• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה רביעית בעיברית בפריק!

freak

פונדקאי ותיק
פריק שמחה להודיע לכם ראשונים על יציאת המהדורה הרביעית של מבוכים ודרקונים בשפת הקודש, הלוא היא עברית. מבוכים ודרקונים היא שיטת המשחק הוותיקה והאהובה ביותר ואנו שמחים לבשר לכם שבקרבה יחסית גבוה מאד ליציאת המהדורה העולמית באנגלית, יוצא בתחילת החודש הבא הראשון מבין ספרי המשחק בעברית והוא כמובן, ספר החוקים לשחקן.

לרגל המאורע פריק מאושרת לפתוח לשותפינו לדרך, חובבי הרפתקאות חדשים וותיקים, את ההזמנה המוקדמת לספר השחקן ויוצאת במבצע ייחודי. כל המזמין מראש את הספר ייהנה לא רק מהנחה של 20 ₪ על מחיר הספר אלא גם, ובלעדי לפריק מתנה לבחירה – בין מיניאטורה מבוכים ודרקונים, מגזין dungeon /Dragon, דף דמות מוכן מכל מקצוע, פוסטר פנטזיה, קוביה, או הנחה של 50% על ספר מבוכים ודרקונים מהמהדורה הקודמת (3.5) באנגלית לבחירתה. סך הכל מתנה בשווי של עד 140 ₪. :)

ניתן להזמין את הספר כבר עכשיו בפריק! :D

http://www.freak.org.il/sg_product~1402200801~18~104.htm

נשמח לראותכם באירועי ההשקה המתוכננים. פרטים יעלו לאתר בימים הקרובים. :o

מצוות פריק החוגג. :lol: :lol: :lol:

שאלות: מהיא רשימת המיניאטורות מהן ניתן לבחור? איזה פוסטרים ניתן לבחור (מידה וציור), כמה קוביות? נגיד וספר ממהדורה 3.5 עולה 300 ש"ח, אז המבצע יוריד את מחיר הספר ל160 ש"ח ולא 150 בגלל הגבלת העד 140 ש"ח? מצטרף לשאלה של עידנש.

הגבלה? אני הבנתי שפריק התכוונו שאפשר לקבל מתנה ששוויה עד 140 ש"ח. אבל אני לא רואה שם מתנה יחידה מהרשימה ששווה אפילו 120 ש"ח (כדי לצרף להנחה של 20 על הספר). אני מבולבל.

ואגב, איך זה שפריק מפרסמים מבצעים על מהדורה 4 בעברית לפני טקטיקה?

כי טקטיקה פרסמו קודם, אבל לא *כאן*.

למען הדיוק, טקטיקה פרסמו כבר אתמול בבלוג שלהם (אבל לא באף פורום), פריק פרסמו היום בויגיימס ואז כאן, ולבסוף כוכבי כסף (המוציאים לאור? אחרונים?!) פרסמו באתר שלהם ובויגיימס.

אבל מה אכפת לך? עכשיו תתחיל לקרוא עוד ספר חוקים. אני לא אצפה ממך לפחות מאשר סגידה: אם 3.5 זה התנ"ך שלך ופנג-שואי זה הברית החדשה שלך, כנראה שאל מהדורה 4 אתה צריך להתייחס כאילו היה הקוראן שלך.
:P

בוקר טוב לכולם,

אני ינסה לענות לכולם לפי הסדר

1 - יש רשימה באתר של ספרים, כמו כן השאיפה שלנו היא לתת כמה שיותר מבחר ואפשרויות ואנחנו נכליל את המבצע על כלל ספרי מו"ד 3.5 של כלל החברות שיש לנו בחנות כולל necromancer, green ronin, mongoose ... אנחנו ננסה לעשות רשימה מלאה ומקיפה בימים הקרובים אבל מנסיון הדרך הטובה ביותר החליט ולהיות שלמים עם ההחלטה הסופית היא לבוא בהשקה לקבל את הספר שלכם ולבחור מעשרות הספרים השונים מה שבאמת מושך אותכם.
2 - מדובר על גיליונות ישנים שאנחנו שמרנו לאירוע מסוג זה.
3 - אין רשימת מינאטורות / פוסטרים, יש לנו מבחר נאה 30 + וריאציות שונות אבל הם לא מסודרות ברמה שכזו - כל המזמין יוכל או טלפונית / או פיזית אם הוא בא לאסוף, לפשפש ולהחליט איזה שהוא אוהב ורוצה ואותו לקבל.
4 - קוביה ביחיד.
5 - החישוב המקורי היה למתנה של 140 ש"ח מתבסס על - ספר מו"ד 3.5 של wizard המחיר של ספר שכזה נע ונד עד 240 ש"ח 50% הנחה = 120 ש"ח + 20 ש"ח ההנחה על מחיר ספר השחקן 4 מ - 170 ל - 150 ש"ח, סה"כ הטבה של עד 140 ש"ח. אם תרצה ספר של חברה אחרת מעל ל240 ש"ח אנו נשמח לתת לך הטבה מעל 140 ש"ח.

תשובות נוספות מפורומים אחרים:
6- המתנה מתקבלת גם בהזמנה בדואר - מה שכן אתה תאלץ לבחור את המתנה טלפונית מתאור המוכר ולא לפי התרשמות פיזית.
7 -רשמית מקבלים מתנה אחת, מה שכן מעולם לא היינו קשים - אם מישהוא יבקש 2-3 דברים בשמחה נעטר לו.

עכשיו ברור יותר?

בברכת יום טוב,
צוות פריק

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה