• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה תשחקו החודש? יוני 2023

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא BadBug
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חודש חדש וחם לא רק בחוץ, אלא גם סביב שולחנות המשחק.
אז במה תבחרו להריץ/לשחק החודש? (אם זה קמפיין קבוע אתם מוזמנים לספר בקצרה על ההתקדמות בו).
מיועד לכל שיטות משחקי התפקידים, מה שבא לכם, תרגישו חופשי לשתף.
כותבים משהו? מכינים משהו? עובדים על פרוייקט בתחום? - גם אפשר.
נשמח לשמוע!

מי זו בתמונת הנושאים הלוהטים? האלה הרומית יונו, כי זה חודש יוני!

כשחקן:

1. ממשיכים את פאת'פיינדר 2 עם המסע ללהבה הקפואה! אנחנו קרובים כבר לסיום ההרפתקה הראשונה בנתיב (מתוך 3 הרפתקאות). בשבוע האחרון הגענו לנקודת הציון המדהימה של לנצח בקלות כמה יריבים שעד לא מזמן הכאיבו לנו מאוד, אבל יש שבט שלם שלהם והם רודפים אחרינו עם ממותות. סרנריי הושיעי אותנו!

2. שלושת המשחקים שעדיין קפואים ב- on-hold, שבכולם מדובר פשוט באותה קבוצה שעושה ג'אנגלינג והמנחה כרגע לא זמין אז הם בהפוגה: "עידנים מוזרים" (Strange Aeons) של פ"פ 1, עולמות פראיים: ארצות המוות ו"אגרוף הרודן" (The Tyrant's Fist) של פ"פ 1

כמנחה:

1. "עליית שרי הרונות" בפאת'פיינדר פראי!
בחודש האחרון עשינו מפגש יצירת דמויות ולאחר מכן מפגש של החלק הראשון בהרפתקה שהסתיים עם המון גובלינים צורחים. בחודש הזה מתוכננים שני מפגשים נוספים שימשיכו ליתר חלקי ההרפתקה.

פרויקטים
1. הספר המתקדם לשחקן מסיים אוטוטו את הבטא לתומכים, וההרפתקה "רוצח הרונות" בעריכה מתקדמת.

בקבוצה הביתית אנחנו ממשיכים את קמפיין "הפגומותים" בפלאים. החבורה הולכת ומסתבכת בניסיון להבין איך ג'ק סטארלייט, דודו הסופר גיבור והכוכב של ריי (היורש שלנו) נבחש בתוך הבחירות הקרובות לראשות העירייה. ריי עצמו מגויס בלי הכנה ע"י דודו לצאת איתו למשימת חילוץ שנגמרת בכך שריי מתרסק ומשבש את המבצע, ושוב מושפל לעיני משפחתו (אותה הוא שונא בעוז, אבל גם רוצה להשתייך?). בוני, הנוכרייה, מקבלת צו גיוס מכוכב הלכת שלה וממש לא רוצה ללכת. ריי לא ממש מצליח להבין ממנה שהיא חייזרית (היא העמידה פנים שהיא אנושית עד עכשיו) אבל מבין שהיא צריכה להתגייס לצבא של המקום ממנו היא באה (אולי אפגניסטן? לא ברור לו) ומציע לה להתחתן פיקטיבית כדי להימנע מזה. היא לא לגמרי מבינה איך זה יעזור, אבל היא רגילה לא להבין דברים בכדור הארץ והולכת על זה. אחרי פגישה עם עו"ד שניהם מגיעים לפורטל שנפתח לעולמה ופוגשים את קצין לשכת הגיוס שבא לקחת אותה, הוא רואה את ריי ומבין שהסוד של החייזרים נחשף לאנשי הארץ וכמעט חוטף את ריי כדי שהסוד לא יתגלה. לבסוף מצליחים להרתיע אותו והוא נסוג לפורטל, אך מבטיח שיחזור.
רוק, הפרחחית, יוצאת בינתיים עצמאית לחקור את המשרדים של ז'אן מארי רנארד, מיליארדר מיסתורי שכנראה מממן את ג'ק סטארלייט. היא מצליחה למצוא מידע טוב, אבל גם נתפסת והכל נגמר בכך שהאבטחה של רנארד מביאה את ההורים שלה – לרוב הורים ממש קוליים – שמזדעזעים שהיא פרצה למקום ומקרקעים אותה.
זה קמפיין מהמם. לצערי, אני לא בטוח כמה עתיד יש לו, כי אחד השחקנים נוסע לחו"ל לתקופה ואחת השחקניות עוזבת את העיר :( אבל החודש עוד נשחק.

בקבוצת הנערותים ממשיכים את קמפיין "מגמת הפלאים" שם... אני אפילו לא יודע איך להתחיל לספר את תקציר הפרקים הקודמים. אנחנו חצי שנה לתוך הקמפיין וסבך הסיעות והתסבוכת מכוון ל־11. אנחנו מאוד נהנים!

בלא קריטי סיימנו את המיני קמפיין של להבים בעלטה באנתולוגיית אגם הפעמון שלנו. אנחנו חוככים בדעתנו מה יהיה המשחק הבא. כנראה משחק בלי מנחה.

עריכה אחרונה:
* מיני קמפיין "אי האימה" ב OSE הסתיים בסערה.

* מנחה קבוצה חדשה של Shadowdark! הקבוצה מורכבת משחקנים וותיקים וחדשים שנלהבים להתחיל (עד כה עברנו רק את סשן 0) למרות שחוששים מאד מהשיטה הקטלנית ומהנק"פ הנמוך שגילגלו...

* קריאתו של קת'ולהו - Horror on the Orient Express, הרפתקה כתובה היטב, אימה ותעתועי מוח תוך כדי ניסיון לחקור אנשים מסתוריים בתקופות אפלות.

* קראפטינג וצביעה - מתמקד בעיקר בצביעת מיניאטורות מהירה שקשורה להרפתקאות המיידיות, אבל מאד רוצה לסיים את צב הדרקון ועוד כמה שעצרתי באמצע...

* בפונדק - ממשיך במשחק הפורום של "בית קורביט"

* פרוייקטים אחרים - יצירת איזור Sandbox עבור Shadowdark, עם לוקיישנים מעניינים, הרקע של הדמויות עוזר לי מאד להפיח רוח חיים בעולם ולדעת מאילו נקודות להתחיל.

אני בישראל אז עד יותר קרוב לסוף החודש לא אשחק כנראה, לפחות לא בקבוצה הסדירה שלי. יש כנס חודש הבא בדיסקורד של החברים הטובים של ג'קסון אליאס, צריך לראות אם אני רוצה להתחייב לנסות להריץ שם, אבל למרות שההחלטה וההרשמה יהיו החודש, זה לא ממש נחשב.

כשאחזור לארה"ב נמשיך לחקור לאן נעלם בעלה של אשת החברה הגבוהה ממוצא קולוניאלי לאחר שהלך לבדוק משהו בתוך בקתת ציד שהם רצו לשפץ ליד דנדי בסקוטלנד. יש דיבורים על כלבי ציד גדולים שמסתובבים שם, ואפילו מצאנו כמה עקבות שהובילו לתוך קיר מוצק בצד הבקתה. חשוד מאד.

1) מנחה את כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4). החבורה הצליחה להוכיח ששגריר האימפריה השכנה הוא הסכנה הגדולה ביותר זה עשרות, אם לא מאות שנים, על הממלכה ועל צפון היבשת כולה. עם זאת, הפיכתו הצבאית של גנרל הממלכה טרפה את הקלפים והכריחה אותם לסגת, עם המשפחה המלכותית, לחציה השני של היבשת; וגרוע מכך - ייתכן שאחד מחבריהם הקריב את חייו, ואחר נאלץ לוותר על חירותו, ואולי אף על זכרונותיו, כדי לאפשר להם להימלט.

2) מנחה את "סוכני משמר-הקצה" (Agents of Edgewatch), בו הקבוצה משחקת שומרים במחלקה לא מתפקדת שמצויה בעיר גדולה. הקבוצה הביסה את כת ה-Skinsaw בעיר ונאלצת להתמודד כעת עם מפקד המשמר החדש החדש, שעסוק בעיקר בלסרס אותם ואת הסמכויות של חבריהם השומרים, לרבות מידור מוחלט שלהם מהחקירה שהם עצמם הובילו אך לפני רגע. עם זאת, הם טרם אמרו נואש ומחפשים עוד דרכים להמשיך ולחקור את מעורבותו של נורגורבר, אל הגנבים וההתנקשויות, בעיר שבמרכז העולם.

כמנחה
בקבוצה הביתית, נטשנו את הניסיונות לשחק מו"ד 4 ופאת'פיינדר פראי, ואחרי הפסקה של חודשים חזרנו לעונה שנייה בקמפיין משחקי הכס! הדמויות בדיוק קיבלו את החדשות שמודיעות על כך שהליידי לוסייה, אחותו הבכורה של הלורד-בשלשלאות של רמות גנים הכבושה, הגיעה אל קץ סופה, שנשלטת כרגע בידי לורד בורוס בראת'יאון מבורך-הילדים, וספציפית - מבורך האבירים; לאיש יש שבעה בנים, וכולם אבירים למעט האחרון, שעדיין נושא כלים; יורש העצר שלו נשוי אמנם, אבל את שני בניו הבאים הוא הצליח להשיא ליורשו יחידות של טירות - אחת בבקעה ואחת בצפון - וכדי לכבוש מחדש את רמות גנים ליידי לוסייה לא צריכה את היורש של לורד בורוס, רק את החרבות שנשבעו לו אמונים וגבר שיעמוד בראש הצבא כלורד המגן שלה. אה, ושאחיה ימות. עומד להיות מעניין.
מנחה בפורום את המשחק בנפילת הממלכות, שלא מתקדם יותר מדי בכל חודש. ראו החודש הקודם; זה עדיין די מדויק.

כשחקן
התחלתי לפני שבועיים לשחק במשחק 'תשוקת התשוקות' בדיסקורד, וזה ממש מגניב. למי שלא מכיר, מדובר במשחק מבוסס מנוע האפוקליפסה (כן, כאילו אני יודע מה זה אומר) שנועד לסיפור של טלנובלות (כן, גם זה אני יודע מה זה אומר). הייתי מסביר טיפה על המשחק אבל זה מורכב ומסועף (טלנובלה) ואני לא יודע מאיפה להתחיל, אבל אם אתם רוצים יש בדיסקורד בשרת המאזינות של לא קריטי את תקציר המפגש האחרון.
ממשיך לשחק בקמפיין 'הכתובת על הקיר' את סיימון, שהוא (כך מסתבר) דוש למדי ולהוט אחר הזהב, כך שהחבורה לקחה משימת חיפוש ילד נעלם בשם אנדרו לאחר שאימו הבטיחה להם שרשרת זהב קסומה. החבורה מצאה את גופתו ביער (וגם הרבה שמיכות בבקתה שאולי קשורות לכת שמיכות מסתורית) ואחר כך - כשחזרה ליער שוב, אחרי קבלת משימת חקירת הרצח - מצאו דיבוק ביער. הפגזנו אותו בנזק (סיימון לבד עשה 27 נזק תודעה, שנראה שהוא היה רגיש אליו, בנוסף לזה הממציא שלנו עשה עוד 20 ומשהו נזק עם נשק קסום, והאשף עוד 20 נזק תאובה) אבל הוא רק ברח משם (אולי בגלל שהוא היה חייב, הלחש שסיימון השתמש בו מחייב את האוייב לברוח). חזרנו לכפר וסיפרנו את החדשות, אבל עדיין לא שיחקנו את התוצאות. נצטרך כנראה לגרש את הדיבוק הזה איכשהו בסשן הבא. אני אוהב משחקים בז'אנר האימה!
ממשיך לשחק במשחקי הפורום 'בית קורביט' ו'עיר ירח' (ואולי גם בעוד אחד ששכחתי).

אחר
ממשיך בכתיבת הספר שלי - הרפתקאותיו של רגולוס האכזר - כאשר אני בתחילת החלק השלישי, לאחר שהחלק השני הסתיים בכך שהאלה מהחלק הראשון לוקחת את רגולוס (האנטי-גיבור של הספר) בשבי, ואז גוזרת את דינו למוות. אם אין לכם בעיה עם 18+ תקראו, זה ממש טוב!
התחלתי לשחק מג'יק החודש (בהתחלה באפליקציה, ואחר כך גם הגעתי לסירולינה ביום שלישי) ובינתיים זה ממש כיף. שחקו מג'יק גם אתם!
ממשיך גם בכתיבת ההרפתקה שלי לדרקוניקון (שאולי תהיה גם לכנס שעטנז), ואני כבר בשלבים מתקדמים של כתיבת הפרק הראשון של ההרפתקה. אני מקווה שהכל ילך בכזאת קלות, אבל בתכל'ס אני יודע שהחלק הראשון הוא משחק ילדים והפרק השני הוא זה שיהיה לי קשה לכתיבה.

חודש חלש, אם כי אני שוקל להריץ חד"פ של thirsty swords lesbians או של Wickedness (או שניהם) לרגל חודש הגאווה, הקמפיינים הרגילים שלי כרגע בהפסקה או הסתיימו.

קמפיין אווטאר אגדות נכנס להפסקה עד סוף החודש עקב לימודים. בסשן הקודם הדמויות גילו שלמרות את החוטפים שהתחזו לרוחות רעות, אין להם מושג לאן האנשים החטופים נעלמו. כל מה שהחוטפים שנשבו יכולים לספר להן הוא שהאנשים החטופים הועלו על ספינה ונלקחו לבסיס, אבל אין להם מושג איפה הוא.
הרוחות האמיתיות של החורשה החליטו גם להעניש את החוטפים, ולקחו אותן אל עולם הרוחות- אל ערפל הנשמות האבודות. הדמויות ניסו לשכנע אותן להשיב אותם מיד, והצליחו חלקית- הרוחות הסכימו להשיב אותם לאחר שתי זריחות. ואכן לאחר יומיים הם חזרו, מפוחדים ופצועים נפשית. הם חתכו את השיער שלהם בכניסה לעיירה (אחרי הכל, זוהי אומת האש).

קמפיין הבאר בעולמות פראיים הסתיים! נלחמנו במשפחות האצולה והצלחנו לחדור אל המרתף הסודי של משפחת בלאקסטון. שם, לאחר שנלחמנו בשתיים מנציגות המשפחה והבסנו אותן, מצאנו את האל שבתחתית הבאר, כבול עם יתדות שחודרות את עורו, הדם שלו זולג מטה ומשמש אחר כך לציור רונות קסומות. שיחררנו אותו, והצלחנו אפילו להרוס את המכונה ששלטה בגלגול הנשמות, משאירה את כל הנשמות שבבאר כבולות תחת שליטתם של בתי האצולה. גילינו שהיא לא מסוגלת להשפיע על יצורים חיים... וכיוון שהיא השפיעה עלינו, זה אומר שכולנו בעצם היינו רוחות רפאים בעולם המתים!
בכל מקרה, הצלחנו להחזיר את גלגול הנשמות לקדמותו, ולסיים את שלטונם של בתי האצולה ואת הניצול של הנשמות על ידם. הנשמות שלנו, כמו גם הנשמות של כל אדם אחר בבאר, התגלגלו הלאה- והפעם באמת. לעולם החיים.
אז עכשיו נעשה חודשיים של חד"פים- עד שהמנחה עוזב את הארץ, והקבוצה כנראה תתפרק.

קמפיין הבאר בעולמות פראיים הסתיים! נלחמנו במשפחות האצולה והצלחנו לחדור אל המרתף הסודי של משפחת בלאקסטון. שם, לאחר שנלחמנו בשתיים מנציגות המשפחה והבסנו אותן, מצאנו את האל שבתחתית הבאר, כבול עם יתדות שחודרות את עורו, הדם שלו זולג מטה ומשמש אחר כך לציור רונות קסומות. שיחררנו אותו, והצלחנו אפילו להרוס את המכונה ששלטה בגלגול הנשמות, משאירה את כל הנשמות שבבאר כבולות תחת שליטתם של בתי האצולה. גילינו שהיא לא מסוגלת להשפיע על יצורים חיים... וכיוון שהיא השפיעה עלינו, זה אומר שכולנו בעצם היינו רוחות רפאים בעולם המתים!
בכל מקרה, הצלחנו להחזיר את גלגול הנשמות לקדמותו, ולסיים את שלטונם של בתי האצולה ואת הניצול של הנשמות על ידם. הנשמות שלנו, כמו גם הנשמות של כל אדם אחר בבאר, התגלגלו הלאה- והפעם באמת. לעולם החיים.
אז עכשיו נעשה חודשיים של חד"פים- עד שהמנחה עוזב את הארץ, והקבוצה כנראה תתפרק.
מגניב!

למה בעצם בחרתם לשחק את הבאר בעולמות פראיים ולא בשיטה שלו?

שני הקמפיינים האחרונים שעוד לא הסתיימו בפרק הנוכחי של "ליגת ההרפתקנים של מלסטרה" מתקדמים באיטיות לעבר סיום החלק הנוכחי שלהם.

ממש היום (שבת) אני מריץ לקבוצה של הפודקאסט הרפתקאה, שתוקלט ותהפוך לפרקים 15, 16 ו-17 של הפודקאסט.
(ביום שני הקרוב, אגב, מתפרסם ברשת פרק 10 של הפודקאסט).

בעוד שבועיים, אני מריץ הרפתקאה חדשה של "עסקי דרקונים" - שמתחילה למעשה את הישורת האחרונה של הקמפיין לקראת המאבק הסופי בין הדמויות (ובעלי האחוזות שנמצאים בברית עם החבורה) לכוחות השודדים המאורגנים של הדמות שמכנה את עצמה "איש הדרקון" - כאשר כוחות חזקים בהרבה מושכים בחוטים משני הצדדים.

מלבד זאת, עבודת העריכה של מודל הרפתקאה מוכן לדמויות ברמה 3 במלסטרה מתקדמות יפה; ואם תהיה קריאה למנחים לדרקוניקון, אני כמובן אתחיל להכין הרפתקאה עבור הכנס.

למה בעצם בחרתם לשחק את הבאר בעולמות פראיים ולא בשיטה שלו?
העולם עניין אותנו מאוד, אבל אחת השחקניות פחות התחברה לרעיון של משחק השרדות קשוח, אז פראי וסוער it is!

כרגע משחק במשחק מקוון של רומח הדרקון במו"ד קופסאות (למעשה, rules cyclopedia, אבל התחלנו מהקופסה האדומה בעברית) "לפי הספר". ללא VTT, רק ZOOM, דפי דמות וגלגול קוביות כל אחד עושה בקצה שלו, קרבות ב-theater if mind. מהנה מאוד, כולל בזכות הנוסטלגיה. משחק גם מו"ד 5 דיי beer & pretzels, אם כי המשחק מתעכב לאחרונה עקב סיבות מ"החיים האמיתיים".

כותב ספרון משחק תפקידים מד"ב לאתגר PocketQuest של DriveThruRPG. כותב ומפתח גם בהדרגה את שיטת המד"ב החדשה וה"בשלה" יותר שלי, Quantum Nomad.

ב-1 ביולי אגב יעלה קיקסטארטר למהדורה השנייה של שיטת Barbaric! שלי, שיטה קלילה מבוססת 2ק6 לז'אנר החרב-והכשפים.

זומם להריץ משהו בפראיפיינדר. הרעיונותשאני שוקל כבר כחודשיים אך עוד לא החלטי עליהם הינם:
1. אי האימה! ממו"ד קופסאות, רק בהמרה לפראיפיינדר.
2. מיני-קמפיין פירטים, כולל המודולה החדשה יחסית Secret of the Black Crag ל-OSR, בהמרה לפראיפיינדר.
3. המגה-מבוך Stonehell או Gunderholfen בהמרה לפראיפיינדר.
זומם להתחיל להריץ באוגוסט\ספטמבר. מה לדעתכם יהיה מגניב?

קמפיין אווטאר אגדות נכנס להפסקה עד סוף החודש עקב לימודים
בעיניי השוס של הסשן הקודם היה מכניקת הbalance, ובמיוחד המהלך call out בין דמויות שחקן (אני חושב שהיא נועדה בעיקר לאינטרקציה בין דב"שים לד"שים, אבל לעולם לא נוותר על הזדמנות לקונפליקט תוך קבוצתי). לכל דמות יש מערכת "מוסר" משלה עם שני קיצונים (לג'ורו, למשל, הקיצונים הם תוצאות מול איפוק), ואתה יכול ללחוץ על צד אחד או אחר שלה כדי לגרום למישהו להתנהג בצורה מסוימת, או לחלופין להרגיש כעס\אשמה\בלבול וכו' בגלל שהם מסרבים להתנהג בצורה הזו. השתמשנו במהלך כמה פעמים לאורך הסשן וכל פעם זה הרגיש במקום ונתן יותר משקל להחלטות נראטיביות. ג'ון לא סתם התעלם מהבקשה של ג'ורו, הוא התעלם ממנה והרגיש אשם לגבי זה.

המכאניקה הזו מרגישה לי קצת בוסרית משתי סיבות - עבור הרבה מסוגי הדמויות הקונפליקטים נשמעים כמו ואריאציות של אותו הדבר (במקרה בקבוצה אין כפילויות, אבל ההבדל בין "self reliance vs trust" ל"survival vs friendship" למשל הוא לא גדול, או "forgiveness vs action" לעומת "restraint vs results"), והמשמעות המכאנית של המצבים (אשם, מבולבל וכו') קצת מעצבנת כי צריך לזכור לשים לב למינוסים בגלגולים רנדומליים.

יש גם עידוד מכאני לקפוץ מקיצון לקיצון מצד אחד אבל סכנה שתצא מאיזון מצד שני באופן שמזכיר לי את הקללה הגדולה מהנשגבים, אבל הביצוע הרבה יותר טוב בעיניי. סך הכל התלהבתי מהמכניקה ואני מחכה לראות איך היא תרגיש שלושה-ארבעה סשנים פנימה, או איך תראה האיטרציה הבאה שלה בשיטה נוספת.

לצערי, היו כמה תקלות שבגללם כמעט לא יכולתי להמשיך להנחות החודש גם בגללי וגם בגלל השחקנים.
אבל כן העמקנו קצת את הדמויות.
אבל נראה, איך יתקדם החודש.
אני מקווה להמשיך עם עולם המערכה שלי.
התחלתי עץ משחק בפורום.
מקווה להמשיך בהנחה של הקבוצה שלי...

קמפיין אווטאר אגדות נכנס להפסקה עד סוף החודש עקב לימודים.
מה זה הקמפיין?

מה זה הקמפיין?
בקבוצה הביתית, התחלנו קמפיין של Avatar Legends. הקמפיין מתרחש 10 שנים לפני התקופה של קיושי, כשאומת האש נמצאת במלחמה קרה בין השבטים שמתחרים על כס המלכות. משבט אחד מגיעו בנו הבכור- אך הממזר- של שליט האש. מהשבט השני בנו השני- אך החוקי.
הדמויות הן: ג'ורו הadamant, נער צעיר וכשף אש מתחיל ומהשבט של הבן החוקי.
המורה שלו, ג'ון הFoundling, סוחר שהוא בן לאם מאומת האש ואב משבט המים הדרומי. הפלייבוק שלו מגיע מספר ההרחבה.
והמורה הלא רשמי שלו, באלג'ין הrogue, נווד אוויר לשעבר שמבוגר מג'ורו רק בכמה שנים והוא השפעה רעה עליו.

בסשן הפיילוט, הדמויות נכנסו למפעל נטוש וגילו שדודו של ג'ורו משתמש בו כדי ליצור נשק כימי ומתכוון להפוך את מלחמת השבטים ממלחמה קרה לחמה. הם הצליחו לשרוף את המפעל ולהמלט, ועוררו את כעסו של הדוד.
בסשן הראשון הרציני, אנשים נעלמו מהעיירה- נחטפו על ידי "רוחות אפלות" שכעסו בגלל השריפה ביער, אותה השריפה שהדמויות התחילו כדי לשרוף את המפעל. הן חקרו, באלג'ין דיבר עם הרוחות האמיתיות, וגילו שמדובר באנשיו של הדוד שמתחזים לרוחות אפלות כדי להעניש את ג'ורו. הם הצליחו להתעמת איתם בשוק, מול קהל, וחשפו את זהותם. עכשיו, הם רק צריכים למצוא את החטופים- ולהתמודד עם הדוד כמובן.
ואם אתה רוצה סקירה נרחבת של השיטה עצמה, אז הנה אחת 90% גמורה, שאני מתכוון להשלים בקרוב: מנוע האפוקליפסה - Avatar Legends-סקירה מתגלגלת
הפרק האחרון פשוט מתסכל אותי כל פעם מחדש.

החודש אני מצטרף מאוחר למסיבה, ועם דינמיקה הפוכה.

כמנחה
המשחק של הילדים מתרומם למשחק קבוע אחת לשבועיים, שזה ממש סבבה. קצת מעייף יותר ממשחק למבוגרים, ודורש יותר סבלנות אבל זה ממש מהנה.
המשחק של החברים נדחה פעמיים החודש, פעם בגללי ופעם בגללם, מקווה שיתקיים שבוע הבא. החיים עמוסים.

דברים אחרים
הספרים החדשים של פאת׳פיינדר פראי מתקרבים לקו הסיום שזה מעולה - אבל במקביל צריך להמשיך ולעבוד על דברים חדשים ומגניבים.
אבל בעיקר, דרקוניקון יצא לדרך רשמית וזה המון דברים לעשות!

ממשיכה לשחק את אוליב הכהן הנאיבי בסטראד, מנסה ליצור לו מערכות יחסים מעניינות עם דמויות השחקן האחרות ולהכניס את הדברים שמגניבים אותי במשחקי תפקידים לתוך הקמפיין. יש לו מערכת יחסים משעשעת עם הנוכל שלבקשתי מלמד אותו על נשים למרות שהוא לא מוצלח בזה בעצמו, אנחנו אפילו עושים סימולציות 😁

ממשיכה בקמפיין טקסט של ואנור - עולם המבוך בהנחיית אביב מנוח. עדיין נהנית בהגזמה לשחק את מרציפן המכשפה הננסית הנודניקית - חלק משושלת נשים מפוארת שחשוב לה להרשים ואף להתעלות עליה.

ב"לא קריטי" סיימנו את משחק הלהבים בעלטה שלנו שבו שיחקתי את לימה הגנבת הפרחחית. אני מתגעגעת לדמויות וסקרנית לראות לאן האנתולוגיה תתפתח.

בנוסף, העלנו החודש שני פרקים של משחקים ללא מנחה ששיחקנו ונהנתי מהם בהגזמה. הראשון הוא משחק "המשמרת הארוכה" ששיחקתי עם אלעד הן אלעד הן , שיחקנו צוות של דיינר ותחנת דלק בחלל. שיחקתי מוזיקאי - שוטף כלים שהוא דוש מתנשא וסמי רגיש שחושב שהוא מבין בהכל. אלעד שיחק בריסטה - רופאה עייפה וממורמרת שנאלצה להתמודד עם הדמות שלי 😅

בפרק השני שיחקנו את המשחק "בית התה האחרון" שבו שיחקתי את סקורדליה - בעלת בית תה קסום ביער שמזמין אנשים שנפטרו לאחרונה לשיחת נפש וספל תה קסום לפני המעבר לעולם שמעבר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה