• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ערפדית (ניצחון לעיירה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מסכים עם דרגונס ועם גאלאן, גם שעוג עכשיו חזק לדיון כשהזכירו דדליין וגם ההאשמות של עוג נראות האשמות על דברים שנפתרו , כאלה שיצפו לאותו מענה ולא תורמות במיוחד לדיון וגם וגם על תקיפה אישית ברורה. האם זה גורם לו להיות מאפיונר?, מבחינתי לא במיוחד אבל יש כאן איזשהו חשד אז לבינתיים משנה הצבעה מנקסטורל לעוג.

nextorl אמר/ה:
שאלה, אני היחיד שחושב שהרבה אנשים התעלמו מהחוק של תגובה ליום? יכול להיות שאני טועה, אבל יש לי הרגשה כזו. אני הולך לבדוק

הערה: החוק שונה לתגובה ליומיים. אם לא עדכנתי, אני אעדכן.

עוג 4 (גאלאן, דארק סית', דרקונים, דני)
נקסטורל 1 (דארקמו)
הטייגר 1 (טייגר)
מרתוס 1 (נקסטורל)
גנדלף 1 (דרגוניין)
דארק סית' 2 (ירין, עוג)

צריך 7 ללינץ'.

אין דדליין.

yariniac - חוזר ב21 ביולי.
דרגוניין - קיבל צו 8 (מילואים).

בשביל ההגינות, ההצבעות של ירין ושל דרגוניין לא נחשבות יותר, והם לא נחשבים כרגע חלק מסך האנשים שדרוש ללינץ'. ולכן, עד שלפחות אחד מהם יחזור צריך 7 אנשים ללינץ'.

איזה יופי העץ גדל ב-2 עמודים מאז הפעם האחרונה שקראתי, אז אני אגיב להודעות ברגע שאני אגמור לקרוא אותן. אני אתחיל עם התגובה הארוכה של העוג הברברי.

@התגובה הארוכה של העוג הברברי:
[אי אפשר לשים אותה בספוילר משום מה]

אאל"ט היה שלב בו הרבה אנשים הורידו את ההצבעה האקראית שלהם, אם סית' לא היה הראשון לעשות את זה, אין סיבה לחשוד בו.
הדבר שהכי מחשיד אותי במה שרשמת הוא הציטוט: "מצטער שלא הגבתי היום, אין לי תירוץ מתקבל על הדעת, לא במיוחד."
עצם זה שזיהית ירידה בכמות ההודעות שלו והוא הגיב הודעות מבולבלות וחסרות תוכן אחרי שהוא היה על הכוונת זה ללא ספק מחשיד.
אפשר מנגד להביא את הנימוק שהוא פשוט לא מוצא את המאפייה מעניינת- בגלל זה הוא לא קרא את התגובות הקודמות לעומק והגיב בצורה לא מספקת ומבלבלת (וגם לא הגיב ללא סיבה).
אני חושב שהבעייתיות הכי גדולה של סית' היא שהתגובות שלו מתחמקות והוא לא מודה בטעויות שלו בתגובות שלו, אלא מתנגח.
אני עד עכשיו לא מבין מה הקשר בין מה שגאלאן כתב למה שסית' כתב (בהקשר של התגובה השטותית שסית' כתב בלי לרשום שהיא באמת בצחוק), ואיך הוא הביא את זה כנימוק למה שהוא עשה (לא שזה כזה ביג דיל, מה שהוא עשה מינורי אבל לדעתי חשוב שלא יעשה בהמשך).
אה והעניין עם הרווחים בין השורות ממש מעניין, אהבתי את הנקודה הזאת. זה לא מחשיד או לא מחשיד לטעמי, אבל הניתוח שלך מעניין.

Dark sith אמר/ה:
האמת היא שאני חושב שעוג מאפיונר כי הוא תקיף מאוד. זו אחת הנקודות שלי. וגם האינסטינקטים שלי אומרים לי את זה. צריך ללכת לפי תחושת הבטן.
לא האשמתי אותו בכלים. לא הצבעתי לו. הוא לא האשים אותי והצביע.
ואני לא יודע אם להגיד אם אני שחקן מנוסה או לא. זו החלטה של הסובבים אותי. אני לא בטוח אם זה נוטה לרעתי או טובתי.

אגב, ההצגה השקרית של המיני דיון שלי ושל דארקמו די מעצבנת. זה שקר לכל דבר. FYI.
ואם תחושות הבטן שלך יביאו להתנקשות באזרח תמים? אני לא חושב שזה עוזר לעיירה כשאנשים מצביעים לפי תחושות הבטן שלהם.

@גאלאן, דני, דרגונס:
אני מסכים שהרבה ממה שסית' כתב מגמתי וקטנוני למדי, אבל העלאת חשדות מוטעים גורמים לו בהכרח להיות מאפיונר? עד שלא יגיע הדדליין אין שום סיבה לקפוץ כאן ללינץ', זה יכול להיות בזבוז.
דני- שוב בעניין הדדליין - רוי עדיין לא הכריז על תאריך הדדליין אז בינתיים הוא לא רלוונטי ואין שום סיבה להתייחס אליו.

tiger אמר/ה:
@גאלאן, דני, דרגונס:
אני מסכים שהרבה ממה שסית' כתב מגמתי וקטנוני למדי, אבל העלאת חשדות מוטעים גורמים לו בהכרח להיות מאפיונר? עד שלא יגיע הדדליין אין שום סיבה לקפוץ כאן ללינץ', זה יכול להיות בזבוז.
דני- שוב בעניין הדדליין - רוי עדיין לא הכריז על תאריך הדדליין אז בינתיים הוא לא רלוונטי ואין שום סיבה להתייחס אליו.
אני לא מצליח להבין, אתה אומר לגאלאן דני ודרגונס, שמאמינים שעוג פוגע בעיירה ומצביעים לו, שסית' לא בהכרח מאפיונר?
אתה פשוט טעית או שזה משהו אחר?

ואני לא חושב באמת שצריך "לקפוץ ללינץ' ", לדעתי זה משונה שדרגונס ודני הצביעו לעוג ישר מבלי להקשיב לטיעונים שלו (שהוא לא יוכל להביא עד מוצאי שבת) ככה שאם יהיו לו 7 הצבעות (ועכשיו יש 4, יותר מחצי!) אז הוא ימות בלינץ' מבלי שיספיקו לשמוע את הטיעונים שלו. זה בהחלט משונה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
Danny אמר/ה:
מסכים עם דרגונס ועם גאלאן, גם שעוג עכשיו חזק לדיון כשהזכירו דדליין וגם ההאשמות של עוג נראות האשמות על דברים שנפתרו , כאלה שיצפו לאותו מענה ולא תורמות במיוחד לדיון וגם וגם על תקיפה אישית ברורה. האם זה גורם לו להיות מאפיונר?, מבחינתי לא במיוחד אבל יש כאן איזשהו חשד אז לבינתיים משנה הצבעה מנקסטורל לעוג.
דני- אתה אומר שאתה לא חושב שעוג מאפיונר, אבל מצביע לו הצבעה רביעית.

muzar אמר/ה:
טייגר-הם הצביעו לעוג לא לסית׳
אה כן, טעות שלי. הכוונה בהודעה שלי היא לעוג.

אני מסכים שהרבה ממה שעוג כתב מגמתי וקטנוני למדי, אבל העלאת חשדות מוטעים גורמים לו בהכרח להיות מאפיונר? עד שלא יגיע הדדליין אין שום סיבה לקפוץ כאן ללינץ', זה יכול להיות בזבוז.

היי, אני מדבר מחו"ל.אני לא מצליח להגיב הרבה או להשתמש בפיצ'רים (וויפי של המלון עלק), אבל אני אגיד מה שאני יכול.

עוג- אתה התנפלת על דארק סית' מעבר להודעות שלו. אני הייתי מעדיף להבין למה. דפוס הודעות? לפי המאפיה הקודמת? שטרודל מקולקל?

סית'- בהחלט היה לך שינוי רציני בהתנהגות בשלב מסויים, מהגבה רצינית לטפטופי פרווה. אני מבין שאולי זה היה לך סוג של איבוד חשק, אבל תנסה להגיב יותר ולעניין. אתה יותר פרווה מגלידת פרווה חרדית.

גאלאן- אתה טוב מאוד במאפיה, אבל ההאשמה של עוג היא חלקית- אתה מאשים אותו באד הומינם נטו, אבל עוג תקף מעבר לזה. הוא תקף גם את ההודעות שלו, ובמיוחד את ההתגוננות של סית'.

כרגע סית' הוא החשוד העיקרי שלי, אבל קיבלתי תחושה לא טובה מההודעה של גאלאן. מצד שני, אולי זה היה משהו שאכלתי ב KFC. מודה באשמה, אני אוכל צהריים כמו כל תייר שמן.

עד לפעם הבאה, ירין.

נ.ב: מקרונים זה אדיר.

גאלאן

נקסטורל- אל תדאג. אני אוריד את ההצבעה שלי אם זה יתקרב ללינץ' יותר מדי לפני מוצאי שבת. אם הוא ישכנע אותי, אני אוריד אותו. בינתיים הוא הכי חשוד לדעתי אז הצבעתי לו.
ואחרי 30 עמודים של יום ראשון, אפשר להבין למה אנשים קצת צמאי דם.
אבל הכל תלוי במה התשובה של עוג.

dragons אמר/ה:
נקסטורל- אל תדאג. אני אוריד את ההצבעה שלי אם זה יתקרב ללינץ' יותר מדי לפני מוצאי שבת. אם הוא ישכנע אותי, אני אוריד אותו. בינתיים הוא הכי חשוד לדעתי אז הצבעתי לו.
ואחרי 30 עמודים של יום ראשון, אפשר להבין למה אנשים קצת צמאי דם.
אבל הכל תלוי במה התשובה של עוג.
הדאגה שלי היא שזה לא יספיק. אתה לא מצביע למישהו כי הוא "הכי חשוד לדעתך", אתה מצביע לו אם אתה חושב שהוא מאפיונר. אלא אם כן יש דדליין, אז תמיד תצביע למי שהכי חשוד מבחינתך.

עוג 4 (גאלאן, דארק סית', דרקונים, דני)
נקסטורל 1 (דארקמו)
הטייגר 1 (טייגר)
מרתוס 1 (נקסטורל)
גנדלף 1 (דרגוניין)
דארק סית' 2 (ירין, עוג)

צריך 7 ללינץ'.

לא נמצאים:

yariniac - חוזר ב21 ביולי.
דרגוניין - קיבל צו 8 (מילואים).

לא השתנה כלום, אני רק מעדכן באופי יומי.

העוג הברברי אמר/ה:
darkmo10 אמר/ה:
זה, באופן מפתיע, קפיצה מ"לא ברור לי מה הוא מנסה להגיד" ל"וואו, הוא כותב בצורה ממש ברורה"
מבטל הצבעה לדארק סית' כי מה שהוא כותב עכשיו לא מבלבל אותי, ואם הוא יכול להמשיך ככה אז סבבה.
בקשר למשפט, כוונתי הייתה שאם משהו לא ברור, הוא לא ברור. כלומר, אם אתה כותב בצורה שאינה ברורה לי, אני לא יכול להבין את זה עד הסוף, ואז אני צריך לנחש למה התכוונת וזה מבלבל. סליחה אם לא הייתי ברור.
נ.ב: אתה לא חייב לצטט בשביל להיות ברור. מספיק להבהיר למה אתה מתייחס.

הטייגר קפצתי ללינץ?! ככל הידוע לי, לינץ' הוא בשמונה קולות, וקול שני לא מהווה סכנה גם אם ארבעת המאפיונרים קופצים על הרכבת ומצביעים. קפצתי להצבעה, לא ללינץ'. הצבעתי כדי להדגיש את דבריי, לא כדי להרוג.
בינתיים, בכל אופן, כל עוד אני לא חושב שמישהו ערפד (ויש הבדל בין חושב לחושד), אני לא דוחף ללינץ' לפני דדליין, ובמידה והייתה מצטרפת אליי כמות של קולות הייתי מבטל את הקול שלי בשביל זמן דיון.
ואז, דארקמו נסוג. אולי בגלל החשד של the tiger, אולי בגלל שהוא מחליט לתת לסית' הזדמנות שנייה.
[/b]
אני לא נסוגתי כי חשד, אני נסוגתי כי הוא הפך להיות ברור ואני אמרתי את זה בהודעה. לא לעוות לי את המניעים בבקשה.
Dark sith אמר/ה:
[אני שם את הדברים החשובים. לא את הדברים החשובים]
אתה סותר את עצמך בכוונה? אתה שוב לא ברור.
Dark sith אמר/ה:
עוג- השימוש במילים 'איש העיירה שלנו' יעיל במיוחד. להציג אותי כאיש עיירה זו דרך דפוקה להעביר מסר. אתה משתמש בציניות הזאת בדרך די מגעילה.
נורא נוח להציג את אותי באור שלילי. שים לב שאתה הצגת רק את הדברים הרעים בזמן שאני הצגתי את הדברים כמו שהם.
אני לא אגיד שאתה ממהר ללינץ', כי צריך כבר לינץ', אבל אתה בהחלט עושה ישו כאן.

האמת היא שהייתי מצביע לך- אני בטוח שאתה המאפיונר באותה מידה שאתה בטוח שאני המאפיונר. אבל אני רוצה לראות איך תגיב. גם ככה המשחק יגרר לשבת, ובשבת אנחנו לא כאן. זה בעיה.
איש, הוא מדבר על זה שאתה עונה להאשמה בהאשמה ושזה חשוד, ואתה עושה בדיוק אותו דבר. מכיר OMGUS? אחד הדברים המחשידים. (אם אתה לא מכיר, http://wiki.mafiascum.net/index.php?title=Oh_My_God_You_Suck)
ואני מצטט ממאפיה ויקי:
"Occasionally a Scum player will use it to cover a strategic vote, feigning outrage to get someone else closer to a lynch."
נכון, גם שחקנים לא מנוסים עושים את זה לפעמים. אבל בחייאת, הוא כרגע דיבר על זה.
Dark sith אמר/ה:
אגב, עוג- אתה לא.באמת מאשים אותי. אתה רק כותב מה היה ומצביע לי.

אני עונה על מה שאני חושב שאני צריך לענות.

כל דבר במאפיה מתבסס על מילה כנגד מילה. אמת כנגד אמת או שקר כנגד אמת. אמת היא בעיני המתבונן. אגב, לא אני הוא זה שאמר שקשה להעביר טון באינטרנט. שאל את אלו שחשבו שאתה מתרגש מזה יותר מידי למה הם הגנו עלי. שאל שחקנים שאתה סומך עליהם (בהנחה שאתה אכן טעוני כמובן).
הוא כותב את הדברים הרעים שהיו, בדיוק כמו שאמרת בהודעה הקודמת, ומצביע לך - איך זה לא האשמה? :roll:
אתה לא יכול להתעלם מדברים שאומרים לך, אין דבר יותר חשוד מהתחמקות. :roll:
ולסיום, אתה לא יכול לבקש משחקנים אחרים לחפות עליך אלא אם כן אתה רוצה בכוח שיקשרו ביניכם. :roll:
אכזבתני.
איש עיירה או מאפיונר, אתה מסוגל ליותר ואני יודע את זה.
---
עוג - מסכים עם גאלאן לגבי אד הומינם [ראה הודעה של גאלאן https://www.pundak.co.il/forums/threads/34764/post-604311]. זה היה אד הומינם אכזרי ביותר.
---
אני כרגע בקו המחשבה של ירינרק, ואני עדיין מצביע לנקסטורל כי אין לי מושג מה קורה עם הריב הגדול ואני מודע שמה שלא הולך שם, יש עוד 3 מאפיונרים בחוץ ונקסטורל הוא כרגע החשוד שלי בגלל הקטע עם גאלאן.
---
אנשים, להצביע זה בסדר, אבל לא לעשות לינץ' כל עוד אין דדליין. "בקרוב נדע מה התאריך האחרון להצביע" זה לא סיבה ללינץ' מהסיבה הפשוטה שברגע שנדע מה התאריך האחרון להצביע אז נהיה על זמן שקול ומדוד. כרגע יש זמן. לא לדחוף ללינץ'. האשמות זה מעולה, לינץ' מבוזבז זה רע.
אם מישהו נותן hammer כשאין דדליין הוא החשוד העיקרי שלי למחר. אם מישהו מנסה לקצר את הדיון זה חשוד יותר מכל דבר אחר - הוא מנסה לצמצם את אחד הכלים היחידים של העיירה לתפיסת מאפיונרים. [להבהרה - hammer = הקול האחרון שדרוש ללינץ', זה שגורם למוות של שחקן]

nextorl אמר/ה:
tiger אמר/ה:
@גאלאן, דני, דרגונס:
אני לא מצליח להבין, אתה אומר לגאלאן דני ודרגונס, שמאמינים שעוג פוגע בעיירה ומצביעים לו, שסית' לא בהכרח מאפיונר?

ואני לא חושב באמת שצריך "לקפוץ ללינץ' ", לדעתי זה משונה שדרגונס ודני הצביעו לעוג ישר מבלי להקשיב לטיעונים שלו (שהוא לא יוכל להביא עד מוצאי שבת) ככה שאם יהיו לו 7 הצבעות (ועכשיו יש 4, יותר מחצי!) אז הוא ימות בלינץ' מבלי שיספיקו לשמוע את הטיעונים שלו. זה בהחלט משונה.
Danny אמר/ה:

אני אומר שההתנהגות של עוג חשודה בעיניי ולכן אני מצביע לו, אם יהיו טיעונים שישכנעו אותי אני אוריד את ההצבעה.
אני לא אומר שהוא מאפיונר אני אומר שהוא בינתיים הכי חשוד בעייני ולכן אני מצביע לו.

Danny אמר/ה:
nextorl אמר/ה:
tiger אמר/ה:
@גאלאן, דני, דרגונס:

Danny אמר/ה:

אני אומר שההתנהגות של עוג חשודה בעיניי ולכן אני מצביע לו, אם יהיו טיעונים שישכנעו אותי אני אוריד את ההצבעה.
אני לא אומר שהוא מאפיונר אני אומר שהוא בינתיים הכי חשוד בעייני ולכן אני מצביע לו.

כמו שכבר אמרתי לדרגונס, לא מצביעים למישהו כי הוא חשוד. מצביעים למישהו כשחושבים שהוא מאפיונר או כי יש דדליין.

לגמרי מצביעים למישהו כי הוא חשוד.
מישהו חשוד=אני חושב שהוא מאפיונר.
מה שדני אמר הוא שדני לא בטוח שהוא מאפיונר אבל כרגע זה החשד שלו ולכן כרגע הקול שלו הולך לשם.
ואף אחד לא מצביע הצבעה אקראית כי יש דדליין. הצבעה ללינץ' (להפריד ממשהו בסגנון מה שעשיתי עם סית') היא הצבעה למוות, ומוות צריך לשקול בכובד ראש, לא לבחור אקראית באנ-דנ-דינו.

טוב אוקיי רגע שנייה סטופ פוס-משחק

יש פה המון המון עמודים חדשים עם המון המון הודעות ועם המון המון תוכן והמון המון האשמות. ואני רואה שיש כבר 4 הצבעות לעוג. אני הולך לנסות לקרוא ולהבין את כל מה שהולך פה כי זה נראה שכל אחד מאשים את האחר.
חברים - אין מה לרוץ עם הלינץ', אין דדליין(כרגע, לפי ההודעה האחרונה של רוי). קחו את הזמן לקרוא את הכל, להיות בטוחים שאתם באמת רוצים להצביע למי שאתם מצביעים ולא להצביע כי כולם מצביעים לו אז הוא בטח מאפיונר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה