• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז מהדורת ה-20 שנה למרוצללים!

כן, הזמן חולף במהירות - לפני 20 שנה יצא לאור מרוצללים, אחד ממשחקי התפקידים הפופלאריים בעולם (ואפילו תורגם לעברית לפני כ-15 שנה :) )

חברת Catalyst Games, מחזיקת הרישיון, החליטה לציין מאורע חגיגי זה בשורה של מוצרים ואירועים - שני הראשונים הוכרזו כבר והם:

- מהדורת 20 השנה של מרוצללים, ספר בסיס מחודש למהדורה הרביעית, שמגיע בצבע מלא, עם כריכה חדשה-דנדשה, תיקונים לספר, שילוב חומר מספרי הרחבה, הוספת אינדקס אדיר לכל ספרי ההרחבה העיקריים, סיפורים קצרים חדשים בספר ועוד. החוקים תואמים למה' 4, כך שלא באמת חייבים לשדרג, אבל מי שחובב מושבע - ירצה.
הספר החדש יעלה 45 דולר, ויחליף את המה' הקודמת. יש גרסה לאספנים, ב-65 דולר.
cat26000a-sr4a.jpg

- Runner's Toolkit, הערכה המושלמת למנחה ולרץ צללים כאחד.הערכה כוללת:
  • מסך למנחה בעל 4 פנלים מקרטון קשיח.
  • חוברת בת 32 עמודים הכוללת זרעי הרפתקאה ודב"שים לדוגמא
  • הרפתקה בת 56 עמודים, On the Run.
  • האנטומה של מרוץצללים - סיפור דמיוני על ריצתצללים, כוללת הערות כיצד חוקי המשחק משתלבים. מדריך מושלם לשחקן החדש.
  • הספר הגדול של הטבלאות, חוברת 64 עמודים המרכזת במקום אחד את כל הדברים שצריך כדי ליצור ולצייד את הדמות החדשה שלך. נשענת על ספר הבסיס ועל חמשת ספרי ההרחבה הבסיסיים.
  • דפי דמות מוכנים מראש
  • 6 גליונות המרכזים את חוקי המשחק בצורה נוחה וברורה

מגניב. מה ההבדל בין הגרסה לאספנים לגרסה הרגילה?
מאיזה ספרי הרחבה מופיעים החומרים החדשים שמשולבים בו?
וכמה עמודים יהיו בו?

ההבדל הוא לדעתי בכריכה. זה ההבדל במרבית גרסאות האספנים ד"א.
חמשת ספרי הבסיס: street magic, Unwired, Augmentation, Runner's companion ועוד אחד...
אאז"נ הוסיפו 22 עמודים והקודם היה בערך 360 עמודים.
אז באזור ה-380.

הבדל בכריכה? מה ההבדל? והספר הרגיל יבוא בכריכה קשה או רכה? אם ברכה והאספנים הוא בקשה אז... הנה לי ההבדל.
אם לא, מה הכריכה של האספנים? :)

stream אמר/ה:
הבדל בכריכה? מה ההבדל? והספר הרגיל יבוא בכריכה קשה או רכה? אם ברכה והאספנים הוא בקשה אז... הנה לי ההבדל.
אם לא, מה הכריכה של האספנים? :)
אני לא יודע מה ההבדל במקרה הזה, אבל במהדורת האספנים של המשחק תפקידים של ששאו"ק שיש לי הכריכה עשויה מעור (או לפחות דמוי עור...) עם זאב כסוף ומגניב. הכריכה מוגנת ע"י עטיפת נייר (כמו כריכה בפני עצמה, אבל שאפשר להוריד) עם ציור מגניב. הספר עצמו מודפס (ציורים וכדומה) באיכות מאד גבוהה, והשוליים של הדפים מצופים בכסף.
אני מניח שככה זה גם במקרה הזה- פשוט ספר מהודר יותר, ובעיקר מאגניב יותר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה