• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה תשחקו החודש? אוגוסט 2026

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא BadBug
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
  • מומלץ
אוגוסט הגיע, מרגישים כבר חום קיצוני!
האם זו העונה? או שזו נשיפת האש של דרקוניקון שצל כנפיו כבר מעלינו 🤩

אז מה תשחקו/תנחו החודש?
פרוייקטים הקשורים לתחביב?
מה התוכניות שלכם לדרקוניקון?
שתפו אותנו!

דרקוניקון!
מכין מראש את שני המשחקים שלי ובקרוב אשב עם חבר שלי לתכנן למה הולכים.

נראה לי שניקח משחק אחד כדי לנסות שיטה חדשה, באחד מאלה שאני אנחה נתפצל והשאר ניקח שיטות מוכרות יחסית.

שחקנית בלבד. נראה שמחלות קיץ הכו בחבורה וקיצרו את המשחקים. הקמפיין של ר'נסיל (גנבת 8, מלסטרה) לא התקדם כלל. בקמפיין של ברין (סיירת 5/ דרואידית 2, מו"ד 5.5) השחקנית החדשה לא הסתדרה עם הקבוצה. נראה שאין לנו מזל עם כהנים... בגדול הגענו לעיירת הכורים ועזרנו להרגיע עימות בין גובלינים וגמדים שבאו להציק להם. למדנו על מכרה שהתמוטט וציידי מכשפות ושהביצה שבה המכשפה מסתתרת היא תוספת חדשה לאזור. קיבלנו קצת הוראות איך להגיע לשם, התגברנו על פסלים ממולכדים, הגענו לביצה, שוחחנו עם יצור צפרדעי, דומה לאחד שמאוד היה מסוכן כשהתחלנו את הקמפיין, הפעם בלוב פשוט הצליח לגרש אותו חזרה לעולם הפיות אחרי שהוצאנו ממנו את המידע שאנחנו צריכים. אנחנו צריכים מפתח שגובלין גנב ממנו כדי לשחרר דרקון-פיות שאמור לעזור לנו להגיע למרשעת. הלכנו לכפר הגובלינים, אחראי המפתחות בדיוק נחטף על ידי שודדים לא שאלנו על צבע השיער שלו אז אני לא יודעת אם הוא ג'ינג'י. הלכנו לשחרר אותו והותקפנו על ידי עצים מהלכים. לא שלא ידענו שהם שם אבל אנסטלה חשבה שזה רעיון טוב לנסות ללטף אחד... המפגש האחרון היה היום שזה טכנית אוגוסט אבל לא הספקתי לכתוב מראש.

מקווה שבאוגוסט נצליח איכשהו להגיע למרשעת ולטפל בה ובביצה המוזרה. ושכולם ירגישו טוב. ואולי גם ההרפתקאות של ר'נסיל יתקדמו קצת למרות שהמנחה צריך להתכונן לדרקוניקון.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
חזרה