• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה תשחקו החודש? ספטמבר 2025

הייתי מוכן להישבע שסתם פספסתי את הפתיל החודשי של ספטמבר כי פחות שמתי לב לפורום (הורים חולים זה לא כיף, אני לא ממליץ) אבל חיפשתי ופשוט... לא פרסמו פתיל? אז במחילה מכבודו של BadBug: מה תשחקו החודש?
כבר אמצע לכיוון סוף ספטמבר - פעם היה כבר סתיו בתאריך הזה, היום עדיין חם; שנת הלימודים כבר התחילה והחגים הבאים עלינו לטובה אוטוטו כאן.

מס פתיל: אני שמח להודיע שסיימתי מערכה בפעם הראשונה בחיים שלי! לפני כארבעה ימים הרצתי את הסצינה האחרונה ברשומת מג: ההתעוררות שלי, בה הדמויות השתמשו בחרב של באלין כדי להשמיד לחלוטין את הריטואל שפתר את הסכסוך הישראלי-פלסטיני במחיר של שליטה של חוזי הכס בעיר הקודש - שגם הושחת על-ידי סלסטוס מרושע.

או לפחות זה מה שחשבתי - אני אסיים את זה ואלך להריץ דלתא גרין - אבל אז השחקנים שלי ממש רצו להמשיך את המשחק.

אז יאללה למערכה 2 באותו עולם (עם קצת תיקונים בעולם תודות לזה שחזרו לקו הזמן הסוג-של מקורי) ולמשחק יותר מרוכז דמויות ופחות הרה גורל.

חודש עמוס משחקים!

בעקבות מילואים ובלת"מים התקשינו להרים מפגשים של קבוצת 2ק20 שלי, אז השתדלתי להשלים את החסר דרך הרצות חד"פים שהסתכלו עליי בציפייה כבר זמן רב. ההתחלה המהירה של לב-להב עברה בהצלחה, וכך גם עם "דם במרעה" של עולמות פראיים. שיחקתי עו"פ פעמים ספורות לפני כן, ואדמות המוות חדשות לי, אבל נהניתי מאוד. הרגיש מערבוני, דוהר וסוער! השחקנים חשבו על פתרון יצירתי שהביא לסצנת סיום פנטסטית בסוף המשחק.
היום רץ מפגש קצר ומוצלח של 2ק20 בהרכב חלקי. אנסה לדחוק עוד אחד לפחות החודש כדי לשמור על הגחלת דלוקה.

כשחקן, מערכת לב-להב מתקדמת ומסתבכת, כשאחת מדמויות החבורה "נרפאה" ממחלה עתיקה על ידי הפיכה לערפדית(!) ועוד בידי מי שהחשבנו לאויבת(!!). במקביל, אנחנו מנסים לסכל את מאמצי ההברחות של כת מסתורית, ומבעירים נמל או שניים על הדרך.
חוץ מזה, אני צפוי להשתתף בחד"פי עיר בערפל, outgunned, ו-death house בקרוב. אם כולם יצאו לפועל, אני כנראה שובר שיא אישי במספר משחקים בחודש :)

ככותב, אני עובד על אתר לשיטת 2ק20 שלי. יש עוד כמה דברים לשייף ולשפר. אפרסם פה כשיהיה מוכן.

אצלי זה חודש דל במשחקים עם נסיעות לחו״ל (עבודה ומשפחה) …

הנחתי את הסשן האחרון של רוצח הרונות, ונמשיך אחרי החגים.
עם הילדים יש לי גם תוכניות אבל גם זה ימתין לאחרי החגים.

