רק פלאף, בלי קראנץ'.
בקשר לרונות הדרקון - יש זמן, לא לדאוג

בקשר לעניין של מי התקבל - אני אחכה עד הסוף (בערך שבוע), וכל כמה ימים אם תהיה דמות שאני ממש רוצה אני אודיע שהיא התקבלה. כל בערך יומיים-שלושה תהיה הודעה.
שאלו אותי מה אני מחפש בדמויות ובשחקנים באופן כללי. אני ארשום את מה שהכי חשוב לי:
- מבחינת שחקן, שיהיה משקיע ויצירתי, ושתבער בו האש להגיב. כשאני משקיע, אני מצפה לתמורה חזרה. שיהיה מחוייב למשחק בדיוק כמוני - בלי פרישות באמצע. זמנים שלא נוח או אי אפשר להגיב זה בסדר לחלוטין, אבל להודיע ולא להעלם. זאת הייתה בעיה קשה מאוד בתחילת ממלכות שבורות, שכל שבוע התחלף שחקן כי מישהו פרש. אני לא מתכוון שזה יקרה שוב. ובנוסף, שיהיה כנה. אני לא דורש תצלומים של הגלגולים שלכם, ובדיוק כמו שאני כנה אני מצפה מכם לאותו יחס. אם יש לשחקן סקייפ, אפילו יותר טוב. כי תהיה קבוצה בסקייפ.
- מבחינת הדמות, כדבר ראשון שתהיה לה סיבה להילחם באנאראק. שלא תהיה 'פשוט שם' ונגררת עם העלילה. זה לא עוזר אם תביאו תמהוני שלא מעניין אותו העולם... אז מה הוא עושה שם? בנוסף לכך, רקע של 7 עמודים זה לא משהו שצריך. מבחינתי רקע ואישיות חשובים, אבל שתהיה דמות טובה. דמות שיהיה לכם כיף לשחק ולי כיף להריץ לה. ועוד משהו - שתהיה קשורה לעולם. אני לא רוצה פה פסיונים שמרחפים ויורים ברקים מהמצח. כמו שכל דמות שהיא לא הדש"ים מחוייבת לעולם, כך גם הדש"ים.
ובבקשה, בלי רוצחים/סוציופתיים/אנשים מפוצלי אישיות. היו לי את כולם ואני לא רוצה את זה שוב.