• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז מוצרים חדשים ל BESM, SCION, WOW:RPG

נמשיך את הסקירה על המוצרים החדשים של הזאב הלבן-
ינואר
Big Eyes Small Mouths 3rd edition - הגרסה השלישית למשחק האנימה הידוע, מבית Guardians of Order (ז"ל), יצאה לשוק בחודש שעבר. מדובר בגרסה המקיפה ביותר של המשחק עד כה. השיטה היא tri-stat קלאסי, זהו הספר האחרון שכנראה נראה מבית היוצר של GoO.
240 עמודים, 40 דולר

פברואר
WoW: Monster Guide - סופסוף יוצאת הגרסה המחודשת של מגדיר המפלצות של WOW למהדורה החדשה! הספר מכיל מידע על מעל ל-200 מפלצות מאזרות', בדיוק אנציקלופדי. הספר גם מכיל מידע כיצד לשחק מפלצות אלו ולשלב אותן במערכה שלכם.
240 עמודים, 40 דולר.

אפריל
Scion: Hero - שיטת המשחק החדשה של הזאב הלבן נוחתת אצלנו באפריל, למרות שהנסתר עדיין רב על הגלוי, לפי הקדימונים המידע הבא גלוי:
* הדמויות הן ילדי האלים, קו ההגנה האחרון של האנושות
* יש מאבק (כנראה קלאסי) של טוב ברע
* המאבק הוא אפי (דומה בסיגנון לנשגבים ? )
* המשחק הוא מודרני - כנראה שבעת שלנו, בערך.
* הרעים - יצוריים אגדיים מהעבר.
35 דולר

הסקיון נשמע מאוד מענין. קצת מוזר לי שכמעט אין שום חומר/ידע על המשחק חודשיים לפני שהוא יוצא לשוק. אני כן יודע שהספר הבא אמור להקרא - Scion : demigod - אבל זה בערך הכל...

בקשר למחיר בארץ. בד"כ ספר של 40 דולר יעלה 240 ש"ח. אבל לרוב ניתן להשיג בפחות בכנסים/ כיו"ב שיש שם הנחה. בקיצור, אני מעריך שהמחיר נע בין 210 ל-240 ש"ח תלוי במקום ובזמן.

Icel אמר/ה:
doctor attrition אמר/ה:
Icel אמר/ה:
הבעיה שלי היא שאף אחד לא מוכר אף ספר לWOW RPG חוץ מהבסיס!

פריק מוכרים את כולם..
מקוון? כי בתצוגה לא ראיתי.

ראיתי בתצוגה את כולם חוץ מהalliance player's guide

ומקסימום אתה מתקשר ומבקש שיזמינו לך עותק, ושיודיעו לך כשהוא מגיע. הם מחזיקים את הכל.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה