• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כשרונות ללוחם

adidasv111

פונדקאי ותיק
טוב, אני די תקוע אז אני מבקש את עזרתכם.
אני צריך רעיונות לכשרונות ללוחם. הדרגה שלו היא 10 אבל זה בגלל הרבה תגניות ומתאמי גזע, ככה שאתם יכולים להביא כשרונות לדרגות גבוהות. בעיקרון זה מינוטאור גדול שנלחם עם חרב ענקית (ממש ממש גדולה, משהו כמו גודל עצום\כביר). יש לו כבר איזה 16 כשרונות (+4 מתוספים) ככה שאין לי כמעט רעיונות.
יש לי גישה להרבה ספרים, אז תתפרעו.

תודה מראש, עדי.

עריכה: שכחתי. כדאי לקחת תגובות קרב?

בתור התחלה, הוא כמעט חייב את התקפת עוצמה. אחר כך שייקח את ניפוץ, ביקוע ובריון קרב.
משם, שיתקדם עם מיקוד בנשק, התמחות בנשק, פגיעה חמורה משופרת וכישרון מהשלם ללוחמה 'התקפת עוצמה חמורה'(+4 לכל בדיקות הוידוי פגיעה חמורה).
כמובן שגם יוזמה משופרת זה כישרון חובה, ורצוי גם אחיזת קוף ותגובות קרב.

עצה שלי-שייקח חרב ממזרית שמיועדת ליצורים עצומים(4ק8 נזק), ועם הכישרון אחיזת קוף הוא יוכל להילחם איתה בשתי ידיים.

אני דווקא הייתי לוקח ניפוץ והתקפת עוצמה, ואז בריון קרב מהלוחמה והתקפת ניתור מההרפתקן. ככה יש לך מגוון אפשרויות קטלניות בקרב, בתוספת התקפת עוצמה אימתנית ואפשרות לניפוץ הנשק של היריב ועוד מס' התקפות עליו בסיבוב אחד.

התקפת סופה זה כישרון יעיל, אבל זה דורש כל כך הרבה כשרונות, רובם די עלובים, שאם אין איזה טריק שזה ממש יעזור לך בו, עדיף לוותר ולקחת כישרונות יותר יעילים.

בריון קרב והתקפת ניתור. נוסיף גם תגובות קרב.
התקפת עוצמה, ניפוץ וביקוע יש לו.

שני כלי נשק אני לא רוצה. הוא משתמש באחזית קוף + כשרון אגדתי (כי הוא מעט אגדתי) ואז הוא יכול להחזיק חרב עצומה או כבירה (לא זוכר). הוא משתמש במעדר הטיטאנים בגרסת חרב ומוגדל.

הוא אמר שהוא קצת אגדי, משמע- דרגה 21-24 ככה. מה שאומר שהוא יכול רק כשרון אגדי אחד, מקסימום שניים.
אחד כבר יש לו, וקשה לי להאמין שהוא יתקשה למצוא את השני. ככה שמה שהוא צריך זזה כשרונות רגילים, לא אגדתיים (זה מה שהוא ביקש גם).
הבנת הנקרא אנשים, הבנת הנקרא

עידן הסביר את זה מצויין. דרגה 21. כשרון אגדתי אחד שכבר יש. 10 דרגות לוחם. מינוטאור חצי דרקון ותבנית מהמגד"מ.
זה באמת יוצא די חזק, אבל ככה אנחנו (דרך אגב, הוא גורם כמויות מטורפות של נזק אבל אין לו התקפה ענקית. בערך 45+. וגם בזבזתי הרבה כסף על שתלים מגניבים.)

איך "מת לחיות"? שווה?

אני אקח התקפת ניתור.
איך קוראים לבריון קרב באנגלית?

אני אשמח לעוד הצעות, אני חושב שיש לי מספיק אבל עוד רעיונות לא יזיקו (ואני אוסיף אותם לרשימת התפתחות).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה