• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מוות עגום - מו"ד 4, 4/4

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כולם שלחו לי דמויות מעניינות. חלק מהן התאימו יותר לעולם וחלק פחות. בסופו של דבר, היו ארבעה שהדמויות שלהם התאימו לעולם בצורה מצויינת, הביאו לי השראה לכרוך את העלילה סביבם, מעניינים ובעלי אפשרות פיתוח אמיתית ושיש להם אופי מעניין. אני מודה שאחד הפרמטרים ששינו לי ביותר היה עניין הזמן - אני לא יודע כמה זמן יקח אנאראק, ואני לא רוצה ששחקן יתגייס באמצע ואז יגיב לעיתים מרוחקות (אין צורך להשתמט בשביל המשחק :P ), אבל לא נתתי לזה להיות גורם חשוב יותר מרקע מעניין ומושקע, אופי, קשר לעולם וכמובן מטרה להילחם באנאראק. אני מודה לכל מי שהגיש דמות, וכל מי שלא נכנס, אשמח אם הוא בכל זאת ירצה להיות שחקן ספסל... כל אחד פה שלח דמות מצויינת.

האנשים שהתקבלו הם:

ממלכה - גאלאן, מרתוס.
העמים החופשיים - העוג הברברי, ילו אסיד.

נתחיל מחר.

אה, לא נורא לפעמים ומתקבלים ולפעמים לא, אני רק רוצה לאחל משחק טוב לכול מי שהתקבל!, ואשמח להיות שחקן ספסל ולהחליף אם מישהו מהשחקים יפרוש, או מסיבות אחרות.

אוקי, אז אני רק רוצה לוודא-גאלאן משחק נוכל (סער), עוג משחק מגונן (איזה מקצוע החלטת בסוף?), ואסיד משחק-לא הצלחתי למצוא בעץ איזה מקצוע/תפקיד הוא משחק.

עוג-תלוי לחלוטין בצורך הקבוצה. כאשר בניתי את הדמות שלי יצרתי אותה כך שבהוספת\החסרת פסקה של פלאפ אני יכול להפוך אותה למאגית או קרבית. לפי הצורך.

אני רואה שאין לנו מנהיג, ואין לנו טווח רחוק, מה יותר דרוש לנו לדעתך?
(יהיה אשר יהיה אני צריך תשובה מהירה אם אני רוצה לבנות את הקראנץ עד מחר)

לא מבין כול כך למה חשוב שיהיה מישהו טווח רחוק, אבל אתה יכול אם אתה רוצה.

מנהיג נראה לי חשוב לנו, אפשר גם רכז אבל מנהיג יעזור הרבה יותר (כי צריך להחזיק שני סערים, ועם שני סערים בקבוצה האויבים יפלו ממש מהר ולא נצטרך כול כך את השליטה בשדה הקרב של רכז).

תמיד כדאי שיהיה מישהוא שמסוגל לטפל באלה שמסתתרים מאחורה בלי הצורך המעיק לחסל קודם את בשר התותחים, חוץ מזה שיש לנו קבוצה שלמה ממקור כוח קרבי, ומשום מה זה נראה לי מוזר.

אבל אתה זה שניצח במלחמה ששוחקה במו"ד 4, אז אני אסמוך על המילה שלך. :wink:

עריכה-מסתבר שהכנתי את שני דפי הדמות (לא הייתי בטוח אם הכנתי אותם או רק חשבתי לעשות זאת), אני רק מחכה לאישור של גאלאן בקשר לדמות שלו לפני שאעלה את דף הדמות לאתר שרוי אוהב.

שמע, שחק מה שאתה אוהב לשחק. זה הרבה יותר חשוב מכל שיקול אחר (אני לדוגמה עומד לבנות את הנוכל שלי בצורה לא חזקה במיוחד, בגלל שאני מנסה להכניס שטיק שהוא מתחזק ככל שהקרב נמשך שזה כמובן נורא ואיום מבחינת עוצמה). אם בכל זאת אכפת לך מ"מה יעזור לחבורה יותר" (הכל יעזור לחבורה בעיניי), ממה שאני יודע מלקרוא פורומים אחרים, מנהיג הוא בקלות התפקיד הכי אפקטיבי. כל עוד יש לפחות סער אחד בקבוצה, כל מנהיג מתפקד כמו סער+בונוס. אז כן, אני חושב שמנהיג יהיה התפקיד הכי אפקטיבי שאפשר. אבל.. זה לא הסיבה לשחק מנהיג. אם אתה חושב שלשחק דמות אחרת יהיה כיף יותר, שחק אותה. בתור מישהו ששיחק כהן בעבר "כי מישהו צריך לרפא", אל תעשה את זה אם אתה לא נהנה.

אשמח להיות שחקן ספסל, ובהצלחה לכולם.
ידעתי שאני לא אתקבל XD.
ידעתי שלא חיברתי את הדמות מספיק לעולם...
עריכה : אם אפשר לקבל את הרקעים של כולם בספוילר כאן/בפרטי זה יהיה נחמד, כדי לראות איך הייתי יכול ליצור את הדמות טוב יותר.

Danny אמר/ה:
אה, לא נורא לפעמים ומתקבלים ולפעמים לא, אני רק רוצה לאחל משחק טוב לכול מי שהתקבל!, ואשמח להיות שחקן ספסל ולהחליף אם מישהו מהשחקים יפרוש, או מסיבות אחרות.
כנ"ל.
ובבקשה תכניס את ה"דוד", זה הרבה יותר חשוב לי מהדמות שלי. גם אם זה יהיה משני.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה