Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
כאוסיום הפיצו את לו"ז הספרים החדשים שלהם למחצית השנייה של השנה, והוא בהחלט מרשים ועמוס בכל טוב - בעיקר קריאתו של קתולהו, אבל גם פנדרגון, Elfquest ו Runequest זוכים לספרים חדשים
נראה שהם התחילו לדחוף יותר את קווי המשחק האחרים שלהם בשנתיים האחרונות, אחרי שנתנו דגש רב לקריאתו של קתולהו קודם לכן.
קצב הוצאה מרשים!
בקבוצת הקת'ולהו שלנו אינסמאות' מאד סקרן אונו (מה גם שאנחנו עובדים על דברים קשורים לקראת דרקוניקון ).
גם Masks נראה מגניב, אבל אז הבנתי שזה משחק לוח (ולא בטוח שכזה טוב).
העיצובים יפים.
רוב הכותרים עצמם מוכרים לי מהעבר - קת'ולהו באורות הגז (גרסה למאה ה-19 באווירת ספרות גותית, א.א. פו ושרלוק הולמס), מסכותיו של ניארלאטותפ, המלך הנער (ספר קמפיין באורך 80 שנה לפנדרגון) - כל אלה כבר פורסמו לפני שלושים ומשהו שנה והשאלה היא אם מדובר בreboot מלא (כמו שמכשפי החוף עושים) או פשוט בעדכון למהדורה הנוכחית.
אלףקווסט נראה לי כמו בחירה קצת מוזרה - אני לא בטוח שגם בזמן אמת (שנות השמונים) המשחק הזה או הקומיקס האובסקיורי-משהו שהוא מבוסס עליו היו כזה להיט גדול. מצד שני אלפים בגובה שישים סנטימטר שרוכבים על זאבים זה חמוד.