• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה מושפרץ מהרמקולים שלך?

doctor arbitration אמר/ה:
Elf Power - Palace of the Flames

שירי D&D אמיתיים, לא זבל נוראי כמו רפסודי :)
איזה שטויות :lol:
בחיי, כוח האלפים זו להקה משעממת להחריד...

חזרה למוזיקה מגניבה -

Turisas - Miklagard Overture

ובזאת אני מסיים את האלבום The Varangian Way. וואו, הופתעתי לטובה. האמת שלפני שהתחלתי אותו בדקתי איזה שיר שלהם מהאלבום בטאל מטאל, והוא נשמע די צווחתי ומוזר. אבל האלבום הזה ממש טוב, עם השפעות סמפוניות ופולקיות על גבי בסיס מטאלי טהור ומגניב. אלבום עוצמתי ומהיר, קולע למטרה כמו שאני אוהב.
ליאו ירוק הגלימה, אם יש לך עוד הצעות אני אשמח לשמוע :)

פלאפי אמר/ה:
doctor arbitration אמר/ה:
Elf Power - Palace of the Flames

שירי D&D אמיתיים, לא זבל נוראי כמו רפסודי :)
איזה שטויות :lol:
בחיי, כוח האלפים זו להקה משעממת להחריד...

חזרה למוזיקה מגניבה -

Turisas - Miklagard Overture

ובזאת אני מסיים את האלבום The Varangian Way. וואו, הופתעתי לטובה. האמת שלפני שהתחלתי אותו בדקתי איזה שיר שלהם מהאלבום בטאל מטאל, והוא נשמע די צווחתי ומוזר. אבל האלבום הזה ממש טוב, עם השפעות סמפוניות ופולקיות על גבי בסיס מטאלי טהור ומגניב. אלבום עוצמתי ומהיר, קולע למטרה כמו שאני אוהב.
ליאו ירוק הגלימה, אם יש לך עוד הצעות אני אשמח לשמוע :)

השיר הזה שאתה שומע עכשיו הוא אולי שיר הפולק מטאל הכי טוב שיצא לי לשמוע השנה....הוא משלב הכל בתוכו, ומסכם בצורה יפה את האלבום.

השיר שאני הכי ממליץ עליו מהאלבום הקודם הוא "בטאל מטאל", שיר שהפך לשם הסגנון שהם מבצעים, עיבוד לשיר "הלב של טוריסאס" מהדמו הראשון שלהם. לשאר לא הקשבתי כל כך.

עוד להקות דומות ששווה להקשיב להן-

Korpiklaani, פולק מטאל אדיר, הרבה שמחת חיים, הרבה בירה (יש להם כרגע 4 אלבומים והחמישי עומד לצאת בקרוב)
קניתי את Tales Along the Road כי רציתי לגעת בזה ולהאמין שזה קיים ושזה אמיתי.

Ensiferum שווים הקשבה. Eluveitie, כבדים יותר,חבר'ה שוודים עם כלי נגינה שקשה לבטא את השמות שלהם.

הלהקה שאני התחלתי להקשיב ממנה לכל החבר'ה הסקנדינאביים האלה היא Bathory, התחילו בתור בלאק ויצרו בעצם את הויקינג מטאל. אבל להם יש בערך אלבום אחד שאהבתי, Blood on Ice

Turisas - Battle Metal

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה