• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
IN
אילידיה משועשעת מהשרפרף, אבל גוררת כיסא, מתיישב עליו. "אנחנו יכולות לשבת, אני בטוחה שהתרוצצת היום מספיק עם כל העבודה שלך" אומרת אילידיה, עוברת ללחישות מחויכות.

"עכשיו, בנוגע לקשר רומנטי- אני מתקשה להאמין בזה. אישה במעמדה מסתירה קשרים כאלו, וממש לא שולחת אותם לשדות קרב מסוכנים למות ואז מביאה אותם למול המועצה ולנשף, זה לא מסתדר. גם איך אני אסביר את זה, הם הפכים, היא במצבה הטבעי בנשפים ואותו ראיתי במצבו הטבעי בעיקר כשהוא האכיל את הינשודובים הקטנים שלו. לא בדיוק הזוג שאני מדמיינת מסתדר."
"אההה. אישה חכמה ומתבוננת", היא אומרת בחיוך, אך עדיין לא יורדת מהשרפרף.
"אלה השמועות", היא מושכת בכתפיה, "אולי הן רק שמועות, ואולי הן יותר. את יודעת, סבתא שלי תמיד הייתה אומרת שהפכים נמשכים, הא? אין לדעת", היא מדלגת מהשרפרף ומתיישבת על כיסא לבסוף.
"ומה איתך? יש לך מושא אהבה?", היא שואלת, חיוך סקרן על פניה.

IN (שירו)

אורונין מהרהר: "זה מעניין מה שאתה אומר, אז האיש רוצה עוד כוח? תמיד חשדתי שיש לו איזה רומן עם אודסיה, לא ידעתי כמה זה נכון." הוא מגחך קלות. "אילו דתות הבחור הזה רמס הפעם? סואולה, או שוב גראוביין?"
"את הכל. בארודר עושי דברו הפריעו למוכרי חפצי דת למכור כל דבר שלא קשור לאל שלהם, למרות שהסמכות של תאודוריאן לא באמת מגיעה לשם. הוא רוצה לתפוס כל פיסת כוח שזמינה לו על מנת לשפר את מעמדו במועצה".
"הכל שאלה של ניסוח," קרביל מסביר כשהוא נשמע משועשע מעט, "אם אני אומר שהיחידה שלי נכנסה למארב זה מציג אותי כחסר יכולת, אבל אם אני אומר שרדפנו אחרי הטרוגלודיטים הארורים למחילות שלהם וניצחנו אותם שם למרות שהם טמנו לנו מארב זה כבר סיפור שונה. בשני המקרים אני נפצעתי במארב של טרוגלודיטים, אבל באחד מהם אני יוצא כחסר יכולת ובשני אני הצלחתי לנצח את הטרוגלודיטים במגרש הביתי שלהם כשהם ידעו שאנחנו מגיעים."
"אתה משרת את העוצר בלבד או שיצא לך להכיר את חברי המועצה האחרים?" קרביל מסתקרן, כי עד כמה שהוא יודע זו בדרך כלל המלכה שממנהלת את יחסי החוץ והריבון את שכירי החרב.
"אני משרת את העוצר, ופגשתי את שאר חברי המועצה רק לפני זמן קצר. אני לא שכיר חרב או שליח מהאימפריה - אני מייצג רק את עצמי ועכשיו גם את העוצר" אומר שירו.
"לך יצא להכיר חברי מועצה אחרים? אני מניח כמובן שהכרת את הריבון, ברמה כזו או אחרת, אבל חוץ ממנו?" הוא שואל, למרות שלא נראה לו שאף אחד מחברי המועצה, כולל לוקרשיוס, לא טרחו להגיע לקווי החזית.

"אההה. אישה חכמה ומתבוננת", היא אומרת בחיוך, אך עדיין לא יורדת מהשרפרף.
"אלה השמועות", היא מושכת בכתפיה, "אולי הן רק שמועות, ואולי הן יותר. את יודעת, סבתא שלי תמיד הייתה אומרת שהפכים נמשכים, הא? אין לדעת", היא מדלגת מהשרפרף ומתיישבת על כיסא לבסוף.
"ומה איתך? יש לך מושא אהבה?", היא שואלת, חיוך סקרן על פניה.
IN
"הניסיון שלי אומר לי שהפכים מתנגשים, תמידית, וחזיתית" אומרת אילידיה, המבט על פניה מראה נחישות לא ברורה. "ואני כרגע לא מצאתי את ההתאמה, או ההיפך, בעבורי. מה איתך? את מצאת לך אהבה בבירה הגדולה?" מסובבת אילידיה את השאלה לטיי-טיי.

