דבר ראשון ממש אהבתי. הוא מגניב ומיוחד.כריש שהתחלתי לצבוע לפני דרקוניקון ועכשיו סיימתי, בגדול הוא נראה לא רע אבל צבעתי אותו כשאני קצת עייף וחולה, אז אני לא שלם עם מה שיצא.
מה חושבים?
צפייה בקובץ מצורף 6860
שמח לשמוע, כן מיניאטורת הסנפיר משעשעת למדי כשאני חושב על זהבהחלט נראה יותר טוב! וגם ממש אהבתי את מיניאטורת הסנפיר, היא ממש מצוינת.
3. אז אני חוזר בי על 2.אז דבר ראשון - תודה
דבר שני - תסביר למה לדעתך הוא פחות מתאים למשחקי תפקידים?
שלישי - זה לא קרח, אלו המים סביבו כשהוא מזנק מהים!
רביעי - שוב תודה
חמישי - כן, עיינים זה לא קל, אבל היו לי גרועים מזה.
שישי- בקרוב אפרסם את האוטיאג שיצא מדהים לדעתי.
לאילו עדכונים אתה מחכה? דרקון אדום?
מצרף תמונה של הכריש עם גלוס למראה רטוב![]()
אפשרי, אבל אני קצת מתעצל לחזור אליו...נסה אולי לעשות את המים קצת יותר ירקרקים? אם כי לדעתי הם נהדרים כמו שהם וברור שמדובר במים.
אני עוד אגיע אליו!דרקון אדום![]()
אתה יכול להראות איך הוא משתלב עם הספינה ואריחי המים שלה? אם לא קשה לך...כריש שהתחלתי לצבוע לפני דרקוניקון ועכשיו סיימתי, בגדול הוא נראה לא רע אבל צבעתי אותו כשאני קצת עייף וחולה, אז אני לא שלם עם מה שיצא.
מה חושבים?
צפייה בקובץ מצורף 6860
זה רעיון מעניין, אבדוק ואצלם!אתה יכול להראות איך הוא משתלב עם הספינה ואריחי המים שלה? אם לא קשה לך...
ממש משתלב וממש מגניב. גם הרעיון של ספינה מחולקת משבצות מגניב.
תודה! ראיתי שגם אהבת את הדרקון הלבן וזה משמח אותיממש משתלב וממש מגניב. גם הרעיון של ספינה מחולקת משבצות מגניב.
שאלה: היא לא קטנה מדי? יחסית למשבצות.
זו שיטה ששמעתי עליה לפני המון שנים, אבל אף פעם לא ממש נכנסתי אליה, פשוט כי אף פעם לא חשבנו על קמפיין מלא של פיראטיםוכמובן יש את הים השביעי המצוין - לפחות בחד״פ ששיחקתי מאוד נהנתי
אבדוק את זה מסקרונות, תודה!וגם יצא משחק תפקידים של Sea of thieves של מונגוז