גם הקמפיין שאני משחק בו של לב-להב ימתין

דרקוניקון תם ונשלם, במקביל להשלמת הקמפיין של אוגדן המפלצות 2 - מה שאומר שהגיע זמן למנוחה קצת מפרויקטים 😀

בקבוצת הנוער:
אחרי אוגוסט נטול מפגשים ומעבר יום קבוע שהצליח במידה רבה (איבדנו כנראה חבר אחד... אבל היום הקבוע הקודם הפסיק לעבוד), חזרנו לקמפיין "על ים הכוכבים" שאנחנו משחקים בנערה לאור ירח. אנחנו כעת באופן מובהק בחצי השני של הקמפיין. הכרנו את הנפשות הפועלות, יצרנו סטטוס קוו, ואז שברנו אותו, ואנחנו מתחילים להאיץ לקראת הסיום.

אנחנו כעת לראשונה בהיסטוריה הקרובה (ולראשונה בקמפיין) במתקפה נגד הלוויתנים, יצורי החלל הנוראים שתוקפים את האנושות מאות שנים, עד שדחקו אותה במידה רבה חזרה לכדור הארץ וסביבתו הקרובה.

השחקניותים מגלמות חבורת חבורת נערות ונערים שבעזרת כוח לא ידוע כלשהו יכולות לתקשר עם ולנהוג ב"מנועים" – רובוטי ענק עתיקים שהאנושות בנתה לפני מאות שנים למלחמה בלוויתנים, בטכנולוגיה שכעת איש לא מבין עד הסוף, ופרטיה נשכחו, נעלמו או הוסתרו.

הדמויות שלנו הוצבו לראשונה בפיקוד – הן מפקדות על המתקפה הנוכחית על פלנטה שנכבשה ע"י הלוויתנים לפני עשרים שנה. אבל הן מלאות בספקות. הן בתא הטייס אבל לא בטוח שהן מסכימות עם יעדי הטיסה. יותר ויותר סימנים התגלו להן לכך שההיסטוריה של בני האדם והלוויתנים אינה כפי שהתעמולה האנושית גורסת. בין השאר, הדמויות כבר גילו שלפחות לוויתן לכוד אחד מספק אנרגיה לכמה מהטכנולוגיות החשובות ביותר עליהן מבססת האנושות את המלחמה בלוויתנים.

כעת הם במתקפה שאם תצליח תשחרר לראשונה מזה עשורים רבים טריטוריה אותה תפסו הלוויתנים.

בשיחה לקראת החלק הזה השחקניותים הבהירו שהן רואות פה מלכודת לדמויות ורוצות לראות איך זה מסתבך.

בינתיים העימות הזה רק התחיל, והן כבר מעל הראש בצרות. אעדכן.

בקבוצת הילדותים:
אנחנו משחקים משחק ארוך ומסועף של השנה השקטה כבר לאורך כמה חודשים. מספרים את סיפורם של חבורת ניצולים מעולם פנטזיה שהוטבע תחת המים במלחמת ליצ'ים. כעת, חבורת שורדים מנסה לשרוד בתוך מערות עתיקות שנותר בהן אוויר.

זה משחק מאוד מגניב. אין על השנה השקטה. וכן, אנחנו משחקים את זה כמיני קמפיין, מתקדמים בערך חצי עונה במפגש.

הקבוצה הביתית:
גם הקבוצה הביתית עברה יום, בהצלחה פחות גדולה. עוד לא הצלחנו להיפגש החודש. אנחנו משחקים משחק ארוך של המלון של יאזבה, שזה מאוד כיף. אנחנו גם שלושה עם לו"ז עמוס, ומבטלים הרבה מפגשים.

לא קריטי
אנחנו בהפסקה קצרה ממשחק ארוך של נפילת הקסם. פירטתי עליו יותר באחד החודשים הקודמים. זה משחק נרטיבי ללא מנחה שבמרכזו מפה גדולה, עליה עורכים מסע יחד עם המאגוס אל המקום בו הקסם נולד, כדי להתמודד עם נפילת הקסם. יש סיכוי שנמשיך לפני סוף החודש. בינתיים מדברים על נושאים שונים שמעסיקים אותנו ומשחקים משחקים אחרים.

התחלתי תרחיש קריאתו של קת'ולהו בארקהאם של שנות השמונים המוקדמות. יצרתי דמות של איש מנהלה משועמם בערך בגילי האמיתי, שמקובע על גרושתו ההרבה יותר מגניבה שהמשיכה באקדמיה בעוד שהמסע שלו אחריה הפסיק שם לפני איזה עשור. הוא מעורב עם שאר הדמויות בפרוייקט הסרטה של קורס סקירת אגדות ופולקלור ניו אינגלנד, שכבר הביא אותן לבית שלי כשחקן ברור שהוא רדוף על ידי איזו יישות מאיימת, אבל מבחינת הדמות שלי ברור שיש פה פליטת פחמן חד-חמצני שצריך לבדוק.

מנחה:
- אחרי ארבע וחצי שנים, סיימתי להנחות את כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4). הקבוצה הצליחה לגאול אב שכול ולהפגיש אותו עם בתו המנוחה, ולאחר מכן הביסה שוגון אכזר שנהנה לשבור פסיכולוגית את הסובבים אותו. כל אחת מהדמויות עברה מסע גיבור של ממש, והיה מרגש, אפי ודרמטי מאוד. תחושת סיפוק עצומה. תודה שוב לשחקנים הנהדרים amitf0123 amitf0123 העוג הברברי העוג הברברי המגדל הבודד המגדל הבודד Nextorl Nextorl. המשמעות היא שעכשיו, לראשונה זה המון זמן, אני לא מנחה משהו אקטיבי - וזה מסתדר טוב עם העומס הנוכחי, לפחות עד שאחליט על הקמפיין הבא...

שחקן:
- משחק ב-Strength of Thousands, נתיב ההרפתקאות של פאיזו שמתרחש באקדמיה קסומה. אני משחק את Celmoran, לשי דרואיד שנוצר כדי להגן על הכפר שלו ממגפת חרקים, ובמקביל בעיקר סקרן ללמוד עוד על העולם. עד כה הוא היה ילדותי מאוד, אך החל להתפתח בעדינות בעקבות חיזיון שקיבל ופגישה עם דמות אחרת שאותה הציל מבריונות. אנחנו קרובים מאוד לסיומו של הספר הראשון מתוך שישה.

- מתכנן לשחק בקמפיין Ars Magica חדש של ג גאלאן, לצד העוג הברברי העוג הברברי, לרגל יציאת ה-Defenitive Edition. אנחנו עוד עסוקים ביצירת הסיפור המשותף של האחווה שלנו, אבל הסכמנו לשחק ב-Provencal Tribunal בזמן מסע הצלב האלביגנזי. אני מתכנן לשחק שתי דמויות: Florianus, מג לבית Jerbiton האומנותי שנמצא במשימה בלתי נגמרת להקים רשת שתבריח ותציל חפצי תרבות ונוי מהצלבנים; ואת Pons lo Taciturn (פונס "השקט"), אלמן קתארי ואיש דת לשעבר שאיבד את אשתו ההריונית במסע הצלב, וכעת עסוק בלנסות ולשקם את חייו. הרבה זמן רציתי לחזור ל-Ars Magica, והפעם אני נהנה לעשות זאת כשחקן.

משחק כבר מלפני כמה שנים אבל רק בקיץ גיליתי אותו, עיר הערפל (city of mist), התחלתי לפני שבועיים להעביר משחק של זה לילדים בכיתה ז שבשנתיים הקודמות העברתי להם מבוכים ודרקונים. הם לא ממש יודעים את החוקים אבל הם מתארים מה הם רוצים לעשות ואני מסבירה להם איך זה עובד, נראה לי שעכשיו הם כבר הבינו את הרעיון הכללי ודי נהנים, למרות שבגלל החגים אולי יהיה קשה להמשיך בשבועות הבאים.

חודש חגים אז המון משחקים מתבטלים... בינתיים כותב (באנגלית) מיני-קמפיין "ארגז חול" של פנטזיית מד"ב (בסוגת sword & planet & sorcery) בשם "חולות חלודים" שיפורסם לשיטות OSR ובהמשך גם לשיטות 2ק6 שלי.