IN
"הניסיון שלי אומר לי שהפכים מתנגשים, תמידית, וחזיתית" אומרת אילידיה, המבט על פניה מראה נחישות לא ברורה. "ואני כרגע לא מצאתי את ההתאמה, או ההיפך, בעבורי. מה איתך? את מצאת לך אהבה בבירה הגדולה?" מסובבת אילידיה את השאלה לטיי-טיי.
"רק הזמן יגיד", היא מושכת בכתפיה, כאילו מדברת לעצמה.
היא מחייכת לתשובתה ושאלתה של אילידיה, "אל תדאגי, זה רק עניין של זמן", היא אומרת, "כן, הרבה גברים בבירה הגדולה, כולם אוהבים נשים חזקות. את לא תצטרכי לחפש הרבה, הא?
אני עצמי כבר נשואה. כן, הרבה שנים. יש לי שני ילדים מהגבר שאני אוהבת. הכרתי אותו זמן קצר אחרי שהגעתי לכאן. הוא כל חייו גדל כאן, והוא עזר לי להתאקלם מהר. הוא מפקד שנים רבות במשמר העיר", היא אומרת, לא מסתירה את חיוכה כשהיא מדברת עליו, "הוא איש טוב מאוד".

אורונין מתרפק על העבר בנוסטלגיה: "דיקאר? אהבתי אותו, התעלולים שהוא היה עושה שם באקדמיה, פלא שהוא סיים את הלימודים שלו. שמעתי שמועות על קשרים בינו לבין איזו קבוצה חדשה 'המהפכנים האדומים' - לא ברור מה הם בדיוק רוצים, אבל טוב לא יצמח מהחבורה הזאת, זה בטוח."
IN
"המהפכנים האדומים... זה שם שעוד לא יצא לי לשמוע" אומרת אילידיה, "מה אתה יודע עליהם?" שואלת חצי האלפית ישירות.

"רק הזמן יגיד", היא מושכת בכתפיה, כאילו מדברת לעצמה.
היא מחייכת לתשובתה ושאלתה של אילידיה, "אל תדאגי, זה רק עניין של זמן", היא אומרת, "כן, הרבה גברים בבירה הגדולה, כולם אוהבים נשים חזקות. את לא תצטרכי לחפש הרבה, הא?
אני עצמי כבר נשואה. כן, הרבה שנים. יש לי שני ילדים מהגבר שאני אוהבת. הכרתי אותו זמן קצר אחרי שהגעתי לכאן. הוא כל חייו גדל כאן, והוא עזר לי להתאקלם מהר. הוא מפקד שנים רבות במשמר העיר", היא אומרת, לא מסתירה את חיוכה כשהיא מדברת עליו, "הוא איש טוב מאוד".
IN
אילידיה מהנהנת, שמחה לשמוע. "איך באמת המשמר מסתדר עם הגיוסים הקיצוניים שמתרחשים בבירה, לריבון הברק? אני מניחה שיש שזה פוגע בשורות המשמר הרגיל והנאמן" תוהה אילידיה.

IN
"המהפכנים האדומים... זה שם שעוד לא יצא לי לשמוע" אומרת אילידיה, "מה אתה יודע עליהם?" שואלת חצי האלפית ישירות.

IN
אילידיה מהנהנת, שמחה לשמוע. "איך באמת המשמר מסתדר עם הגיוסים הקיצוניים שמתרחשים בבירה, לריבון הברק? אני מניחה שיש שזה פוגע בשורות המשמר הרגיל והנאמן" תוהה אילידיה.
"את נבונה מאוד, גבירתי", היא מנידה קלות בראשה, "אבל לא בגלל כוח אדם. הרבה כסף שחור זורם מתחת לשולחן בשביל האימונים של הכוח הזה, הא? מאיים על המעמד של המשמר והצבא. יש קנאה, וזה משפיע על המורל".

IN
"אני יכולה להבין איך לשמוע על חיילים שמקבלים אימון טוב יותר, ציוד טוב יותר ותנאים טובים יותר ועושים את אותה הלחימה יגרום לאנשים להפנות את מבטם מצבא המלך ואבירי המעמקים" אומרת אילידיה בדאגה, "כאבירת מעמקים בעצמי, זה מטריד, אבל אין לי הרבה לעשות בנושא".

"אני משרת את העוצר, ופגשתי את שאר חברי המועצה רק לפני זמן קצר. אני לא שכיר חרב או שליח מהאימפריה - אני מייצג רק את עצמי ועכשיו גם את העוצר" אומר שירו.
"לך יצא להכיר חברי מועצה אחרים? אני מניח כמובן שהכרת את הריבון, ברמה כזו או אחרת, אבל חוץ ממנו?" הוא שואל, למרות שלא נראה לו שאף אחד מחברי המועצה, כולל לוקרשיוס, לא טרחו להגיע לקווי החזית.
"סר היירוזאוג העביר לי ועוד כמה קצינים תדריך בחזית על דרכי הלחימה של הטרוגלודיטים המקוללים ועם רוב חברי המועצה האחרים אני נמצא באותו נשף ואמור להיפגש עמם כדי להגביר את הגיוס." קרביל עונה ונשמע מופתע מעט כשהוא מוסיף, "מניח שנשאר לי לפגוש רק את מכשפת החורף כדי שאוכל לומר שפגשתי את כל חברי המועצה, אולי זה עוד יקרה בדרכי חזרה לחזית..."
"איך חייל לשעבר באימפריה, 'שנאלץ לעזוב' אחרי מאורעות בעייתיים, ושכיר חרב מהנסיכות החצויה הגיע לשרת את העוצר?" קרביל תוהה בקול כשהוא מקפיד לחזור על דבריו של דם-הדרקון עצמו, אך לא יכול להימנע ממעט ציניות להיכנס לקולו. לא נראה שקרביל באמת מצפה לתשובה לתהייה, כי הוא לא מחכה לפני שהוא מוסיף שאלה נוספת, "אני מבין שאתה מכיר את העולם הגדול יותר מאת הממלכה, כבר החלטת מה יהיה המקום הבא בו תבקר?" הקצין אולי לא אומר את זה, אך מסדר השאלות וניסוחן נראה שהוא חושב שדם-הדרקון לא יישאר בממלכה הרבה זמן.

"ימי כשכיר חרב תמו" אומר שירו, קוטע את קרביל.
"אני כאן בשביל לשרת את העוצר, ויותר חשוב מכך, את הממלכה, בגלל שזה הדבר המכובד לעשות. לא נלחמתי בואת' בשביל כסף - הרווחתי מספיק כשנלחמתי בשודדים וגנבים. באתי לסייע במאבק שבאמת משנה, כן?" הוא מבהיר, מעט כעס נכנס לקולו על כך שקרביל מפקפק בו.
"ובנוגע למקום הבא שאבקר בו - שמעתי שהחזית הדרומית נהדרת בעונה הזאת של השנה" מוסיף שירו בציניות.

IN
"אני יכולה להבין איך לשמוע על חיילים שמקבלים אימון טוב יותר, ציוד טוב יותר ותנאים טובים יותר ועושים את אותה הלחימה יגרום לאנשים להפנות את מבטם מצבא המלך ואבירי המעמקים" אומרת אילידיה בדאגה, "כאבירת מעמקים בעצמי, זה מטריד, אבל אין לי הרבה לעשות בנושא".
טיי-טיי מהנהנת שוב, "נכון, אין מה לעשות. כן, כל מה שאפשר לעשות זה להמשיך לחיות ולקוות לטוב", היא מסתכלת סביב, ולבסוף אומרת, "אפשר להביא לך עוד משהו, גבירתי? אולי קינוח, או משקה חריף?"

טיי-טיי מהנהנת שוב, "נכון, אין מה לעשות. כן, כל מה שאפשר לעשות זה להמשיך לחיות ולקוות לטוב", היא מסתכלת סביב, ולבסוף אומרת, "אפשר להביא לך עוד משהו, גבירתי? אולי קינוח, או משקה חריף?"
IN
"קינוח יהיה מצוין" מנצלת אילידיה את ההזדמנות ולוקחת את ההצעה מטיי-טיי האדיבה, מחייכת בהכרת תודה.

IN (אילידיה)
אורונין עונה: "הם מהפכנים - זה נובע מהשם שלהם, הם איכשהו קשורים לדיקאר כנראה, ואמנם אין לי מושג מה המטרות שלהם ומה הם ישרפו בדרך להשיג אותן, אבל זה ברור שהם לא יוסיפו טוב בעולם. למה נזכרת בדיקאר אגב?" הוא שואל, מנסה להסיט את נושא השיחה.

IN (שירו)
"את הכל. בארודר עושי דברו הפריעו למוכרי חפצי דת למכור כל דבר שלא קשור לאל שלהם, למרות שהסמכות של תאודוריאן לא באמת מגיעה לשם. הוא רוצה לתפוס כל פיסת כוח שזמינה לו על מנת לשפר את מעמדו במועצה".
"צפוי, לא ככה?" שואל אורונין. "זה בדיוק מה שהאיש הזה עושה בדרך כלל."

אורונין עונה: "הם מהפכנים - זה נובע מהשם שלהם, הם איכשהו קשורים לדיקאר כנראה, ואמנם אין לי מושג מה המטרות שלהם ומה הם ישרפו בדרך להשיג אותן, אבל זה ברור שהם לא יוסיפו טוב בעולם. למה נזכרת בדיקאר אגב?" הוא שואל, מנסה להסיט את נושא השיחה.
IN
"כי דיקאר היה אחד מהאנשים שאירגנו את כל הבלאגן הזה מלכתחילה באדמות החוף- הוא עמד כנגדנו בניסיון לפגוע בלורד נורברט ועכשיו הוא יושב בתא כלא בארודר. ובתור נציגת המועצה, אורונין, אזדקק לכלל המידע הנושא. שמות, מקומות, שמועות" אומרת אילידיה בקול סמכותי שלא מתאים לה כלל, אבל נראה שרצינות ואיזשהו כעס קר ניכרים דרך העיניים שלה. לא נראה שהיא הולכת לפספס מילה.

IN (אילידיה)
"אז זה מה שהוא עשה? לא חשבתי שהוא יגיע כל כך רחוק. כשעוד היינו באקדמיה, אחרי שעזבת, הוא היה עושה צרות כרגיל, אבל בסמסטרים האחרונים שלו כשהוא כבר הריח את הסוף הוא... השתנה. פתאום התחלנו לשמוע על האדומים האלה, ודיקאר גם התלהב ותמך בהם, וגם הגיע מדי פעם למפגשים שלהם, עד שהוא סיים את הלימודים ונעלם בלי להגיע לטקס הסיום אפילו, ומאז גם שמענו עליהם הרבה פחות, אבל היה לנו יותר נחמד ולא טרחתי לברר מה קרה איתו בהמשך." אורונין עונה. "האמת שרק עכשיו שמעתי עליו שוב מאז."

"ימי כשכיר חרב תמו" אומר שירו, קוטע את קרביל.
"אני כאן בשביל לשרת את העוצר, ויותר חשוב מכך, את הממלכה, בגלל שזה הדבר המכובד לעשות. לא נלחמתי בואת' בשביל כסף - הרווחתי מספיק כשנלחמתי בשודדים וגנבים. באתי לסייע במאבק שבאמת משנה, כן?" הוא מבהיר, מעט כעס נכנס לקולו על כך שקרביל מפקפק בו.
"ובנוגע למקום הבא שאבקר בו - שמעתי שהחזית הדרומית נהדרת בעונה הזאת של השנה" מוסיף שירו בציניות.
"אה, סליחה. לא התכוונתי שישתמע מדבריי שאתה פועל עבור שכר בלבד," קרביל מתנצל ללא חרטה אמתית מאחורי דבריו "פשוט היית בכל-כך הרבה מקומות והשרות אצל העוצר זה מה.. קריירה חמישית עבורך?"

"מצחיק. חשבתי שאתם צריכים חרבות למאמץ המלחמתי בדרום, לא?" אומר שירו בציניות. "אולי אני באמת אחזור להילחם במקומות רווחיים ולא אסתכן שבני ענקים ולטאות מעמקים ירצחו אותי. אני בטוח שבדוכסות לא יורקים בפנים של מי שבא להילחם לצידם, חייל" הוא אומר.

קרביל מחייך כשהוא שומע את דם הדרקון, עומדת לו על קצה הלשון ההערה על כך שלשירו בטח יש ניסיון בלברוח ממצבים מסוכנים לפני שהוא בולע אותה ואומר במקום, "פתאום הניסוח משנה לך? זה לא כל-כך נעים להיות בצד שזוכה ליחס המזלזל, נכון?"

"שוב, חייל, לא הייתה לי כוונה לפגוע" אומר שירו כשהוא מישיר את מבטו אל קרביל.
"לא אמרתי שאתם מפסידים. אמרתי שהמצב לא טוב - אתה מכחיש זאת? אם כן, למה באת לכאן לסייע בגיוס? זה דבר אחד. אמרתי שהמגייסים לא משתמשים בטקטיקה הנכונה לדעתי, ולכן אין מספיק אנשים. אולי אני טועה, אבל האם הם מצליחים לגייס מספיק חיילים? אם כן, למה אתה פה? זה דבר שני" הוא אומר, נאנח.
"היית עסוק בלהיעלב במקום להקשיב לטענותיי ולענות להם. אם הייתי עושה אותו הדבר כשהעלבת אותי כבר הייתי מזמין אותך לדו קרב בחוץ, כמו שכל דם דרקון הגון היה עושה" אומר שירו, נשמע כמעט מאוכזב מכך שלא עשה זאת.
"אבל לא. אני כאן בשביל לעזור לכם, לעבוד איתכם בשביל לנצח את הטרוגלודיטים. אתה רוצה לעבוד לבד בגיוס? בבקשה, אני האחרון שיפריע לך. אבל אם ככה, אני באמת לא מבין מה אתה עושה בנשף הזה במקום להסתובב בעיר ולגרד מתגייסים חדשים. אתה רוצה לראות אותי כמכשול, כשכיר חרב? בבקשה. יש עוד רבים לפניך שכבר האשימו אותי בכך, והנה אני כאן, שכיר החרב הפחדן היחיד באולם הנשפים הזה" הוא אומר.

"אז זה מה שהוא עשה? לא חשבתי שהוא יגיע כל כך רחוק. כשעוד היינו באקדמיה, אחרי שעזבת, הוא היה עושה צרות כרגיל, אבל בסמסטרים האחרונים שלו כשהוא כבר הריח את הסוף הוא... השתנה. פתאום התחלנו לשמוע על האדומים האלה, ודיקאר גם התלהב ותמך בהם, וגם הגיע מדי פעם למפגשים שלהם, עד שהוא סיים את הלימודים ונעלם בלי להגיע לטקס הסיום אפילו, ומאז גם שמענו עליהם הרבה פחות, אבל היה לנו יותר נחמד ולא טרחתי לברר מה קרה איתו בהמשך." אורונין עונה. "האמת שרק עכשיו שמעתי עליו שוב מאז."
IN
אילידיה מהנהנת "הייתה לו אחווה, כזו שהוא עדיין נושא את הסמל שלה" אומרת אילידיה- ומתארת את הסמל, אבן אודם עם מעגל בתוך מעגל בתוכה. "בתור יועץ המלכה לענייני קסם, אני אשמח אם תעשה את הבירור המתאים על קוסמים נוספים בארוות' שנושאים את הסמל הזה. המהפכנים עשויים להיות חשובים לנו במיוחד" אומרת אילידיה, ומחייכת קלות. אורונין יכול לזהות את הניצול כוח, בסופו של דבר- היום משימת הגיבורים בעבור המועצה הייתה אמורה להסתיים ובמקריות מוחלטת הם נותרו עם אותה הסמכות- בכל מצב אחר היא לא הייתה מסוגלת לתת לו פקודה שכזו. "תשמור על עצמך אורונין, המועצה סומכת על עבודתינו" היא אומרת, ולמרות שהיא מנסחת את המילים כעבודתנו- לא ברור אם היא מדברת על עבודתה ועבודת אורונין או על העבודה שלה ושל בני בריתה.

לאחר מכן, חצי האלפית החצופה הולכת, משאירה את אורונין לבדו.

IN (שירו)

"צפוי, לא ככה?" שואל אורונין. "זה בדיוק מה שהאיש הזה עושה בדרך כלל."
"אתה צודק, אבל קיוויתי שהוא יתנהג אחרת" אומר שירו.
"בכל מקרה, אם אחד מאיתנו ישג מידע מעניין על המתרחש בחצר, ובמיוחד על בעיות הסחר, אני מציע שנשתף זה את זה ונפתור יחד את הבעיה" הוא מציע לפני שהוא נפרד מהאיש בקידה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה