• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ונילה:מי אמר אני ולא קיבל? [המשחק נגמר, ניצחון למאפיה]

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא T_N_J
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אוף. :(
טוב, בכל מקרה נהניתי לאללה. קצת יותר רשמים וסיכום- בסוף המשחק. בכ"מ אמשיך לעקוב כאן.
בהצלחה לעיירה :D

עריכה: (אני מרשה לעצמי לערוך כי כבר מתתי. פושע שכמוני) TNJ, שורת ה"לא מצביעים" עדיין לא נכונה. סתם ניטפוק.

מצטער שאני מגיב למרות שאני לא אמור, אבל מכיוון שאני היחיד שמגיב כאן, אני מרגיש עם זה בסדר:

נו כבר, יא פארשים! תתחילו להזיז שוב את המשחק :(

אני סקרן ומתוח ולא יכול לעשות כלום לגבי זה

כרגע אסור להם להגיב - נפתח הלילה השני! ועכשיו שמתי לב לזה שלא שיניתי את זה. יתוקן.
והודעות אישיות ישלחו לבעלי התפקידים הליליים שעוד לא פעלו...

אבל גם אם מישהו לא מצביע בלינץ' זה דופק את העיירה.
ולמה זה דופק את העיירה. אם מאפיונר לא מצביע, זה עוזר. הבעיה היא רק אם שוטר או רופא לא מצביע וזה בכלל לא בטוח שיש.

לא נכון. אם מאפיונר אחד לא מגיב זה לא מונע מהמפייה לפעול כי יש עוד אחד.
ככה שזה שיש מישהו שלא מגיב ולכן זה נתקע מסמן בפירוש שהוא פרו-עיירה.
(אלה אם כן שני המפיונרים לא מגיבים, מה שלא נראה לי)

אני לא בטוח שזה עדיף על בחירה אקראית.
עוד אופציה:
אם זה מפיונר/חסם תפקידים -> המפיונר השני מקבל את הכוח שלו. (בהודעה פרטית מTNJ)
אם זה שוטר/רופא -> TNJ ישלח ה"פ לאחד השחקנים בעיירה ויעדכן אותו בתפקיד שלו.

אני לא משחק, אבל יש בעיה עם אקראיות - TNJ יודע את כל התפקידים, אז הוא לא אובייקטיבי בשביל אקראיות... חוץ מזה שזה נורא מבאס שחקן אם הוא מגלה שהוא הועף באופן אקראי...

כן, אבל אם יוצא לו מישהו עם תפקיד הוא מתחיל לחשוב... "רגע, אם אני אעיף מישהו עם תפקיד אז זה ממש ידפוק את העיירה ובלה בלה בלה" חוץ מזה, שזה לא יבאס אותך אם יותיאו אותך מהמשחק בגלל קוביה?

הוא לא. אני סומך על היושר שלו.
וכן, יבאס, אבל מצד שני יבאס אותי יותר אם לא יהיה תפקיד.
שוב: זה כנראה לא מפיונר. אם היה מפיונר אחד שלא עונה המפיונר השני היה לוקח את התפקיד. (ועם שניהם לא עונים אז באמת שאין טעם במשחק הזה יותר).
כנראה מדובר כאן על שוטר/רופא. לכן זה יהיה דבילי לעיירה אם מישהו מהם לא יעשה את התפקיד שלו סתם.

הי! עד עכשיו הייתי צריך לקבוע את הסטינג ואת התפקידים באקראיות, והכל היה אקראי לחלוטין.
או לפחות עד כמה שקוביה אינטרנטית יכולה להיות אקראית.

בכל מקרה, הבעיה נפתרה, וכל בעלי התפקידים הליליים הגיבו. גם אם באיחור מה... :orcteeth:

בהמשך היום, פלאף מוות, ואז (הו אז!) נוכל סוף סוף להמשיך במשחק.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה