• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

לקנות או לא לקנות: זאת השאלה!

איתיליבנה

פונדקאי ותיק
חוץ מפת'פיינדר, אין כבר מהדורה שלישית. הלכה לה ומתה, ואיתה גם ההדפסות החוזרות של ספריה. השאלה שאני שואל את עצמי היא פשוטה: בהנחה שאני לא עובר ל 4 או שאם אני עובר אני לא אפסיק לשחק ב 3, האם כדאי לי לקנות את הספרים שאני רוצה כמה שיותר מהר, או לחכות קצת שירדו המחירים? מה השיקולים?

לא ממש הבנתי איזה ספרים אתה רוצה, אבל ממה שאני שומע מהדורה ארבע תהיה הלהיט החדש ושונה מאוד מ-3.5, אז אם אתה נהנה ב-3.5 אין שום סיבה שזה ישתנה בשל יציאת של מהדורה חדשה.
אז מה שאני אומר הוא כזה: אם אתה סומך שמהדורה ארבע תצליח מספיק כדי שאנשים ימכרו את הספרים שלהם ואתה מוכן לקבל יד שניה, אז חכה. המחירים יד שניה של מהדורה שאיש לא משחק בא אמורים להיות מגוחכים.
אם ממש בא לך לקנות אז קנה.
לדעתי חכה, שהמחירים ירדו, אבל זה סיכון.

'forte קברן מומחה בע"מ. חופר הכי מהר, חופר הכי הרבה ויודע לקבור אנשים היטב.'

אני חושב שהתפלספות של חצי פסקה על עשרה דולרים הפרש היא מוצדקת...
פורט, הספרים הספציפיים שאני רוצה לא רלוונטיים, הפואנטה היא שהם מהדורה 3.5 ואני רוצה לדעת כמה סביר שהם יעלמו מהר, וכמה שמחירם ירד עם הזמן ועוד יהיה לי סיכוי להניח עליהם את היד.

כמו שאמרו מעלי, אם אתה לא רוצה אותו יד שנייה - תקנה עכשיו. הם נגמרים יותר מהר ממה שנדמה לך.
אגב, המחירים כבר עכשיו יורדים. בחנות מכרנו כמה עשרות ספרים בהוזלה מגוחכת ממש, ואנחנו יכולים לעשות הזמנות לספרים ספציפיים (לא לכולם, חלקם כבר נגמרו!), גם כן במחיר מוזל במידה.

איתיליבנה אמר/ה:
כולם, תודה על העצות. ננסק-תודה על ההצעה, אבל יש לי דרך קלה מאוד להזמין מארה"ב בלי לשלם משלוח, וזה בטוח יצא זול יותר, אז סביר שאני אוותר.

יש מצב סביר שאתה טועה...

פלדריק, לצערי לא. לא נותרו יותר מגדירים.

אל תצפה שאנשים ימכרו (לפחות בארץ) את כל האוסף שלהם,
3.5 זה עדיין טוב, יש הרבה ספרים שימושיים (פלאף) ו-4 הוא חדש מדי - אין כמעט ספרי הרחבה.
לפי דעתי כדאי לקנות עכשיו ספרים שאתה ממש רוצה, יש הנחות לא רעות ועל הספרים הפופלאריים זה לא ממש ישתפר לדעתי.

ננסק אמר/ה:
כמו שאמרו מעלי, אם אתה לא רוצה אותו יד שנייה - תקנה עכשיו. הם נגמרים יותר מהר ממה שנדמה לך.
אגב, המחירים כבר עכשיו יורדים. בחנות מכרנו כמה עשרות ספרים בהוזלה מגוחכת ממש, ואנחנו יכולים לעשות הזמנות לספרים ספציפיים (לא לכולם, חלקם כבר נגמרו!), גם כן במחיר מוזל במידה.

ולא תהיה עוד הדפסות של הספרים?,כי ב3.5 אפשר לקנות ספרים כמה שנים לאחר ההוצעה שלהם לאור.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה