העוג הברברי אמר/ה:
darkmo10 אמר/ה:
זה, באופן מפתיע, קפיצה מ"לא ברור לי מה הוא מנסה להגיד" ל"וואו, הוא כותב בצורה ממש ברורה"
מבטל הצבעה לדארק סית' כי מה שהוא כותב עכשיו לא מבלבל אותי, ואם הוא יכול להמשיך ככה אז סבבה.
בקשר למשפט, כוונתי הייתה שאם משהו לא ברור, הוא לא ברור. כלומר, אם אתה כותב בצורה שאינה ברורה לי, אני לא יכול להבין את זה עד הסוף, ואז אני צריך לנחש למה התכוונת וזה מבלבל. סליחה אם לא הייתי ברור.
נ.ב: אתה לא חייב לצטט בשביל להיות ברור. מספיק להבהיר למה אתה מתייחס.
הטייגר קפצתי ללינץ?! ככל הידוע לי, לינץ' הוא בשמונה קולות, וקול שני לא מהווה סכנה גם אם ארבעת המאפיונרים קופצים על הרכבת ומצביעים. קפצתי להצבעה, לא ללינץ'. הצבעתי כדי להדגיש את דבריי, לא כדי להרוג.
בינתיים, בכל אופן, כל עוד אני לא חושב שמישהו ערפד (ויש הבדל בין חושב לחושד), אני לא דוחף ללינץ' לפני דדליין, ובמידה והייתה מצטרפת אליי כמות של קולות הייתי מבטל את הקול שלי בשביל זמן דיון.
ואז, דארקמו נסוג. אולי בגלל החשד של the tiger, אולי בגלל שהוא מחליט לתת לסית' הזדמנות שנייה.
[/b]
אני לא נסוגתי כי חשד, אני נסוגתי כי הוא הפך להיות ברור ואני
אמרתי את זה בהודעה. לא לעוות לי את המניעים בבקשה.
Dark sith אמר/ה:
[אני שם את הדברים החשובים. לא את הדברים החשובים]
אתה סותר את עצמך בכוונה? אתה שוב לא ברור.
Dark sith אמר/ה:
עוג- השימוש במילים 'איש העיירה שלנו' יעיל במיוחד. להציג אותי כאיש עיירה זו דרך דפוקה להעביר מסר. אתה משתמש בציניות הזאת בדרך די מגעילה.
נורא נוח להציג את אותי באור שלילי. שים לב שאתה הצגת רק את הדברים הרעים בזמן שאני הצגתי את הדברים כמו שהם.
אני לא אגיד שאתה ממהר ללינץ', כי צריך כבר לינץ', אבל אתה בהחלט עושה ישו כאן.
האמת היא שהייתי מצביע לך- אני בטוח שאתה המאפיונר באותה מידה שאתה בטוח שאני המאפיונר. אבל אני רוצה לראות איך תגיב. גם ככה המשחק יגרר לשבת, ובשבת אנחנו לא כאן. זה בעיה.
איש, הוא מדבר על זה שאתה עונה להאשמה בהאשמה ושזה חשוד, ואתה עושה בדיוק אותו דבר. מכיר OMGUS? אחד הדברים המחשידים. (אם אתה לא מכיר, http://wiki.mafiascum.net/index.php?title=Oh_My_God_You_Suck)
ואני מצטט ממאפיה ויקי:
"Occasionally a Scum player will use it to cover a strategic vote, feigning outrage to get someone else closer to a lynch."
נכון, גם שחקנים לא מנוסים עושים את זה לפעמים. אבל בחייאת, הוא כרגע דיבר על זה.
Dark sith אמר/ה:
אגב, עוג- אתה לא.באמת מאשים אותי. אתה רק כותב מה היה ומצביע לי.
אני עונה על מה שאני חושב שאני צריך לענות.
כל דבר במאפיה מתבסס על מילה כנגד מילה. אמת כנגד אמת או שקר כנגד אמת. אמת היא בעיני המתבונן. אגב, לא אני הוא זה שאמר שקשה להעביר טון באינטרנט. שאל את אלו שחשבו שאתה מתרגש מזה יותר מידי למה הם הגנו עלי. שאל שחקנים שאתה סומך עליהם (בהנחה שאתה אכן טעוני כמובן).
הוא כותב את הדברים הרעים שהיו, בדיוק כמו שאמרת בהודעה הקודמת, ומצביע לך - איך זה לא האשמה?
אתה לא יכול להתעלם מדברים שאומרים לך, אין דבר יותר חשוד מהתחמקות.
ולסיום, אתה לא יכול לבקש משחקנים אחרים לחפות עליך אלא אם כן אתה רוצה בכוח שיקשרו ביניכם.
אכזבתני.
איש עיירה או מאפיונר, אתה מסוגל ליותר ואני יודע את זה.
---
עוג - מסכים עם גאלאן לגבי אד הומינם [ראה הודעה של גאלאן https://www.pundak.co.il/forums/threads/34764/post-604311]. זה היה אד הומינם אכזרי ביותר.
---
אני כרגע בקו המחשבה של ירינרק, ואני עדיין מצביע לנקסטורל כי אין לי מושג מה קורה עם הריב הגדול ואני מודע שמה שלא הולך שם, יש עוד 3 מאפיונרים בחוץ ונקסטורל הוא כרגע החשוד שלי בגלל הקטע עם גאלאן.
---
אנשים, להצביע זה בסדר, אבל לא לעשות לינץ' כל עוד אין דדליין. "בקרוב נדע מה התאריך האחרון להצביע" זה לא סיבה ללינץ' מהסיבה הפשוטה שברגע שנדע מה התאריך האחרון להצביע אז נהיה על זמן שקול ומדוד. כרגע יש זמן. לא לדחוף ללינץ'. האשמות זה מעולה, לינץ' מבוזבז זה רע.
אם מישהו נותן hammer כשאין דדליין הוא החשוד העיקרי שלי למחר. אם מישהו מנסה לקצר את הדיון זה חשוד יותר מכל דבר אחר - הוא מנסה לצמצם את אחד הכלים היחידים של העיירה לתפיסת מאפיונרים. [להבהרה - hammer = הקול האחרון שדרוש ללינץ', זה שגורם למוות של שחקן]