרו".
אז למה הוא מרגיש ריק כל כך?
חסר תקווה?
איך הוא אמור להמשיך לשמש כסמל לתקווה הזו, כשהוא עצמו כבר לא בטוח שהיא עוד בליבו?
מעניין.
האם ליגל-אור יש קונפליקט חוץ מהקונפליקט הפנימי הזה? האם יש לו מטרה?
מי הדב"ש שחיבר בינו ובין מסדר הזכוכית?
אשקה קוראתעולם, גולית' runeprist שנולדה זמן קצר לאחר נפילת הדממה עם רונות חרוטים בעצמותיה ועורה. במסע לחיפוש אחר משמעות של רונות קדושות בעולם בו האלים שותקים.
אהבתי ממש!
רשמת שאתה מתכנן כנראה לשנות את הרונות בהתאם לכוחות שתבחר. האם תהיה פתוח לכך שאני אחליט אילו רונות מצאת? או שאתה מעדיף לשמור את השליטה בזה אצלך?
בנוסף, האם אתה תרצה למצוא רונות חדשות במשחק בעליות דרגה בהן תקבל כוח יומי חדש?
שמי דראופיל. אני הבן המעוות של מלאכית שנטשה את הכל למען השטן. זמן קצר לאחר לידתי, הורי החליטו לעזוב אותי ולחזור לחיים "שקטים".
מאז, נאלצתי ללמוד לשרוד עד שמישהו מצא אותי. למרות התנגדות קרוביהם, הם אימצו אותי – נוכל צעיר השואף לשרוד בעולם הגדול. אז הבנתי, באיחור ניכר, שהאלים נעלמו, שהמלאכים איבדו מכוחם, וההורים שלי גססו כבר זמן רב.
ואז הגיע היום האחרון. בניגוד למה שלימדו אתכם על כך שהמלאכים הם טובים, אני כאן כדי להפריך את זה. ברגע שהורי המאמצים עזבו אותנו, המלאכים באו לגרש אותי. לקחתי רק שני דברים: פגיון ורצון לנקום. הבנתי משהו חדש – גירוש משמעו סילוק מהמימד לנצח.
הופעתי באמצע יער אדום, מראה שונה כל כך מהזהב והלובן. בקושי הספקתי לקלל את המלאכים לפני שפגשתי את האויב והחבר הראשון שלי – יצור גבוה ומעוטר בקשקשים. רק מאוחר יותר הבנתי שזהו גזע שנקרא דם דרקון, ושמו היה רייסן. הוא היה כושף.
בתוך זמן קצר, הפכנו לחברים קרובים. חקרנו מבוכים, הצלנו שיירות משודדים וכפרים מפשיטות, ועזרנו אחד לשני. אך אז... הוא השתנה.
הוא החל ללכת בדרך התוהו, תוקף כפרים ועיירות. כשלא הייתי שם, הוא תכנן את הדבר הכי גרוע. בעזרת קסמים ולחשים אפלים, הוא יצר מפלצת – יצור לא מהגלקסיה שלא אמור היה לחיות. הוא יצר תועבה, יצור מעוות קדמוני שלא היה אמור לחזור מהעבר השחור.
בצער רב ובקושי גדול, הבנתי שעלי להילחם בחברי. המפלצת ברח, ובמילותיו האחרונות של רייסן הוא אמר: "האלים נטשו אותנו, אין לנו מה לסגוד להם." רגע אחרי זה, הוא מת.
בלי לבזבז זמן, יצאתי לרדוף אחרי המפלצת. אך לא הצלחתי לתפוס אותה – היא נמלטה.
היתרון היה שמצאתי חבר חדש שמו דארווין הוא גמד וכוהן והוא שהכיר לי את מסדר הזכוכית
מסדר שסוגד לאלת התכסיסים הוא ביקש שאצטרף למסדר אני צריך מטרה בחיים שלי מפני שבכולם נכשלתי אז אני דראופיל בן שטן
נוכל וכושף אסכים להרפתקה.

לא בטוח שהבנתי הכל.
אז דראופיל הוא הבן של מלאכית ושל שטן (השטן? בה' הידיעה?) שנטשו אותו כשהוא היה תינוק, אבל דראופיל הצליח לשרוד לבד איכשהו, עד שהוא אומץ ע"י מישהו. (מי?)
בשלב מסוים גם ההורים המאמצים עזבו (למה?) ואז תקפו אותו מלאכים שניסו... לגרש אותו למישור אחר?
הוא השתגר איכשהו (איך?) ליער האדום ופגש דם-דרקון הרפתקן שהתדרדר לרוע. דראופיל חיסל אותו, אבל לא את המפלצת שהוא יצר שהצליחה לברוח.
ואז הוא פגש את דארווין ברדיפה אחר המפלצת (?) והלה הציע לו להצטרף למסדר הזכוכית.

הבנתי נכון?
אם לא, תתקן אותי. אם כן, אשמח אם תענה על השאלות. בעיקר לא הבנתי את העניין של השיגור, כמו גם למה דראופיל כ"כ לא יודע כלום על העולם.
הרקע לדמות שלי הוא כזה:

נובל נולד 15 שנים לאחר שהדממה התחילה לקוסם ממשמר העיר וגנבת בעיר שדה מור. אחרי שנובל נולד, להוריו התפתחה מחלוקת שהתפתח לעימות בנוגע לחינוך ולמוסר שנובל צריך לגדול עליו. לבסוף, הם התפשרו במרירות שנובל חווה את שני העולמות שלהם.
במהלך היום, נובל למד קסם וחוק מאביו ובלילה הוא למד התגנבות ואיך ללכלך את ידיו מאימו גנבת הצדק. כאשר נובל הגיע לגיל עלם צעיר, הוא החליט שהוא רוצה לטייל בעולם כדי להרחיב את אופקיו. הוא טייל לרמת פז כדי לראות וללמוד את חדשנותם, ואילו בבת חול הוא שיכלל את כישורי התחפושות וההתגנבות שלו. בתו רז הוא העמיק את ידע הקסם שלו, ובתהומות הוא למד לנוע בקלילות כמו עלה ברוח.
לבסוף, נובל החליט לחזור לשדה מור היו והוא רצה לעזור לאנשים שצריכים עזרה, לשם כך הוא הקים את גילדת "חלום מוחשי". בגילדה הם עוסקים בפתירת בעיות היום יום של אנשים בשדה מור ובשאר העולם באמצעים חוקיים ולא חוקיים.
המטרה הסופית של של נובל היא שאנשים יוכלו להתמודד עם המציאות החדשה ולחיות בעולם בלי האלים, הוא לא מתנגד לשובם של האלים, אך מביחנתו הוא לא צריך לרדוף אחריהם כדי לקבל תמיכה שנלקחה בקלות רבה מידי.
אשת הקשר של נובל לכנסיית הזכוכית היא ורד, סוחרת מידע של העולם התחתון שדואגת לשלוח לגילדה מידי פעם משימות מלוכלכות שהכנסייה לא רוצה שיצאו לאור.
הדמות עצמה תהיה רוגמייג'
הרקע נחמד, אבל מרגיש נוח מדי. כאילו סה"כ נובל סיים את הסיפור שלו כבר, ועכשיו פשוט עושה טובה לורד. הייתי מעדיך להוריד את הקטע על "חלום מוחשי", ולהגיד שנובל עדיין לא מנהל ארגון אלא מנסה לפתור את הבעיות הללו בעצמו, או אולי עם קבוצה מצומצמת של אנשים.

רשמת גם שנובל העמיק את ידע הקסם שלו בתו-רז. האם הוא היה סטודנט שם? זה יכול להיות כיוון מעניין אחר.
בנוסף, אתה אומר "רוגמייג' " , הכוונה למולטי? היבריד? רק נוכל? רק אשף? משהו אחר? לא קריטי בכלל, אבל אולי יעזור לי להבין קצת יותר את הדמות.
אני לא חושב שמדובר בהשפעה של הידעוני - זה יותר שחדי הקרן מחויבים לדוהר בראש העדר, ובמצב הקיצון הזה המחויבות הזו גברה אפילו על המוות - לפחות בינתיים.

סראף לא הוגלתה רשמית, בטח שלא מאז שהיא נהפכה לדוהרת - אבל אני חושב שהיא בוודאי בגלות כפויה מעצמה מיער הקרניים, וכנראה מנסה לשמור מרחק מההורים ויתר המשפחה שלה שמסתובבת בעולם וממשיכה את המורשת של פסע רעם.
מה שקרה בסוף הקרב עם הידעוני הבטיח שהכוחות של כסופי הרעמה לא ייעלמו, אבל היא עדיין הרגה את חדי הקרן עצמם (או לפחות, הביאה אותם למצב בו הם מתו), אז זה לא ממש שהכל נשכח ונסלח - בטח שלא עבור חברי השבט שעוד גרים ביער
כמו שאמרתי בפרטי, אני חושב שזה מגניב יותר אם חדי הקרן לא אמורים להיות רוחות, אלא שמדובר ב"בדיחה אחרונה" של הידעוני שהעלה אותם באוב נגד רצונם.
מעבר לזה, מה המטרה של סראף? אם נגיד במאקרו הייעוד שלה הוא להסתובב בעולם ולרפא, מה המטרה שלה במיקרו? אל עבר מה היא מכוונת? מה יגרום לה להגיד "זהו, מספיק"?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה