Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
יפה!
אבל יש גם פתרון אחר, אני ראיתי בכמה תוספות למו"ד כל מיני מקצועות אל-מתים, או חצי אל-מתים.
לדוגמא אשף הדם (אני חושב) שהוא אשף שמת ועכשיו חוזר כדי לנקום או משהו כזה. אז אתה יכול להמציא משהוא כזה ו...
השאלה המהותית פה: במי הוא חוזר לנקום?
דמות שמתה יכולה לחזור בתור אל מת אשר מאשים את חבריו במותו (ולא חייב להיות לזה צידוק הגיוני - הוא אל מת עצבני. לך תנסה להסביר לו). לערוך מערכה שבה דמות אחת בחבורה מנסה לחסל את שאר החבורה יכול להיות מעניין.
לי יש איזה שחקן שתמיד נגרר בעל כורחו לעסקאות אפלות עם הצד השני, ותמיד נדרש להסב נזק לחבריו בדרך זו או אחרת. (כן, זה תמיד אותו שחקן כי אני נורא נהנה לראות אותו מתפתל)
בקיצור, הנה קישור אסוציאטיבי לת'רד הרשעים - מה תעשה החבורה עם הרשע מולו היא מתמודדת הוא חבר שלהם שמוות עלה לו בשפיותו. לסיים את ההרפתקה פירושה לא "להרוג את האיש הרע" אלא "להחיות אותו ו\או להציל אותו מעצמו".
אני חושב שנתתי לעצמי רעיון. אני כבר מתיישב לכתוב...