מנחה:
- אחרי ארבע וחצי שנים, סיימתי להנחות את כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4). הקבוצה הצליחה לגאול אב שכול ולהפגיש אותו עם בתו המנוחה, ולאחר מכן הביסה שוגון אכזר שנהנה לשבור פסיכולוגית את הסובבים אותו. כל אחת מהדמויות עברה מסע גיבור של ממש, והיה מרגש, אפי ודרמטי מאוד. תחושת סיפוק עצומה. תודה שוב לשחקנים הנהדרים amitf0123 amitf0123 העוג הברברי העוג הברברי המגדל הבודד המגדל הבודד Nextorl Nextorl. המשמעות היא שעכשיו, לראשונה זה המון זמן, אני לא מנחה משהו אקטיבי - וזה מסתדר טוב עם העומס הנוכחי, לפחות עד שאחליט על הקמפיין הבא...
סחטיין! עכשיו אתה צריך להקליט שוב פרק של על כתפי גמדים על קמפיין מקוון.

אחת מדמויות החבורה "נרפאה" ממחלה עתיקה על ידי הפיכה לערפדית(!) ועוד בידי מי שהחשבנו לאויבת(!!).
epiw716rhg571.webp

כשחקן

1. פושטי ים הנחש! יאררר! הגענו אל מקום מושבם של רואי הגורלות, ומסתבר שאנחנו (בהרבה מאוד מובנים) החבר'ה הרעים! לא לחינם קוראים להם "פושטים"!

2. משחק (שוב) את ערכת ההתחלה של פאת'פיינדר 2, אבל הפעם עם דיבור להמשיך ממנה ל-Seven Dooms of Sandpoint. מאחר שאני מכיר את ערכת ההתחלה אני לוקח מושב אחורי ונותן לאחרים ליזום, אבל כל הדמויות חמודות ולחצי חבורה יש קשר ישיר עם אב הקתדרלה אבסטלר זנטוס מהעיירה חוף חולות! (אתם יכולים לקרוא עליו בעברית בהרפתקה "נקמה בוערת"!) אני משחק את קמילו, תאומטורג מפוקפק אך טוב לב, שבגד בכנופיית סקזרני.

כמנחה התחלתי את משחק הפורום שלי בנפול דממה. כרגע העלילה מסתורית, כשחבורה של גיבורים מפורסמים נקראו לעזרת מסדר הזכוכית - הכנסייה של אל.ת התכסיסים שהיא גם האלה היחידה שנותרה פעילה בעולם.

כשחקן שיחקתי היום בחד"פ גלימות של ג גאלאן , היה כיף ומגניב והיה לנו מזל מטורף בקוביות. דבר שעזר לנבלים שלנו מאוד ואפשר לנו להתחמק מכל הגלימות ה"גיבורים" שבאו לעצור אותנו או משהו.
ככל הנראה נתחיל בקבוצה הביתית משחק Scum & Villainy בעתיד הקרוב, אבל שום דבר עוד לא קבוע באבן (או במתכת ;))

בנוסף, שיחקנו סשן שני בFall of Magic, והוא באמת ממש מגניב! אני משחק את אלאמורה, זמרת הסרטנים מאיליסטרה. נערה צעירה עם folk magic שמפתה סרטנים להתקרב, שעוקבת אחרי המאגוס במסע להבין מה קרה לקסם. בסשן האחרון היא צברה קצת יותר אומץ, ואפילו הפכה מישהו לסוס לא בכוונה!

ערכת ההתחלה של פאת'פיינדר 2 לא מתרחשת באוטארי? מה הקשר לחוף חולות?
סקרן, כי זה מסקרן :)
היא אכן מתרחשת באוטארי, אבל בתור צעד ראשון משחקים אותה לטובת מי שלא מכיר את השיטה.
עשינו ברקע של הדמויות מחוך חולות הסבר מה לעזאזל הביא אותן לאי אבשלום.

מגניב! אני משחק את אלאמורה, זמרת הסרטנים מאיליסטרה. נערה צעירה עם folk magic שמפתה סרטנים להתקרב, שעוקבת אחרי המאגוס במסע להבין מה קרה לקסם. בסשן האחרון היא צברה קצת יותר אומץ, ואפילו הפכה מישהו לסוס לא בכוונה
כפי שסיפרתי, אנחנו בעיצומו של משחק ארוך של נפילת הקסם בלא קריטי. הדמות שלי היא נהר, זמר הסרטנים מאיסטליה 😎
פעם הייתי שר לסרטנים, ורוכב על סרטני ענק. אני עוד שר, אבל הקסם הזה כבר לא עובד...

כפי שסיפרתי, אנחנו בעיצומו של משחק ארוך של נפילת הקסם בלא קריטי. הדמות שלי היא נהר, זמר הסרטנים מאיסטליה 😎
פעם הייתי שר לסרטנים, ורוכב על סרטני ענק. אני עוד שר, אבל הקסם הזה כבר לא עובד...
במקור רציתי לשחק את הmidwife, אבל אז אף אחד לא בחר לזמר לסרטנים אז הייתי חייב!

כמנחה​

נפתחה קבוצה חדשה של 6 שחקנים בה אני מריץ קמפיין מקורי שלי במהדורה 5 בשם "המסע אל הטונדרה הקפואה". הוא מתוכנן ללפחות חצי שנה, והוא ממש המאגנום אופוס שלי עד עכשיו. הדמויות כבר יצאו למסע ונראה שהן עלולות להסתבך בקרב מאוד לא נעים עם איזהו ננס מכשף שהם הצליחו להרגיז.

כשחקן​

משחק נוכל בן אנוש בשם באגרו בקבוצה הישנה שבה עד כה הייתי שליט מבוך. לאחר שסיימתי את הקמפיין, פיניתי את כס שליט המבוך והעברתי אותו לאח השחקנים כדי שימשיך, גם כי בא לי להיות שחקן, וגם כי כתלמיד יאסא שצריך לעשות שיעורי בית ולהתאמן שעתיים ביום אין לי ממש זמן לנהל שתי קבוצות.

אני רק שחקנית. הקמפיין של ר'נסיל (גנבת, מלסטרה) כרגע בהמתנה לאחרי החגים, ההרפתקה האחרונה היתה עוד באוגוסט והיתה טראומטית למדי עבור ר'נסיל שקודם כל כמעט נהרגה ממטח חיצים בזמן שהלוחמת רדפה אחרי קשת אחר והיא נשארה להגן על הקוסמת ריינ'אורין ואז אחר כך גלתה שבזמן שלקח לה להתאושש קניבלים הרגו את החברים לשעבר בכנופיה שלה שנשארו מאחור כולל מישהי שר'נסיל היתה מאוד קרובה אליה עד למריבה שהיתה להן כשר'נסיל נאלצה לעזוב. אז כרגע היא בוכה על החברה שלה באמצע מבוך מלא סליימים.

הקמפיין של ברין (סיירת, מו"ד 5) התקדם ברין צדה כמה מנטיקורות שחדרו לעמק ואז החבורה סידרה לעצמה תפקיד של שומרים על ספינה שהפליגה לאקדמיה. כמה שודדים גילו בדרך הקשה שלהיות על ספינה צפופה ועשויה עץ כשמולך יש קוסמת שיכולה להטיל כדורי אש זה לא רעיון טוב. אבל הספינה נפגעה ועצרה לתיקונים על אי שורץ שלדים איפה שיושבים כמה נזירים עם השקפות משונות לגבי מוות שגילדת הסוחרים מוכנה להציע הרבה כסף למי שישכנע אותם להתפנות. הדעות בחבורה שלנו היו חלוקות אבל כשהבייליף הציע לנו שנעזור לפשוט על הכספת יצר ההרפתקנות התעורר ברוב החבורה אפילו שזה לא הדבר הכי חכם או מוסרי. בשבת ככל הנראה נמשיך ונראה מה התוצאות של הפשיטה הזו על הכספת. בין ההרפתקאות עזרתי קצת בבניית עולם פה ושם.

כמו כן תמונה של ברין שהזמנתי מחבר.ה בקבוצה (ליאו מ- Desert Flower System) הושלמה. אני אעלה אותה פה בשביל להשוויץ. אפשר למצוא את ליאו באינסטגרם desertflower.systemart או דיוויאנט ארט DesertFlowerSystem

קבצים מצורפים

• brinn commission finished.webp
    brinn commission finished.webp
    120.4 KB · צפיות: 5
כשחקן:

משחק את ויניסיוס העריץ (Vinnisius the Tyrant) בקמפיין פאתפיינדר 2 הmythic של NewBee NewBee , לוחם/קוסם שהתמזג עם החרב המקוללת שלו והפך לשד- השד האחרון ביקום, שכרגע עובר אקטיבית את סוף העולם.

משחק גם את ביל "הממזר" בלקהארט (נולד בלריק ברייטבלייד), הבן הממזר של מלך של שבט הגמדים ברייטבלייד, שברח מהבית אחרי דו קרב שהשתבש, היום שכיר חרב ואביר ללא אדון. משחק בחוקים של מבוכים ודרקונים 5 2024... עד כה מעניין.

כמנחה:

מריץ את Fists of the Ruby Pheonix בפאתפיינדר 2, עם המון שינויים שלי.

חודש מלא שינויים והבא כנראה לא יפחת ממנו...

מנחה:

• ICRPG: הקב' בנק' רגישה, כבר המון זמן דברים מבעבעים וכעת הם מתחילים לרתוח

הם נלחמו את דרכם לתוך מקדש לאלה נשכחת (לשעבר), מצאו שם יריבים, נלחמו בהם, שיבטו אחת מהם, הצליחו למצוא דרך לרדת למישור מתחת, התמודדו עם השחתה ומאות של נשמות של מבקרים קודמים כושלים, כמעט איבדו 2 דמויות, המכשף איבד את הקשר שלו לקסם הנוכחי ומפתח כוחות חדשים, שיטו ביריבים שלהם כדי לחשוף תוכן של מגילה עתיקה, כעת הם מכילים שברי נשמות זרות בראש, ביקרו בבית קברות שמנוהל ע"י טווה הגורל ועמדו בפיתוי לכוח והוציאו משם שריון שלא נוצר בעולם הזה, הגיעו למעיין מבוסס שינוי בו כמעט היה לנו TPK, נחטפה להם NPC יקרה, נוצר כפיל לאחת הדמויות- מה שיאפשר לממזר מהמשפחה שלו לשנות את השושלת לנצח, אז הקב' התפצלה: 2 נותרו כדי לבצע ריטואל ולחזק את הקשר של הכהנת לאלה שלה, 2 החלו לרדוף אחרי הכפיל והחטופה. אתמול היה סשן טקסט שארך שעות, בו הכהנת כמעט איבדה את הגוף שלה, בנפרד מכך כמעט מתה סופית, והמכשף שעזר לה הצליח ליצור קשר רגשי עם מניפסטציה של הכאב והסבל של 2 חצאי אלה. השם שלה הוא sorrow, הם קראו לה joy והוא הקריב מהבריאות שלו כדי לחבק אותה ולמרות שהוא והכהנת התחילו כיריבים, הוא עשה המון כדי להציל אותה.

• BitD: הטירוף התחיל וכעת כבר לא ניתן לעצור אותו.

הם השלימו את התנאי ששד הציב להם- לפתוח מלחמה ב3 רבעים בעיר, הגיעו למצב בו הסקובלנדרים לא רק קיבלו אותם רשמית כחברים אלא מוכנים לצאת למלחמה כוללת עבורם (מה שקורה בפועל), עומדים לחסל את הdimmer sisters כתנאי להפוך לספקים עבור קזינו בו מהמרים על יותר מכסף, כדי לגנוב מפתח ממנהל הכלא, כדי לשחרר רוח עתיקה שמצאת שם, לשרוף ספריה ולהוציא אקסית של love interest של אחת הדמויות, בין היתר כדי להציל את המשפחות של הקב', לקבל מידע עמוק יותר על איך מונעים מרוחות להפוך לferal ולהמשיך את העסק המשפחתי. על הדרך אחת הדמויות למדה שהיא vessel נוח לדיבוקים, השתמשה בזה כדי לספק closure לאנשים, הפכה לכוכבת רדיו ועוד בערך 100 דברים אחרים. כולם עברו טקס ייחודי בו הם חגגו עם נופלים המלחמה הסקוביים והצילו את המצב ע"י תלישת דלת והעברה של hull ממולכד לשדה הרוחות לפני שהתפוצץ. כרגע הם מנסים להעביר 4 פצצות לא מאוד יציבות למטה של הdimmer sisters במהלך שישמיד אותן (אולי? נראה איך ילך).

• CoC: הרצתי two shot מבוסס על edge of darkness, אבל לא אהבתי את המבנה של הסצנריו אז הרחבתי ובניתי אותו מחדש. בדיעבד, הוא היה צריך עוד סשן או שניים לנשום אבל הבטחתי שזה יהיה self contained.
הם הסתכסכו עם בן שכולם ומאוד מקושר, עקבו אחריהם, הם גנבו סרקופג מבנק, אחד מהם כמעט מת בחקירה משטרתית, הם הגיעו לבית חווה מבודד וביצעו שם ריטואל גירוש שעלה בחיי דמות אחת, הותיר אחרת פציעה קשה וביצים של יצור זר בתוך גופו ואת השלישית עם 11 מזל, בעודם שורפים את בית החווה, סירנות החלו להתקרב אליהם

שחקן:

ממשיכים בקמפיין משוגע לחלוטין בסיגיל, 5e 2014. מסתבר שאיכשהו הגענו לשם, לא יכולים למות והקמנו רשת הברחת למכירת נשק אדירה, בלי לזכור כלום מכך

אני משחק פיקסר משופם בקב' עם אבדן זיכרון. אחרי בריחה מכלא (לא בזכותו), ביקור בקזינו בו כמעט זכינו בתחרות vecna imperaonators, כמעט איבדנו דמות לקללה ואני ראיתי את הגורל ממנו אני חושש מכל מולי, קיבלנו הצעה לטפל במודרון כדי שיישבו את הבעיות שלנו עם כוח השיטור המקומי.

כמנחה
ממשיך להריץ פה את הצד האפל של הירח. השחקנים שוגרו לחלל, וכעת הם נערכים לפעולה מבצעית בתוך החללית שלהם לאחר שהבחינו בגורם זר על הסיפון.

התחלתי לעבוד על הרצת הרפתקה לכמה חברים מהשכבה שמתחתיי. לא יצא להם כל כך לשחק בעבר, כך שזו הזדמנות לתת רושם ראשוני חיובי לתחום. כרגע מתוכננת הרפתקה חביבה עם טירה אפלה ונטושה, שנראה כי נחטפים אליה תושבים מן הכפר. הסיבה הקלאסית - כת שרוצה לבצע טקס אפל ולזמן אל מרושע באמצעות קורבנות אדם.

אחר
סוף סוף הצלחתי (בתמיכתו הנדיבה של the old man) להקים מחדש את פרויקט נבחר החודש! כל שלושים יום יעלה פונדקאי (או פונדקאית) על הבמה ויספר על עצמו לבאי המסבאה האפלולית-אך-העליזה הזאת.

קניתי מדפסת תלת מימד, בתקווה לייצר לעצמי מיניאטורות ודגמים, אך לאחר כמה ניסיונות המכונה נסתמה עקב חוט חומר תקול. כרגע עובד על ניקוי, ומקווה להתחיל להדפיס דברים בקרוב!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה