• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה תשחקו החודש? ינואר 2025

שנה אזרחית חדשה מתחילה, כולנו אחרי שנה לא פשוטה ובתקווה שזו תהיה טובה יותר.
מה תשחקו/תנחו החודש? פרוייקטים הקשורים לתחביב?
נשמח לשמוע!

אם לא יהיה לכך פוסט ייעודי, אפשר גם לכתוב על השנה שהייתה או על זו שתהיה, מבחינת התחביב.

החודש אני אנסה ליצור ולהריץ את חד"פ פרי מייסון נגד המיתוס שאני מהרהר בו כבר יותר משנה. מקווה שאם אומר זאת כאן אני גם אעשה כן! בינתיים השגתי עותק יד שניה במצב טוב של משחק הלוח הראשון שהתבסס על הסדרה - לא משהו מבחינת התאמת החוקים לתמות של הסדרה לדעתי, אבל אולי יביא קצת השראה.

כשחקן:
רצף של חולי וחגים קצת קטע לנו את הקמפיין המתמשך של "Horror on the Orient Express" (קריאתו של קת'ולהו), אבל מקווים לחזור לשגרת האימה המטלטלת בעוד כשבועיים.
וכמובן גם משחק ב"חלילן מהחלל האינסופי" בהנחיית dragonian dragonian כאן בפורום.

כמנחה:
מריץ את הקמפיין:
"קללתו של סטראהד, האור שנבלע" - The Curse of Strahd, The Devoured Light" (D&D 2024)", הסשנים עד כה עלו על כל הציפיות ואני ממש מרוצה, הקרבות מאד מינוריים כרגע וכפי שתכננתי הקמפיין נשען באופן כבד על רולפליי ואימה.
הדרמה ורגעי האימה מציפים ומסתעפים ובונים לאט לאט את האווירה ברייבנלופט.
אני משלב במשחק מוסיקה, פרופים, מיניאטורות ועוד וצופה שגם הסשן הבא יהיה מטורף!

אחר:

כמו תמיד הרבה רעיונות לפרוייקטים שנדחים בגלל עניינים בחיים האמיתיים.

כשחקן
בתקווה בפורום נתחיל בקרוב בסתיו של דם, נשמע רעיון מבטיח

כמנחה
הרצתי ב30.12 את הפלייטסט למשחק של גנזך אורות הסערה המתכננים לסיים אותו בשני הקרוב.
בנוסף אני מקווה להריץ משחק עם חברים מהתיכון שלא שיחקנו יחד שנים, עוד לא נסגרתי על שיטה אבל אם יתאים לכולם המשחק של DIE יכול להיות תמתי

אחר
מתכנן לחזור לתרגם את טרויקה עם עולם ישראלי, בתקווה אסיים את הכתיבה והתרגום עד סוף פברואר ואז איור, עימוד ועיצוב.
בנוסף פרסמתי משחק נוסף לfemininomenon jam. Jam שמטרתו להעלות מה זה משחק נשי אם דבר כזה בכלל קיים.

שנת 2025 טובה, חודש ינואר טוב, חודש טבת טוב, זאת חנוכה שמח..! שיא החורף מתקרב, ובשיא החורף מה אנחנו אוהבים לעשות? נכון! – לשחק, או להתבאס על המשחקים שלא הצלחנו לשחק!

כשחקן

1. אררר! ממשיכים עם פושטי ים הנחש, מאותם יוצרים של האודיסאה של שרי הדרקונים!
הדמויות מצחיקות (או טראגיות), השחקנים אדירים, וכולם חוץ מהדמות שלי הן לגמרי באמת בני אדם, הו ידידי בני האדם האמיתיים לחלוטין! אף אחת מהן היא לא זאב בתחפושת!

כמנחה

1. "עליית שרי הרונות" בפאת'פיינדר פראי! לאחרונה ניתנה התקדמות, ועכשיו כולם צריכים לבחור שדרוגים.

פרויקטים

1. אסופת ההרפתקאות של עולמות פראיים נמצאת איפשהו באוקיינוס ההודי האטלנטי! ואולי נראה אותה לקראת סוף החודש? כשהיא תגיע אנסה לגייס מישהו מהחברים להריץ לי לשם שינוי.

2. קולות הקלדה.

עריכה אחרונה:
כמנחה
ממשיכים עם רוצח הרונות, או ליתר דיוק מתחילים - קצת בעיות של זמינות עצרו את הרצף, וזה מרגיז קמעה, אבל מקווה שזה ייפתר. ממש מתסכל הקטע הזה שבגיל מסוים קשה לאנשים להתחייב באופן רציף...

פרויקטים
בגדול מה ש the Nerubian the Nerubian -אבל בעוד כמה ימים נחשוף מה בדיוק הוא מתקתק במקלדת :D

כמנחה
התחלתי לא מזמן הרפתקה עם שני חברים, אבל קצת נתקע ואין הרבה התלהבות. הקושי העיקרי הוא בקביעת סשנים והמשכת הקמפיין...הח
שוקל להפסיק ולעבור לחד"פים, שיותר קל לכתוב ולבצע, ולא צריך להסתבך עם ביטולים.

פרויקטים
מקנן לי באחורי הראש - לכתוב הרפתקה בהשראת אינדיאנה ג'ונס והמקדש הארור. חשבתי על זה לפני כמה שנים אבל לא יצא לפועל.
התלבטות: אם וכאשר אכתוב את ההרפתקה, האם להריץ אותה לאחותי וחבר שלה, שמתחננים שאנחה להם כבר זמן מה - או לכמה חברים שמכירים אינדיאנה ג'ונס.
אם אני מריץ לילדים אצטרך לשנות את העלילה משום מה לא נראה לי שיעשה להם טוב אם הנבל יהיה מישהו שהיכולת שלו היא לשלוף לבבות מהגוף של אנשים כקורבן אדם..., אבל אצל החברים יש את הסיכון שייקרה "אה, זה מהסרט. טוב, אני יודע איך זה ייגמר."

ויש גם את הקושי העיקרי והמביך - לא ראיתי את הסרט. מה אתם רוצים, הייתי בן שמונה. זה רעיון גרוע להראות לילד בגיל הזה את הסרט (הדברים הנ"ל בספוילר).

מנחה:
- מנחה את כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4). הקבוצה נמצאת במעבר, ממלכת הפיות, והגנה בהצלחה על מעיין מכושף של ישות אלוהית. הקרב הסתיים בגירוש אפלה קדמונית מהעולם ובחיסול קנאי דתי מטורף, אך במחיר כבד שכלל את הקרבת חייהם של מספר בעלי ברית, לרבות אחותו הבכורה של העוג הברברי העוג הברברי . כעת הקבוצה מתכוננת לעימות האחרון מול שני הנבלים המרכזיים במערכה: הראשון שוגון חסר לב שהרס חיים של אנשים רבים מספור, והשני אב שכול שהחבורה תנסה לגאול ולהפגיש עם בתו המנוחה.

שחקן:
- משחק בנתיב ההרפתקאות Sky King's Tomb את Vondal "Fireaxe" Kazrak, גמלאי קשיש מהצבא הגמדי שהיה בעבר מפקד בכיר וגיבור קרב, עד שפרש לאור גילו המתקדם. כיום הוא בעיקר מתרפק על זכרונות העבר, ממתין לנכדים ומושקע הרבה יותר מדי בספורט הלאומי של עולם המערכה גולאריון, הלא הוא "בסיליסק". הוא רוצה לצאת להרפתקה גדולה אחרונה בתקווה להשיב את ימי התהילה שלו, ובעיקר כדי להוכיח לעצמו שטרם עבר זמנו. בסשן האחרון אהבתו לבסיליסק קיבלה טוויסט אירוני כשהוא הפך לאבן מאחד, אבל הוא חזר מאז לתפקוד מלא.

- משחק במשחק סולו את ראשיר, דם דרקון אמגוש (Warlock), בעל פטרון עתיק בדמות דרקון ג'יני שכלוא במנורת השמן שלו. הוא חזר העירה מהמדבר אחרי שכרת ברית עם אמגוש מסתורי אחר, וזאת במטרה לגלות ידע אבוד ונסתר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה