• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מדוע רומח הדרקון (ודריזט) נעלמו מהמדפים בישראל?

ברוך הבא לפורום!

הקפצת נושא בן קצת יותר משנתיים שלמות. אנא קרא את חוקי הפורום.

הכתובת הנכונה להתעניין אצלה זה בהודעה להוצאה לאור, אבל אני מתייג פה נציג שלה בתקווה שהוא ישים לב במקרה וישיב לך בהודעה פרטית. E eyalg1972

היי, אני יכול לומר שיש לנו בעיה קשה מאוד של יצירת קשר עם הסברו שמחזיקים את הזכויות לספרים, בלי זה אי אפשר לעשות כלום.
היינו איתם בקשר לפני שנתיים, בתקופה שהסרט של כבוד בין גנבים יצא, ואז הם דרשו יחסית המון כסף, עכשיו שיצרנו איתם קשר, מתברר שכ מי שהיינו איתם בקשר- כבר לא נמצאים שם. אז יש לנו בעיה בסיסית כבר על ההתחלה.

E eyalg1972 אני מבין בין השורות שאתם צריכים לחדש זיכיון?
או שתמיד הם דרשו אישור להדפסה מחדש של ספרים?

אלא אם הכוונה שלכם הייתה לתרגם ספרים חדשים ולא רק להוציא לאור מחדש ספרים שכבר תורגמו 😀 אם זה המצב עוד יותר טוב!

כעיקרון, אין דבר כזה זכויות קבועות, כל כמה שנים צריך לחדש, גם את הספרים הישנים. כרגע נראה שאין בצד של הסברו מישהו שאיתו אפשר ליצור קשר כדי לחדש.
אני מאוד הייתי רוצה לעשות מהדורה חדשה של הסדרות הראשונות של רומח הדרקון, שהן במצב גרוע מבחינת העימוד, למשל. אבל בלי חידוש זויות זה לא יקרה.

היינו איתם בקשר לפני שנתיים, בתקופה שהסרט של כבוד בין גנבים יצא, ואז הם דרשו יחסית המון כסף, עכשיו שיצרנו איתם קשר, מתברר שכ מי שהיינו איתם בקשר- כבר לא נמצאים שם. אז יש לנו בעיה בסיסית כבר על ההתחלה.
אני חייבת לציין שאני בהלם שלסברו, חברת ענק אמריקאית, אין נהלים מוסדרים לדברים כאלו ואנשים שהייתם איתם בקשר פשוט נעלמים ואין מי שיחליף אותם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה