• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כשרונות הכת- שיפור וליטוש בבקשה

לא איימתי עליך, ביקשתי יפה(עם סכין, מואהאהאהאהאהאה!).

לאח שלך קןראים מושיק, והשני חולה סכרת, יש קשר?

הרעיונות שלך קצת מבודחים מדיי, מצטער, אני רוצה משהו טיפה יותר רציני.

בתודה, הנרוביאן, ציני בע"מ.

אני חושב שהכיוון צריך להיות יותר כללי, ולא עץ כשרונות לכל כת.
את הכשרון הראשוני הייתי יותר ככה שהוא יכול להביא מספר דברים, משהו כזה:
שבועה לבן אל מוות
נשבעת לבן אל מוות מסויים או יסודן, או כל דבר אחר, ובתמורה הוא מעניק לך כוח.
אתה יכול לבצע טקס שבועה גופני, להוריד 3 נק"פ תמידיים ולקבל יכולת זעם כמו ברברי פעם ביום.
אתה יכול לוות על תחום ההשפעה שלו (אם הוא כוהן) ולקבל אחד אחר במקום.
הוא יכול...

משהו כזה, כל מיני אפשרויות.
מכאן אפשר לבנות כל מיני כשרונות, מי שנשבעת לו מביא לך אחד ממשרתיו, מעניק לך חפץ קדוש שיעזור לך בדרכך, כל מיני רעיונות כאלו.
עכשיו, נגיד שאני בחרתי לשחק את סוקט'ר, כוהן של אנשי השועל הכחולים שיצא לעולם והחליט לשנות את דרכו, ואז סוקט'ר פוגש בנציגו של קומתרץ', אל המכונות המופלא. אני מחליט להשבע לו אמונים ולבחור תחום השפעה חדש, מכונות, אחר כך אני עולה רמה במסדר הקדוש, ומעניקים לי מק' (רובוט מלחמה ענק,) וככה אני מתפתח ומתפתח.
הרעיון הוא שאין סדר קבוע, ויש אין סוף רעיונות.
מקווה שזה עזר, נבט.

אתה רוצה דוגמות... הנה לך דוגמה:

כת קנאי הטרול

בני כת זו שואפים להיות טרולים לכל דבר, אך הם אינם, לכן הם מענים את עצמם והורגים טרולים מתוך קנאה ושותים את דמם בטקס מוזר ומאגי למחצה במסגרתו הם מתמסטלים ונרגעים ומפסיקים להיות קנאים ומסתובבים במעגל שרים "אני טרול ואני שמן... וגם מסריח... וגם מסריח... וגם מסריח... וגם מסריח..." עד שהם שוכחים את המילים.

כשרון:
בן כת הטרול [כללי]
דרישות: התחברות עם כת הטרול וחטימת מסמך מאגי-למחצה בדמך מעורב עם דם טרולים ושתתפות הטקס שתית דם טרול לפחות פעם בחיים. בנוסף הרג של כל טרול שרואים אלא אם אתה תחת ההשפעה המיוחד של כשרון זה ברגע פגישת הטרול.
השפעה: פעם ביום יכול בעל כשרון זה יכול לשתות דם טרול למלמל כמה מילים מאגיות-למחצה כפעולת סיבוב מלא יחד עם עוד מספר תנועות מאגיות-למחצה וגם לשלם תשלום של 200 נק"ן, ובסוף הטקס מקבלת הדמות יכולת של ראיית אור מועט ושל "התחדשות 5" של טרולים.
ההשפעה נמשכת למספר סיבובים השווה לפי 2 מק"פ הטרול שממנו הגיע הדם שנשתה במהלך הטקס.
רגיל: אין שום סיכוי שד"ש רגיל יקבל יכולת התחדשות !!! בחיים !!! :P

כשרון:
בן כת הטרול, משופר [כללי]
דרישות: כשרון "בן כת הטרול" וכל הדרישות שהנ"ל צריך.
מיוחד: מותר להשתמש בכשרון "בן כת הטרול" 3 פעמים נוספות ליום ותשלום הנק"ן הנדרש יורד ל-100 נק"ן כל טקס.
רגיל: ניתן להשתמש בכשרון "בן כת הטרול" פעמיים ביום בלבד ותשלום הנק"ן הנדרש הוא של 200 נק"ן.

הכשרונות הנ"ל כלל לא מאוזנים! יש לאזן אותם לפני השימוש, ואפילו לא מומלץ להשתמש בהם כלל. השימוש הוא על אחריות המשתמש בלבד.

אני גם רוצה להוסיף שאני בכלל נגד רעיון זה של כשרונות ובעד ליצור מקצוע יוקרה של כתות [u/]

וואלה?
אני ממש לא מכיר את העולם של וורקראפט ולא ידעתי שיש שם ציידי שדים ששותים דם
הוא עולם טוב? שווה משו? אם כן אז אשמח אם משהו יתן לי עליו חומר...

חוצמזה חשבתי שהעונש נק"ן עשוי להיות מכיוון שהד"שים צריכים לפנות מקום בגופם לאישיות או חלק מאישיות של טרול ועל כן הם ממעיטים או פוגעים באישיותם ובכך בתמטא עונש הנק"ן.
למי שיש את כשרון השיפור הוא יותר מיומן בתהליך הזה ויותר רגיל אליו וכך ההלם מהטקס קטן יותר וזה מתבטא גם בנק"ן וגם בכ\גלל שהטקס פחות קשה מנטלית אז אפשר לבצע אותו יותר פעמים ביום.

נרוביאן, האם זה מה שהתכוונת?

לזה בדיוק התכוונתי.

וורקראפט? עולם מערכה שמבוסס על סדרת משחקי המחשב המצויינים של בליזארד אינטרטיינטמנט. יש שם כמה מקצועות וגזעים מקוריים למדי שמשאירים טעם טוב, וזה בנוסף למשחקים, שאם תשאלו אותי, הם מעולים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה