התקופה עמוסה במשחקים ושאר ירקות. בדרקוניקון הקרוב אריץ רק משחק אחד. רציתי להספיק לכתוב חד"פ חדש, אבל כנראה גלגלתי נמוך. נו שוין, זה יתן לי להשתתף יותר כשחקן
בחופשה עם המשפחה הרצתי את שוד-דבש החמוד. פעם ראשונה שאני מנסה להריץ משחק עם אפס הכנה. הלך לא רע, אם כי נאלצתי להמציא אתגרים מעט מופרכים כדי להניע את הסיפור קדימה.
בחלאות ונבלים, חבורת הלא-יוצלחים שלנו הם כבר כוח שלא קל לזלזל בו. הצלנו כוכב לכת ממזימה של "אוכלי השמשות" - קבוצה איזוטרית ששואפת לכבות שמש או שתיים למטרות מחקר, ללא שיקולים אתיים להשפעות הנגררות מכך.
בטבילת האש (פולין של 1025 בה האמונות לא כל כך תפלות), הגנבת של הקבוצה הסתבכה עם רצח אציל לאחר ש-20 טבעי לא רצוי גולגל בהגנה עצמית. כעת היא ממתינה בתא מעצר, מחכה למשפט, שאת תוצאותיו נגלה בסשן הקרוב.
בלב-להב, חשפנו שהאפיפיור הטרי הושפע ללא ידיעתו מכוח אפל וזדוני. זה נעשה מאוחר מכדי להציל בעל ברית משמעותי שיכל להטות את מאזן הכוחות - אבל אולי מוקדם מספיק כדי להציל את מעוז הכנסייה מפני מתקפה הרסנית של האויב.
במערכה שאני מריץ, החבורה גייסה מספר בעלי ברית משונים כדי להיאבק בתאגיד מסוכן. מקווה מאוד שנספיק להגיע לסיום לפני שחלק מהקבוצה טסים לחו"ל לפרק זמן ארוך.
כמו כן, התבקשתי להריץ חד"פ לאנשים חדשים לתחביב. הצצה קטנה בהתחלה המהירה של "עת ללא גאות" (Time Without Tide) החדשה של כאוסיום גילתה לי שהרבה מהפלאף והקראנץ׳ שם חופפים את ההעדפות שלי. אז סיכוי טוב שאריץ את זה בקרוב.