• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש שחקנים קמפיין Traveller בדיסקורד מחפש שחקנים!

טווח גילאים
18 ומעלה
מיקום בארץ / פלטפורמה
דיסקורד
בתשלום?
לא
לחזית!
קמפיין מד"ב צבאי בדיסקורד!

השנה היא 2110. האנושות לא לבד. והיא מפסידה.

אהלן לכולם,אנחנו פותחים שולחן מד"ב צבאי בדיסקורד ומחפשים שחקנים שיצטרפו אלינו לחוויה קשוחה, קולנועית ומלאת אקשן, המבוססת על עולם סדרת הספרים Frontlines (נקודת פריצה).

אנחנו משחקים בשיטת Mongoose Traveller 2E, אבל אל תתנו לשם לא מוכר להרתיע אתכם. השיטה הזו היא מבוססת על מיומנויות ריאליסטיות, והיא נועדה לתמוך בסיפור הצבאי, לא לסבך אותו. אתם לא גיבורי על – אתם בני אדם אמיתיים (לוחמי חי"ר, טייסים, או מפעילי ממשק "פוד" חדיש) עם כישורים אמיתיים, שצריכים להשתמש בחוכמה ובטקטיקה כדי לשרוד. המנחה ילמד אתכם את כל מה שצריך תוך כדי תנועה.

הסיפור (שכבר יצא לדרך):האנושות נלחמת בעצמה על משאבים דלים במערכת השמש, עד שהאיום האמיתי הופיע.

הם ענקיים (בגובה של בניין), בלתי ניתנים לעצירה, ומחליפים כוכבים. הממשלות מנסות להסתיר את הזוועה, אבל הקמפיין שלנו מתמקד בחזית הנואשת והאמיתית – הלוחמים (כמוכם) שרואים את ה"לנקים" פנים מול פנים.

מה אנחנו מציעים?סיפור עשיר ומפורט: מבוסס על עולם המד"ב המיליטריסטי של מרקו קלוס.אקשן מהיר: קרבות קטלניים וטקטיים, שבהם כל החלטה קריטית.קבוצה מגובשת: אנחנו נהנים מהסיפור ומהאווירה.פרטים טכניים:איפה? בדיסקורד, שרת ייעודי לקמפיין.

מתי? פעם בשבועיים, שעות הערב (היום המדויק ייקבע יחד עם כולם).

דרישות? מיקרופון תקין, רצון לשחק מד"ב צבאי, ויכולת להתחייב למפגשים. (לא צריך ניסיון קודם!).

אל תתנו לפחד מהלא מוכר לעצור אתכם. זו חוויה מד"בית שונה לחלוטין ממה שהכרתם.

מעוניינים להצטרף לחזית? מוזמנים להיכנס לשרת הדיסקורד שלנו ולכתוב הודעה בערוץ הכללי (או לשלוח למנחה הודעה פרטית):

Join the NAC Vigilant Discord Server!

מחכים לכם!

(אני אחד השחקנים ומפרסם לבקשת המנחה)

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
חזרה