• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מוות עגום - מו"ד 4, 4/4

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אם יש רק מגונן אחד, והוא אביר קודש, אז אני אשחק לוחם. אני לא כל כך רוצה לשחק משהו מהסלש 2 כי אין לי היכרות טובה איתם, אז אני ככל הנראה לוחם. מתלבט על גזע עכשיו.
מה גולייתים וחצי אורקים עושים בעולם אם בכלל? ההתלבטות היא בינם לבין גמדים, ואם זה יצא בנאלי מדי אז אני אקח מקצוע כלשהו מהסלש 2.
ויעזור אם ליד שם של כל בן אדם יהיה הגזע והמקצוע שהוא רוצה.

ההודעה הראשית נערכה. אני אשמח מאוד מאוד מאוד אם תגישו את דף הדמות באתר Pifro. גם מאפשר לי להתסכל על הנתונים שלכם יותר במהירות, ואז פשוט להסתכל על הרקע שלכם.
אגב, לא חובה להגיש את הנתונים... רקע ואישיות חשובים יותר.

עריכה: נקסטורל שאל אותי בסקייפ אם תהיה רשימה של שחקני ספסל. אם יהיה ביקוש לזה, אז בהחלט.

אורקים נדחפו אחורה לטריטוריות של הממלכה על ידי המלך ריימונד במלחמות המפורסמות שלו. חצאי אורקים הם לרוב תוצאה של אישה שמולידה ממזר לאורק - בין אם זה מאונס או מסיבות אחרות. הם גם חיים במערות, חיים כעבדים לפעמים וסובלים מגזענות קשה. גם חצאי אורקים סובלים מגזענות דומה.

גולייתים גם לא קיימים, שכחתי לרשום אותם. מצטער על הבלבול.

אני רוצה להיות בצד הממלכה בתור נזיר בן אנוש (אומן לחימה בשיטת רחוב שלקח את אומנות הלחימה עם מוט ומגפיים לרמת מומחיות גבוהה). אני אשלח פלאף, אבל אני לא אוכל לשחק קצת יותר משבוע לאחר תחילת המשחק.

לחילופין, אני עשוי לשחק את רייד, נוכל אלף שסובל מאמנזיה לגבי עברו. אני עוד לא סגור לחלוטין.

nextorl אמר/ה:
בנוגע לחפצי קסם- אחד לדרגתך, אחד דרגה-1 ואחד דרגה+1?

מצאתי את זה חזק מדי, למען האמת. אני נגד החוק של שימוש בחפצים שגדולים מדרגתך. ולכן, פשוט אחד לדרגתך ואחד מתחת. האתגרים במילא מותאמים במיוחד לחבורה, ככה שאופטימיזציה היא חלק שולי ולא משמעותי בכלל.

למקרה שלא שמת לב שלחתי פלאף, ואותי זה קצת מעצבן אם יהיה רק שני חפצי קסם לכל אחד, כי אז מצביאים ולוחמים יצטרכו לוותר או על נשק קסום או על שריון קסום או על מגן קסום, כוהנים ואק״דים יצטרכו לוותר על שניים מבין השריון-נשק-מגן-אביזר ועוד וויתורים כואבים, יש מצב לאחד מדרגה מתחת ושניים מהדרגה?

muzar אמר/ה:
למקרה שלא שמת לב שלחתי פלאף, ואותי זה קצת מעצבן אם יהיה רק שני חפצי קסם לכל אחד, כי אז מצביאים ולוחמים יצטרכו לוותר או על נשק קסום או על שריון קסום או על מגן קסום, כוהנים ואק״דים יצטרכו לוותר על שניים מבין השריון-נשק-מגן-אביזר ועוד וויתורים כואבים, יש מצב לאחד מדרגה מתחת ושניים מהדרגה?

הממ, בסדר. זאת נראית לי פשרה לעניין. בנוסף לכך, מתחילים עם זהב שווה לחפץ של מתחת לדרגתך (למרות שבממלכות שבורות כמעט לא היה שימוש בזהב, רק ממש בהתחלה. אבל אולי יהיה, נחיה ונראה :) )

רק פלאף, בלי קראנץ'.
בקשר לרונות הדרקון - יש זמן, לא לדאוג :)
בקשר לעניין של מי התקבל - אני אחכה עד הסוף (בערך שבוע), וכל כמה ימים אם תהיה דמות שאני ממש רוצה אני אודיע שהיא התקבלה. כל בערך יומיים-שלושה תהיה הודעה.

שאלו אותי מה אני מחפש בדמויות ובשחקנים באופן כללי. אני ארשום את מה שהכי חשוב לי:

- מבחינת שחקן, שיהיה משקיע ויצירתי, ושתבער בו האש להגיב. כשאני משקיע, אני מצפה לתמורה חזרה. שיהיה מחוייב למשחק בדיוק כמוני - בלי פרישות באמצע. זמנים שלא נוח או אי אפשר להגיב זה בסדר לחלוטין, אבל להודיע ולא להעלם. זאת הייתה בעיה קשה מאוד בתחילת ממלכות שבורות, שכל שבוע התחלף שחקן כי מישהו פרש. אני לא מתכוון שזה יקרה שוב. ובנוסף, שיהיה כנה. אני לא דורש תצלומים של הגלגולים שלכם, ובדיוק כמו שאני כנה אני מצפה מכם לאותו יחס. אם יש לשחקן סקייפ, אפילו יותר טוב. כי תהיה קבוצה בסקייפ.

- מבחינת הדמות, כדבר ראשון שתהיה לה סיבה להילחם באנאראק. שלא תהיה 'פשוט שם' ונגררת עם העלילה. זה לא עוזר אם תביאו תמהוני שלא מעניין אותו העולם... אז מה הוא עושה שם? בנוסף לכך, רקע של 7 עמודים זה לא משהו שצריך. מבחינתי רקע ואישיות חשובים, אבל שתהיה דמות טובה. דמות שיהיה לכם כיף לשחק ולי כיף להריץ לה. ועוד משהו - שתהיה קשורה לעולם. אני לא רוצה פה פסיונים שמרחפים ויורים ברקים מהמצח. כמו שכל דמות שהיא לא הדש"ים מחוייבת לעולם, כך גם הדש"ים.

ובבקשה, בלי רוצחים/סוציופתיים/אנשים מפוצלי אישיות. היו לי את כולם ואני לא רוצה את זה שוב.

rui אמר/ה:

מבחינת גזעים, אני אכתוב מה לא קיים בעולם:
דמי דרקון.
גית'קאי/גית'רזאי או איך שלא קוראים להם.
שארדמיינד.
ווילדן.
דווה.
מחושלי-קרב (השמידו את כולם לאחר המרד של ברסאיוס, תוצאה ישירה מהסיום של ממלכות שבורות).
בן-פרא (יש כאלו בעולם, הם פשוט נדירים מאוד וכבר דינרבלו שיחק אחד, אז אני לא רוצה שהמוטיב יישחק).
גוליית'ים.
דם דרקון.

אני כל כך אוהב אותך על זה שהדגשת פעמיים שאין דמי דרקון!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה